ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ

Για Αλβανία και την υποτιθέμενη Τσαμουριά τους:

“Το αλβανικό κανάλι Top Channel υποστηρίζει ότι έγινε συμφωνία μεταξύ Αθήνας – Τιράνων, η οποία προβλέπει την παραίτηση της Ελλάδος από τα δικαιώματά της στο Ιόνιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ελλάδα αποδέχεται να μη θεωρεί πλέον ως σημείο εκκίνησης της ΑΟΖ της τα 12 ναυτικά μίλια από τη βραχονησίδα Μπακρέτα βορείως της Κέρκυρας, με την Ελλάδα να μειώνει έτσι την κυριαρχία της κατά 1/4 στο βόρειο Ιόνιο.

Ο υπουργός  για την Ευρώπη και Εξωτερικών, Ντιτμίρ Μπουσάτι, αρνήθηκε ότι συμφώνησε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την απομάκρυνση του όρου “τσαμουριά” από σχολικά βιβλία.

«Μπουσάτι: Την άνοιξη αναμένουμε από την Ελλάδα να καταργήσει το Νόμο του Πολέμου, οι Αλβανοί θα απολαύσουν τα ακίνητα».”Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


(Τα παραπάνω μεταφράστηκαν από τα αλβανικά από τον Γιώργο Εχέδωρο, http://www.echedoros-a.gr)

 

Για Ίμια, ανατολικό Αιγαίο, κι ό,τι άλλο τους γουστάρει:

Απ΄όσα  άρθα, απ’ όσες αναλύσεις έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από την παθητική (με κατεβασμένα τα βρακιά) «ελληνική» στάση, οι Τούρκοι κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στα νερά του Αιγαίου αλλά και της Κύπρου και κανείς δεν τους ενοχλεί.  Η κυβέρνησή μας, περιμένει μήπως οι «μεγάλες» δυνάμεις, όπως τότε με τον Σημίτη, αποτρέψουν την σύρραξη, λένε. Αντίθετα, οι περισσότεροι αναλυτές λένε ότι καμία «μεγάλη» δύναμη δεν θα μπει ανάμεσα, κι ότι αυτές «νίπτουν τας χείρας», ως νέοι Πόντιοι Πιλάτοι.

Εγώ να αναφέρω αυτά που είπε ο Κοτζιάς, που νομίζω ότι τα λέει όλα: «Εγώ λέω, πάντα, στον Ερντογάν: κοίτα να δεις ο Αλλάχ μας έριξε να ζούμε δίπλα- δίπλα. Θα ζήσουμε ειρηνικά βάσει των αρχών του Κορανίου; Και εκείνος χαμογελάει και λέει πως πρέπει να ζήσουμε ειρηνικά». Ο θεός του Κοτζιά είναι ο αλλάχ; Γιατί αυτό λέει! «Αλλάχ ακ μπαρ» για τους Έλληνες Κοτζιά; Και εσείς οι Έλληνες περιμένετε αυτούς να τιμήσουν την σημαία; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Η Ελλάς έπεσε οριστικά, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, το 1453, όταν καταλείφθηκε η Πόλη. Έκτοτε, πήγε να σηκωθεί το 1821, αλλά μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, την καπέλωσαν και πάλι. Το πώς και το γιατί ψάξτε το μόνοι σας, μην τα περιμένετε όλα έτοιμη τροφή. Το κράτος που έφτιαξαν τότε το σχεδίασαν να έχει ημερομηνία λήξης· αυτό που ενδιέφερε πάντοτε και ενδιαφέρει τους εξουσιαστές ήταν και είναι να βγάζουν λεφτά και να κρατούν τους λαούς σε πνευματικά σκοτάδια. Δεν τους νοιάζει ποιος κατοικεί πού, ούτε τους είναι και τίποτα να μετακινούν ολόκληρους πληθυσμούς για να επιτυγχάνουν κάθε φορά τα δόλια σχέδιά τους.

Μέσα σε όλα αυτά πάντα ήταν και παραμένει ακόμα, έστω και για λίγο ακόμα, ένας μόνο κίνδυνος για όλους αυτούς: η αφύπνιση των Ελλήνων και η σύσσωμη αντίστασή μας. Για αυτό και κάνουν τα πάντα με κάθε μέσο για να μας κρατούν στην λήθη, σπέρνοντας αμφιβολία και διχόνοια, και τα τελευταία χρόνια μας δίνουν παιδεία τελείως αντίχριστη και απάνθρωπη. Όσο μας κρατούν διαιρεμένους και χαμένους πνευματικά, αυτοί εκτελούν άφοβα τα σχέδιά τους, κι εμείς πληρώνουμε τα κερατιάτικα.

Πρόσφατα, ο ελληνικός λαός σύσσωμος αντέδρασε στο θέμα των Σκοπίων. Εκεί ξαφνικά όλοι αυτοί είδαν ότι οι Έλληνες αντέδρασαν σύσσωμοι. Εκεί είδαμε κι εμείς ποιοι είναι όλοι αυτοί… που ενώ τους βλέπουμε στα ΜΜΕ να τσακώνονται μεταξύ τους για το κάθε τι, ξάφνου ενώθηκαν όλοι εναντίον μας. Ξεμπροσιάστηκαν. Αυτό βέβαια τους κτυπά το καμπανάκι· βιάζονται τώρα… δεν έχουν περιθώρια. Να έχετε υπόψιν σας ότι ο υπόλοιπος πλανήτης έχει ήδη «πέσει» οριστικά. Ακόμα όμως ο ελληνικός λαός δεν πήρε τα πάνω του, ακόμα δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος της προδοσίας, το πόσο μας μισούν και θέλουν την εξόντωσή μας. Δεν τους φτάνει να χάσουμε την μισή Ελλάδα, ούτε τους φτάνει να σκοτωθούν αρκετοί, θέλουν να μας αφανίσουν. Αυτό μέχρι τώρα το «κτίζουν» ως εξής: με τις μεταναστεύσεις των νέων μας, που με τα χρόνια θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, αφού στην Ελλάδα θα υπάρχει οικονομική εξαθλίωση, όπως έχουν ήδη αναγγείλει· με την είσοδο (ουσιαστικά την αντικατάστασή μας) στην χώρα εκατομμυρίων μεταναστών που απολαμβάνουν τα δικαιώματα των Ελλήνων, την ίδια ώρα που μας αφαίρεσαν όλα τα δικαιώματά μας και μόνο πληρώνουμε (βλέπε μηνιαίο επίδομα μεταναστών, δωρεάν περίθαλψη, δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία κλπ)· με τις ασθένειες και με ένα σωρό άλλα- ας μην μακρηγορώ.

Φτάνουμε στο σήμερα, που εναγωνίως θέλουν πάλι να πάρουμε το χαπάκι της λήθης και να δεχτούμε αμαχητί τα πάντα. Αυτά όλα που βγαίνουν τώρα στην φόρα, δηλαδή το Σκοπιανό, το Αιγαίο κι όποια άλλη ελληνική περιουσία, την έχουν δώσει εδώ και καιρό… απλά τώρα μεθοδεύουν το πώς θα περάσει στον λαό χωρίς αντίσταση.

Προ 4 ετών και με ευλογίες Αγιορειτών Πατέρων είχα ανεβάσει στο διαδίκτυο το video «ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ», όπου μέσα ήταν γραμμένη η εξής φράση: «όσο δεν υπάρχει η αγάπη των αλλήλων τα χειρότερα έρχονται, κατά το «ό,τι σπείρεις θερίσεις»» και «δεν είναι ανάγκη να περάσουμε την οδό των όπλων για να αδερφωθούμε». Έκτοτε ήρθαν πολλά χειρότερα για την Ελλάδα, αλλά εμείς δεν αδελφωθήκαμε. Προτιμούσαμε να τσακωνόμαστε για κάθε τι. Βέβαια πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αυτοί που δουλειά τους είναι να βάζουν διχόνοια και αμφιβολία. Μερικοί από εσάς χλευάσατε τα όσα γράφει ως ερμηνεία το video, ενώ άλλοι πιστέψατε τους καλοθελητές του συστήματος της διχόνοιας και της αμφιβολίας. Πιστέψτε με… η ώρα θα ‘ρθεί να γίνουν ακριβώς όσα λέει το video, όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί το είπαν Άγιοι Πατέρες. Εγώ άλλωστε είμαι ένας από εσάς, απλός άνθρωπος, ούτε ανώτερός σας, ούτε κατώτερός σας, και το μόνο που ζητώ είναι να επιστρέψουμε όλοι μαζί αδελφωμένοι στην πίστη και στις παραδόσεις μας. Να ζούμε όλοι αγαπημένοι μέσα στην αγάπη του Θεού.

Τώρα επίκειται η οδός των όπλων. Θα επιτρέψει ο Θεός άραγε; Εσείς τι λέτε; Αδελφωθήκαμε; Μετανοήσαμε; Αγαπήσαμε τον συνάνθρωπό μας; Λαμπρό παράδειγμα ομονοίας είναι οι συγκεντρώσεις των Ελλήνων για το θέμα της Μακεδονίας. Εκεί όλοι μας βάλαμε στην άκρη ότι μας χώριζε και ενωθήκαμε στην ιδέα. Καλή αρχή. Ας μην αργούμε και για τα υπόλοιπα και μην αγχώνεστε τι θα γίνει μετά. Το μετά στην ώρα του.

 

SOCRATESNIOS

6 thoughts on “ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ

 1. tasos says:

  ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Στο εγγύς αιώνιο μέλλον…
  οι Έλληνες από προσκυνητές της χρυσής αγελάδας θα μεταμορφωθούν σε Υιούς του Θεού.

  Η ανθρωπότητα θα ξυπνήσει από την λήθη που την φόρεσαν στα μυαλά οι διδάσκαλοι της παγκόσμιας τάξης των εβραϊκών πραγμάτων στα πρέπει της Ανθρωπότητας.

  Η Ολύμπια φλόγα θα ανάψει πρώτα στην Ελλάδα… και αιώνια όλοι οι λαοί θα την προσκυνούν ως Πνεύμα Ουράνιο, διότι θα λάμψη η Αλήθεια.

  Η Αιωνιότητα της παρουσίας του Υψίστου Χριστού θα καίει μέσα στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

  Οι άνθρωποι ποτέ δεν θα φθονούν ξανά, εκτός από μια χούφτα εβραίους που δεν θα ξέρουν που να κρύψουν τα μούτρα τους γιατί θα ντρέπονται… ο κόσμος θα τους γνωρίζει πια ως απάνθρωπους καταραστές όλων των εθνών… και ως παιδεραστές… ομοφυλόφιλοι ισραηλίτες και ανώμαλοι αιμομίκτες…

  Τα μοναστήρια θα γίνουν νοσοκομεία και σχολεία και πανεπιστήμια…

  Ο ορυκτός πλούτος …εκτός το πετρέλαιο που δεν το χρειαζόμαστε (θα έχουμε δωρεάν ενέργεια από καύσιμα- από το νερό). Όλοι οι Έλληνες θα παίρνουν Επίδομα Θεού…και ο κάθε Έλλην από μόνος του θα εργάζεται σύμφωνα με την Ουράνια παιδεία του Νέου Βυζαντίου με την καρδιά Του· και όχι για να δουλεύει, αλλά για να προσφέρει.

  Τα φάρμακα των εβραίων όλα θα καταργηθούν και η φαρμακευτική αγωγή των Ελλήνων θα δίνεται δωρεάν σε όλους…ο ασθένειες κατά το 95% θα αφανιστούν.

  Η παιδεία θα είναι δωρεάν, οι Έλληνες θα έχουν δωρεάν γη και υπηρεσίες.

  Οι Εκκλησίες των διασκορπισμένων φατριών θα καταργηθούν και θα ενωθούν εις Μίαν Ελληνική του Ιησού Χριστού της Σίβυλλας Ορθοδοξία…. και ο Θεός Αγάπη θα σπουδάζει την Αλήθεια στα παιδιά μας με Ηρόδοτο, Θουκυδίδη και όλα τα Ελληνικά του Θεού δώρα.

  Οι πόρνοι ντυμένοι ως ιερείς θα φανερωθούν στα μάτια όλου του κόσμου και θα διαγραφούν μαζί με τους εβραίους ψευδοπροφήτες αρχιμανδρίτες από το βιβλίο της Ζωής του Θεού, που στα χέρια μου παρέδωσαν οι άγγελοι Του.

  Τα δώδεκα πάθη της ψυχής του Ανθρώπου θα πάψουν να είναι θεοί …αλλά διδάσκαλοι…

  Πολλά ακόμα έχω να πω… ως προφήτης του Θεού των Ελλήνων,
  μα ο Ουρανός περιμένει πρώτα την μετάνοια σας…….
  Δεχθείτε την ήττα σας από την Σοφία του Ιησού Χριστού.

  Αδελφωθείτε Έλληνες ….
  και δοξάσατε τον Θεό…και αποταχθείτε τον θεό του σατανά σας των Εβραίων…. της ιεράς εκκλησίας του ισραήλ από την εκκλησία του Ιησού Χριστού.
  αμήν.

  ιωάννης βασιλεύς της αιώνιας Ελλάδος, μη εβραίος αλλά δικαστής της Εκκλησίας του Θεού των Ουρανών, ευλογημένος από τους Αγίους ταξιάρχες… ηγούμενος της Ορθόδοξης των Ελλήνων ουράνιας γης… και με το αίμα Μου το ευλογημένο των Κομνηνών εγώ ο πένης σας το υπογράφω…

  Αμήν στο Όνομα της Αειπάρθενης Παναγίας και Βασίλισσας του κόσμου…μητέρας του Θεού των Ορθόδοξων Ελλήνων…αμήν!

  Αναρτήθηκε από socratesnios στι

 2. GLADIATOR says:

  Ο μέγας τούτος άρχων πιστεύεται ότι δεν θα είναι γέννημα της δικής μας γενεάς, αλλά ευρίσκεται κρυμμένος υπό της κρείττονος του Θεού προνοίας, για να φανερωθή στην ώρα και στον καιρό αυτό, και αυτό δεν θα είναι παράξενο, επεί και «τω Θεώ πρέπει των θαυμάτων τα παράδοξα».
  Στο πρόσωπο του μυστηριώδους αυτού άρχοντος δεν θα υπάρχουν, όπως φένεται, μόνον ανθρώπινες ικανότητες διοικητικές, αλλά και υπερφυσικές, όπως στους παλαιούς εθνάρχες και προφήτες, όπως στον ΜΩΥΣΗ, διότι μόνο έτσι θα μπορέσει να αναμορφώσει την χαώδη παγκόσμια κατάστασι.
  Δεν έρχεται ο προκεχειρισμένος αυτός χρηστός του Κυρίου ως ένας απλός άνθρωπος «άρχων», ή ως ένας από τους παλαιούς προφήτας, για να υποστη την ανθρώπινη κριτική και καταδίκη, αλλά σαν πρόδρομος του μέλλοντος να έλθη «μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς».
  Έρχεται μετά παρρησίας, ως απεσταλμένος υπό του έχοντος επί πάντων εξουσία, για να επιβάλη την θεία βουλή, να εφαρμόση το θείον θέλημα και να κάμη την εκδίκησι των υιών του πονηρού, που επί τόσον κατατυράννησαν τους πιστούς.

  Φύγετε μακράν των προβατοσχημων λύκων ψευδοποιμενων και όσοι μιλούν εξ ονόματός του χρηστου Ιωάννη

  Έρχεται και τις δύναται σταθηναι…

  • tasos says:

   Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

   Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα από μερικές εφημερίδες διαδικτυακές, αλλά και μία που βγαίνει στα περίπτερα, τα οποία αναφέρονται στον προφητευόμενο βασιλέα. Στα άρθρα αυτά έχουν επινοήσει μια φανταστική ιστορία για να φτιάξουν μια προπαγάνδα και να μπερδέψουν τον λαό. Αυτή η φανταστική ιστορία και άσχετη με τα όσα είπαν οι προφήτες έχει να κάνει με τον Μυστρά, με τον Πούτιν (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν έχει ανάψει την επτάφωτη λυχνία των εβραίων – και επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο πατριάρχης της Ρωσίας είναι οικουμενιστής σαν τον Βαρθολομαίο, άρα παναιρετικός), με κάποιον εξαδάκτυλο και δεν συμμαζεύεται η πλάνη.

   Αυτές οι ιστορίες είναι εκ του πονηρού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι προφήτες μίλησαν πολύ συγκεκριμένα για τον προφητευόμενο “φίλο του Κυρίου”, όπως χαρακτηριστικά λέει μία προφητεία, όπως επίσης έδωσαν και σημεία αναγνώρισης του βασιλέα.
   Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι αυτές οι ιστορίες άρχισαν να καλλιεργούνται από το εβραιοκρατούμενο μασονικό σύστημα όταν ο προφητευόμενος έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό του ποιος είναι και τι κηρύττει.

   Φυσικά, αυτός που αναφέρθηκαν οι προφήτες της Ορθοδοξίας είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την νέα τάξη πραγμάτων, γιατί απλά κηρύσσεται το Ευαγγέλιο και ο κόσμος αφυπνίζεται.
   ΜΗΝ ακούτε λοιπόν τις ιστορίες αυτές, αλλά ανατρέξτε στις προφητείες για να μελετήσετε και να έχετε άποψη.

   Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει κάποιος να αναλογιστεί είναι τα λόγια που λέει αυτός που είναι σταλμένος από τον Θεό, και όχι το πρόσωπο.

   Ζούμε στις έσχατες εποχές, όπου η αποστασία έχει γιγαντωθεί, όπου οι ιεράρχες δυστυχώς έχουν θεό το χρήμα και δεν ακολουθούν τις Αποστολικές οδηγίες, ούτε και το Ευαγγέλιο, και ο απεσταλμένος αυτός είναι ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου. Έρχεται προδρομικά της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, που την διακηρύσσει και επικείμενη.

   Ας μην ξεχνάει ο ελληνικός λαός ότι τις προφητείες τις γνωρίζουν και όσοι πρόδωσαν, όσοι διαστρέβλωσαν, όσοι θέλουν να φτιάξουν την νέα τάξη. Δεν θέλουν να αφήσουν να δει ο λαός τον απεσταλμένο του Θεού, γιατί θα τους χαλάσουν τα σχέδια. Γι αυτό έντεχνα διαστρεβλώνουν, δημιουργούν φανταστικές ιστορίες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

   Ας δούμε τι είπαν οι προφήτες για τον προφητευόμενο:

   ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Ανδρέου δια Χριστόν σαλού
   “…Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύσεται εν δικαιοσύνη πολλή…”

   ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων
   “… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

   ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως
   “…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”

   ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Επιγραφή εις τον τάφον του Μ. Κων/ντίνου
   “…στήτε στήτε μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει• και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμόν πληρούτε…”

   Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών
   “…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος… Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι… Προσκαλείται γαρ σε του ποιμαίνειν λαόν περιούσιον• και εκ δευτέρου αυτώ είπη• έξελθε ο κεκρυμμένος, μηκέτι κρύπτου, πολλοί σε ζητούσι… … εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο• εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι… ”
   “…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…”
   “… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον… ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”
   ***

   Ο πόλεμος είναι οικονομικός, πολιτιστικός, πνευματικός, θεσμικός, αλλά ΔΕΝ είναι με όπλα και σφαίρες. Όλοι περιμένετε να γίνει ένας πόλεμος στο μέλλον και στο τώρα σας είστε νεκροί, και με την πατρίδα πουλημένη στα ξένα έθνη.
   Αυτός που αναφέρεται στις προφητείες είναι ήδη ανάμεσά μας και κηρύττει τον Λόγο του Ευαγγελίου, αφυπνίζοντας τους Έλληνες.

   Τα ψέμματα τελείωσαν.
   Η ερμηνεία των προφητειών έχει δοθεί στον ουρανό του διαδικτύου, όπου όλος ο πλανήτης βλέπει.

   Όταν εσείς Έλληνες ταπεινωθείτε και αδελφωθείτε, τότε θα βοηθήσει και ο Θεός. “Ό,τι σπείρεις θερίσεις”, λέει το Ευαγγέλιο.

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Ο Μωυσής εκανε σαράντα χρονια να βγάλει τους Ισραηλίτες απο την έρημο. Τέτοιους ηγέτες εχουμε ηδη, δεν μας χρειάζονται αλλοι.

 3. iolas says:

  Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
  τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *