Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:29 - 14/02/2019

Δεν θα πιστέψετε τι ειπώθηκε ΑΝΟΙΧΤΑ μέσα στη Βουλή για την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Πριν σας δείξουμε τι ειπώθηκε στη Βουλή, ας περάσουμε σε μια άλλη άγνωστη είδηση, που αφορά κάτι που έγινε στο Σεράφειο στην Αθήνα, και πέρασε στα ψιλά.

Τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου, στο Σεράφειο Κέντρο Καινοτομίας & Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, έλαβε χώρα μια παρουσίαση με θέμα «ΝΕΑ ΑΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ«.

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida, η εκδήλωση με παρουσία πλήθους στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, του υφυπουργού Εργασίας και υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων, Νάσου Ηλιόπουλου, των αντιδημάρχων του Δήμου Αθηναίων, Αμαλίας Ζέπου και Λευτέρη Παπαγιαννάκη και υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων απ’ όλη την Ελλάδα. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κάτω από την αιγίδα της οποίας οργανώθηκε η εκδήλωση.

Ο κ. Κόκκαλης τόνισε πως η «Νέα Αστική Ατζέντα», όπως διαμορφώθηκε μετά τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, πρόκειται για ένα κείμενο 180 θέσεων που συνυπέγραψαν 197 κράτη το 2016 (σ.σ: αυτή είναι η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030) και αποτελεί ένα συναινετικό όραμα για πολίτες, δήμους και κράτη.

Ο κ. Κόκκαλης τόνισε πως «αξιοποιεί την ικανότητα των πόλεων να απορροφούν πιο γρήγορα τις τεκτονικές αλλαγές δημιουργώντας μια εργαλειοθήκη από πολιτικές, δράσεις και πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν καθοριστικά στην ενίσχυση της αειφορίας και της βιωσιμότητας των πόλεων, με ορίζοντα το 2030, όπως τίθεται και από τους Παγκόσμιους Στόχους για την Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΟΗΕ», αναφερόμενος στη σημασία υιοθέτησης της Νέας Αστικής Ατζέντας από την τοπική αυτοδιοίκηση στη χώρα, συμπληρώνοντας πως «η «Νέα Αστική Ατζέντα» καθορίζει πρότυπα και αρχές για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη, τη διαχείριση και τη βελτίωση των αστικών περιοχών στους πέντε κύριους άξονες υλοποίησής της: πολιτικές και νομοθεσία για το αστικό περιβάλλον, πολεοδομία και αστικό σχεδιασμό, τοπική οικονομία και δημοτική χρηματοδότηση, τοπική εφαρμογή».

Η κ. Βασιλάκου παρουσίασε τους στόχους της «Νέας Αστικής Ατζέντας» αναφέροντας πως αυτοί αποσκοπούν κυρίως στην εξάλειψη της φτώχειας, της ανισότητας και στον αστικό σχεδιασμό. Έφερε ως παράδειγμα την Βιέννη που τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ο πληθυσμός της κατά 25.000 άτομα τον χρόνο και κάνει επιτακτική την ανάγκη εφαρμογής της Ατζέντας για την ομαλή ανάπτυξη και λειτουργία της πόλης. «Η Ατζέντα αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο καθώς οι συμμετοχικές δομές που το απαρτίζουν δημιουργούν αρχικά τις προϋποθέσεις για διάλογο αλλά και ιδέες που μπορούν με απλά μέσα να υλοποιηθούν», συμπλήρωσε η κ. Βασιλάκου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Μαρκοπουλιώτης στάθηκε στον παγκόσμιο αντίκτυπο της Νέας Αστικής Ατζέντας που στοχεύει και εξυπηρετεί την ανάπτυξη μιας κοινωνίας που θα λειτουργεί σωστά και δίκαια για όλους. «Δεν πρόκειται για αριστερή ή δεξιά ιδεολογία αλλά για ένα κοινό όραμα», τόνισε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδa.

iefimerida

Κρατήστε τις έξεις φράσεις-κλειδιά, θα τις ξαναδούμε αργότερα με την πραγματική σημασία τους:

Η Ατζέντα 2030 αποτελεί ένα συναινετικό όραμα για πολίτες, δήμους και κράτη

«αξιοποιεί την ικανότητα των πόλεων να απορροφούν πιο γρήγορα τις τεκτονικές αλλαγές δημιουργώντας μια εργαλειοθήκη από πολιτικές, δράσεις και πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν καθοριστικά στην ενίσχυση της αειφορίας και της βιωσιμότητας των πόλεων, με ορίζοντα το 2030, όπως τίθεται και από τους Παγκόσμιους Στόχους για την Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΟΗΕ»

Οι στόχοι της «Νέας Αστικής Ατζέντας» αποσκοπούν κυρίως στην εξάλειψη της φτώχειας, της ανισότητας και στον αστικό σχεδιασμό.

Και το καλύτερο:

εξυπηρετεί την ανάπτυξη μιας κοινωνίας που θα λειτουργεί σωστά και δίκαια για όλους. «Δεν πρόκειται για αριστερή ή δεξιά ιδεολογία αλλά για ένα κοινό όραμα»

Αυτά δεν τα είπε κάποιος που αρέσκεται σε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά ειπώθηκαν σε εκδήλωση ενημέρωσης για την «Νέα αστική Ατζέντα», που όπως διαβάσατε παραπάνω όλοι εκ των παρευρισκομένων καλοδέχτηκαν χωρίς να ξέρουν τι πράγματι είναι. Θυμίζει το τραγελαφικό σκηνικό που βουλευτές έλεγαν πως υπέγραψαν το μνημόνιο χωρίς να το έχουν καν διαβάσει.

Δείτε τώρα και τι ειπώθηκε επίσημα από το βήμα της Βουλής και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, για το αν η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 είναι θεωρία συνωμοσίας ή εφιαλτική πραγματικότητα:

εδώ είναι που λένε «ΟΥΑΟΥ!»

Δείτε πως διαφημίζουν την Ατζέντα 2030:

Δείτε οπωσδήποτε το παρακάτω βίντεο που ξεκαθαρίζει την πραγματική σημασία των φράσεων που διαβάσατε και ακούσατε παραπάνω, για να ξέρετε ποιο είναι αυτό το κοινό παγκόσμιο όραμα:

Δείτε τι είχε πει ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε:

Αλλά και τι είχε δηλώσει ο Ροκφέλερ:

Ο βρώμικος ρόλος του ΟΗΕ- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ομιλία του Ροκφέλερ ΒΙΝΤΕΟ

Τέλος δείτε το βίντεο, όπου το 2010, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκάλυψε πρώτος το σχέδιο Ατζέντα 21 (που έγινε 2030 μετέπειτα).

Τα συμπεράσματα δικά σας

el.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. Γεμησε ο τοπος κοπριες!!!
  Καιρος για ξεβρωμισμα απο δαυτους!
  Κρεμασμα απο τους στοιλους των δρόμων!!!!

  Αλητεια!!!

 2. Αντι λιακοπουλος 02/14/2019 @ 1:29 ΜΜ

  Κοπρίτη Λιακοπουλε και ο Μητσοτακης που προπαγανδιζεις στη σελιδα σου αυτα θελει, οποτε σαλτα και γαμησου !

 3. Αντι λιακοπουλος 02/14/2019 @ 1:35 ΜΜ

  Koπριτη Λιακοπουλε, και ο Μητοσοτακης τα ίδια θελει… οποτε σαλτα και γαμησου , τα πηρες απο τη ΝΔ κοπρόσκυλο .. ολοι μαζι ειναι, ο κοσμος δεν ξεχναει αληταρα, επειδη εσυ παιρνεις μεροκάματο για να βγαλεις τη ΝΔ πρωτο κομμα .. Ολοι μαζι ειναι γουρουνακι εμεις δεν ξεχναμε ουτε πεφτουμε σε μπλόφες ..

  • ΕΧΕΙ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ….

 4. Εννοείται οτι ο κ. Λιακόπουλος δικαιώνεται διότι τα είπε πρώτος…..
  Ξεχνά όμως ο κος Λιακόπουλος πως οι “κακοί” έχουν το σχέδιό τους και ο Θεός το δικό του…. Και πως όλοι οι “κακοί” με όσα κάνουν απλά προωθούν το Θεϊκό σχέδιο.
  Στην ατζεντα λοιπόν του 2030 θα επικρατήσει το Θεϊκό σχέδιο….
  Όσο για τον κ. Λιακόπουλο που ζητά συνέχεια την αυτοπροβολή του και, καλά κάνει, άλλωστε ο καθένας την πάρτη του κοιτάει…. καλό είναι να γνωρίζει ότι ο Θεός δεν θ’αφήσει κανέναν Άγιό του να διαψευστεί για όσα έχει πει.
  Ας αφήσουμε λοιπόν τα σχέδια του “άλλου”, του “κακού” και ας μην μας κυριεύει ο φόβος. Εμπιστευτείτε τον Κύριο και εκείνος γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους. Και κάνα κομποσχοίνι για προσευχή ως σύμμαχο……

 5. AΤΖΕΝΤΑ ΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ 02/14/2019 @ 4:25 ΜΜ

  Η ατζέντα 2030 θα πετύχει τ’ακριβώς αντίθετα απ όσα θέλει να μας πείσει ότι θα πετύχει. Οι ουτοπίες και τα sustainable developments και παγκόσμια ειρήνη, είναι ακριβώς τ’αντίθετα απ όσα θα πετύχει η στρατηγική της ατζέντας αυτής.
  Δεν εξαρτάται απ αυτούς, γιατί πολύ απλά λογαριάζουν μόνοι τους λες και είναι η μόνη βούληση στον πλανήτη.
  Άσχετα με το τι θα κάνουν αυτή, ο κόσμος, έχει πράξη και συνέπεια.
  Όσα σχέδια και να κάνεις μόνος σου, στο δικό σου μάτριξ.

  Με μαθηματική ακρίβεια, η ατζέντα 2030 θα χει ως συνέπεια:

  Η απόπειρα διαχείρισης του πληθυσμού, θα έχει ανεξέλεγκτα αποτελέσματα, ως προς τον πληθυσμό, πότε αυξημένο, πότε μειωμένο, πότε εχθρικό, πότε ουδέτερο και αδιάφορο για τον οργανισμό που θα διαχειρίζεται την ατζέντα 21.

  Η απόπειρα διάλυσης των εθνών, θα χει ανεξέλεγκτα αποτελέσματα, πότε μικρές εθνικές ομάδες, εχθρικές η ουδετέρως αδιάφορες, πότε μεγάλες, κυρίως εχθρικές και επεκτατικές, με ανεξέλεγκτη τεχνολογική ανάπτυξη και εξοπλισμούς, πότε τεράστιους οργανισμούς, με κοσμοκρατορικές γεωπολιτικές βλέψεις/ αυτοκρατορίες.

  Αυτό που θέλουν να πετύχουν, οι εμπνευστές της ατζέντας 2030 και της πάλαι ποτέ ατζέντας 21, το ακριβώς αντίθετο θα πετύχουν.
  Όχι μόνο δεν θα ελέγξουν τον πλανήτη.
  Όχι μόνο θα χάσουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ολοκληρωτικη παγκόσμια κυβέρνηση.

  Αλλά, θ ανοίξουν τον δρόμο, σε ανερχόμενους και αναγεννημένους, η αναδιαμορφωμένους πολιτισμούς, να δημιουργήσουν, πανίσχυρες τεχνολογικά και επιστημονικά, ομοσπονδίες, ειδικά σε στρατιωτικό επίπεδο, που αυτές θα ελέγξουν τα κομβικά γεωπολιτικά σημεία του κόσμου.

  Μια θα ναι η δύναμη του Ατλαντικού, Βρετανίας και βόρειας Ευρώπης.
  Μια θα ναι η νότιας Αμερικής.
  Μια θα ναι της Μεσογείου.
  Μια θα ναι απ ότι θα χει απομείνει από τα έθνη του Ειρηνικού και Ινδικού ωκεανού.

  Οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί και όλος ο Ελληνο-Ρωμαικός πολιτισμός, τους ευχαριστούμε, που μας ανοίγουν τον δρόμο, για ένα νέο Mare Nostrum Imperium, η Meditteranean Empire, η Republic.

  Μετά θα γίνουμε Terran Republic ή Εmpire, αυτόνομων εθνών παγκοσμίως, με ένα παγκόσμιο συμβούλιο, εκλεγμένων αντιπροσώπων κάθε έθνους, από τους ίδιους τους λαούς τους και θα βγούμε να κατακτήσουμε και το διάστημα!

  ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ!
  ΝΕΦΕΛΙΜ! ΛΑΜΟΓΙΑ!

 6. βιομηχανια με πανικο εχει κανει ο λιακο. αντζεντα κλπ . τα ιδια που κανουν οι βασουλες, κουντουρηδες κλπ

  • ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ: 02/15/2019 @ 9:18 ΠΜ

   Η συγκεκριμένη ατζέντα, είναι ένας επίσημος οργανισμός που συμμετέχει ενεργά στον ΟΗΕ. Ποιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε από τον ΟΗΕ. Είναι ένα από τα πολλά παγκόσμια προγράμματα του ΟΗΕ. Συμμετέχουν όλα τα κράτη.

   Ο λιακόπουλος μπορεί να λέει πολλές μπούρδες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα βγάζει όλα απ το μυαλό του. Συνήθως παίρνει κάτι υπαρκτό και το ανακατεύει με θρησκείες και μυθολογίες.
   Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν το κάνει επίτηδες προκειμένου να τα πάρουμε στα ψηλά και να τα απορρίψουμε.

   Όλοι όσοι την αναφέρουν την ατζέντα 21, εγώ έτσι την γνωρίζω εδώ και χρόνια πρώτη φορά ακούω για 2030, όλοι, την ανακατεύουν με θρησκείες, με ιδεολογίες κλπ. κλπ. αντί να εξηγήσουν στον κόσμο ότι πρόκειται για πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ των ηνωμένων εθνών.
   Και ότι κάθε δήμος, σε κάθε δυτική χώρα συμμετέχει στο πρόγραμμα και σε συγκεκριμένα projects του προγράμματος.

  • ΚΑΝΕΝΑΣ 02/15/2019 @ 5:37 ΜΜ

   Eσυ τι κανεις????…………μηδενισμο στο προβλημα????῞…………….ή εξυπναδες για να περνα η ωρα????῞……….κατσε στην πολυθρονα σου και θα σου ερθει νεοελληναρα αποτομα…………κατι ξεφτιλες μή ερευνητες και γραψοτρυπηδες μπροστινοι, γιατι μονο τρυπα μπροστα εχεις………ειναι υπευθυνοι για την καταντια μας………χρησιμοι ηλιθιοι και κοιμισμενοι της τηλεορασης , οπου σας δουλευει…………..αχρηστοι θα φυγετε πρωτοι………και θα πνιγητε με το αιμα σας την ωρα που θα σας βαζουν οι απιστοι την λαμα στον λαιμο σας………..οπου αυτους υποστηριζετε ωσαν αλληλεγγυα σκατα γιατι ετσι σας ειπε η καφροτηλεοραση…………..οικτος για κανεναν σας……………

   • οχι κανενας 02/15/2019 @ 6:43 ΜΜ

    φιλε κανενα. Το ποσο παλιάνθρωπος είσαι φαίνεται απο τα γραφομενα σου.
    Το οτι καποιος λεει πως ο λιακο ειναι απατεωνας του κοινου ποινικου δικαιου για εσένα ειναι συριζαιος?

    • ΚΑΝΕΝΑΣ 02/15/2019 @ 8:49 ΜΜ

     Aμα λες παλιανθρωπο , αυτον που λεει αληθειες , εσυ ο χωματινος του δευτερολεπτου, ο μιας πνοης ξερολας , ο ηδη νεκρος στην γη των νεκρων………………κακη ανακυκλωση…………..εγω δινω λογο μονο Στον Θεο……….στους ηλιθιους ανθρωπισκους δέ νεοελληναραδες τους εχω υλικα χεσμενους………..η αληθεια με ενδιαφερει και οχι τυχον ποινικο μητρωο του πολιτισμου της χεστρας σας που σεβεστε……………..ειστε πολυ λιγοι για να κατανοησετε τι ερχετε…………

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*