13:39 - 06/03/2021

Χριστιανέ…. επέβαλαν τά εμβόλια στο Ισραήλ γιά νά κόψουν τήν επαφή μέ Τόν Ναόν τής Αναστάσεως, ήδη επαληθεύονται προφυτείες τής Σιβύλλας τής Ερυθραίας, τής Παλαιάς Διαθήκης μαζύ μέ τήν Αποκάλυψη…

Χριστιανέ…. επέβαλαν τά εμβόλια στο Ισραήλ γιά νά κόψουν τήν επαφή μέ Τόν Ναόν τής Αναστάσεως, ήδη επαληθεύονται προφυτείες τής Σιβύλλας τής Ερυθραίας, τής Παλαιάς Διαθήκης μαζύ μέ τήν Αποκάλυψη…

Χριστιανέ… είς τά πρωτόκολλα τής σατανοσιών λένε πώς πρέπει νά αφαιρέσουν, απομακρύνουν, ανασύρουν τήν ευλογία από τούς Χριστιανούς. Ρητώς λένε ότι πρέπει νά κάνουν τούς Χριστιανούς νά φύγει Τώ Αγίω Πνεύματι από μέσα τούς. Πόσον εύκολα ξεχνάς, ούτε μία εβδομάδα δέν πέρασε απ’ όταν σού τά έλεγα πρίν γίνει καταναγκαστικός ό εμβολιασμός στό Ισραήλ γιά τίς εξόδους τών ανθρώπων. Καί ώσπου νά τά αναφέρω ήρθαν. Πόσες ημέρες πέρασαν απ’ όταν σού παρουσιάζα καί ανέλυα αυτογραμματιστί τά πρωτόκολλα τής σατανοσιών γιά τό ότι ΜΑΣ προστατεύει Τώ Αγίω Πνεύματι αλλά αυτοί θέλουν νά τό διώξουν καί ότι παραδέχονται ότι είναι Ό Θεός αλλά δέν Τόν θέλουν…

Διαβάζουμε από τόν https://www.skarlakidis.gr/el/books/proaggeloi/23-2012-09-08-10-51-21.html Διότι, το σημάδι που προφήτευσαν η Σίβυλλα η Ερυθραία και ο Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος δεν είναι ένα σημάδι του σώματος αλλά ένα «σημάδι της ψυχής».

Διά των λέξεων, λοιπόν, «σημάδι» και «σφραγίς» υποδηλώνεται μία ψυχική σφραγίδα.

Αυτή η σφραγίδα είναι η σφραγίδα του «θηρίου» και έχει την ιδιότητα να αναιρεί την σφραγίδα του Χριστού την οποία λαμβάνει ο άνθρωπος κατά το Μυστήριο της Βαπτίσεως.

«Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου» είναι η επίκληση του ιερέα κατά το Μυστήριο της Βαπτίσεως.

Η σφραγίδα του «θηρίου» αναιρεί την σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος και οδηγεί σε οριστική και αμετάκλητη άρνηση του Θεού. Γι’ αυτό, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη, για όλους αυτούς που θα λάβουν το χάραγμα και θα μετανοήσουν, δεν θα υπάρχει πλέον δρόμος επιστροφής.

Αυτός, είναι και ο τελικός σκοπός του Εωσφόρου και των δυνάμεων του σκότους· να οδηγήσουν τις ψυχές των ανθρώπων στην απώλεια.

Όπως κάποτε οι κτηνοτρόφοι σφράγιζαν τα ζώα τους για να εξασφαλίσουν την κυριότητά τους επί αυτών, ομοιοτρόπως και ο Αντίχριστος θα επιχειρήσει να σφραγίσει τους δικούς του για να καταστεί ο ποιμένας μιας μεγάλης ανθρώπινης αγέλης, η οποία θα τον υπακούει τυφλά. Αυτό είναι το αθέατο σχέδιό του· να μεταλλάξει τους ανθρώπους σε άβουλα καταναλωτικά όντα, σε αριθμοποιημένους και ελεγχόμενους σκλάβους, που δεν θα έχουν ελεύθερη βούληση και ευθυκρισία, αλλά θα σκέφτονται και θα ενεργούν με τρόπο αγελαίο.

Και τότε, θα μπορεί να σφραγιστεί μαζικά ολόκληρη η αγέλη.

Εκ των ανωτέρω, καθίσταται φανερό ότι η προφητεία της Σίβυλλας της Ερυθραίας περί της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού και ειδικότερα η αναφορά της στην «επίσημη σφραγίδα» του θηρίου, είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/06/2021 @ 3:06 ΜΜ

  «Οι προφητείες ήταν στην πραγματικότητα το έργο κάποιων Εβραίων και χριστιανών συγγραφέων από το 150 μ.χ. έως το 180 μ.χ και δεν πρέπει να συγχέονται με τα Σιβυλλικά βιβλία.»

  https://www.britannica.com/topic/Sibylline-Oracles

 2. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/06/2021 @ 3:07 ΜΜ

  Το χρονικό πλαίσιο των σημείων της Αποκάλυψης σχετίζεται με την εποχή των επτά εκκλησιών. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια! Δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η Αποκάλυψη.

  Είναι μεγάλη ανοησία από μέρους σας να διευρύνετε το χρονικό πλαίσιο στο οποίο υπόκεινται όλα τα σημεία της Αποκάλυψης μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι κάποιο από αυτά έχει μελλοντική εκπλήρωση.

 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/06/2021 @ 6:22 ΜΜ

  ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
  ……………..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++ ΔΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ.

  Στην τάξη των Θεών δεν επιτρέπεται να φθάνει κάποιος, εάν δεν έχει φιλοσοφήσει και δεν έχει φύγει από τη ζωή, τελείως αμόλυντος, παρά μόνον ο φίλος της γνώσης.

  ● Οι φαύλοι άνθρωποι νιώθουν, στις περισσότερες περιπτώσεις χαρά με τις ψεύτικες απολαύσεις, ενώ οι ενάρετοι με τις αληθινές.

 4. Το μυαλό σου και μια λίρα, αν κα νομίζω ότι ο Βογιατζή ήταν πιο εύστροφος.

 5. Μόνο που δεν θα έρθει κανένας να σε σώσει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh