11:32 - 04/12/2018

Δ.Καζάκης σε Γ.Τράγκα: «Με τα μνημόνια μειώθηκε ο πληθυσμός κατά 320.000 – Περισσότερο από τον Β’ ΠΠ»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σε μια αποκάλυψη που δείχνει το εύρος της καταστροφής το οποίο έχει υποστεί η χώρα και το Έθνος συνολικά, προχώρησε ο Δημήτρης Καζάκης μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά FM.

Είπε πως έχει γίνει φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 320.000 λόγω μνημονίου, μετανάστευσης και θανάτων. Και τονίζει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη μείωση που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα.

Ακόμη μεγαλύτερη και από περίοδο πολέμου. Στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο είχαμε απώλειες 85.000 ανθρώπων

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Δ.Καζάκη:

« Έχει γίνει φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 320.000 λόγω μνημονίου, μετανάστευσης και θανάτων. Είναι η μεγαλύτερη μείωση που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα. Ακόμη μεγαλύτερη και από περίοδο πολέμου. Στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο είχαμε απώλειες 85.000 ανθρώπων.

Όταν λοιπόν κάποιος βάζει μια υπογραφή που σημαίνει θάνατος (λόγω μνημονίου) δεν πρέπει να λογοδοτήσει;

Φανταστείτε για παράδειγμα ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να γίνουν εγχειρήσεις ρουτίνας γιατί στη χώρα έχουν μείνει μόνο ηλικιωμένοι γιατροί και οι ειδικευόμενοι. Οι άλλοι έχουν μεταναστεύσει».

Λόγω των διαφόρων προβλημάτων, ο κ. Καζάκης ανέφερε ότι πιστεύει πως οι εκλογές θα γίνουν πριν από τα μέσα του 19 και αυτό γιατί τα οικονομικά της χώρας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ανέφερε χαρακτηριστικά τα τεράστια ποσά που θα πρέπει η χώρα να επιστρέψει στους δανειστές αυτή τη χρονιά. Όπως είπε, στο τέλος του 19 το χρέος θα είναι γύρω στο 192% του ΑΕΠ.

Παράλληλα τόνισε ότι «Αυτήν την στιγμή οι μεγαλύτερες εξαγωγές μας το 22% των εξαγωγών μας είναι το διυλισμένο πετρέλαιο. Την ίδια ώρα εισάγουμε διυλισμένο πετρέλαιο από Τουρκία. Καταλαβαίνετε ότι Κάτω από αυτά τα στοιχεία κρύβεται χοντρό λαθρεμπόριο πετρελαίου. Κανείς εισαγγελέας όμως δεν πρόκειται να το ψάξει αυτό. Κανείς δεν θα κοιτάξει την δεύτερη μεγαλύτερη εξαγωγή προϊόντων που είναι τα συσκευασμένα φάρμακα 6,8% των εξαγωγών μας. Τα παράγουμε εμείς αυτά; Όχι βέβαια, απλά έρχονται εδώ επανατιμολογούνται και εξάγονται».

Σχετικά με τον κ. Κοτζιά, απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Τράγκα, ο κ. Καζάκης είπε:

Τον Κοτζιά στο ΚΚΕ τον φωνάζαμε μεταξύ αστείου και σοβαρού, Στάζι.

Λάτρης και στενός συνεργάτης της ανατολικής Γερμανίας. Εμάς μας άρεσε που δεν έφερνε το ρωσικό σκληρό εγχειρίδιο που δεν μας άρεσε, αλλά το γερμανικό πιο λαϊκό υφάκι.

Ο Κοτζιάς ήθελε να είναι ο ηγέτης, πατερούλης να το πω έτσι. Όταν έφυγε από το ΚΚΕ βρήκε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος τον τοποθέτησε στο ΥΠΕΞ μετά βρήκε τον Πάγκαλο, τον Παπανδρέου και πάει λέγοντας…

Γιατί έφυγε από το ΚΚΕ;

«Νομίζω ότι διαπίστωσε ότι διαλυόταν το κόμμα του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Όταν είσαι συνηθισμένος να είσαι υπάλληλος και να παράγεις πολιτικές όντας υπάλληλος τότε ψάχνεις νέο μηχανισμό».

Ακόμα ανέφερε ότι,

«Ο Φλωράκης ήθελε να ξεφορτωθεί όσους σχετίζονταν με μυστικές υπηρεσίες του υπαρκτού σοσιαλισμού Κα Γκε Μπε και Στάζι και το έκανε. Τον βοήθησε ο Ανδρέας Παπανδρέου δίνοντάς του λίστα με πράκτορες. Ένας εξ αυτών που πήγαν σπίτι τους προοριζόταν για Γραμματέας του ΚΚΕ μετά τον Χαρίλαο Φλωράκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ
Δυναμική αντεπίθεση των Ελλήνων πολιτών: Μπαράζ μηνύσεων…

27 Nov, 2018
Μη χάσετε απόψε τον Γιώργο Τράγκα – Συγκλονιστικές…

25 Nov, 2018
Πώς σου φάνηκε η απέλαση των 2 Ρώσων;

Έχουν βάλει χέρι οι Αμερικάνοι. Ο κ. Κοτζιάς εφάρμοσε την πολιτική των ΗΠΑ το ίδιο έκανε και στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τι έγινε και παραιτήθηκε;

«Πριν παραιτηθεί έγινε η ιστορία με τις βάσεις των Αμερικάνων που εξήγγειλε ο Πάνος Καμμένος. Αμέσως ακολούθησε δυσφορία από τον κ. Κοτζιά γιατί ενώ εκτελούσε την πολιτική των ΗΠΑ με τον καλύτερο τρόπο, δημιούργησε και ρήγμα στις σχέσεις μας με τους Ρώσους. Η βόρεια Ελλάδα θα πρέπει να καθαριστεί από Ρώσους και έκανε και σχετικές δηλώσεις «διπλωματία της κότας». Κι ενώ λοιπόν εκτελούσε την πολιτική ΗΠΑ, αυτοί προώθησαν τον Καμμένο».

Ο κ. Καζάκης ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θολό τοπίο καθώς η κυβέρνηση έχει πάρει εντολή από την Αμερική να καθαρίσει τη Βόρεια Ελλάδα από τον παράγοντα της Ρωσίας, ωστόσο εκεί προσκρούει στις σχέσεις της με τον λ. Σαββίδη ο οποίος προέρχεται από τη Ρωσία.

Επίσης ο κ. Καζάκης είπε ότι,

«Από το 15 και μετά τέρμα η Γερμανία από την Ελλάδα, τώρα έχουν μπει μπροστά οι Αμερικάνοι, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται μόνο για την γεωπολιτική θέση της χώρας αλλά μπαίνουν μέσα και στις εσωτερικές πολιτικές. Η Γερμανία έκανε το στρατηγικό λάθος να εκθέσει τη θέση, ότι μπορεί να πάρει και διεθνείς πρωτοβουλίες και στρατιωτικές, δηλαδή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και εκεί είπαν οι Αμερικανοί τέλος, το οικόπεδο είναι δικό μας».

Παράλληλα, ο κ. Καζάκης ανέφερε ότι,

«Ο Κοτζιάς τώρα δημιουργεί προϋποθέσεις να τον δούμε σε κάποια άλλη συγκυβέρνηση, άλλωστε είναι εξωκοινοβουλευτικός όχι εκλεγμένος.

Είναι νάρκισσος;

Θα σας πω μια ιστοριούλα. Βρεθήκαμε σε διακοπές και έλεγε ότι του έχει απαγορεύσει το κόμμα να ανεβαίνει σε μηχανή για να μην πάθει τίποτα γιατί ήταν αναντικατάστατος.

Ο Σόρος τι ρόλο παίζει στα Βαλκάνια;

Είναι αφεντικό στα Σκόπια, χρηματοδοτεί τα πάντα. Το ίδιο και στην Αλβανία με την κυβέρνηση Ράμα.

Η κίνηση «Πράττω» βρίσκεται δίπλα στον Κοτζιά γιατί πολλοί από αυτούς ήταν ΚΚΕ (Τόσκας). Ο κ. Τόσκας έφυγε από ΚΚΕ και μετά πήγε στο ΠΑΣΟΚ κα έγινε δεξί χέρι του Π Μπεγλίτη.

Πώς γίνεται η αριστερή πλευρά ΣΥΡΙΖΑ να δέχεται μνημόνια;

Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από την ανανεωτική αριστερά. Το καινούργιο που έφερναν ήταν ο λεγόμενος ευρωπαϊσμός. Δηλαδή τα δίνουμε όλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. αυτή ήταν η ιδεολογία τους δεν είχαν τίποτε άλλο καινούργιο. Ο παλιός πατριωτισμός των παραδοσιακών αριστερών δεν υπάρχει πια. Η καινούργια γενιά στην αριστερά δεν έχει ίχνος πατριωτισμού. Έχουν τη λογική του νεοφιλελευθερισμού με αριστερό πρόσημο.

Τα αριστερά κόμματα έχουν και επιχειρήσεις, γιατί;

Αυτός είναι ένας μηχανισμός μετά την μεταπολίτευση που ήθελε να αλλάξει την νοοτροπία των λεγόμενων αντικαθεστωτικών κομμάτων. Αντιστράφηκαν οι όροι και αντί τα κόμματα αυτά να εκφράζουν τους εργαζόμενους, εξέφραζαν το κράτος στους εργαζόμενους».

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Θα προτείνω στον Καζάκη τα εξής:
  Πρώτον, να ανοίξει ένα βιβλίο ιστορίας και να δει τα πραγματικά δεδομένα για τα θύματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών (συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων που πέθαναν από ασιτία) υπολογίζεται στις 750.000, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν έναν αριθμό που αγγίζει τις 800.000: matrix24.gr/2015/10/dite-tis-apolies-tis-elladas-ston-polemo-tou-40-ke-tis-dilosis-xenon-archigon/
  Δεύτερον, μόνο από το 2008 έως το 2016, ο αριθμός των Ελλήνων επιστημόνων που μετανάστευσαν εκτός Ελλάδας αγγίζει το μισό εκατομμύριο. Ο αριθμός αυτός δεν συμπεριλαμβάνει τους μη πτυχιούχους. Τα στοιχεία εδώ:
  protothema.gr/greece/article/591780/i-krisi-diohnei-tous-ellines-miso-ekat-polites-efugan-gia-to-exoteriko/
  Δεν γνωρίζω αν ο Καζάκης έχει αναλάβει κάποιον ρόλο παραπληροφόρης για λογαριασμό κάποιων ή αν απλώς είναι ατοιχείωτος , αλλά τέτοιου είδους “πληροφόρηση”, σε τέτοιους τραγικούς καιρούς, είναι επιζήμια για όλους εκείνους τους Έλληνες που επωμίζονται τα βάρη των εγκληματικών πράξεων που διαπράττονται εις βάρος τους.

 2. καζακουλη,στην περιοδο του πολεμου 46 49 ποσα θυματα ειχαμε,νεκρους,και ποσους που με πλυση εγκεφαλου τρεξαν να κρυφτουν στις τσεχοσλοβακιες,γιουγκοσλαβιες και σοβιετικες ενωσεις και δεν ξερω που αλλου.
  Απαντησε μας με την αληθεια να αρχισουμε να τριβουμε τα ματια μας.
  Τοτε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ μας εσωσε,διαφορετικα ελλαδα θα ηταν μονο η πελοποννησος,και εσυ πορνη τραγκα ποσο τικιτανγκας μπορει να εισαι??!!!

 3. 85.000 στον ΙΙΠΠ;!;!;!;!;!;!;!;
  Θα μας τρελάνεις Καζάκη;
  Μήπως ήταν 1.600.000 οι απώλειες μάχιμων και αμάχων;;;;;
  Όχι ότι στηρίζω μνημόνια, όχι ότι δεν έχουμε σοβαρές απώλειες, αλλά μην λέμε και βλακείες…..

 4. Ένας Καζάκης, ένας τυχοδιώκτης κατάσκοπος κουμμουνισταράς, μια μετάφραση, η… Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του Φον Δημητράκη και της Καζακειάδας του…!
  attikanea.blogspot.com/2018/08/blog-post_102.html

  ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ! Εξώδικο στον Καζάκη από 11 στελέχη του ΕΠΑΜ…
  press-gr.com/2018/08/11_22.html

  Καζάκης, έχει καβαλησει το καλαμι και καλπαζει σαν το Μεγα Ναπολεοντα. Ο ανθρωπος ειναι για το δρομοκαιτιο.

  attikanea.blogspot.com/2018/08/blog-post_592.html

 5. για τους τεσσερεις πρωτους σχολιαστες.

  Αφου μας ενημερωσατε πληρως με τις παραπομπες που δωσατε για το ποσο σκαρτος ειναι ο καζακης, πειτε μας τωρα και την γνωμη σας για αυτα που λεει και το σχεδιο δρασης που προτεινει και την μυνηση για εσχατη προδοσια που εχει ασκησει.

  Εγω, ακομα δεν τον εχω ψηφισει αλλα το σκεφτομαι σοβαρα. ..γιαννουλης

  • Δηλαδή, να έρθει ο Καζάκης στην εξουσία, να κάνει τα όσα καλά θα κάνει κι από πίσω να κάνει και ένα σωρό μαλακίες; Όχι φίλε.
   Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή, ότι το πολίτευμα, οφείλει ν’ανασχηματιστεί, ειδάλλως όποιος και να έρθει, τα ίδια θα χουμε.

   Πρέπει να δημιουργηθεί, συνταγματικός μηχανισμός, στον οποίον πάσα Έλλην πολίτης θα δύναται να μετέχει και να λειτουργεί ως ελεγκτική αρχή, κατόπιν σχηματισμό επιτροπών, για το κάθε τι που ψηφίζεται η εφαρμόζεται και για κάθε εκλεγμένο και αντί να εκλέγουμε πρόσωπα, να εκλέγουμε το σχέδιο/ πρόγραμμα που προτείνει το όποιο η οι όποιοι, η οποίοι με την σειρά τους θα το εφαρμόζουν και θα ανακαλούνται αν δεν πληρούν τηρούν το καθήκον τους, εφόσον η ψηφίσαντές τους, το διαπιστώσουν μέσω του ελεγκτικού μηχανησμού, στον οποίον μετέχουν κατόπιν εκλογής κάποιοι εξ αυτών που εξέλεξαν εκείνον που ΘΑ εφήρμοζε το όποιο πρόγραμμα.
   Για να σου εξηγήσω πως λειτουργεί αυτή η μορφή δημοκρατίας σωστά, θα πρέπει να φτιάξω ολόκληρο βιβλίο. Κάτι παρόμοιο υπήρχε επί Περικλέους στην αρχαία Αθήνα.
   Στην ουσία θέλουμε άμεση λαική αντιπροσώπευση, η οποία θα κατοχυρώνεται μέσω συντάγματος, το ίδιο και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι επιτροπές και η αντιπροσώπευση και ανάληψη διαχείρισης ενός ψηφισθέντος από τον λαό προγράμματος/ σχεδίου.
   Προυποθέτει, να είμαστε όσο ενεργοί πολίτες, ήταν οι αρχαίοι Αθηναίοι και μόνο αυτό εγγυάται δικαιοσύνη και καθορισμό της τύχης μας ως λαός.
   Η πάταξη του φαινομένου, ολιγαρχών είναι αναγκαία.
   Το εκλέγω μια ολιγαρχία ν αποφασίσει για μένα και να κάνει ότι της κατέβει, εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες και το βλέπετε και μόνοι σας, ότι ”δεν δουλεύει”
   Η αλλάζουμε νοοτροπία και φέρνουμε αυτό το πρότυπο, κατόπιν πανελλαδικής συνενόησης, έρευνας κι οργάνωσης και ανατροπής του τωρινού, η παραμένουμε το ίδιο χωριάτες και αμόρφωτοι και συνεχώς με το ίδιο πρόβλημα και ανάξιοι των προγόνων μας.
   Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλά η νοημοσύνη του μέσου νεοέλληνα είναι πολύ χαμηλή.

 6. Μια χαρα τα λες! και ενας καζακης και μια κωνσταντοπουλου και ενας μαριας και οποιοσδηποτε αλλος εχει κατι να προτεινει.. ευχαριστως να τον ακουσουμε και να αποφασισουμε ΕΜΕΙΣ για ολα και να παρουμε επιτελους την ευθυνη! Με αναθεση εργου σε οποιονδηποτε απ’ αυτους, τιποτα δεν προκειται ν’αλλαξει. Χρειαζεται αυτος ο ερμος ο λαος να παρει την τυχη του στα χερια του. Χλωμο το βλεπω και λυπαμαι. Ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι -σαν εσενα- ακομα που σκεφτονται και συντηρειται τουλαχιστον η ελπιδα πως κατι θ’αλλαξει. Γεια σου φιλε, καλη μας λευτερια. ..γιαννουλης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*