11:00 - 16/04/2016

Codex Alimentarius για όλους-Απαγορεύουν και το ψάρεμα

Codex Alimentarius για όλους-Απαγορεύουν και το ψάρεμα
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Τελικά ότι έχω πει κατά καιρούς εγώ ο γραφικός ο Λιακόπουλος, έχουν βαλθεί να τα επιβεβαιώσουν όλα. Μετά την απαγόρευση της ιδιοκαλλιέργειας, μετά την απαγόρευση, του να έχεις ένα δικό σου μπαχτσέ με ζαρζαβατικά, μετά από την απαγόρευση, του να έχει κανείς οικόσιτα ζώα, όπως ορίζει ο διατροφικός κώδικας, ο γνωστός πλέον CODEX ALIMENTARIUS, που εδώ και πάνω από οκτώ χρόνια αποκάλυψα, τώρα ήρθε και η ώρα της απαγόρευσης του ψαρέματος.

Θα πει κανείς, τι τους πειράζει τους κυβερνώντες τον πλανήτη, ο μπαχτσές, ή τα κοτοπουλάκια, ή ένα αρνάκι, ή μία κατσίκα, ή τα ψαράκια που μπορεί ο καθένας να ψαρέψει και βάλανε όλες τις κυβερνήσεις να βάλουνε τους κρατικούς μπράβους (βλέπε αστυνομία) να κυνηγάει τον κόσμάκη;;

Φίλοι μου, όλα αυτά που προανέφερα, είναι μέθοδοι με τις οποίες, ο απλός πολίτης μπορεί να εξασφαλίσει την διατροφή του, ίσως και το ανταλλακτικό εμπόριο και να μην πεινάσει. Δώσε μου τρία αυγά, πάρε μερικά ψάρια, δώσε μου μερικές ντομάτες, πάρε λίγο αλεύρι κτλ κτλ.

Η νέα τάξη, θέλει να έχουμε ανάγκη να πάμε στα σούπερ μάρκετ της και να αγοράσουμε τα μεταλλαγμένα προϊόντα της, με τα λεφτά (για την ώρα) και το χάραγμά της (σε λίγο καιρό).

Θέλει να μας έχει στο χέρι.

Απαγόρευσε λοιπόν, το να μαζεύεις βρόχινο νερό, απαγόρευσε τις γεωτρήσεις μέσα στο οικόπεδό σου, απαγόρευσε τα οικόσιτα ζώα, απαγόρευσε τις ιδιοκαλλιέργειες, τώρα και το ψάρεμα.

Είμαστε δούλοι, που παρακαλάνε για μισθούς και συντάξεις πείνας.

Έχουν κατασχέσει τα σπίτια όλου του κόσμου με την Ατζέντα 21, για την οποία σας μίλησα από το 2007.

Απλά, μερικοί δεν το κατάλαβαν ακόμη.

Για σκεφτείτε. Αν δεν πληρώσετε ΕΝΦΙΑ, θα σας

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 04/16/2016 @ 2:48 ΜΜ

    «κρατικούς μπράβους (βλέπε αστυνομία) να κυνηγάει τον κόσμάκη»

    ουδεν σχόλιον!

  2. Ειρήνη Παληου 04/18/2016 @ 6:48 ΜΜ

    Φαντάζομαι πως ξέρετε πως ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι;;
    Ο κώδικας πάει παρέα με την ατζέντα 21 και το γνωρίζουν και τα μπετά τα τελευταία 5 χρόνια…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh