16:24 - 02/03/2023

Χάστε το περιττό λίπος και παρατείνετε τη ζωή σας! Με την χρηση των μαγνητων !

Διαφημίσεις

Καλημέρα, ονομαζόμαστε Αλεξάνδρα Λουκάκου (Ελλάδα), Jorge Esteban Caballero (Αργεντινή) και Hirohito Watanabe (Ιαπωνία).

Παγκοσμιας κλάσης καθηγητές ιατρικής λένε για εμάς πως είμαστε «οι νέοι ήρωες που εφηύραν το αντίδοτο κατά της παχυσαρκίας». Μας κολακεύει πολύ αυτό. Αλλά περισσότερο κι από τα κολακευτικά λόγια, μας δίνει χαρά που χάρη σε εμάς μπορείτε να χάσετε ολόκληρο τον περιττό λιπώδη ιστό. Και έτσι να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι.

Το «αντίδοτο κατά της παχυσαρκίας» μας εγγυάται την απώλεια βάρους με ρυθμό: 10 κιλά ανά 2 εβδομάδες. Το σημαντικό είναι πως: το χάσιμο βάρους γίνεται χωρίς αλλαγή της διατροφής σας και δίχως κοπιαστικές ασκήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα χάσετε μόνιμα 10, 30, 50 κιλά ή και περισσότερα. Ακριβώς όπως η κυρία Γεωργία από την Λαύριο, η οποία έχασε με τη μέθοδό μας έως και… 100 κιλά!

Ανέκτησα μια νέα ζωή

Ήμουν τόσο παχύσαρκη που δεν έβγαινα καν από το σπίτι γιατί ντρεπόμουν. Τα παιδιά της γειτονιάς με αποκαλούσαν πίσω από την πλάτη μου «ελεφαντίνα». Ενώ οι μανάδες τους ούτε που μου έδιναν προσοχή, μόνο με κοίταζαν με αηδία. Φοβόμουν ότι θα πέθαινα στη μοναξιά και θα δημιουργούσα προβλήματα στα παιδιά μου, γιατί θα έπρεπε να φέρουν γερανό για τα βγάλουν το σώμα μου από το παράθυρο. Με αυτήν τη σκέψη κοιμόμουν κάθε βράδυ…

Και τώρα;

Ζυγίζω 71 κιλά. Είμαι ευτυχισμένη όπως ποτέ άλλοτε στη ζωή μου. Και το σημαντικότερο: υγιής! Δεν κάθομαι πια συνέχεια στο σπίτι. Περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Και το καλύτερο είναι πως ο πρώην άντρας μου συνεχώς με παίρνει τηλέφωνο. Θέλει να ξαναγυρίσει. Δεν ξέρω αν θα τον ξαναδεχτώ, γιατί τώρα βγαίνω με νεότερους και πιο ελκυστικούς άντρες. Όλα είναι απλά θαυμάσια…

Γεωργία Προκοπίου, 55 ετών, Ρόδο

Έχασε 102 κιλά σε 5 μήνες!

Σήμερα μπορείτε κι εσείς να χάσετε αποτελεσματικά 10, 30, 50 κιλά ή και περισσότερα, αποκτώντας έτσι μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή

Δεν έχει σημασία αν είστε γυναίκα ή άντρας. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι. Δεν έχει σημασία αν είστε υπέρβαρο άτομο από παιδί ή εδώ και κάποιους μήνες. Ούτε έχει σημασία ο λόγος – αν έχει να κάνει με την αδυναμία σας να τρώτε γλυκά, με την καθιστική εργασία, την εγκυμοσύνη, τα ορμονικά προβλήματα, την εμμηνόπαυση, τα φάρμακα που παίρνετε κ.λπ…

Το μόνο σημαντικό είναι ότι θέλετε να αδυνατίσετε. Μόνο αυτό έχει σημασία. Και να ξέρετε ότι με την αγωγή μας θα το πετύχετε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Ό, τι κι αν γινει.

• Αν τώρα ζυγίζετε 100 κιλά…

Σε 4 εβδομάδες θα είστε 80 κιλά και σε 8 εβδομάδες θα είστε 60 κιλά! Είναι εγγυημένο ότι θα αρχίσετε να αδυνατίζετε με ρυθμό 10 κιλών κάθε 2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται αναμφίβολα από κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε 27 χιλιάδες άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-98 ετών.

• Εάν ανησυχείτε για την υγεία σας…

…επειδή οι εξετάσεις χοληστερόλης και σακχάρου σας βγαίνουν κακές, σας πονάνε οι αρθρώσεις, δεν έχετε ενέργεια και φοβάστε ότι το υπερβολικό βάρος θα μειώσει τη ζωή σας… – ήδη σε μόλις 2 εβδομάδες τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας θα είναι υποδειγματικά. Θα αρχίσετε να ξεχυλίζετε από ενέργεια. Ενώ σε 4 εβδομάδες δεν θα σας πονάει πια τίποτα. Θα πάψετε να ανησυχείτε για την υγεία και τη ζωή σας, επειδή χάρη στη λεπτή και υγιή σας σιλουέτα δεν θα έχετε πλέον λόγους να το κάνετε.

• Αν αγαπάτε το καλό φαγητό και δεν μπορείτε να ακολουθήσετε δίαιτα…

Δεν χρειάζεται να το κάνετε! Αντεδεικνύεται μάλιστα. Μπορείτε να φάτε ό, τι σας κάνει όρεξη επειδή το φαγητό δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα της αγωγής. Θα χάσετε βάρος χωρίς καμμία θυσία από μέρους σας. Πώς; Θα το πούμε παρακάτω.

• Αν δεν σας αρέσει η άσκηση…

Μην το κάνετε! Ο οργανισμός σας είναι τώρα επιβαρυμένος με τα επιπλέον κιλά. Ξεκινήστε την σωματική δραστηριότητα μόνο όταν αυτή δεν επιβαρύνει πλεόν τις αρθρώσεις και την γενική σας κατάσταση. Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα άθλημα, κάντε το σε 2 ή 4 εβδομάδες, όταν θα έχετε πια αδυνατίσει. Τότε είναι που θα αποκομίσετε από αυτό περισσότερη ευχαρίστηση.

• Αν οι άνθρωποι γελούν με το υπερβολικό βάρος σας…

Αφήστε τους να γελούν. Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας ανησυχώντας γι’ αυτό. Εφόσον εκείνοι είναι τόσο άθλιοι και σας κρίνουν από την εμφάνισή σας, δεν αξίζουν καθόλου την προσοχή σας. Ενώ εσείς σε λίγες μόνο εβδομάδες θα έχετε ένα λεπτό, ελκυστικό και πάνω από όλα υγιές σώμα, το οποίο θα τους κάνει να ζηλεύουν!

• Αν έχετε κόμπλεξ λόγω παχυσαρκίας…

…επειδή σας είναι όλο και πιο δύσκολο να βρείτε τα σωστά ρούχα ή φοβάστε ότι δεν αρέσετε πια στον σύντροφό σας – δώστε στον εαυτό σας κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Θα μπορέσετε επιτέλους να φορέσετε ωραία ρούχα, κατά μερικά μεγέθη μικρότερα, που θα σας ταιριάζουν τέλεια. Ο σύντροφός σας θα σταματήσει να κρυφοκοιτάει άλλες, πιο αδύνατες και θα σας ερωτευτεί εκ νέου. Ενώ εσείς θα νιώθετε υπέροχα μέσα στο λεπτό σας κορμί και θα κοιτάζεστε με χαρά στον καθρέφτη.

Και όλα αυτά…

ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ
ΚΑΜΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μια υπέροχη φιγούρα μετά την εγκυμοσύνη και παρά την αδυναμία στα γλυκά!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ για αυτή την καταπληκτική μέθοδο! Ήθελα οπωσδήποτε να αδυνατίσω μετά την εγκυμοσύνη. Ήδη από πριν παραήμουν παχιά, αλλά μετά… Ως γνωστό, όταν μια γυναίκα μένει έγκυος δεν λέει όχι στο φαγητό. Δεν χρειάζεται να προσέχει τι, πόσο και τι ώρα τρώει. «Όλα είναι για το παιδί». Καλή δικαιολογία. Μετά τη γέννηση του Χρηστάκη μου είχα σίγουρα πολλά παραπανίσια κιλά. Δεν μπορούσα να τα ξεφορτωθώ ούτε κάνοντας δίαιτες της πείνας, ούτε με το καθημερνό τρέξιμο, ούτε με τσάγια που καίνε το λίπος. Σκεφτόμουν ήδη ότι θα πρέπει για το υπόλοιπο της ζωής μου να παλεύω με τον μεγάλο μου κώλο και την κρεμασμένη κοιλιά, ώσπου πέτυχα ένα άρθρο σχετικά με αυτή τη μέθοδο σε έναν ιστότοπο για μητέρες. Αμέσως ήξερα πως θα πετύχω διάνα!

Και πέτυχα! Επειδή ούτε χρειαζόταν να παρακολουθώ τι τρώω, ούτε έκανα γυμναστική – κι όμως έχασα μέχρι και 45 κιλά! Είμαι εκατό φορές πιο ενεργητική. Ξεπετάω τόσο γρήγορα τις δουλειές του σπιτιού που μου μένει και όρεξη να πάω με το ποδήλατο 10 χιλιόμετρα σε μια φίλη μου να κουτσομπολέψουμε, όταν ο σύζυγός μου γυρίσει από τη δουλειά. Ενώ όταν πάω τον Χρηστάκη στο νηπιαγωγείο ή πάμε στην παιδική χαρά, μέσα μου ξεσπώ στα γέλια! Επειδή είμαι λεπτή όπως ήμουν στο λύκειο, ενώ οι μητέρες των άλλων παιδιών μοιάζουν με χοντρές αγελάδες. Ίσως γίνομαι λίγο κακιά, αλλά μου αρέσει αυτό το υπέροχο συναίσθημα όταν με κοιτάζουν με φθόνο.

Στέλλα Βασιλάκου, 28 ετών, Πάτρα

Έχασε 45 κιλά σε 8 εβδομάδες!

Πώς εφεύραμε τη μέθοδο αυτόματου αδυνατίσματος;

Η επαναστατική μας ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της παραμονής μας στη Σιγκαπούρη, στα πλαίσια μιας ερευνητικής υποτροφίας, στην οποία είχαν προσκληθεί 10 ιατρικές ιδιοφυίες από όλο τον κόσμο. Παραδεχόμαστε σεμνά ότι ήμασταν κι εμείς κάποιες από αυτές τις 10 ιδιοφυΐες.

Μας βοήθησε η αγάπη μας για την ιατρική, η νέα προσέγγιση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας και η μεγάλη μας επιμονή στη δράση. Δουλεύαμε πυρετωδώς κάθε μέρα επί 17 μήνες. Διακινδυνεύσαμε και την υγεία μας από την εξάντληση. Αλλά δεν ήταν τίποτα, γιατί χάρη σε αυτό καταφέραμε ένα θαύμα, το οποίο η ιατρική δεν ήταν σε θέση ή δεν ήθελε να πετύχει εδώ και 45 χρόνια.

Δεν μπορούσαμε πλέον να βλέπουμε τους ανθρώπους να υποφέρουν από την παχυσαρκία.

Γιατί αποφασίσαμε να εφεύρουμε ένα αντίδοτο κατά της παχυσαρκίας; Για να διακόψουμε αυτό το ντόμινο του θανάτου! Οι άνθρωποι παχαίνουν επικίνδυνα με ανησυχητικούς ρυθμούς και λόγω του υπερβολικού βάρους αρρωσταίνουν πολύ σοβαρά. Και δεν είναι καθόλου δικό τους το φταίξιμο…

Ευθύνεται γι’ αυτό το μολυσμένο περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Φταίνε οι υψηλώς επεξεργασμένες τροφές. Φταίνε τα ορμονικά προβλήματα. Φταίει το άγχος. Φταίει η ζωή μέσα στην τρεχάλα. Φταίει η καθιστική δουλεια. Είναι συνέπεια προηγούμενης εγκυμοσύνης ή εμμηνόπαυσης. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό τώρα. Το σημαντικό και σκληρά λυπηρό είναι το πώς αντιμετωπίζονται οι παχύσαρκοι άνθρωποι από τους άλλους…

Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι αδύνατη

Ήδη από το νηπιαγωγείο ήμουν στρουμπουλός. Είχα πάντα όρεξη, προς μεγάλη χαρά της γιαγιάς μου που με μεγάλωνε και με τάιζε αδρά. Μόνο που, ενώ στο σπίτι ήμουν ο πιο όμορφος, στο σχολείο με αποκαλούσαν χοντρούλη. Όλη μου τη ζωή με είχαν στην απ’ όξω λόγω του βάρους μου. Φυσική κατάσταση δεν είχα. Έφτανε να τρέξω λίγο για να προλάβω το λεωφορείο και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι. Ο κόσμος με κοιτούσε. Η ζωή γενικά ήταν αφόρητη.

Δόξα τω Θεώ, που μου πρότεινε ένας φίλος μου αυτή τη μέθοδο (ο πατέρας του την εφάρμοσε και την επευφημούσε). Τη δοκίμασα και άρχισα να αδυνατίζω κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μου. Μέχρι και τώρα, όταν ξυπνάω το πρωί, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτός ο λεπτός τύπος στον καθρέφτη είμαι εγώ. Απέκτησα επιτέλους περισσότερο θάρρος με τα κορίτσια. Βγαίνω εδώ και 2 μήνες με κάποια Κατερίνα. Ελπίζω να βγει κάτι σοβαρό απ’ αυτό. Και το σημαντικότερο: όταν επισκέπτομαι τη γιαγιά μου, δεν την πικραίνω αρνούμενος να φάω. Επειδή ξέρω ότι χάρη σε αυτήν την αγωγή δεν πρόκειται να παχύνω!

Ανδρέας Ντόβας, 35 ετών, Λιβαδειά

Έχασε 61 κιλά σε 3 μήνες!

Δεν συμφωνούμε με το να αποκαλούνται οι υπέρβαροι άνθρωποι τεμπέληδες

Η γιαγιά της Αλεξάνδρας έπαθε διαβήτη και έφυγε πρόωρα από αυτόν τον κόσμο, λόγω παχυσαρκίας…

– Ήταν η γιαγιά μου τεμπέλα; Έτρωγε πάρα πολύ; Ήταν απωθητική; Σίγουρα ΟΧΙ! Ήταν μια πανέμορφη γυναίκα γιατί είχε καλή και στοργική καρδιά. Ποτέ δεν τεμπέλιαζε. Είτε έκανε δουλειές στον κήπο, ή ετοίμαζε φαγητό για όλη την οικογένεια, ή φρόντιζε αφιλοκερδώς παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ένα ίδρυμα. Ήταν λοιπόν αρκετά δραστήρια σωματικά! Και δεν έτρωγε υπερβολικά – λέει η Αλεξάνδρα – έκανε ακόμη και αδυνάτισμα και έτρωγε μόνο 3 μήλα την ημέρα! Κανένα αποτέλεσμα…

Ο πατέρας του Jorge απεβίωσε λόγω καρδιακής προσβολής που προκλήθηκε από την παχυσαρκία….

– Ο πατέρας μου εργαζόταν χειρωνακτικά σε ένα εργοστάσιο. Όλη την ώρα κουβαλούσε βάρη. Κάθε μια από τις εργάσιμες μέρες του ήταν σαν εντατική προπόνηση στο γυμναστήριο. Παρόλα αυτά ήταν κατά 30 κιλά υπέρβαρος. Πήγαινε ακόμη και σε διαιτολόγους, αλλά δεν τον βοήθησαν καθόλου. Και τι δεν θα έδινα για να είχα επινοήσει νωρίτερα αυτό το αντίδοτο κατά της παχυσαρκίας. Ο μπαμπάς θα ήταν σήμερα μαζί μας – παραδέχεται ο Jorge με λύπη.

στην περίπτωση του Hirohito η παχυσαρκία είναι κληρονομική….

– Από χρόνια όλη μου η οικογένεια πήγαινε σε γιατρούς, διατροφολόγους και εκπαιδευτές. Και τόσα χρόνια δεν λειτούργησε τίποτα, απολύτως τίποτα. Και τι που η μαμά μαγείρευε ΠΑΝΤΑ διαιτητικά φαγητά: ρύζι, λαχανικά στον ατμό και άπαχο κρέας; Έτσι κι αλλιώς όλοι πάχαιναν σαν να καταβρόχθιζαν σε καθημερινή βάση 10 χάμπουργκερς με τηγανητές πατάτες! Γι’ αυτό αποφάσισα να μελετήσω και να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και να σώσω τις ζωές των αγαπημένων μου – λέει ο Hirohito.

Είστε πανέμορφοι και αξίζετε τον σεβασμό ανεξάρτητα από το βάρος σας

Δυστυχώς είναι έτσι στον κόσμο που οι εμφανώς υπέρβαροι άνθρωποι υπόκεινται σε χλευασμούς. Εμείς δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε με αυτό! Συνήθως είναι έτσι ότι τα υπέρβαρα άτομα είναι καλύτερα από τους κοκκαλιάρηδες. Επειδή ξέρουν πώς είναι να τους αποβάλουν ή να τους γελοιοποιούν. Επομένως, έχουν περισσότερη ζεστασιά και κατανόηση. Είναι υπέροχοι φίλοι.

90, 120, 150, 180 kg? Αυτοί οι ηλίθιοι αριθμοί στη ζυγαριά δεν είναι Εσύ! Ο πραγματικός εαυτός σας κάθεται εκεί μέσα, απλά κρυμμένος κάτω από ένα στρώμα θανατηφόρου λίπους…

Και πρέπει να απελευθερωθείτε από αυτό το λιπαρό στρώμα όχι για να γίνετε αρεστός στους άλλους, αλλά για να σώσετε την υγεία σας, ίσως ακόμη και τη ζωή σας. Είναι γεγονός ότι η η παχυσαρκία μειώνει τη ζωή σε μέσο όρο κατά 12 χρόνια. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι έτσι!

Εξαιρετική κατάσταση για τα γηρατειά!

Ο σύζυγός μου και εγώ είμασταν πάνω από 30 κιλά υπέρβαροι και συνεπώς είχαμε κακή υγεία. Στα γηρατειά γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κουβαλάει κανείς τα παραπανίσια κιλά. Εμένα με χτύπησε στις αρθρώσεις (γόνατα και ισχίο) και είχα πάρα πολύ σάκχαρο, ενώ ο Δημήτρης μου έπαθε αθηροσκλήρωση. Κάθε μέρα γκρίνιαζε πως θα πάθει συγκοπή. Η γιατρός στο κέντρο μας διέταξε να χάσουμε βάρος και να κινούμαστε. Προσπαθήσαμε λίγο, αλλά δεν βοήθησε πολύ. Η Βασιλική η εγγονούλα μας, μόλις το άκουσε, άρχισε αμέσως να ψάχνει στο Διαδίκτυο για να μας βρει κάτι ώστε να χάσουμε βάρος και βρήκε αυτόν τον τρόπο.

Τι θαύμα ήταν αυτό! Δούλεψε σε μένα και στον Μήτσο με τον ίδιο τρόπο. Χάναμε το ένα κιλό πίσω απ’ το άλλο τόσο γρήγορα και εύκολα που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Έπρεπε να στενέψω όλα μου τα ρούχα! Αλλά αυτό είναι καλό, γιατί τώρα είμαστε λεπτοί και γεμάτοι ενέργεια, όπως στα νιάτα μας. Η γιατρός δεν μπορούσε να βρει τα λόγια της από την έκπληξη και έλεγε, χαμογελώντας με ειλικρίνεια, ότι ήταν περήφανη που έχει τέτοιους ασθενείς.

Αλίκη και Δημήτρης Μαρκάκης, 72 και 75 ετών, Θεσσαλονίκη

Έχασαν 21 και 26 κιλά σε 5 εβδομάδες!

Μας περιγελούσαν όταν ξεκινούσαμε τη δουλειά στο εργαστήριο…

Άλλες «νεαρές ιδιοφυΐες» που είχαν λάβει ιατρική υποτροφία να πάνε στη Σιγκαπούρη αποφάσισαν να εργαστούν για την επίλυση των προβλημάτων του διαβήτη, της αθηροσκλήρωσης ή του εκφυλισμού των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. Όταν το ακούσαμε, τρίζαμε τα δόντια μας με θυμό.

Αφού όλες αυτές οι ασθένειες προκαλούνται από το υπερβολικό βάρος! Είναι απλό και λογικό να καταπολεμάει κανείς τις αιτίες και όχι τα αποτελέσματα! Οι άνθρωποι πρέπει να χαίρουν υγείας χάρη στο σωστό βάρος και να μην υπερφορτώνουν τον εαυτό τους με χημικές ουσίες λόγω παθήσεων που προκαλούνται από την παχυσαρκία.

Αποφασίσαμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βρούμε ένα αντίδοτο για την παχυσαρκία. Δουλεύαμε πυρετωδώς κάθε μέρα. Δεχτήκαμε ουκ ολίγες επιπλήξεις επειδή καθόμασταν νύχτες ολόκληρες στο εργαστήριο – τις ώρες που θεωρητικά δεν επιτρέπεται να βρίσκεται κανείς εκεί. Η έρευνά μας, ωστόσο, είχε πάρει μια τόσο καλή κατεύθυνση που από τον ενθουσιασμό μας δεν κλείναμε μάτι τη νύχτα. Έπρεπε οπωσδήποτε να δουλέψουμε κι άλλο!

Οι 17 μήνες των ερευνών μας επέφεραν επανάσταση στην προσέγγιση του αδυνατίσματος και του προβλήματος του υπερβολικού βάρους. Ανακαλύψαμε μια σειρά εξαρτήσεων στη λειτουργία του ανθρώπινου μεταβολισμού που κανένας επιστήμονας δεν είχε ανακαλύψει προηγουμένως. Όταν ξεκινήσαμε τις έρευνες, είχαμε ως σημείο αναφοράς το ότι…

Ακόμα και ένας άνθρωπος βάρους 200 κιλών είναι λεπτός μέσα του

Εάν κάνετε μια ακτινογραφία του σώματός σας, θα δείτε στην ιατρική οθόνη μια φυσιολογική λεπτή σιλουέτα. Μπορείτε εύκολα να δείτε ότι υπάρχει αυτή μέσα σας πιέζοντας λίγο πιο δυνατά το στομάχι, τα χέρια ή τα πόδια σας. Αυτή η ελαστική αντίσταση που θα νιώσετε είναι ο περιττός μανδύας λίπους.

Επάνω σε ένα λεπτό σώμα, φοράτε έναν βαρύ και περιττό μανδύα λίπους. Ανάλογα με το πόσο υπέρβαροι είστε, αυτός έχει πάχος από μερικά έως αρκετές δεκάδες εκατοστά. Ζυγίζει από μερικά έως αρκετές δεκάδες κιλά. Τα καλά νέα είναι ότι μέσα σας υπάρχει ένα ελκυστικό σώμα με τέλεια διάπλαση. Μονάχα είναι κρυμμένο κάτω από τον μανδύα λίπους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον βγάλετε. Εμείς ξέρουμε πως!

Δεν είναι όλα τα λίπη ίδια

Ο μανδύας λίπους δεν αποτελεί έναν ομοιόμορφο ιστό. Ας του ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά. Στην ιατρική οθόνη μπορείτε να δείτε ότι ο μανδύας λίπους αποτελείται από 3 στρώματα.

1.Ποτισμένο λίπος

Είναι το εξωτερικό στρώμα ακριβώς κάτω από το δέρμα, ο οποίος αποτελείται κατά 57% από νερό. Αυτό ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα και το χαλαρό, σαν ζελές δέρμα .

2.Παχύσαρκα σημεία

Είναι το μεσαίο στρώμα και μοιάζει με το βούτυρο ή το λαρδί. Αυτό ζυγίζει πάντα περισσότερο και αποθηκεύει τις τοξίνες που προκαλούν άγχος, κόπωση και δερματικά προβλήματα.

3.Λιπαρό απολίθωμα – και αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός σας που πρέπει να νικήσετε!

Είναι το εσωτερικό στρώμα. Είναι το λεπτότερο μα πυκνότερο στρώμα και είναι σκληρό σαν σόλα παπουτσιού. Είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό. Είναι ακριβώς αυτό που δημιουργεί το φαινόμενο γιο-γιο. Πώς γίνεται αυτό; Ακόμα κι αν καταφέρουμε να αδυνατίσουμε, το πετρωμένο λίπος «ποθεί» να καλυφθεί με περαιτέρω στρώματα λίπους και το κάνει γρήγορα.

Στη διάρκεια των κλινικών δοκιμών μας, στις οποίες συμμετείχαν 9 χιλιάδες παχύσαρκα άτομα, δείξαμε ξεκάθαρα ότι οι γνωστές μέχρι στιγμής μέθοδοι απώλειας βάρους λειτουργούν μόνο στο δεύτερο στρώμα του μανδύα λίπους, δηλαδή στον λιπώδη γλοιό. Είναι ένας δρόμος προς το πουθενά.

Η πραγματική αιτία του φαινομένου γιο-γιο

Αδυνατίζοντας με διατροφή και άσκηση, καίτε κάποια κιλά λιπώδους γλοιού, αλλά το πετρωμένο λίπος παραμένει άθικτο. Μόλις ολοκληρώσετε το αδυνάτισμα, το πετρωμένο λίπος εκδικείται! Διεγείρει τον λιπώδη γλοιό σε ταχεία ανάπτυξη. Εξ ου και το φαινόμενο γιο-γιο, το οποίο καταστρέφει όλες σας τις προσπάθειες κάνοντάς σας να παχαίνετε σε συντομότερο χρονικό διάστημα απ’ ότι διήρκησε το αδυνάτισμα.

Ξεπέρασα τα κόμπλεξ μου και βρήκα την αγάπη

Έχω κάνει στη ζωή μου 17 προσπάθειες να αδυνατίσω. Δοκίμασα δίαιτες πείνας – χωρίς αποτέλεσμα. Δίαιτα λάχανου, δίαιτα Dukan, δίαιτα καθαρισμού, κετογονική δίαιτα. Τα έχω δοκιμάσει όλα – αποτέλεσμα μηδέν. Ήμουν σε απόγνωση επειδή λόγω των κόμπλεξ μου κατέστρεφα όλες μου τις σχέσεις. Ζήλευα τους συντρόφους μου, γκρίνιαζα για την εμφάνισή μου… Στη ζωή μου δεν θα πίστευα ότι μετά από τόσα χρόνια βασανιστηρίων, θα χάσω βάρος χωρίς καμία προσπάθεια, συνεχίζοντας τον ρυθμό μου. Αυτό κι αν ήταν σοκ!

Η αγορά ρούχων δεν μου είναι πια πρόβλημα, επειδή μπορώ να βρω παντού διαστάσεις S ή M, δηλαδή το μέγεθός μου!!! Δεν ντρέπομαι όταν με βλέπει ο κόσμος στις διακοπές. Αλλαγή κατεύθυνσης 180 μοιρών, αλήθεια. Και νιώθω 100% σαν μια αξιόλογη γυναίκα, η οποία αξίζει την προσοχή των ανδρών. Δεν φοβάμαι ότι θα με απατήσουν με κάποια πιο λεπτή. Γιατί είμαι ένα καλλίγραμμο γκομενάκι! Ενώ ο τωρινός μου σύντροφος πρόσφατα μου έκανε πρόταση γάμου. Αγαπώ την ζωή μου!

Κλαίρη Μανδηλά, 41 ετών, Καρδίτσα

έχασε 38 κιλά σε 7 εβδομάδες

Καταστρέψτε το πετρωμένο λίπος με ένα σκληρό χτύπημα και μην ανησυχήσετε ΠΟΤΕ ξανά για την παχυσαρκία.

Πετρωμένο λίπος – αυτός είναι ο πραγματικός σας εχθρός. Εάν δεν το ξεφορτωθείτε, δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγείτε από το υπερβολικό βάρος. Μπορείτε να απαλλαγείτε από το πετρωμένο λίπος μόνο με την αγωγή μας, επειδή εμείς το ανακαλύψαμε. Εμείς αποδείξαμε την ύπαρξή του, το εξετάσαμε και εφεύραμε τον μοναδικό τρόπο απαλλαγής από αυτό. Πώς λειτουργεί;

1.Γρήγορη και αυτόματη καύση λίπους

Χάρη στη διάσπαση του πετρωμένου λίπους, ο λιπώδης γλοιός κυριολεκτικά «χάνει έδαφος». Δεν υπάρχει πια που να προσκολληθεί και έτσι καίγεται. Χάρη σε αυτό, το στρώμα του αραιωμένου λίπους εξαφανίζεται επίσης πολύ γρήγορα – απαλλάσεσαι από την κυτταρίτιδα μετά από 7 ημέρες από τη χρήση των ενθέτων αδυνατίσματος.

2.αποτοξίνωση του οργανισμού

Όταν, ως αποτέλεσμα της διάσπασης του πετρωμένου λίπους, ο λιπώδης γλοιός καίγεται, ο οργανισμός καθαρίζεται από τις τοξίνες που είχουν αποθηκευτεί εντός του. Χάρη σε αυτό, κοιμάστε καλύτερα, έχετε περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία. Το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας αναγεννούνται και θρέφονται. Επίδραση στην υγεία και την ομορφιά.

3.προστασία από το φαινόμενο γιο-γιο

Και το σημαντικότερο: η διάσπαση του πετρωμένου λίπους σας προστατεύει από το φαινόμενο γιο-γιο. Και αυτό σημαίνει ότι μόλις αδυνατίσετε δεν πρόκειται να ξαναπαχύνετε ποτέ ξανά. Η έρευνες έδειξαν ξεκάθαρα ότι μετά τη διάσπαση του πετρωμένου λίπους, ο οργανισμός κάνει επαναφορά της λιπικής του μνήμης. Απλώς ξεχνά πώς να αποθέτει στρώματα λίπους στο στομάχι, τους μηρούς, τους γλουτούς και σε ολόκληρο το σώμα. Ενώ ο μεταβολισμός σας παίρνει στροφές και έτσι μπορείτε να τρώτε ό, τι θέλετε, αλλά να μην παχαίνετε. Ιδιοφυές, έτσι δεν είναι;

 

Το σώμα σας είναι ήδη σε αθλητική φόρμα

Και μάλιστα πώς! Κουβαλάει αυτά τα επιπλέον κιλά κάθε μέρα. Είναι σαν να παίρνεις 2 εξάδες νερό και τα τις κουβαλάς όλη ημέρα. Χωρίς να τις ακουμπάς στη γη ούτε στιγμή. Κανένας αθλητής δεν θα μπορούσε να κουβαλάει τόσα κιλά, όσα μεταφέρουν οι παχύσαρκοι άνθρωποι σε καθημερινή βάση. Και μάλιστα επί χρόνια!

Η μέθοδός μας δρα αποκλειστικά στο λίπος. Συγκεκριμένα – καίει μόνο το λίπος, χωρίς να καίει τους μυς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Με αυτόν τον τρόπο απλώς αποκαλύπτετε το ήδη γυμνασμένο κορμί σας. Αποκτάτε όχι μόνο μια ελκυστική σιλουέτα, αλλά και λαξευμένους μυς, φυσική κατάσταση και δύναμη.

Δεν χρειάζεται να ιδρώνετε στο γυμναστήριο. Ήδη μέσα σας υπάρχει ένα υγιές κορμί. Φτάνει μόνο να βγάλετε τον μανδύα λίπους. Η μέθοδός μας σας επιτρέπει να απομακρύνετε ένα στρώμα λίπους τόσο εύκολα και γρήγορα όσο όπως όταν βγάζετε μία ρόμπα.

Γρήγορα και υγιή!

Όλο αυτό το αδυνάτισμα ήταν σαν ένα χτύπημα των δακτύλων σου! Άρχισα να χρησιμοποιώ αυτά τα ένθετα αδυνατίσματος την πρώτη ημέρα των διακοπών μου. Όταν επέστρεψα στο γραφείο 2 εβδομάδες αργότερα, έπεσαν ολονών τα σαγόνια από το σάστισμα. Το αφεντικό μου με φώναξε στο γραφείο και με ρώτησε, με εμφανή ανησυχία, μήπως είχα κάποια σοβαρή ασθένεια επειδή αδυνάτισα τόσο γρήγορα. Ανέπνευσε με ανακούφιση όταν του είπα για αυτή τη μέθοδο και για το πόσο υπέροχα αισθάνομαι! Με είχε συγχαρεί και ζήτησε τα ίδια ένθετα αδυνατίσματος για την κόρη του, η οποία παίρνει βάρος λόγω των στεροειδών. Βοήθησαν και την κόρη του αφεντικού μου (κατέβηκε στο σωστό της βάρος) ενώ εγώ ήδη απολαμβάνω διάφορα μπόνους στη δουλειά.

Γεωργία Ιωσηφίδου, 37 ετών, Κατερίνη

έχασε 22 κιλά σε 4 μήνες

Οι μαγνήτες και το μασάζ διαλύουν ταυτόχρονα το λίπος απολιθωμάτων με ένα χτύπημα

Το πραγματικό αντίδοτο στο υπερβολικό βάρος ήταν για εκατοντάδες χρόνια διαθέσιμο άμεσα στην μαγνητική ενέργεια. Η ενέργεια του μαγνητικού πεδίου υπήρχε πάντα στη Γη και περίμενε ώσπου κάποιος να το παρατηρήσει και να το συνδυάσει επιδέξια σε ένα ακριβές μασάζ. Αρκούσε να χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο σε συνδυασμό με το μασάζ των υποδοχέων στις πατούσες, ώστε να συνεργαστούν. Ήταν αρκετό απλά να θέλει κάποιος να απαλλάξει την ανθρωπότητα από την παχυσαρκία…

Όταν ξεκινήσαμε τη δουλειά μας, επιλέξαμε περισσότερους από 100 μαγνήτες με διαφορετικές εντάσεις μαγνητικού πεδίου και τους εξετάσαμε προσεκτικά. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, επιλέξαμε μερικές δεκάδες από τις πιο αποτελεσματικές. Καθένα από αυτά από μόνο του έδινε αποτελέσματα παρόμοια με την άσκηση και τη δίαιτα. Αυτό δεν ήταν αρκετό.

Η δράση αυτών των μεμονωμένων μαγνητών μπορεί να συγκριθεί με τη δουλειά ενός ανθρακωρύχου που του έχουν αναθέσει να σκάψει από μόνος του ένα τούνελ σε ένα βουνό. Θα τα καταφέρει, αλλά θα του πάρει μια ολόκληρη ζωή. Για να τρυπήσετε ένα βουνό, χρειάζεστε ένα τεράστιο τρυπάνι που θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα μέσα σε λίγες μέρες. Αποφασίσαμε λοιπόν να ενισχύσουμε τη δράση των μαγνητών με επιδέξια αντιστοιχία, επηρεάζοντας όλους τους υπερβολικά λιπαρούς ιστούς του σώματος με το εξειδικευμένο μασάζ.

Η μέθοδός μας είναι ένα τεράστιο τρυπάνι που σκάβει μέσα σε ένα πελώριο βουνό περιττού βάρους.

Η αποτελεσματικότητα έγκειται στον συνδυασμό των μαγνητών σωστής έντασης με τη δύναμη και την ακρίβεια της μάλαξης που χτυπά συγκεκριμένα σημεία. 12 μαγνήτες που συνδέονται μεταξύ τους δρουν με 100 φορές μεγαλύτερη δύναμη και κάθε ένας από τους υποδοχείς των ποδιών μεταφέρει αυτή τη δύναμη στους λιπώδεις ιστούς του σώματος. Για το πετρωμένο λίπος αυτός ο συνδυασμός αποτελεί μια έκπληξη. Δεν αντιστέκεται καν, απλά παίρνει δρόμο και απελευθερώνει το σώμα από την παχυσαρκία!

Δράση στη ρίζα του προβλήματος

Μια άλλη σημαντική απόφαση είχε να κάνει με τη μορφή που θα δίναμε στην αγωγή κατά της παχυσαρκίας Ασκήσεις, δίαιτα, λοσιόν που καίει το λίπος ή διαδερμικά έμπλαστρα – όλα αυτά λειτουργούν μόνο στο υγρό του λίπους ή στο αραιωμένο λίπος. Δηλαδή στο πάχος που εξαφανίζεται γρήγορα, αλλά επιστρέφει ακόμη πιο γρήγορα και με διπλάσια δύναμη.

Γι ‘αυτό επιλέξαμε εύχρηστα ένθετα κατασκευασμένα από ειδικό υλικό που θα λειτουργήσει ακριβώς στην πηγή. Οι ενισχυμένοι με μασάζ μαγνήτες μέσα στα ένθετα διασπούν τα λιπαρά απολιθώματα από το εσωτερικό του οργανισμού.

«Ιστορική ανακάλυψη στην ιατρική»

Έτσι αποκαλούν την μέθοδο αδυνατίσματός μας παγκοσμίως γνωστοί καθηγητές ιατρικής. Γιατί;

Αδυνατίζει 10 κιλά ανά 2 εβδομάδες – όταν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο μας, το αδυνάτισμα είναι 12 φορές ταχύτερο από ό, τι με την αυστηρότερη διατροφή σε συνδυασμό με καθημερινή προπόνηση.
Είναι φυσικό και ασφαλές – συνδυάζεται με εξειδικευμένο μασάζ μόνο τους πιο αποτελεσματικούς μαγνήτες, οι οποίοι είναι ανελέητοι στα λιπαρά απολιθώματα, αλλά ακίνδυνοι για τον οργανισμό. Η χρήση των ενθέτων δεν παρεμβαίνει σε κανένα φάρμακο και δεν προκαλεί παρενέργειες.
Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη διατροφή σας – απαγορεύεται μάλιστα! Η δίαιτα επιβραδύνει τον μεταβολισμό, κάτι που δεν συνιστάται κατά το αδυνάτισμα. Η μέθοδός μας λειτουργεί πιο έξυπνα, καταστρέφοντας τον εχθρό της λεπτής σας σιλουέτας – το πετρωμένο λίπος.
Δεν απαιτεί σωματικό κόπο – μπορείτε να κάνετε ασκήσεις κατά τη διάρκεια της αγωγής, αν θέλετε, αλλά δεν χρειάζεται. Το αδυνάτισμα λαμβάνει χώρα ανεξάρτητα από τη σωματική δραστηριότητα. Μπορείς να περνάς τον χρόνο περπατώντας ή απλά να περπατάς με τα ένθετα κατά τη διάρκεια των καθημερινών σου δραστηριοτήτων και ούτως ή άλλως θα έχεις εγγυημένα αποτελέσματα.
Δεν χρειάζεται να πληρώσετε πολλά για αυτήν – τα χιλιάδες ευρώ που θα δίνατε στον διαιτολόγο, στο γυμναστήριο, στα τσάγια και τα συμπληρώματα αδυνατίσματος – παραμένουν στην τσέπη σας.
Και κυρίως: δημιουργήθηκε βάσει των νεώτερων ερευνών, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί με αξιοπιστία και πέραν πάσης αμφιβολίας από 7 ερευνητικά ιδρύματα από όλο τον κόσμο.

Αποτελεσματικότητα πάντα και σε όλες τις συνθήκες

Ακολουθούν τα γραφήματα που δημιουργήθηκαν με βάση τις έρευνές μας καθώς και τις έρευνες κρατικών ερευνητικών κέντρων από την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Σκωτία, την Γαλλία, την Ελβετία και τη Νορβηγία. Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται καλύπτουν συνολικά 27 χιλιάδες άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-98 ετών.

Μέση απώλεια βάρους σε 2 εβδομάδες λόγω ηλικίας:

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αγωγή αδυνατίζει ανεξάρτητα από την ηλικία, ενώ τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται από άτομα ηλικίας 40-59 ετών.

Μέση απώλεια βάρους σε 2 εβδομάδες λόγω του επαγγέλματος:

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η αγωγή αδυνατίζει ανεξάρτητα από το επίπεδο σωματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με ένα επάγγελμα.

Μέση απώλεια βάρους σε 2 εβδομάδες ανά φύλο:

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αγωγή αδυνατίζει ανεξάρτητα από το φύλο. Οι γυναίκες χάνουν βάρος λίγο πιο γρήγορα από τους άνδρες.

Τρώω ότι θέλω και μου έφυγε η κοιλιά!

Την έχω πάθει πολλές φορές με διάφορες διαφημίσεις και προτάσεις από γνωστούς. Και σε αυτή την περίπτωση υποστήριζα σταθερά το ΟΧΙ. Αλλά οι κόρες μου δεν με άφηναν σε ησυχία και μου έλεγαν να φοράω αυτά τα ένθετα αδυνατίσματος αν δεν ήθελα τρώω σαλάτες. Έτσι άρχισα να τα φοράω για να με αφήσουν στην ησυχία. Έδειχναν ασφαλές στη χρήση, οπότε σκέφτηκα ότι δεν θα με βλάψουν, και οι κόρες μου θα καταλάβουν ότι είναι άχρηστο. Και ευτυχώς ήμουν εγώ τελικά που κατάλαβα πόσο λάθος έκανα. Η κοιλιά μου έπεσε κυριολεκτικά μέσα σε μια εβδομάδα. Παραδέχομαι επίσης πως αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Παίζουμε και καμιά μπαλίτσα με τα εγγόνια μου χωρίς να λαχανιάζω. Αλλά τρώω όπως έτρωγα. Πολύ ωραία.

Δημοσθένης Μάρκου, 66 ετών, Ερμούπολη

έχασε 17 κιλά σε 3,5 εβδομάδες

Δείτε πόσο απλό είναι

Δεν χρειάζεται να τρώτε επί μηνες μόνο μήλα, καρότα και σαλάτες. Δεν χρειάζεται να κουράζεστε στο γυμναστήριο. Δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι Μπορείτε να τρώτε ό, τι θέλετε. Δεν αλλάζετε απολύτως τίποτα στην καθημερινότητά σας. Δεν αλλάζετε απολύτως τίποτα στην καθημερινή σας ζωή. Ο τρόπος για να αρχίσετε να αδυνατίζετε με ρυθμό 10 κιλών ανά 2 εβδομάδες είναι πολύ απλός. Τι είναι αυτή η μέθοδος;

Απλά τοποθετείς τα ένθετα στα υποδήματα και στη συνέχεια όλα συμβαίνουν αυτόματα. Όταν κανείς ακόμη και μερικά βήματα, οι υποδοχείς στα πόδια σου υπόκεινται σε μασάζ και τη δύναμη των μαγνητών. Και όλα αυτά… Δεν ανησυχείτε για τίποτα. Ζείτε τη ζωή σας όπως πριν ενώ το σώμα σας μετατρέπεται σε μηχανή καύσης θερμίδων. Διασπά το πετρωμένο λίπος για να αποκαλύψει επιτέλους το λεπτό και ελκυστικό κορμί που έχετε εντός σας.

Δείτε πόσο ασφαλές είναι

Δεν διατρέχετε κίνδυνο υποσιτισμού ή αδυναμίας – όπως στην περίπτωση μιας δίαιτας. Δεν διατρέχετε κίνδυνο τραυματισμών στις αρθρώσεις ή καρδιακών αρρυθμιών – όπως στην περίπτωση της προπόνησης. Δεν θα έχετε καθόλου παρενέργειες. Γιατί;

Οι πάτοι αδυνατίσματος είναι 100% ασφαλείς. Η χρήση τους δεν παρεμβαίνει σε κανένα φάρμακο, δεν επηρεάζει δυσμενώς τον οργανισμό, ούτε προκαλεί παρενέργειες. Χρησιμοποιούν μαγνήτες κατάλληλης ισχύς, σωστά επιλεγμένο μασάζ σε συγκεκριμένους υποδοχείς και το ειδικό υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα ένθετα εγγυάται τη διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας του σώματος. Όλα έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πλήρως μη επεμβατικά για το σώμα. Ακριβώς όπως και το νερό δεν είναι επεμβατικό για τον οργανισμό.

Μερικοί μας αποκαλούν ήρωες και άλλοι… «αποτυχημένους»

Ναι, αποτυχημένοι… Μόνο επειδή ρίξαμε τα κιλά σε ήδη 27 χιλιάδες ανθρώπους, χωρίς να πάρουμε χρήματα από την ανακάλυψή μας. Αποφασίσαμε από κοινού ότι σε μια εποχή που οι άνθρωποι ολόκληρου του κόσμου πληρώνουν το βαρύ τίμημα της επιδημίας της παχυσαρκίας – εμείς δεν θα παίρνουμε αμοιβή από την πώληση της αγωγής μας για αυτόματο αδυνάτισμα. Αποφασίσαμε να την καταστήσουμε διαθέσιμη στον κόσμο χωρίς να βγάζουμε χρήματα από αυτό. Επί μισό χρόνο την χρησιμοποίησαν 27 χιλιάδες άνθρωποι, κάτι, το οποίο μας κάνει τρομερά χαρούμενους.

Αλλά 03.03.2023 πρέπει να πουλήσουμε την πατέντα για τη μέθοδό μας ώστε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση για περαιτέρω επιστημονική έρευνα. Σκοπεύουμε να βρούμε κι άλλες θεραπείες για πολλά είδη ασθενειών και παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της υποβάθμισης των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης καθώς και για την γεροντική άνοια. Ωστόσο, τέτοιες έρευνες είναι πολύ, πολύ ακριβές – και πρέπει να συγκεντρώσουμε χρήματα για να τις διεξάγουμε.

Δυστυχώς, η πώληση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας θα κάνει τη μέθοδό μας τουλάχιστον κατά 10 δορές πιο ακριβή από ό, τι σήμερα. Για αυτό θέλουμε όλοι όσοι έχουν ανάγκη να προμηθευτούν τα ένθετα αδυνατίσματος πριν από την πώληση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Επομένως, σας ενθαρρύνουμε από καρδιάς να ενεργήσετε ΤΩΡΑ!

Δεν ρισκάρεις τίποτα!

Ονομάσαμε τη μέθοδο αυτόματου αδυνατίσματος ως Troverno Slim. Επιλέγοντας να την λάβετε, δεν ρισκάρετε τίποτα. Αυτό συμβαίνει επειδή προστατεύεστε από την εγγύηση τριπλής ικανοποίησης που αποτελείται από: εγγύηση πρωτοτυπίας, εγγύηση ποιότητας και εγγύηση ικανοποίησης.

  • Αυθεντικό προϊόν με πιστοποιητικό – μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε το αυθεντικό προϊόν, που διατίθεται μόνο μέσω αυτής της σελίδας.
  • Ποιότητα επιβεβαιωμένη με δοκιμές – λόγω της προηγμένης μεθόδου παραγωγής, η αγωγή πληροί τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Οι μαγνήτες που χρησιμοποιούνται στα ένθετα και το εξειδικευμένο μασάζ είναι 100% επιβεβαίωση ασφαλείας για την υγεία.
  • Αποτελεσματικότητα επιβεβαιωμένη από 27 χιλιάδες χρήστες – πολλές εργαστηριακές και καταναλωτικές δοκιμές επιβεβαιώνουν επίσης την υψηλότερη αποτελεσματικότητα της αγωγής.

Η ζωή παραείναι όμορφη για να την μικραίνουμε λόγω της παχυσαρκίας ή να βασανιζόμαστε με κόμπλεξ…

Δεν χρειάζεται να υποφέρετε στιγμή παραπάνω. Νικήστε το πετρωμένο λίπος και προστατέψτε την υγεία σας. Δεν διακινδυνεύεις τίποτα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.Το μόνο που μπορείτε να χάσετε είναι 20 κιλά, 50 κιλά ή ακόμη και 100 κιλά περιττών κιλών. Αντ’ αυτού αποκτάς μία ελκυστική φιγούρα, πολλή θετική ενέργεια και τέλεια κατάσταση υγείας.

Είστε τώρα αντιμέτωποι με 1 απλή επιλογή:

1.Να μην κάνετε τίποτα…

Να συνεχίσετε να υποφέρετε από τον μανδύα λίπους που τυλίγει το σώμα σας, να βασανίζεστε με κόμπλεξ και να διακινδυνεύστε την υγεία σας…

2.Αδράξτε την ευκαιρία που έχετε ΤΩΡΑ!

Διασπάστε το πετρωμένο λίπος και ρίξτε από πάνω σας τον μανδύα λίπους. Είναι εύκολο! Αρκεί να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα σε 2 λεπτά και… σε λίγες ημέρες θα αρχίσεις να αδυνατίζεις.

Κάντε το όνειρό σας για ένα λεπτό και υγιές σώμα πραγματικότητα!

Ευχαριστούμε πολύ που διαβάσατε το μήνυμά μας. Εάν επωφεληθείτε από την αγωγή μας, σε λίγες εβδομάδες, ως ένα λεπτό και υγιές άτομο, θα θυμάστε αυτήν την ημέρα με ένα χαμόγελο και θα σκέφτεστε: «Ήταν η μέρα που άλλαξε τη ζωή μου…».

Σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία!

Αλεξάνδρα, Jorge και Hirohito

Λάβετε μια αυτόματη μέθοδο απώλειας βάρους Troverno Slim με την απόκτηση πρόσβασης στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του 49 € φθηνότερα

 49 €

Παράγγειλε σήμερα και εξοικονόμησε 49 €.

 

 

 

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*