02:55 - 03/09/2016

Η Δ.Ε.Θ. “ΒΓΑΖΕΙ” ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η αντίστροφη μέτρηση για τα επιτελεία των κόμματων άρχισε και μαζί τους έχει αρχίσει ο “Γολγοθάς” των πολιτών οι οποίοι καλούνται μέσα σε 150 μέρες να πληρώσουν στα ταμεία 30 δις ευρώ για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της χώρας μας προς τους δανειστές!!

Ο “μαύρος” Σεπτέμβρης είναι τόσο κοντά και άλλο τόσο κοντά είναι η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης, στην οποία τα δύο παλαιά κόμματα του Καθεστώτος των επαχθών και επονείδιστων Μνημονίων θα συναγωνιστούν για το ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα!!!

Και φυσικά τα προβλήματα της χώρας είναι σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, με ανοιχτές τις πληγές στο κοινωνικό γίγνεσθαι, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης αλλά και στο οικονομικό ζήτημα καθώς η επόμενη αξιολόγηση θα είναι η πλέον καθοριστική για το μέλλον κάθε οικογένειας!!

Οι συντάξεις και τα επιδόματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα, οι δαπάνες έχουν περιοριστεί σε ανάγκες του κομματικού στρατού και την ίδια ώρα εκκρεμεί ο πόλεμος με τους καναλάρχες…..

Η κυβέρνηση είναι όμηρος σε πολλές από τις προεκλογικές υποσχέσεις της και πολύ πιθανόν να μην μπορέσει να τα βγάλει πέρα παρά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δείχνει να έχει την απόλυτη στήριξη από τους ευρωπαϊκούς “θεσμούς” αλλά και τους αρχηγούς κρατών της Ε.Ε. Σε αυτό το πλαίσιο θα συναντηθεί με 6 από αυτούς στις 9 Σεπτεμβρίου 2016, δηλαδή μια μέρα πριν την έναρξη της ΔΕΘ.

Αυξάνουν οι δουλειές του Πρωθυπουργού.

Γι΄ αυτό, παράρτημα του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη προανήγγειλε πως θα δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από τους φορείς που παρέστησαν στη σύσκεψη, ο κ. Τσίπρας τους ανακοίνωσε ότι προγραμματίζεται να δημιουργήσει και στη Θεσσαλονίκη Γραφείο του Πρωθυπουργού, όπου θα πραγματοποιεί συναντήσεις με τους φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο Γραφείο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιεί και συναντήσεις με ηγέτες των χωρών των Βαλκανίων, όταν εκείνοι επισκέπτονται την Ελλάδα;;;

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον πρωθυπουργό, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων έθεσαν όλα τα ζητήματα που τους αφορούν, αλλά και γενικότερα ζητήματα, όπως τα θέματα της ρευστότητας και των “κόκκινων δανείων”, αλλά και τοπικά θέματα, όπως αυτό που αφορά το λιμάνι της πόλης. Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι η ΔΕΘ θα παραμείνει εκεί που βρίσκεται και δεν θα μετακινηθεί…

Ράβουν – ξηλώνουν οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου.

Οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου καλούνται στις επόμενες λίγες ημέρες να δώσουν εκείνες τις πειστικές απαντήσεις που θα μεταφέρει ο Πρωθυπουργός σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για την οικονομία και για την οποία ο Αλέξης Τσίπρας υποχρεωτικά πρέπει να συνδέσει την ουτοπία με το παραμύθι…..

Ένα αφήγημα χωρίς αρχή, χωρίς μέση χωρίς τέλος!!

Και τούτο διότι μπορεί πριν μια επταετία η ΔΕΘ να ήταν άντρο παροχολογίας και επικοινωνιακού κομφορμισμού, σήμερα όμως είναι ο ίδιος τόπος όπου ο αυτός ο Πρωθυπουργός “έκαψε”, “σκότωσε” την ελπίδα με το μη εφαρμόσιμο περιβόητο “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”!!

Ωστόσο, για τον Αλέξη Τσίπρα καλό θα ήταν στη ΔΕΘ να ανοίξει τα χαρτιά και να μιλήσει με ειλικρίνεια – εάν του έχει απομείνει μια στάλα ακόμη – στους πολίτες οι οποίοι τον περιμένουν στη γωνία. Όπως στη γωνία τον περιμένει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα επισκεφτεί αργότερα τον ίδιο χώρο και θα προσπαθήσει να μαζέψει ότι έχει σκορπίσει όλο αυτό το διάστημα που συγκυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!

Δεν πείθει η ΝΔ με την ξύλινη γλώσσα.

Από την άλλη μεριά η “Συμφωνία” αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει την παραμικρή  απήχηση στον κόσμο καθώς ο Αντώνης Σαμαράς φρόντισε με τα συνεχή Ζάππεια να “κάψει” το όποιο πλεονέκτημα θα μπορούσε να έχει σήμερα η ΝΔ. Γιατί, παρά το γεγονός ότι η οικονομική κατάσταση στην Πατρίδα γίνεται ολοένα και χειρότερη μετά το τρίτο Μνημόνιο (πρώτο “αριστερό”) και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης να έχει οξυνθεί επικίνδυνα δηλητηριάζοντας την ελληνική Κοινωνία, εν τούτοις δεν “εισπράττει” η ανίκανη ΝΔ τα αποτελέσματα αυτά.

Γιατί, οι περισσότεροι βουλευτές της, δείχνουν να διατηρούν την ίδια ξύλινη γλώσσα προς τον λαό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τον πείσουν παρά τα εγκληματικά λάθη της συγκυβέρνησης των σταρχιδιστών!!

Αδυνατεί η ΝΔ και ο αρχηγός της να επενδύσει στη διατήρηση του Νέου “αριστερού” ΕΝΦΙΑ, την κάμψη του Τουρισμού (η μεγαλύτερη βιομηχανία μας), τον μη έλεγχο της λαθρομετανάστευσης με την κατάληψη των Νησιών μας από τους λαθροεισβολείς, την πλήρη υποταγή στους Δανειστές, την εκτίναξη της φοροδιαφυγής καθώς και την μη βελτίωση των εσόδων σε μια χρονική συγκυρία όπου οι Υπουργοί της Κυβέρνησης Τσίπρα διεκδικούν τα πρωτεία του βραβείου ανικανότητας.

Όταν, τα νούμερα σε επίπεδο ανάπτυξης, οι δείκτες ανεργίας, τα λουκέτα και μια σειρά από προβλήματα της καθημερινότητας, έχουν αρνητικό πρόσημο.

Όλα τα παραπάνω είναι μια επικύρωση της καταστροφής που έρχεται…

Σχεδιάζεται η επόμενη πολιτική “λύση”.

Είναι σίγουρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κυβερνητική “κρίση” καθώς, πέρα των άλλων, είναι εγκλωβισμένος στην “ιδεοληψία” ενός άλλου “Κέντρου” με δεξιό πρόσημο. Γεγονός που αφήνει αδιάφορους τους πολίτες!!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΧ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ 09/03/2016 @ Σεπτέμβριος 3, 2016 3:09 πμ

  Ωστόσο, για τον Αλέξη Τσίπρα καλό θα ήταν στη ΔΕΘ να ανοίξει τα χαρτιά και να μιλήσει με ειλικρίνεια – εάν του έχει απομείνει μια στάλα ακόμη …ΚΆΠΟΤΕ ΛΈΓΑΜΕ ΌΤΙ Ο ΨΕΎΤΗΣ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ Ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ….ΣΉΜΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΛΈΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ…

 2. Κολοκυθια με τη ρίγανη. …

  Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφο καμάρι. ..

  Ο Κυριάκος φόρεσε τον κιπα και θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της οικουμενικης σιωνιστικης κυβέρνησης. .. και έτσι θα βγάλουμε πρωθυπουργό πιο ηλιθιο και από τον Γιωργάκη Μπους…. μέχρι και ο Ραν ταν πλαν είναι εξυπνοτερος από τον Κουλη !!!

  Πρόκειται για την τελευταία εβραιοδουλη κυβέρνηση πριν τα γεγονότα. ….

  • Αλλαζει φετος η κυβερνηση,
   και με τις προηγουμενες, φευγουν με τα ελικοπτερα !

   Δεν θα βγει κανεις, και παμε σε :

   Ακυβερνησια,
   Πολιτειακη Ανωμαλια,
   Πολιτειακη Εκτροπη !

   Νομιμοποιηση αυθαιρετων !
   Χαλαρωση ορων δανειων, & διεκολυνσεις αποπληρωμης !
   36 δοσεις για ΔΕΗ
   36 δοσεις για ΕΥΔΑΠ
   Μονιμοποιηςη συμβασιουχων !
   23.000 προσληψεις, κλπ κλπ

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ METRA !!!

   ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !

   ΔΙΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

   ΑΝΤΙΟ ΕΝΦΙΑ !

 3. Όσο ο Καμένος στηρίζει δεν αλλάζει τίποτα από το τρέχον σκηνικό γιατί οι βουλευτές του Σύριζα ψηφίζουν ότι τους δώσουν.

 4. Ο Έλληνας μία φορά στην ζωή του θα πρέπει όλα αυτά τα πουλημένα Μασονοτομάρια να τα τιμωρήσει σκληρά με μία ακραία ψήφο. Να τους κάνουμε να φυσάνε το γιαούρτι και να μην κρυώνει. Αλλιώς όντως θα συναγωνίζονται για το ποιός θα πεί το μεγαλύερο ψέμα. Τεμπέληδες ψευταράδες που χρυσοπληρώνονται απο την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου. Η Ελλάδα πεθαίνει και διαλύεται και ο Έλληνας συνεχίζει να βλέπει την προσωπική του βόλεψη. Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτό;
  Δεν τους βλέπει ότι 40 χρόνια ψεύδονται; Ακόμη και η Αριστερά βγήκε χίλιες φορές χειρότερη των προηγουμένων. Τι άλλο θέλει να δεί; Τι άλλο νομίζει οτι θα δεί απο αυτούς;

 5. Πως η ΝΔούλα, η ανθελληνική που συναινεί στον ισλαμικό επεκτατισμό θέλει να δει τον κόσμο να την στηρίζει;; Σύμφωνο συμβίωσης δεν ψήφισε;;
  ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ!
  Ο κόσμος γιατί δεν ψηφίζει τους χρυσαυγίτες;;;

 6. Ακομη κ αν δεν σας αρεσει ψηφιστε χρυση αυγη να τρεχουν κ να μη φτανουν οι αληταραδες που κατεστρεψαν τη χωρα μας.τουλαχιστον εκεινη μιλανε για πατριδα κ Ελληνες κ οι αλλοι για “μακεδονιες”κ λαθρο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*