Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
00:56 - 09/09/2021

ΔΑΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ: Ζούμε στη δικτατορία της υγείας

Σε συγκέντρωση πολιτών στη Χαλκίδα πραγματοποίησε ομιλία, ο ιατρός και πρώην διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, Αλέξανδρος Δαύρης. Μίλησε για τις όποιες διακρίσεις και διαχωρισμούς, που συμβαίνουν στην κοινωνία και την χρησιμοποίηση αυτών για την χειραγώγηση της. Ο γιατρός ανέφερε την αξία της πρωτοβάθμιας υγείας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και ενώ η κυβέρνηση να την στηρίξει την απαξίωσε.

Στην συνέχεια έκανε λόγο για “δίωξη” της σκέψης, την μη ύπαρξη διαλόγου και την φίμωση της όποιας αντίθετης άποψης. Κάτι που παραπέμπει σε “άλλες καταστάσεις που ο κ. Δαύρης χαρακτήρισε “δικτατορία της υγείας”. Τέλος ανέφερε την ύψιστη αξία της ελευθερίας και πως μόνο με αγώνα και σύγκρουση μπορεί να διατηρηθεί.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. …και εκτός αυτών των πολύ σημαντικών, υπάρχει και η υποχρέωση τήρησης των νόμων από τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους αλλά ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ αντίστοιχη τήρηση των νόμων από τα διαγνωστικά κέντρα (rapid test 20€) και κανείς δεν ενδιαφέρεται!

  2. Χαρδαλιάς γιοκ, γιατι δεν το λένε; lol ο εγωισμός τους δε τους αφηνει να πουν πως εχει πεθάνει ο χαρδαλιάς; πόσο θα τον κρατήσουν στα μηχανήματα;

  3. ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΙ 09/09/2021 @ 11:39 ΜΜ

    ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;
    ΙΣΧΎΕΙ ΑΥΤΌ;;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*