09:12 - 07/09/2018

ΔΕΘ 2018: Σε κλοιό πρακτόρων του FBI, αστυνομικών και… ελεύθερων σκοπευτών η Θεσσαλονίκη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πράκτορες του FBI, ελεύθεροι σκοπευτές, ελικόπτερα, drones, 67 διμοιρίες ΥΜΕΤ και ΥΑΤ (ελαφρά και σκληρά ΜΑΤ) και συνολικά 5500 αστυνομικοί συνθέτουν το παζλ των μέτρων ασφαλείας για την 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα τα μέτρα της Τροχαίας θα είναι αυστηρά και κλείσουν δρόμοι, ενώ σε πολλά σημεία απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια το γεγονός ότι τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ είναι οι ΗΠΑ, ενώ στις συνήθεις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική έρχονται να προστεθούν και οι αντιδράσεις, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, για τη συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αποφασίστηκε τα μέτρα να είναι αυστηρά και να «προλαμβάνουν» τα ενδεχόμενα επεισόδια πριν από την έναρξή τους.

Στη σύσκεψη μάλιστα μετείχαν και αξιωματούχοι του FBI και της CIA, που βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στη χώρα μας και έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις κάμερες και τα συστήματα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να σχεδιάσουν και εκείνοι τα μέτρα προστασίας της αμερικανικής αποστολής στη ΔΕΘ, καθώς το περίπτερο των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι το μεγαλύτερο της Έκθεσης, ενώ στην πόλη θα βρεθεί και ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος.

Οι πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής, της Ασφάλειας και της Κρατικής λένε ότι οι διαμαρτυρίες και οι πορείες στη ΔΕΘ θα είναι ιδιαίτερα δυναμικές και έτσι τα στελέχη να έχουν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα 67 διμοιρίες ΜΑΤ το Σάββατο που ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε παραγωγικούς φορείς όταν η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διαθέτει 18.

Συνολικά, θα μετέχει ή θα βρίσκεται σε επιφυλακή όλη η αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης που αποτελείται από περίπου 4.200 άτομα καθώς έχουν κοπεί ρεπό και έχουν ανακληθεί άδειες, περισσότεροι από 1000 αστυνομικοί από Αθήνα και άλλες περιοχές που θα διαμείνουν για πολλές ημέρες στην πόλη, ενώ καθημερινά θα κινείται μεγάλος αριθμός δυνάμεων από γειτονικούς νομούς που στη συνέχεια θα επιστρέφουν στη βάση τους.

Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, πράκτορες της CIA και του FBI θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης, ενώ και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney, θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τα μέτρα της Τροχαίας

Στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, στο κέντρο της πόλης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1) Από την 06.00΄ ώρα της Παρασκευής μέχρι και την 06.00΄ ώρα της Δευτέρας δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:
Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της.
Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγ. Δημητρίου.
Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.
Αγ. Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.
Γ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Αρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης.
Ν. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Μ. Ανδρόνικου , από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Αγίας Τριάδος, από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι Β.Γεωργίου.
Ν. Ζέρβα , καθ΄όλο το μήκος αυτής.
Γκύζη , καθ΄όλο το μήκος αυτής.
Λύτρα , καθ΄όλο το μήκος αυτής.
2) Από την 06.00΄ ώρα της Παρασκευής (07-09-2018) μέχρι και την 06.00΄ ώρα της Κυριακής (09-09-2018) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:
Π. Μελά , από Μακένζυ Κιγκ μέχρι Τσιμισκή και
Βενιζέλου , από Εγνατία μέχρι Λ.Νίκης.
3) Σάββατο (08-09-2018), από ώρα 14.00΄ σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:
Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου.
Βασ. Όλγας , από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος.
Βασ. Γεωργίου , από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου.
Λεωφ. Νίκης , καθ’ όλο το μήκος της.
Κουντουριώτη , καθ’ όλο το μήκος της.
Κων/νου Καραμανλή , από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.
Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος της.
Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.
Αγίας Σοφίας , από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας.
Π. Μελά, καθ’ όλο το μήκος της.
Βενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της.
4) Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας, καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ. Αλεξάνδρου. Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.
Από ώρα 14.00΄ του Σαββάτου και μέχρι το πέρας των σχετικών εκδηλώσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, από Ανατολικά προς Δυτικά της πόλης μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από Δυτικά προς Ανατολικά της πόλης μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής οδού, καθώς και από την Αγίου Δημητρίου, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας, με το σύνολο της δυνάμεώς της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

protothema.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Ξέχασαν να πουν για τις νάρκες στους δρόμους…χαχαχα
  Ρε μόνο τους ΚΚΕδες για φύλαξη να βάζατε θα λυνόταν το πρόβλημα!

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 09/07/2018 @ Σεπτέμβριος 7, 2018 9:41 πμ

  ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΑΞΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ, ΕΠΡΑΞΑ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
  ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΥΘΗΚΑΝ ΛΑΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΡΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ 100 ΣΤΙΣ 9 ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ 30 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ 9 ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΡΑΞΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ, ΕΡΙΞΑ ΠΡΙΟΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΡΙΝΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΕΠΑΝΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΧΥΘΕΙ ΛΑΔΙΑ.
  ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ 20 ΗΡΘΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΠΡΙΟΝΙΔΙ.
  ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ, Η ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕ;
  Η ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΙΣΩ;
  ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 100 ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
  ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΛΑΟ.

 3. ΔΕΘ 2018: Σε ασφυκτικό ερπετοσιοΝΑΖΙστικό κλοιό πρακτόρων του FBI, μισθοφόρων τζιχαντιστών του ΝΑΤΟ, αστυνομικών της ταξιαρχίας SEEBRIG και… ελεύθερων σκοπευτών της αμερικάνικης Gestapo η Θεσσαλονίκη – Ετοιμάζουν θεαματική προβοκάτσια με πυρηνικά για να δικαιολογηθεί μια μετωπική σύγκρουση με ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ – Ο εφιάλτης του “Code 9: Spooks” προ των πυλών – Ωμή και κυνική ομολογία από την NSA: “Ναι, σκοπεύουμε να σβήσουμε τη Θεσσαλονίκη από το χάρτη πυροδοτώντας μια ωρολογιακή υπερθερμοπυρηνική βόμβα μεγάλης ισχύος στη πλατεία Αριστοτέλους ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος” – Ο στρατηγός Joseph Dunford επιβεβαιώνει πλήρως τις αποκαλύψεις των WikiLeaks για υπερθερμοπυρηνικό όλεθρο πάνω από τα Βαλκάνια μέσα στο Σαββατοκύριακο: “Θέλουμε όλους τους φιλευρασιάτες διαδηλωτές νεκρούς!” – Συγκαλυμμένη προσπάθεια της Washington να χρεώσει το στημένο false flag στον “εχθρό” σε Πεκίνο και Μόσχα!!!

 4. ΚΑΘΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*