Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:03 - 11/02/2022

Δ.Γάκης: «Γιατί η εμμονή του Γ.Παυλάκη με το lockdown και τον εμβολιασμό – Συνεργάζεται με την Pfizer και το αποκρύπτει»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Γιώργος Παυλάκης είναι ένας από τους «ειδικούς» που συνεχίζουν να υποστηρίζουν με ιδιαίτερη «θέρμη» τα lockdowns, μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του υποστήριξε ότι «ο πόλεμος τέλειωσε και χάσαμε» και πως «μόνο η Κίνα κρατά».

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, έκανε μια έρευνα στο βιογραφικό του γιατρού-ερευνητή από τις ΗΠΑ και αποκάλυψε -εκτός των άλλων- ότι συνεργάζεται με αρκετές φαρμακευτικές εταιρείες, όπως την Pfizer.

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη

«ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΥΛΑΚΗ με ΤΑ LOCKDOWNS ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ…
ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ…

Ο κ. Παυλάκης υπήρξε ένας πολύ υψηλού επιπέδου ερευνητής στο Κέντρο Έρευνας του Καρκίνου του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ.

Τώρα είναι Συνταξιούχος, Ομότιμος, σύμφωνα με το Βιογραφικό του ΝΙΗ (Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας ΗΠΑ) – National Cancer Institute – Centre for Cancer Research στον τομέα των ΕΜΒΟΛΙΩΝ κλπ.(φωτο 1).

Είναι , όμως, εξόχως περίεργη η απόλυτη στάση του, ο σκληρός λόγος, η επίμονη στήριξη και ενθάρρυνση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αδιαφορώντας για τους κανόνες σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των συνταγματικών δικαιωμάτων του πολίτη… Μπορεί, αυτός, μήπως, να κάνει κάποιο εμβόλιο, χωρίς να λάβει, πρώτα, ενυπόγραφη ενημερωμένη συγκατάθεση, σε κανέναν Αμερικανό Πολίτη;

Ζήτησα, δημόσια, να του ζητηθεί να κάνει δημόσια δήλωση ότι δεν έχει σχέση με εταιρεία εμβολίων (conflict of interest) πριν ξαναμιλήσει στα Ελληνικά κανάλια.

Δεν το έκανε και αναγκάστηκα να ψάξω το βιογραφικό του, τμήμα του οποίου αναρτώ, όπου φαίνεται η συνεργασία του με φαρμακευτικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων με την Pfizer. Φυσικά αυτό έχει παραληφθεί από το βιογραφικό του στο site του ΝΙΗ, αλλά βρίσκεται σε παλιότερα βιογραφικά του, σε άλλα sites. (Και βέβαια το γεγονός ότι οι χρηματοδοτήσεις από τις Big Pharma διακινούνται μέσω του NIH , όπως και στην Ελλάδα μέσω των «Ειδικών Λογαριασμών των Πανεπιστημίων» ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Conflict of Interest και δεν πρέπει να δηλωθεί δημόσια)…

Κατόπιν αυτού είμαι υποχρεωμένος να του ζητήσω να δηλώσει δημόσια, εάν συντάσσεται με τις θέσεις του dr Antony Faucci επί κεφαλής του NIAID, που υπάγεται στο ΝΙΗ και του τ. επί κεφαλής του NIH dr Francis Collins (αντικαταστάθηκε στις 19/12,2021) που έχουν καταγγελθεί δημόσια στις ΗΠΑ για μεθοδεύσεις στο θέμα της Covid και των εμβολιασμών. Καθώς και αν έχει λάβει χρηματοδοτήσεις από το NIAID;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ (ΜΕΡΟΣ ΙΙ) Etra Publishing (11/04/2011)

Θα ήθελα επίσης να μου εξηγήσει πως συμπεριελήφθη στους συγγραφείς της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ μελέτης που δημοσιεύθηκε στο Lancet 2021 Sep 4;398(10303):838-839 με τίτλο,

“-Towards a European strategy to address the COVID-19 pandemic με συγγραφείς τους:
Viola Priesemann 1 , Rudi Balling 2 , Simon Bauer 3 , Philippe Beutels 4 , André Calero Valdez 5 , Sarah Cuschieri 6 , Thomas Czypionka 7 , Uga Dumpis 8 , Enrico Glaab 2 , Eva Grill 9 , Pirta Hotulainen 10 , Emil N Iftekhar 3 , Jenny Krutzinna 11 , Christos Lionis 12 , Helena Machado 13 , Carlos Martins 14 , Martin McKee 15 , George N Pavlakis 16 , Matjaž Perc 17 , Elena Petelos 18 , Martyn Pickersgill 19 , Barbara Prainsack 20 , Joacim Rocklöv 21 , Eva Schernhammer 22 , Ewa Szczurek 23 , Sotirios Tsiodras 24 , Steven Van Gucht 25 , Peter Willeit 26

-Όπου όλοι οι συγγραφείς προέρχονται από Ευρωπαϊκά Κέντρα και μόνο αυτός από Αμερικανικό! Φυσικά μαζί είναι και ο πανταχού παρών κ. Τσιόδρας…

Είναι λοιπόν, εμπειρογνώμονας που συνιστά ποια πρέπει να είναι η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Covid;

-Με έκπληξη , διαπίστωσα και το Conflict of interest statement του, όπου γράφει ότι η συμμετοχή του, στην μελέτη, αφορά τις προσωπικές του απόψεις και όχι του NIH και της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!! (GNP είναι τα αρχικά του ονόματος του):

«GNP’s contribution is in his personal capacity; the opinions expressed are the author’s own and do not reflect the views of the National Institutes of Health (NIH), the Department of Health and Human Services, or the US Government. GNP’s patents and company interactions are managed through the NIH.»

– Τότε ως τι συμπεριελήφθη στην συγγραφική ομάδα που εισηγούνταν την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η Ευρώπη;

Θα ήταν τιμή μου και θα ήμουν ευγνώμων στον κ. Παυλάκη εάν μου έλυνε αυτές τις απορίες που αφορούν την Επιστημονική Τάξη…

Υ.Γ. Υπενθυμίζω ότι η «Gift Authorship» (Χαριστική συμπερίληψη στους συγγραφείς), αποτελεί παράβαση της συγγραφικής δεοντολογίας (στην Μεγ. Βρετανία τιμωρείται , πειθαρχικά)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι τελευταίες επιστολές Παπαντωνίου: Μια αποκάλυψη – σοκ (11/04/2011)

pronews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. αγνωστος 02/11/2022 @ 4:06 ΜΜ

    τον εχουμε γραμμενο οπότε ….

  2. ΑΓΓΕΛΙΚΉ - ΑΧΑΡΝΑΊ 02/11/2022 @ 9:59 ΜΜ

    Και o Mariusz Grabowski είναι
    μέτοχος της Pfizer.To KU LEE για την οικογένειά του δουλεύει.
    Για ψάξτε το λίγο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*