ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ…Με σκισμένη Ελληνική Σημαία ο Δήμος Κορυδαλλού ανήμερα 28ης Οκτωβρίου….!

Εικόνες ντροπής στο Δήμο Κορυδαλλού ανήμερα της εθνικής επετείου… Ο «αριστερός» Δήμαρχος Κασιμάτης φαίνεται ότι έχει γραμμένο το εθνικό μας σύμβολο στα παλιά του τα παπούτσια

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου του ΟΧΙ και φαίνεται πως στο Δήμο Κορυδαλλού, πρόκειται για μια ακόμη μέρα όπως όλες τις άλλες.

Όχι βέβαια ότι δικαιολογείται αυτή η εικόνα του εθνικού μας συμβόλου και ιδίως σε δημόσιο κτίριο, αλλά ένας λόγος παραπάνω να συμβαίνει κάτι τέτοιο την ημέρα που τιμούμε τους ήρωες του Έπους του ‘40.

Το θέμα ανέδειξε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη» του Δήμου Κορυδαλλού, επισκεπτόμενος τα γραφεία της αντιπολίτευσης, επί της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη, του κεντρικότερο οδικού άξονα του Κορυδαλλού!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Αναρωτιόμαστε όμως ποια θα είναι η εξήγηση που θα δώσει – αν φιλοτιμηθεί – ο απερχόμενος «αριστερόστροφος» Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης!

stoxos.gr


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

2 thoughts on “ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ…Με σκισμένη Ελληνική Σημαία ο Δήμος Κορυδαλλού ανήμερα 28ης Οκτωβρίου….!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *