Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:29 - 11/07/2022

Δελτίο τύπου του Συλλόγου Φοιτητών της Α.Ε.Α.Θ. προς στην Υπουργό Παιδείας κα. Κεραμέως

Διαφημίσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ “ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ” ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εμείς, οι φοιτητές της Α.Ε.Α.Θ. απευθυνόμαστε στην Υπουργό Παιδείας κα. Κεραμέως, καταθέτοντας το αίτημά μας περί της απρόσκοπτης λειτουργίας της Ακαδημίας μας, καταθέτοντας τα εξής:

Μέσα στο πλαίσιο της πολυπολιτισμικότητας διαπιστώνεται ότι υπάρχει άτυπος σχεδιασμός περί μετατροπής των Ορθοδόξων Θεολογικών Σχολών σε Θρησκειολογικές Σχολές, απεμπολώντας την Ορθόδοξη Παράδοση και Διδασκαλία του Γένους μας, έχοντας ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του Θεολογικού και μορφωτικού επιπέδου των μελλοντικών στελεχών και λειτουργών της Εκκλησίας μας.

Κατόπιν των ανωτέρω, προκύπτει ως συμπέρασμα ότι οι Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες είναι οι μόνες που κρατούν και θα κρατήσουν ως κόρη οφθαλμού την πολύτιμη κληρονομιά και την Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση του Γένους μας.

Εμείς οι φοιτητές, γνωρίζοντας ότι η πρόοδος μιας κοινωνίας προκύπτει από την Αναβάθμιση των Σχολών της και όχι από το κλείσιμό τους συνεχίζουμε τον αγώνα μας, έχοντας στο νου μας και τη σκέψη μας, τους στίχους του Μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή (Κ. Π. Καβάφη) από το ποίημά του, Θερμοπύλες.

“Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες⸱
δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις,
αλλά με λύπη κιόλας κ’ ευσπλαχνία⸱
γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
είναι πτωχοί, πάλ’ εις μικρόν γενναίοι,
πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε⸱
πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.
Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.”

~Καβάφης, “Θερμοπύλες”

Σχόλιο: Στην ιστορία τόσων αιώνων δεν έμειναν οι Μήδοι αλλά οι 300 του Λεωνίδα.

Ο Σύλλογος Φοιτητών της Α.Ε.Α.Θ.

Σχετικά με τον σύλλογο:

Ιστοσελίδα του Συλλόγου

Κανάλι YouTube του συλλόγου

Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

1. Μαλακια κανετε.Δεν απευθυνεστε σε ενα κακογαμημενο γουρουνι,κομπλεξικη υπαλληλισκο υποπτων “σχολαρχων.Κινητοπειηστε δυναμικα,ξεσηκωνοντας ο,τι μπορειτε.”Ανηκετε”στην ισχυρη ομαδα της Εκκλησιας[αν και νυν παραμαγαζο του Θεομπαιχτη Ιερωνυμου].Πατηστε την κατω σαν σιχαμερο και επιβλαβες σκουληκι.Ετσι για το καλο και των αλλων παιδιων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί