«Χριστιανοί τραμπούκοι» επιτέθηκαν σε Έλληνες αρχαιόθρησκους στο Ιερό της Ελευσίνας

Ένα περιστατικό βγαλμένο κατευθείαν από τα πιο σκοτεινά χρόνια του μεσαίωνα συνέβη προ ημερών στο Ιερό της Ελευσίνας. Ομάδα ζηλωτών χριστιανών επιτέθηκε σε ομάδα Ελλήνων που τελούσαν νόμιμη θρησκευτική τελετή, εντός του Ιερού της Ελευσίνας, τιμώντας τους εθνικούς ελληνικούς θεούς. Σε μια οργισμένη ανακοίνωσή του το ΥΣΕΕ, ο φορέας της αναγνωρισμένης Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, καταγγέλλει «τον αυξανόμενο εκφασισμό και εκβαρβαρισμό της κοινωνίας μας, με καταφανή ευθύνη όλων των προσφάτων κυβερνήσεων της καθημαγμένης πατρίδας μας» και απαιτεί «τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ανθελλήνων τραμπούκων».

«Λίγο πριν την εκπνοή τού έτους «2018» των χριστιανών, αλγεινή εντύπωση και αποτροπιασμό προκάλεσε σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο η είδηση της επίθεσης χριστιανών ορθόδοξων τραμπούκων στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνος, εναντίον ομάδος πολιτών που απέδιδαν τιμές προς τους Θεούς των Ελλήνων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) και συνεχίζει:

«Έγινε δε αλγεινότερη η εντύπωση και μεγαλύτερος ο αποτροπιασμός, όταν δηλώθηκε από τα θύματα της επίθεσης (που αυτοπροσδιορίζονται ως «θρησκευτές της Ελληνικής Θρησκείας») ότι είχαν ζητήσει και λάβει άδεια από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, για την πραγματοποίηση της τελετής τους.

»Οι χριστιανοί τραμπούκοι επετέθησαν, βιαιοπράγησαν, βεβήλωσαν τον πρόχειρο βωμό των θυμάτων τους και κατέστρεψαν αγγεία και ιερατικά σκεύη.

»Ούτε η αντίδραση του αρμοδίου αρχαιοφύλακα, ούτε οι εκκλήσεις από άλλους παρισταμένους, στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν τους μισαλλόδοξους δράστες, από το «έργο» τους.

»Η συγκεκριμένη θρησκευτική ομάδα, που δέχθηκε την επίθεση, όχι μόνο δεν σχετίζεται με την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και τον φορέα της, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, αλλ’ επιπλέον κάποια μέλη της έχουν εκφραστεί δημοσίως με απαράδεκτους, υβριστικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τόσο αυτής της ίδιας της θρησκείας μας, αλλά και εναντίον της νόμιμης ηγεσίας της.

»Δεν παύει όμως να αποτελεί ομάδα Ελλήνων πολιτών που, έστω και με τον δικό τους τρόπο και το δικό τους ήθος, επιθυμούν να στρέφονται στην Ελληνική θρησκευτικότητα και σε αυτό ουδείς έχει δικαίωμα να τους εμποδίσει, πόσω μάλλον με βία και τραμπουκισμό.

»Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ο επίσημος φορέας τής Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, θρησκείας αναγνωρισμένης από την Πολιτεία ως γνωστής, δηλώνει απερίφραστα ότι καταδικάζει κάθε πράξη μίσους, πόσω μάλλον θρησκευτικής βίας και μισαλλοδοξίας, από όπου αυτή και αν προέρχεται και καταγγέλλει τον αυξανόμενο εκφασισμό και εκβαρβαρισμό της κοινωνίας μας, με καταφανή ευθύνη όλων των προσφάτων κυβερνήσεων της καθημαγμένης πατρίδας μας.

»Πέραν των αρκετών ανακοινώσεών μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες, με τις οποίες έχει καταδικαστεί η πολλαπλώς καλλιεργούμενη μισαλλοδοξία και η σχεδόν συνεχής και ατιμώρητη προτροπή από αναρίθμητους διαταραγμένους σε άσκηση θρησκευτικής βίας, έχουμε επίσης προειδοποιήσει έγκαιρα και υπεύθυνα την επίσημη Πολιτεία, για την επικινδυνότητα αυτών των αλλεπάλληλων προτροπών και ανώμαλων αντιλήψεων που περιέργως αφήνονται να παράγουν «καρπούς» (βλ. επιστολή 347/05.03.«2018», προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη).

»Μία κοινωνία, που υπερβολικά πολλά από τα μέλη της θεωρούν φυσικό πράγμα την αυτοδικία, είναι κοινωνία βαρβαρική, και το κράτος που καλύπτει αυτόν τον πρωτογονισμό αντί να τον αποθαρρύνει, είναι κράτος έτη φωτός απέχον από αυτό που γενικώς ονομάζουμε «κράτος δικαίου».

»Όταν επιπροσθέτως είναι και θεοκρατικό, τότε μακράν απέχει και από τις στοιχειώδεις προδιαγραφές του προηγμένου σύγχρονου κόσμου.

»Απαιτούμε τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ανθελλήνων τραμπούκων που, 16 ολόκληρους αιώνες μετά την εποχή των εν Χριστώ παραβολάνων, επετέθησαν σε τελετή προς τιμήν των Θεών του έθνους μας.

»Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το σκοτάδι τελείωσε και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό, τόσο οι μισαλλόδοξοι φανατικοί όσο και οι φορείς και θεσμοί που τους παράγουν, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς.

»Εμείς, θα συνεχίσουμε, χωρίς κραυγές και εξαλλοσύνες, αλλά με συνέπεια, σύνεση, υπευθυνότητα και κυρίως διαφωτιστικό έργο, τον ιερό αγώνα για την Επανελλήνιση, ήγουν για την πλήρη παλινόρθωση των εθνικών μας Ιερών και Αξιών στον τόπο που τα ανέδειξε, στον τόπο που κατεξοχήν πρέπει εν πλήρει δόξη να υπάρχουν», καταλήγει το ΥΣΕΕ.

tribune.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

33 thoughts on “«Χριστιανοί τραμπούκοι» επιτέθηκαν σε Έλληνες αρχαιόθρησκους στο Ιερό της Ελευσίνας

 1. Tasos says:

  ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΑΓΑΠΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Αυτά τα έκαναν οι χριστιανοί.
   «Είδαμε τους όχλους (χριστιανοί) και πριν από την έκδοση των νόμων και μετά, παραβιάζοντας τους, να επιχειρούν συχνά και χωρίς οίκτο ληστρικές επιδρομές και καταστροφές των ιερών καθώς και αρπαγές των πλουσίων αφιερωμάτων και των περιουσιών τους.Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι οι όχλοι αυτοί μερικές φορές σκότωσαν ορισμένους από τους πιο επιφανείς εκπροσώπους της αρχαίας ζωής.» (Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 187.)

   Η φράση του Ιησού Χριστού, «Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην· ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν» (Κατά Ματθαίον, 10, 24) χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολόγηση για πολέμους από τους χριστιανούς.
   (Mark Juergensmeyer 2004. The Global Rise of Religious Violence. University of California Press.)

 2. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Βρε ζωα, δεν κοιτάτε να δουμε τι θα κανουμε με το Ισλάμ, στους συνΕλληνες κάνετε τσαμπουκά;;;; Οι Ισλαμιστες γκρεμίζουν σταυρούς, βεβηλώνουν εκκλησίες κλπ και δεν μιλάτε. Εκει κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ηλίθια ζωα. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι αυτη ηταν και ειναι, για πολλούς ανθρωπους, η θρηςκεια των Ελληνων. Με αυτην την ….θρηςκεια…που δεν ηταν θρηςκεια φυσικα, κτισαμε Παρθενωνες. Με τον Χριστιανισμό τους γκρεμίζουμε. Αντε μου στα τσακιδια. Στηρίζουμε με οοολες μας τις δυνάμεις την Ορθοδοξία γιατι αυτη ειναι η επίσημη θρηςκεια της πατριδας μας και των Ελληνων, γιατι απειλείται απο τους λαθροεισβολεις και γιατι ειναι ενας συνδετικός κρικος του εθνους που δεν πρεπει να σπασει, αλλα κι εσεις πρεπει να σεβαστείτε την πίστη κάποιων άλλων ανθρώπων, που στο κατω κατω πιστεύουν σε κατι Ελληνικό και οχι ξενόφερτο. Με τους Μουσουλμάνους γιατι δεν μιλάτε;;;;; Εεεε;;; Ζωα,
  αι σιχτιρ μερες που ειναι.

  • Ανώνυμος. says:

   Στηρίζουμε την Ορθοδοξία όχι γιατί είναι η επίσημη θρησκεία του κράτους μας αλλά γιατί είναι η αλήθεια και σε πληροφορώ πως ένας πραγματικά Ορθόδοξος φαίνεται απο τον τρόπο ζωής του και όχι απλά στα χαρτιά για αυτό αν θέλεις να φαίνεσαι και Ορθόδοξη πρέπει τον σεβασμό που αναφέρεις να τον δείχνεις προς κάθε συνάνθρωπο σου αλλιώς δεν διαφέρεις σε τίποτα απο αυτούς που κατηγορείς. Τους λάθρο που λες ναι και εγώ όπως και οι περισσότεροι Έλληνες θέλω να πάνε απο εκεί που ήρθαν, ειρηνικά όμως.Όσο για τους παρθενώνες που γκρεμίζουμε με τον Χριστιανισμό προφανώς κάτι άλλο θα είχες στο μυαλό σου γιατί ειδικά οι Χριστιανοί των ημερών μας όπως και εσύ μόνο κανένα νύχι μπορούν να χτίσουν και να “γκρεμίσουν” κι αυτό με κακογουστιά θα έλεγα. Ζήσε λοιπόν σαν Ορθόδοξη που λες ότι είσαι αφού μάθεις τι σημαίνει πρώτα.Καλή σου Χρονιά!

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΚΥΡΙΑ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ “ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ”. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΝΤΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟ. Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
   ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΦΡΑΞΙΕΣ” ΤΩΝ ΛΕ ΜΑΣΟΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ. ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΧΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛ ΕΛΕΥ ΠΛΕΟΝ…..Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ….ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ; ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

   Υ.Γ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΙΣΩΣ;) ΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ. ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΤΟΣΑ ΜΑΥΡΟΦΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

 3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  «τον αυξανόμενο εκφασισμό και εκβαρβαρισμό της κοινωνίας μας, με καταφανή ευθύνη όλων των προσφάτων κυβερνήσεων της καθημαγμένης πατρίδας μας»

  Οταν λετε για εκφασισμο και εκβαρβαρισμο δεν ειναι αυτο που παθατε αν το παθατε αλλα αυτο

  http://www.makeleio.gr/κεντρικη-1/ΠΗΡΕ-ΤΙΤΛΟ-με-το-στόμα-ΓΟΝΑΤΙΣΕ-για-τα-5/

  Τοσα χρονια που εκπορνευονται οι ελληνες και οι ελληνιδες εσεις κανατε τιποτα; που ειναι ολες αυτες οι φεμινιστικες οργανωσεις; Οταν την γυναικα την εχουν κανει ενα κομματι κρεας αυτο που παθατε εσεις δεν ειναι τιποτα

 4. GEORGIOS says:

  …δηθεν χριστιανοι ορθοδοξοι,ας κανει καποιος μια ερευνα σε βαθος για το ποιον του καθ’ενος απο αυτους,για τους θεους των ΕΛΛΗΝΩΝ υπαρχουν ευρηματα δεκαδων χιλιαδων ετων πριν τις διαθηκες των χριστιανων αλλα αποκρυπτονται με σθενος απο τους γνωστους ‘αγνωστους’…!!!

 5. Χρόνος says:

  Αυτοι που επικαλουνται δαιμονες και σπερνουν το μισος, το κακοβουλα μονοπαντο ψεμα και την βλακεια εδω και 30 χρονια να μην ψαχνουν τωρα το λαθος.

  Το σκοτος εχει ημερομηνια ληξης και αυτο δεν εχει τιποτα να κανει με τους θεους και ας αφησουν τις εξυπναδες οι copy paste αρχαιοελληναρες, καθως το ψεμα δεν προκειται να περασει οσο και αν τα ζομπι απο κατω που χειροκροτουν το κουκλοθεατρο.

  • 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Δάσκαλε, το σκοτάδι σου έχει ημερομηνία λήξης. Προφήτεψες ότι στις 5 Ιανουαρίου θα έρθει ο Απόλλωνας και το 2020 η συντέλεια. Καλά θα κάνεις το 2020 να μην σχολιάζεις εδώ. Ο Μεγαλόσαυρος ακονίζει τα δόντια του. Θα σε ξεσκίσει φουκαρά μου.

 6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, ΟΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΣΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.
  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 7. ΕΛΕΑΝΝΑ says:

  Mυριζει προβοκατσια απο μακρια θελουν να ισοφαρισουν αυτα που κανουν οι λαθραιοι στις εκκλησιες μας.Θελουν να μας πουν οτι οι ορθοδοξοι χριστιανοι δεν ειναι τα θυματα αλλα οι θυτες.Ξυπνααατε.

 8. Χρόνος says:

  Αμα θελουν να σταματησει το κακο και να με ακουσουν ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ. Απλα θα βγουν να ζητησουν δημοοσια συγνωμη στον ΧΡΙΣΤΟ και στην ΨΥΧΗ ΜΟΥ και πρωτα απο ολα η κατσικα η γιατρος.

  Τοτε αμα ψαξουν για συγχωρεση ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ισως να την βρουν και στο εξω τωρα που θα ερθουν τα πανω κατω και τα μεσα θα βγουν εξω, εδω + μεσα στον κυκλο γυρω απο τον κοσμικο αξονα που ειναι ομφαλος.

 9. Χρόνος says:

  Επσης βασικα ποιος τους ειπε αυτους τους copy paste ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ οτι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Ωρος συμφωνα και με τομ Πλουταρχο = HE IS THE GOD HORUS = 888) που ηρθε απο την ΑΝΑΤΟΛΗ μαλιστα τους επιτρεπει να βεβηλωνουν τα ιερα του οι αλαζονοεγωμανιακοι copy paste απατεωνες και αυτοι που μαλιστα εχουν καλλιεργησει αυτη την αρρωστημενη πολωση και δυτικοκεντρικη αντιληψη με ΨΕΜΑΤΑ και αυτοι που δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ σεβασμο για το ΜΕΣΑ?

  Τωρα να δουμε τι εχει να πει και ο Απολλωνας…

 10. Χρόνος says:

  »Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το σκοτάδι τελείωσε και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό, τόσο οι μισαλλόδοξοι φανατικοί όσο και οι φορείς και θεσμοί που τους παράγουν, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς.

  ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

 11. Μικρος θεος!!!. says:

  Και το ματριξ των δωδεκαθειστων ελληναραδων , των εβραιων γιαχβετιστων, των Ελληνων ζηλοφθονων τιμωρων θεων?.και των γκαγκαου αρχαιολατρων, των μισαλοδοξων ανεραστων @γ@μητων αιμμοποτων χριστιανων, και μουσουλμανων του γιαχωβα, των λεφταδων καπιταλαδων τραπεζιτων μασονων σαιεντολογων κτλ,..των στρατοκρατων εξουσιαστων, των φασιστων μπατσων δολοφονων βιορομποτ, των ανθρωπογκοιμ,..τα παντα ολα εχουν ληξει στο ματριξ των προσομοιομενων δουλων και αφενταδων,.εδω και καιρο,..ο εκτος αυτου του ματριξ αληθινος θεος διαβαζει τωρα το μυαλο την ψυχη, τις αισθησεις η παραισθησεις ολων μεσα στην συνειδηση του καθενος, και ετοιμαζει τους δυο παραλληλους κοσμους,..τον ματριξιανο εικονικο των ψεκασμενων φοβισμενων ανθρωπομορφων σκεπτομορφων αυτου του κοσμου με την ψηφιακη 01010101 ζωφερη πληροφορια,..και αυτον της αληθινης ζωης και ελευθεριας..χρονε ψευταρα…Τhe matrix game over!…

 12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ…..
  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ….
  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;
  ΑΝΤΕ ΒΡΕ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ, ΣΩΣΤΑ;
  ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΒΡΕ “ΚΟΥΤΑ” ΤΗ ΛΥΣΗ. ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ. ΑΣΠΡΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ, ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΘΑ “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗΝ ΚΑΠΟΙΟΣ
  ΞΕΣΤΡΑΤΗΣΕΙ….
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ” ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…. ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 13. Ιοεσσα says:

  Κριμα.ειμαστε Ελληνες και η Ελλαδα παιρναει κινδυνευει να κοπει στα τρια κομματια και αντι να ενωθουμε πολεμε μεταξυ μας .Ο καθενας εχει το δικο του σπιτι.που ονομαζεται πιστη επειδη δεν ειναι χριστιανος δεν σημενη κατι .Ολοι ζουμε κατω απο τον ιδιο ουρανο και απο την ιδια Γη. .Οι Θεοι και οι Θεες υπαρχουν οπως και εμεις ειμαστε Θεοι μπορουμε να ξεπερασουμε ολες της.δυσκολιες. Ομως καλο ειναι να ειμαστε ενωμενοι .Ο εχθρος δεν ειναι οι Εθνικοι που υποστηριζουν την παλια κοσμοθεωρια αυτην που την εχαμε αιωνες πριν το Χριστιανισμο, αλλου ειναι το προβλημα .
  Ερρωσθε .

 14. Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας says:

  Πράκτορες ξένων συμφερόντων, που προωθούν στην ουσία τον Οικουμενισμό και την Παγκοσμιοποίηση, δήθεν αρχαιολάτρες, ανακινούν θέμα – υποτίθεται με πιστούς της επίσημης θρησκείας του ελληνικού κράτους – την ώρα που προδοτικές κυβερνήσεις επιχειρούν τον – από δεκαετίες σχεδιασμένο από ξένα κέντρα εξουσίας – διαχωρισμό “Κράτους-Εκκλησίας”! http://www.sostis.gr/blog/item/264-arxaiolatreia

 15. Γεω says:

  Μάλλον και από τις δύο μεριές ήταν οι γνωστοί-άγνωστοι μασόνοι κάντο σαν μία προβοκάτσια για να διχάσουν τους έλληνες.Δεν θα περάσει.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

 16. Απόστολος Απολλόδωρος says:

  Γιατρουλη η αληθεια ειναι οτι εισαι ενας αθλιος αρχαιοκαπηλος ειδωλολατρης που προσπαθει να επιβαλει την δολοφονια του μεσα μας για να παριστανει τον εξυπνακια και αυτο μεσες ακρες εισαστε ολοι εσεις τα γιδια που εμπλεκεστε με αυτο τον καρκινο της αρχαιοκαπηλιας, που ειναι ξεκαθαρα και περαν πασης αμφιβολιας ειδωλολατρια, καθως μιλαμε για την ακραια μαλιστα πολωση και ταυτιση του εγω με το αστρικο φως και το περιβλημα της “μπαμπουσκας” και δηλαδη με το ειδωλο που εμπεριεχει την ουσια.

  Εγκλωβιζετε την ΟΥΣΙΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ μεσα στην εγωμανια σας γιατι σας “ανηκει” ετσι οπως νομιζετε λογω της “καταγωγης” ομως βασικα η ΟΥΣΙΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ των ΘΕΩΝ ειναι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ και δεν “ανηκει” ασφαλως στους ειδωλολατρες, που ταυτιζονται με το περιβλημα/ειδωλο και επι της ουσιας δεν εχουν κανενα σεβασμο στους θεους ΜΕΣΑ ΜΑΣ και στο ΣΥΜΠΑΝ και η αποδειξη περι αυτου ειναιι η εμμονη σου να αποδειξεις οτι ειναι μυθοι και οτι δηλαδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αμα βασικα δεν “ανηκουν” στα εγωαμανιακα “γιδια” τους “απογονους” που προσπαθουν να προσδωσουν καποια αξια στην θλιβεροτητα του μεσα απο την ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ οπως για παραδειγμα αυτη του ΕΡΩΤΑ που ΥΠΑΡΧΕΙ ασφαλως ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οχι μονο για τους “απογονους” που ειναι “κληρονομοι”.

  Για αυτο τωρα που θα ερθουν τα μεσα εξω και τα πανω κατω εδω + θα φανερωθει η απυθμενη γελοιοτητα σας ακομα και στο αρρωστημενο και τυφλωμενο εγω σας, καθως ουτε λογικη εχετε ουτε ΒΑΘΟΣ ΨΥΧΗΣ και το μονο που κανετε εναι να προσπαθειτε να καταστρεψετε τους αλλους μεσα και απο την διαστρεβλωση αυτων που λενε για να ταιζετε την ματαιοδοξια την μεγαλομανεια και την θλιβεροτητα του “απογονου” που ειναι “κληρονομος” κλπ.

  Το γεγονος ειναι οτι σου φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τους κομπλεξικους μαλακες που προσπαθουν να σκοτωσουν το μεσα μας γιατι την ειδαν “απογονοι” και “κληρονονοι” που σπερνουν την υλιστικη επι της ουσιας πολωση με το προσχημα της “καταγωγης” και για αυτο αλλωστε ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και δηλαδη το ΣΥΜΠΑΝ σας εχει αποδωσει τον τιμιτικο τιτλο του ΜΑΛΑΚΑ που ειναι το εθνικο σας επιθετο.

  Η “καταγωγη” ειναι το μονιμο προσχημα του μαλακα για να συνεχισει να διαπραττει ενα τεραστιου μεγεθους εγκλημα προς το ΜΕΣΑ που εχει οδηγησει το εθνος στον καρμικο ολεθρο και που το εχει οδηγησει ηδη βασικα στον ΨΥΧΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ και για αυτο πλεον δεν μπορει το συμπαν να διαπραγματευτει με την αθλιοτητα σας, καθως καταρχην ουτε το ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σαν “ανηκει” ουτε ασφαλως το Ελληνικο ματριξ που ειναι δημιουργημενο με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

  Χαρακτηριστικο του γεγονοτος οτι εισαι τοσο αθλιος “απογονος” ειναι το γεγονος οτι ποτε δεν εχεις πει η παραδεχει οτδηποτε το αρνητικο με αυτη την πανουκλα και σου φταινε ολοι οι αλλοι και μαλιστα κατταληγεις να λες οτι οι θεοι ειναι “μυθοι” και μαλιστα εχεις το απυθμενος θρασος επι της ουσιας να ισχυριζεσαι οτι αυτοι οι μυθοι “ανηκουν” στους “απογονους”.

  Η γελοιοτητα και η αθλιοτητα σας εχουν ξεπερασει τα αστρα και δεν μπορει να υπαρξει μαλιστα μεγαλυτερη υβρις προς τους θεους, που ασφαλως ειναι μεσα μας, απο τα γιδια του ειδους σας, που εχουν ανοιξει πολεμο επι της ουσιας με την ψυχη του ολου για να παριστανουν τους Ελληναρες και να ξεφτιλιζουν το ανθρωπινο ειδος με την απυθμενη γελοιοτητα τους.

  ΑΝ βασικα πιστευετε στους ΘΕΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και οχι στο ΕΙΔΩΛΟ και δηλαδη στο περιβλημα και την ταυτιση του εγω σας με την μορφη αυτο θα του δουμε.

  Εγω σας προτεινω να ανοιξετε την καρδια σας αν δηλαδη εχετε για να “ακουσετε” τον παλμο της καρδιας του Χριστου απο τις 5 του μηνος και επειτα μηπως και σας θεραπευσει και σας σωσει απο τον εαυτο σας καταρχην.

 17. Aor Warrior says:

  Θα ειχε πολυ ενδιαφερον να μας απαντησει ενας αρχαιολατρης – εθνικος – η παγανιστης ποιες ειναι οι θεσεις τους απεναντι στη λαιλαπα της ΝΤΠ η οποια ειναι αυτη που αναβιωσε (με πολυ χρημα) το νεοπαγανισμο μεσω της wicca (και του ΥΣΕΕ στην Ελλαδα) προ 30 περιπου ετη στην βορεια Ευρωπη και συγκεκριμενα στη Σκανδιναυ’ι’α.
  Στις οργιαζουσες συναθροισεις τους (αλκοολ-σεξουαλικες διαστροφες-ναρκωτικα)
  σε βουνα και δαση , νεοναζι με τατουαζ μαιανδρων αλλα και της ..Θουλης συντροφευουν με ακροαριστερους που εχουν τατουαζ το αναρχικο Α οπως κι αλλα συμβολα συμμοριων των γκετο , αλλα μαζι τους υπαρχουν και μελη μασονικων ταγματων (διοτι απ`αυτους αναδυθηκε ξανα ο νεοπαγανιστικος σατανισμος) !
  Ποιες ειναι οι θεσεις σας ωρε “ελληναραδες” εθνικοι σχετικα με την ηλεκτρονικη υποδουλωση του ανθρωπου ;
  Ποσοι απο εσας εισθε τεκτονες ;
  Πως γινεται ενας υποστηρικτης του ελληνικου φωτος να μετεχει σε εβραιολατρικες Μολωχικες καμπαλλιστικες τελετες των στοων ;
  Απο που βρεθηκε ολο αυτο το χρημα για τα βιβλιοπωλεια τις εγκαταστασεις εκδοσεων τα ιντερνετικα και τηλεοπτικα μεσα που κατεχουν καποια υψηλα ισταμενα μελη του ΥΣΕΕ σας ενω δεν ειχαν βρακι να φορεσουν πριν μερικα χρονια ;
  Ποσοι απο εσας ειναι αυτοχθωνες ελληνες στην καταγωγη και ποσοι αλλοδαπα πρακτορια ξενων συμφεροντων προς διχασμο των ελληνων ;
  Και μια τελευταια σημαντικοτατη ερωτηση : Με τι ειδους τυπικα ιερουργειτε οταν ειναι γνωστο πλεον πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΕΣ Η ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠ`ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ;
  Ποσο ακριβως σανο σας χρειαζεται για να τα’ι’ζετε τα αδαη σας μελη που εγγραφονται στους διαφορους συλλογους/ομαδες που εχετε φτιαξει και σας ακουμπανε και συνδρομες καθε τοσο ;
  Ποτε εχτε σκοπο να σταματησετε τις προβοκατσιες εναντιον των ορθοδοξων χιστιανων της Ελλαδος , ενω ουδποτε ασχοληθηκατε με τα υπολοιπα δογματα ; Γνωριζουμε λιαν καλως οτι οπως και η πολιτικη αρχη εξουσιας ακομη κι η αρχιεπισκοπη σας πριμοδοτει μεσω μελων της στις οργανωσεις σας ;
  σ.σ. λογικα θα τ`αρνηθειτε ολ`αυτα αφου ανοιγονται πολλα μετωπα που δεν θελετε ν`αποκαλυφθουν – αλλα ευτυχως ΔΟΞΑ ΤΩ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΩ – μας γνωστοποιηθηκαν κι υπαρχει αφθονο υλικο προς επαληθευση οσων εγραφησαν – αν χρειασθει..

 18. Απόστολος Απολλόδωρος says:

  Η αντισταση του καρμικου θηριου που εχετε παραγει προς την καρδια του Χριστου ειναι ασφαλως τεραστια, και αυτη η εμμονη μαλιστα του καθε λοβομημενου νεοελληνοπαπαρα ειδωλολατρη ανεξαρτητως θρησκειας να προσπαθει να μπλοκαρει την καρδια μου ειτε με βαση την πεποιθηση του για την “καταγωγη” του ειτε με βαση το νεκρο γραμμα ενος βιβλιου οπως η Βιβλος, εχει φτασει στο απολυτο και για αυτο απολυτη ειναι και η απορριψη μου της βλακειας και της αρρωτιας που εχετε μεσα στα κεφαλια σας και οι μεν και οι δε και αυτο φτανει μεχρι και το Μακεδονικο καθως μαλιστα αμα περασει ολη αυτη η αρνητικη ενεργεια που εχετε μαζεψει τοτε ο θανατος ειναι μονοδρομος.

  Για αυτο αλλωστε οπως σας εχω πει εκει οπου εχουν εντοπισει το κορμικο μπλοκ και εβαλα την κοκκινη γραμμη οτι δεν περανει κανενας που δεν θα αναγνωρισει την βλακεια και την αρρωστια που εχει παραγει αυτο το θεμα και αυτο δεν εχει τιποτα να κανει με “συνομωσιες”. Αυτο ειναιι ξεκαθαρα θεμα που αφορα το ΚΑΡΜΑ καθως αμα περασει το καρμικο θηριο που εχετε τροφοδοτησει με απιστευτες ποσοτητες αρνητικης ενεργειας, θα σας οδηγησει στον ολεθρο σε καθε περιπτωση και για αυτο το να κατεβασετε το εγω και την αλαζονοεγωμανια του “απογονου” επι της ουσιας ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ απο ΚΑΘΕ αποψη και σε οτι αφορα δηλαδη και το ΑΙΜΑ καθως ουτε το ΑΙΜΑ ασφαλως των αρχαιων Μακεδονων σας “ανηκει” οπως ουτε ασφαλως το ΑΙΜΑ του Αλεξανδρου και του ΑΣΙΑΤΗ μαλιστα γιου του και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ασφαλως τυχαιο που το καρμικο θηριο ετσι οπως εκφραζετε μεσα απο την αρρωστημενη συλλογικη συνειδηση σας εχει αναπτυξει αυτη την μανια εναντια στους Ασιατες και οχι μονο τους σημερινους η τους Εβραιους κλπ.

  Η βλακεια σας ειναι καθολικη και βασιζεται σε μια ρατσιστικη ψυχωση και οχι στην λογικη των πραγματατων καθως στοχευει ακομα και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Ασιατη Απολλωνα επι της ουσιας. Ουτε ο ρατσισμος θα περασει και δηλαδη και σε οτι αφορα ακομα και του “γυφτοσκοπιανους” και ουτε ο φασισμος θα περασει και σε οτι αφορα δηλαδη ακομα και τον “θεο” της επισης θρησκειας σας και την Χ.Α και τους χουντολαγνους και ολα αυτα τα ΚΑΡΜΙΚΑ ΣΚΑΤΑ και ολη αυτη την ΣΑΠΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που μαλιστα προσπαθειτε οι πλειστοι να “προστατευσετε” ως αυτο που σας προσδιοριζει.

  Το θεμα μου σε αυτο το θεμα δεν ηταν ποτε η συμφωνια και ουτε ασφαλως ο Τσιπρας. Το θεμα μου σε καθε περιπτωση ειναι το ΚΑΡΜΑ και το ΚΑΡΜΙΚΟ ΘΗΡΙΟ.

  Αυτο που θα γινει ειναι οτι θα αρχισετε να βαρατε προσοχες στον Απολουων που ερχεται να σας ξεπλενει απο το αρνητικο καρμα γιατι υπαρχει αναμεσα σας διαμεσολαβητης = mediator που προσπαθει να σας αγορασει ΧΡΟΝΟ και οχι γιατι υπαρχουν οι ειδωλολατρες και οι “απογονοι”. Μονο ετσι μπορει να σας βοηθησει το συμπαν να τα βαλετε με το ΚΑΡΜΙΚΟ ΘΗΡΙΟ που ειναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ και αυτο θα το ζησετε απο τις 5 του μηνος και μετα στο δικο μου “σχεδιο” και κανενος αλλους “αρχιτεκτονα”.

  DIVINE MEDIATOR = 888

  esophoria.net/the-new-atlantis-is-rising/

 19. ΩΜΕΡΓΑΤΡΟΛΑΡΧΟΣ says:

  Αφου πρωτα σωσω εσας και συνεπως το νεοελληνικο εθνος και οταν δηλαδη χωσω στην φυλακη ολους τους πολιτικους, οικονομικους και θρησκευτικους απατωνες και επιβαλω τον απολυτο διαχωρισμο κρατους εκκλησιας και οχι τις μαλακιουλες του Τσιπρα επειτα θα κανω το ιδιο και στην Κυπρο και αρχικα καθαιρεσω ολους τους men in black και επειτα θα λυσω το Κυπριακο με συνοπτικες διαδικασιες καθως θα φτιαξω εναν ναο του Αποστολου Απολλοδωρου στα κατεχομενα και ετσι η Κυπρος θα γινει και παλι Ελληνικη και οσα Τουρκακια σωθουν απο το φως μου θα γινουν υπηκοοι του Βασιλειου μου καθως θα αυτοανακυρηχθω ως ο Βασιλεας του ομφαλου της γης και δηλαδη το νησι της Παναγιας Ασταρτης/Αφροδιτης. Επειτα της Ευρωπης και μετα του πλανητη του γαλαξια και του πολυσυμπαντος και θα σας λυσω ολα τα προβληματα και δηλαδη ακομα και το θεμα με τους Δρακονιανους.

  Εσεις απλα θα πρεπει να αγοραζετε απο μενα μονο μανιταρακια και θα σας κανω αστερια.

 20. ΩΜΕΡΓΑΤΡΟΛΑΡΧΟΣ says:

  Επειτα και η Μακεδονια θα γινει και παλι Ελληνικη και χωρις να χρειαζετε ασφαλως να υποταχθουν οι Βορειο-Μακεδονες στην νεοελληνικη βρωμια και στο βδελλυρο νεοελληνικο κρατος. Καθως εκει θα φτιαξω το ναο του Απολλωνα Χριστου και δηλαδη του Μεγα Αλεξανδρου και μαλιστα θα το κανω στα Σκοπια και οχι στην Θεσσαλονικη και γιατι ετσι γουσταρω αλλα και γιατι ετσι θα “τακτοποιησω” τα καρμικα σας προβληματικα με το πνευμα του ημιθεου-αβαταρα Μεγα Αλεξανδρου καθως το χρεος σας προς αυτον ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

 21. Mene says:

  Το χρεος σας προς τον Μεγα Αλεξανδρο ειναι μεγαλυτερο απο 3 000 δις αλλα βασικα θα τα βολεψουμε καθως εγω δεν πιστευω στο χρημα και ο Αλχημικος Χρυσος δεν “αγοραζετε” με το χρημα.

  Μην ξεχνατε αλλωστε οτι μιλαμε για την ΧΡΥΣΗ εποχη του ΚΡΟΝΟΥ. Δεν διαβαζετε τι λενε τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ μηνυματα που λαμβανουν σε ολοκληρο τον πλανητη για την Νεα Γη και την Χρυση Εποχη?

  Δεν ξερατε γιατι δεν ρωταγατε να μαθετε?

  Ο πανιβλακας ο “γιατρος” για παραδειγμα και οι καθυστερημενοι που του εκαναν like και υπεγραφαν ενεργειακα συμβολαια με τους μαλακες και τις τσουλες που τρεφονται με την ενεργεια του καρμικου θηριου (πχ Σορος, Ροθτσιλτ, Μερκελ, Μακρον κλπ) μου χρωστανε τοσα οσα δεν μπορουν να ξεπληρωθουν με χρηματα και οσο και αν τους βριζω και ακομα και αν τους δεσω ολους αναποδα και τους μαστιγωνω και ακομα και αν τους κατουρησω στην μουρη θα ειναι για το καλο τους καθως ο Καρμικος Χρυσος θεραπευει το αρνητικο καρμα και η πλακα ειναι οτι δεν αστειευομαι.

  Απλα σκεφτειτε τι θα γινει με αυτη την ιστορια με το χρεος σας προς τους Θεους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *