01:22 - 21/08/2019

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΙΤΙΑ;;;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΙΤΙΑ;;;

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες γιατί η κατά αιώνες ελληνικότατη Κύπρος έπρεπε να διαμελιστεί και από ποιούς; Ποιους σύμφερε να μπούν οι φονιάδες τούρκοι μέσα και με τις πλάτες ποιών ακριβώς;;;
Φυσικά ο ελληνισμός έχει φάει τόση πανούκλα με όλους αυτούς τους πανηλίθιους ελληνόφωνους κομπάρσους πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών, που φαίνεται ότι μας τελειώνουν σε πολλά πεδία ή επίπεδα (ανάλογα την έννοια που θα ορίσουμε στην λέξη). 
Το επόμενο άρθρο σας το παρουσιάζουμε μεταφρασμένο από τα αγγλικά, και δεν είναι συνταγμένο από έλληνα σωβινιστή μέχρι το κόκκαλο, όπως η αφεντιά μου, αν και το αντίποδος είναι ελληνική έννοια γιατί το σύμπαν σκέφτεται στην ελληνική, την γλώσσα που μισούν οι πολιτικοί σας και πάνε να μας κάνουν όλους Πακιστανούς και Αφγανούς.

Διαβάστε λοιπόν εδώ πιο κάτω ότι όλα όσα σας έχουν διδάξει για την εισβολή στην Κύπρο δεν είναι ούτε το 1/100 της αλήθειας. Βέβαια όσο και να μισούν τον ελληνισμό, ένα είναι σίγουρο, το σύμπαν ομιλεί την ελληνική και δεν ξεχνάει ποτέ! Όσο και να προσπαθούν οι λάτρεις του Γιαχβέ να μας διαλύσουν…Όσο για τον ελεεινό Καραμανλή και το «H Kύπρος κείται μακράν», μπορεί να έχετε καταλάβει λιγουλάκι, ελπίζω, τι στο διάολο πολιτικούς πάτε και ψηφίζετε τόσες δεκαετίες!!!

Όσο για τους Κύπριους καλά θα είναι να μην πουλάνε τα οικόπεδα τους σε Ισραηλινούς διότι σε λίγο θα μείνουν δίχως στέγη…και κυριολεκτώ…μαθαίνω ότι αγοράζουν και στο βόρειο και στο νότιο κομμάτι της Κύπρου οικοπεδάκια. Μήπως μυρίστηκαν αέριο και το θεωρούν όλο δικό τους;

Σε άλλο άρθρο θα μπούμε πιο βαθιά γιατί σας μοίρασαν και γιατί δολοφόνησαν τόσους Κύπριους τα αιμοβόρα κτήνη. Καλό θα είναι να αγοράζετε όπλα και να εκπαιδεύεστε χωρίς να συνεργάζεστε μαζί τους, ξέρετε εσείς σε ποιους αναφέρομαι. 

ΚΟΡΑΚΑΣ

greek-dutch-truth

Ο ρόλος του Ισραήλ στην εισβολή και κατοχή του κυπριακού μέρους 2


Η προηγούμενη θέση με τίτλο “Ο ρόλος του Ισραήλ στην εισβολή και κατοχή του κυπριακού μέρους 1” (που μπορεί να προσεγγιστεί εδώ) παρείχε κάποιο υπόβαθρο για τους διπλωματικούς χειρισμούς μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ και Τουρκίας πριν από την τουρκική εισβολή το 1974.

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Infognomon (το οποίο είναι προσβάσιμο εδώ) από τον M.Michail παρέχει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του Ισραήλ στις ημέρες που προηγούνται αμέσως και μετά την εισβολή στην Κύπρο.
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στις 19 Αυγούστου 1974 αποκάλυψε ότι «… κρύβοντας πίσω από αυτό το θέμα (δηλαδή την τουρκική εισβολή στην Κύπρο) ήταν το Ισραήλ» και ότι «… η τηλεφωνική γραμμή μεταξύ Λευκωσίας – Τελ Αβίβ είχε συνδεθεί δύο ημέρες πριν από το πραξικόπημα και μόνο η πρεσβεία του Ισραήλ ή οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν »(από την ελληνική εφημερίδα Καθημερινή 20/4/1975). Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι το Ισραήλ και η πρεσβεία του στη Λευκωσία γνώριζαν το πραξικόπημα για να εξαφανίσουν τον Μακάριο [αυτό είναι ενδιαφέρον, αλλά πιθανώς πολλές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν την εισβολή στην Κύπρο]

Οι Εβραίοι ήταν, με μια σειρά «σφαλμάτων» και «συμπτώσεων» κατά την τουρκική εισβολή, συνεχώς στην πλευρά του ATTILA [το κωδικό όνομα που χρησιμοποιείται για την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση]. Η αθηναϊκή εφημερίδα Τα Νέα (27/2/1975) δημοσίευσε ότι τα ισραηλινά αεροπλάνα, στις αρχές Ιουλίου 1975, “παραβίασαν” τυχαία τον ελληνικό εναέριο χώρο της Κύπρου και δύο φορές κατά την τουρκική εισβολή του Ιουλίου 1974. Ωστόσο, εκπληκτικά το ακόλουθο γεγονός επίσης, να εμφανιστεί ως “συμπτωματικό”: ένα ισραηλινό ναυτικό σκάφος συνέπεσε (!) να είναι μέσα στην τουρκική στρατιά εισβολή. Και μάλιστα, συγκέντρωσε τους κακοποιούς του τουρκικού καταστροφέα, ο οποίος τυχαία βομβαρδίστηκε από τα τουρκικά αεροπλάνα (από την εφημερίδα Ελληνική Θάρος, 15/12/1979). Οι 42 επιζώντες του ναυαγίου του τουρκικού καταστροφέα “Kotzatepe”, που προηγουμένως ανήκε στο αμερικανικό ναυτικό, μεταφέρθηκαν στο ισραηλινό σκάφος στη Χάιφα! [αυτό είναι ιδιαίτερα παράξενο, όπως θα περίμενε κανείς ότι τα τουρκικά λιμάνια θα ήταν πιο κοντά και πιο βολικά]

Στα τέλη του 1972, οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ πωλησαν στην ΕΟΚΑ Β “Kalasnikovs” “υπό τη διεύθυνση της CIA”. Ο Κυπριος δημοσιογράφος Σπύρος Παπαγεωργίου έγραψε στο βιβλίο του “Η επίδραση του Άττιλα στην Κύπρο”, σ. 27: «Σε σχέση με την εξαγορά των Kalashnikovs, παρόλο που πωλήθηκαν από την ισραηλινή μυστική υπηρεσία, ενεργούσαν υπό την καθοδήγηση της CIA. Ωστόσο, μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι, όσον αφορά την αγορά με βάση τις διαπραγματεύσεις όπλων στη Βηρυτό, ο ηγέτης της επιχείρησης της ΕΟΚΑ Β, ο Κίκης Κωνσταντίνου είχε την εντύπωση ότι ασχολείται με παράνομους εμπόρους όπλων. »Φυσικά, οι αναγνώστες μπορούν να αντλήσουν τα ίδια τα συμπεράσματά τους Η στάση του Ισραήλ κατά την τουρκική εισβολή του 1974 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετική.Η ίδια “συμπτωματική” στάση υπήρχε κατά την εισβολή στην Τουρκία το 1963-64 [δυστυχώς το άρθρο δεν παρέχει λεπτομέρειες για τον ισχυρισμό αυτό ]
Χωρίς περαιτέρω στοιχεία, ορισμένα από τα συμπεράσματα που έγιναν παραπάνω φαίνονται ελάχιστα. Ωστόσο, μπορούμε να δηλώσουμε με εύλογη βεβαιότητα ότι ο ρόλος του Ισραήλ κατά την εισβολή στην Κύπρο δεν ήταν εποικοδομητικός.

Βέβαια, κάθε χώρα είναι ελεύθερη να ακολουθήσει μια εξωτερική πολιτική που εξυπηρετεί καλύτερα τα δικά της συμφέροντα, αλλά το Ισραήλ θα μπορούσε να διαδραματίσει πιο ουδέτερο ρόλο εάν πίστευε πραγματικά στην ανάπτυξη καλύτερων σχέσεων με την Ελλάδα. Ίσως, όπως έλεγαν κάποιοι, υπήρχε ένα πιο μακροπρόθεσμο κίνητρο να αποκτήσουν τον έλεγχο των τμημάτων της Κύπρου, που ήταν μία από τις επιλογές στο πρώιμο Σιωνιστικό έργο πριν από τη δημιουργία του Ισραήλ.

Η εχθρότητα του Ισραήλ έναντι της Ελλάδας και των Κυπρίων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 έως τη δεκαετία του ’80 δεν πρέπει να εμποδίσει την Ελλάδα και το Ισραήλ να σφυρηλατήσουν πιο διπλωματικούς και ακόμη και στρατιωτικούς δεσμούς – οι διεθνείς σχέσεις θα πρέπει να βασίζονται σε συμφέροντα και όχι σε ιστορικές μνησικακίες, πίστη ή αισθήματα. Ωστόσο, η ιστορία δεν πρέπει να ξεχαστεί και η Ελλάδα πρέπει να επιλέξει με σύνεση τους “φίλους” της.

Source: Infognomon (M.Michail), Antipodes

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Τωρα το καταλαβες; 08/21/2019 @ Αύγουστος 21, 2019 12:18 μμ

  Πιστευα οτι οι περισσοτεροι ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ …ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΟΛΉ ΑΝΑΜΝΗΣΗ …. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  …Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…
  ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΤA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ  .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΜΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ .. ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ.-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
  ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ .
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΕΝΑ ΙΡΑΚ…
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ..ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΕΠΆΝΩ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ.ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ (ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ )
  θα είναι πολυ άσχημο και μας έρχεται πολυ σύντομα..
  ΚΑΙ ΤΟ  ΛΥΠΗΡΌ  ΔΥΣΤΥΧΏΣ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΈΝΟΙ .
  ΑΠΛΏΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΆΚΕΣ ΔΙΌΤΙ ΌΛΑ ΣΥΜΦΩΝΉΘΗΚΑΝ ΉΔΗ……..
  Η  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΠΆΛΙ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ..
  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΗΓΕΣΊΑ ..
  ΔΙΌΤΙ  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΚΆΝΟΥΝ  ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΉΘΕΝ  ΣΥΜΜΆΧΟΥΣ  ΜΑΣ …..
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΜΑΣ ,
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ..ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ . …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*