ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Bloomberg: Δεν υπάρχει ελληνογερμανική συμφωνία για περαιτέρω στήριξη, λέει το γερμανικό ΥΠΟΙΚ

· Κατοχικά Νέα

Tην ίδια στιγμή τα Ελληνικά παπαγαλάκια των ΜΜΕ ωραιοποιούν την κατάσταση συνεχίζοντας την προπαγάνδα τους για την “Εθνική Σταθερότητα” και “Ανάκαμψη”

Δεν υπήρξε κάποια συμφωνία για περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα κατά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τον γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, χθες Τετάρτη στο Βερολίνο, όπως ανακοίνωσε το γερμανικό ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με το αθηναϊκό γραφείο του πρακτορείου Bloomberg.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ελλάδας και της Γερμανίας, Γκ. Χαρδούβελης και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συναντήθηκαν χθες, αλλά το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας επισημαίνει ότι η συζήτηση δεν ήταν δεσμευτική.

Μάλιστα, το πρακτορείο Bloomberg αναφέρει πως το γερμανικό υπουργείο διαψεύδει τα δημοσιεύματα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με τις συνομιλίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

protothema.gr

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική εικόνα ευρωπαϊκής οικονομίαςΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΖΩΝΗ: Το δημόσιο χρέος στο 88,8% του ΑΕΠ – Ελλάδα και Ιταλία στις υψηλότερες θέσεις

Ενδεικτική φωτογραφία τροφίμων, όχι η συγκεκριμένη ανακληθείσα συσκευασίαΕΛΛΑΔΑ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένων μπιφτεκιών κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας – Τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές

Ενδεικτική φωτογραφία της πόλης, όχι από το περιστατικό της 17χρονηςΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Νεκρή 17χρονη μετά από πτώση από γέφυρα – Σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών

2 απαντήσεις στο “Bloomberg: Δεν υπάρχει ελληνογερμανική συμφωνία για περαιτέρω στήριξη, λέει το γερμανικό ΥΠΟΙΚ”

  1. Αν είχαμε τίποτα γερμανικές εκλογές αυτή την Κυριακή, να πεις ότι στις δηλώσεις των Γερμανών υπάρχει μια προεκλογική σκοπιμότητα. Δεν έχουν όμως εκλογές, άρα τι παίζει εκτός από το ότι οι εδώ κουτοπόνηροι λένε πάλι άλλα μέσα κι άλλα έξω, ενώ έχουν συμφωνήσει να τινάξουν στον αέρα το σύστημα; Και πιστεύουν ότι στις μέρες μας, με τέτοια ροή πληροφορίας, δεν γίνεται να τους έχουμε πάρει ακόμα χαμπάρι. Και ξημερώνει Παρασκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *