ΔΙ ΕΥΧΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Περιμένετε Έλληνες να σωθείτε από αυτούς που είναι έτοιμοι να μας πολεμήσουν όντας στο πλευρό των Τούρκων; Ή μήπως ελπίζετε σε αυτούς που μας προτείνουν να παντρευόμαστε μετανάστες αλλόθρησκους άλλης κουλτούρας για να λύσουμε το δημογραφικό;

Ήδη στο θέμα των αιχμαλώτων δύο Ελλήνων αξιωματικών δεν έκαναν τα προβλεπόμενα του Διεθνούς Δικαίου! Ό,τι νάναι  κάνουν, αρκεί να μην είναι οι Έλληνες ωφελημένοι… Τα πολλά λόγια είναι φτώχια όμως, ειδικά σήμερα που ο λαός τους έχει δει, τους έχει καταλάβει…τα υπόλοιπα στο παρακάτω video.

Αυτό είναι το τελευταίο video μου ξεμπροστιάσματός τους. Κι αυτό γιατί τούτη τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η μετάνοια και η σωτηρία του Έθνους των Ελλήνων.

 

SOCRATESNIOS


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 thoughts on “ΔΙ ΕΥΧΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 1. NIK says:

  Ύμνος στην Τουρκία από τον γ.γ. του ΝΑΤΟ
  Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, 19:32
  Ύμνος στην Τουρκία από τον γ.γ. του ΝΑΤΟ
  8
  “Αυτό είναι ένα θέμα, του οποίου η επίλυση εναπόκειται στην Ελλάδα και στην Τουρκία”, περιορίσθηκε να πει, τηρώντας αυστηρή ουδετερότητα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σε ερώτηση που του τέθηκε για το ζήτημα των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γ.γ. του ΝΑΤΟ απέφυγε ακόμη και να απευθύνει παραινέσεις, που θα ήσαν απολύτως συμβατές με τους περιορισμούς του ρόλου του, για ταχεία επίλυση του ζητήματος και για αποφυγή δημιουργίας εντάσεων τέτοιου τύπου μεταξύ των στρατών συμμάχων κρατών.

  Εν τω μεταξύ, αναφερόμενος ειδικότερα στις σχέσεις του ΝΑΤΟ με την Τουρκία, με φόντο τις επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αφρίν της Συρίας, ο Στόλτενμπεργκ σημείωσε ότι η Τουρκία συνεχίζει να είναι ένας “πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ”.

  Ο ίδιος εξέφρασε, μάλιστα, την “ευγνωμοσύνη” του ΝΑΤΟ απέναντι στη χώρα για τη συμβολή της στη “συλλογική ασφάλεια”. “Ευχαριστώ την Τουρκία για αυτό”, είπε χαρακτηριστικά. “Το ΝΑΤΟ παρέχει στήριξη στην Τουρκία”, είπε και συμπλήρωσε: “Έχουμε αποστολές, στρατιωτικές παρουσίες στην Τουρκία”.

  “Είμαστε ευγνώμονες στην Τουρκία για τη στήριξή της στο ΝΑΤΟ. Δείχνουμε επίσης την αλληλεγγύη μας στην Τουρκία μέσω της παρουσίας του ΝΑΤΟ στη χώρα, η οποία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, αντανακλώντας την αστάθεια και τις απειλές που αντιμετωπίζει η Τουρκία από νότια, από το Daesh, από την τρομοκρατία, ειδικά στο Ιράκ και στη Συρία”.

  Πάντως, όσον αφορά στη συμφωνία της Τουρκίας με τη Ρωσία για την αγορά δύο αντιπυραυλικών συστημάτων S-400, ο Στόλτενμπεργκ παρατήρησε ότι πρόκειται για “εθνική απόφαση”. “Είναι εθνική απόφαση του καθενός από τους συμμάχους, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, οι στρατιωτικές δυνάμεις, στις οποίες θέλει να επενδύσει”, σημείωσε.
  Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, 19:35

 2. Στέλιος Κόρινθος says:

  Συγχαρητήρια,,,πολύ καλό το βίντεο…..
  Τώρα,,,,αν και ποιος θα ξυπνήσει,,,, θα το δείξει ο χρόνος..

 3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ: ΟΤΑΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙΟΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΔΑΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΩΝ ΠΙΣΤΩΝ. ΗΛΙΑΣ…
  ΠΕΡΙ ΝΟΜΩΝ: OTAN ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΙ. ΗΛΙΑΣ…
  ΠΕΡΙ ΟΡΚΩΝ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΤΥΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ. ΗΛΙΑΣ…
  ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΙΝΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΗΛΙΑΣ…
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.
  ΗΛΙΑΣ…

 4. ΑΡΑΧΝΗ143 says:

  Ο ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
  ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΄΄΄ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”
  Ο ”ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ” ΕΓΙΝΕ ΤΟ ”ΦΟΥΜΟ” Ο ”ΜΠΑΣΜΟΣ”
  ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ
  ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ”ΑΙΡΕΤΟΥΣ’ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ
  ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΕΣ
  ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
  ΜΙΛΑΕΙ Η ΤΥΡΟΜΑΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

 5. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όχι ο χριστιανισμός. Η Ορθοδοξία είναι η μόνη αλήθεια. Μόνο με τη πίστη στο Θεό θα σωθούμε, αλλά είναι οι πιο πολλοί εκκλησιαστικοί ηγέτες που έπεσαν στα νύχια της ΝΤΠ και ελέγχονται από αυτήν και το έκαναν συνειδητά για να προωθηθούνί

 6. SOCRATESNIOS says:

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΝΤΟΣ ΗΜΩΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ. ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ. ΚΙ ΟΣΟ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΖΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

 7. kostas says:

  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

  ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

  Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

  Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

  Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

  Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

  Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

  Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων – σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

  Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν – θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

  Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

  Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

  Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

  Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

  Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

  Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

  Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

  Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

  Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

  Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

  Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

  Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

  Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

  Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

  Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

  Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

  Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

 8. iolas says:

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

  Το να αγαπάς και να τιμάς την Πατρίδα σου…
  Εστί Δόξα του Θεού του Ανθρώπου.
  Ζήτω ο Χριστός!
  Ζήτω η Ελλάς!

  afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/02/blog-post_4.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *