Το κορίτσι ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο – Έρευνα της αστυνομίας στο κατάστημα, κατασχέθηκαν ποτά και μπουκάλια
Σοκ προκαλεί ο θάνατος μιας δεκαεξάχρονης κοπέλας που εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από μαγαζί στο Γκάζι, όπου διασκέδαζε με φίλους της το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη είχε καταναλώσει αλκοόλ κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Κάποια στιγμή ένιωσε έντονη αδιαθεσία και βγήκε από το κατάστημα στην οδό Δεκελέων. Λίγο αργότερα, κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο, με παρευρισκόμενους να ειδοποιούν άμεσα το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Ο πατέρας της 16χρονης υπέβαλε αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της.
Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο κατάστημα, από όπου κατασχέθηκαν μπουκάλια και ποτά, προκειμένου να εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί νεκροψία και νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος της ανήλικης σχετίζεται με την κατανάλωση αλκοόλ ή άλλους παράγοντες.
Το τραγικό περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για τη διακίνηση και κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους, με τις αρχές να τονίζουν την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους και ευαισθητοποίηση γονέων και επαγγελματιών του χώρου της διασκέδασης.
npress.gr
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice



