Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:59 - 11/02/2024

ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Σκεφτόμουν αν θα δώσουμε με τον Δημήτρη χιουμοριστικό χαρακτήρα στη δημοσίευση αυτή ή σοβαρό. Εάν π.χ. θα …προσθέταμε στο “ο χρήστης Νίκος I. Aντωνιάδης είναι με τους Dimitrios Pontikas” και κάποιον …χρηματοδότη (θα καταλάβετε στη συνέχεια). Σκέφτηκα την …Pfizer, για να το τερματίσουμε.
Τέλος πάντων. Θα το πάμε σοβαρά.
Εδώ και κάμποσο καιρό, ο Δημήτρης γίνεται αποδέκτης απίστευτων διαβολών για μένα αλλά και για αυτόν, πάντα όμως σε σύνδεση με το δικό μου πρόσωπο. Οι διαβολές αυτές διατυπώνονται είτε με τη μορφή “αποριών” (συγκεκαλυμμένα δηλαδή) είτε με τη μορφή ευθείας συκοφαντίας.
Βασικός παρονομαστής είναι το “πώς συντηρώ” αυτή τη μάχη και το “πώς επιβιώνω”. Και ότι “δεν μπορεί” να είναι μόνο οι δωρεές του κόσμου, ώστε “πρέπει” να είναι από πίσω κάποιος “χρηματοδότης”. Και εδώ, αυτοί που μιλάνε για “χρηματοδότη”, ανοίγουν λάσπης πεδίο λαμπρό. Ο “χρηματοδότης” μπορεί να είναι ένας …επιχειρηματίας. Αλλά αυτό στην …καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη μπορεί να είναι το ίδιο το …σύστημα.
Ναι.
Το σύστημα…
Αφού για αυτούς, εγώ, αλλά και ο Δημήτρης, είμαστε στο …απυρόβλητο από το σύστημα.
Καταπληκτικό, έτσι;
Το ότι εγώ ελεγχθεί από την ΑΑΔΕ όσο κανένας άλλος, έχουν έρθει εδώ με εισαγγελέα και έχουν ανοίξει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου, ότι με στοχοποίησαν και με δίωξαν ακόμα και οι …κλητήρες του συστήματος, το ότι στο εργαστήριο του Δημήτρη έχουν …κατασκηνώσει όλες οι αρμόδιες, ακόμα και οι …μη αρμόδιες, δημόσιες υπηρεσίες και οι ελεγκτικοί φορείς, και ότι “τρώει πόρτα” επαγγελματικά επειδή είναι μαζί μου στη μάχη αυτή, δεν έχει καμία σημασία.
“Δεν μπορεί”…
Μέχρι και ότι έχω …τσακωθεί με τον Δημήτρη διαδίδουν.
Δηλαδή, όχι απλά ό,τι να ‘ναι, ακυρώνει τόσο εμένα και τον Δημήτρη όσο και τη μάχη αυτή στο σύνολό της.
Ακούστε να σας πω κάτι. Η δημοσίευση αυτή ως σκοπό έχει περισσότερο να αναδείξει τα στοιχεία εκείνα στα σκοτεινότερα βάθη της ελληνικής ψυχής που είναι υπεύθυνα για το χάλι μας, παρά να “αποκαταστήσει” την αλήθεια. ΑΥΤΗ η αλήθεια ΔΕΝ χρειάζεται δημοσιεύσεις. Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της.
Είναι τρομακτική η αντιφατικότητα της ελληνικής ψυχής. Ικανή για το απόλυτο μεγαλείο, και το έχει αποδείξει στην Ιστορία, ικανή και για το απόλυτο σκοτάδι.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν κάποιοι που θα ήταν ικανοί ακόμα και για χειρότερες συκοφαντίες στον Δημήτρη για μένα. Όπως και εγώ έχω γίνει αποδέκτης απίστευτων όσων για τον Δημήτρη.
Ξέρετε όμως κάτι; Σε αυτό, στη συκοφαντία, κρίνονται οι άνθρωποι.
Και γίνεται το ξεκαθάρισμα.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Τι έχει ΠΡΩΤΑ σημασία σε μία βαριά συκοφαντία;
Ο συκοφάντης;
Όχι.
Ο αποδέκτης.
Πρώτα θα δω πώς αντέδρασε ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ άνθρωπος, αυτός από τον οποίο έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να ΜΗΝ πειστεί.
Ο κύκλος των δικών σου ανθρώπων δεν είναι αναγκαία μικρός. Από άλλον είχες μεγαλύτερη απαίτηση, από άλλον μικρότερη. Και πάντα ανάλογα με το ηθικό και -κυρίως εν προκειμένω- από το πνευματικό υπόβαθρο του καθενός.
Μετά θα πάω σε αυτόν που πείστηκε αλλά δεν είχα καμία απαίτηση να μην πειστεί.
Από αυτούς, πρώτα σε αυτούς που κράτησαν τη συκοφαντία για τον εαυτό τους, μετά σε αυτούς που την αναπαρήγαγαν.
Και στο τέλος θα πάω στον συκοφάντη.
Εκεί που θα γίνει το μακελειό…
Όταν θα έχει να χάσει ΜΟΝΟ αυτός και ΤΙΠΟΤΑ εγώ και η αλήθεια.
Και επειδή θα πρέπει να με έχετε μάθει πια. Και θα πρέπει να έχετε μάθει και τον τρόπο που λειτουργώ, αντιδρώ και δρω.
ΟΛΑ και ΟΛΟΙ στην ώρα τους. Μερικές φορές κάποιοι νομίζουν πως γλίτωσαν. Επειδή ΣΚΟΠΙΚΑ δεν αντιδρώ ή αντιδρώ όσο πρέπει και ΚΑΝΩ πως δεν τα ξέρω όλα επειδή ενεργώ με βάση τη σειρά που γράφω παραπάνω.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και να ξέρετε ότι τα ποδάρια αυτά κάποιες φορές δεν χρειάζεται να τα κόψεις καν εσύ.
Τα κόβει ο ίδιος αυτός, ο υποκριτής που έχει πει το ψέμα. Με τον χαρακτήρα του, τα πάθη του, τα πραγματικά κίνητρά του.
Εσύ τότε απλά παρακολουθείς την αυτοαποκαθήλωση του συκοφάντη.
Και μετά, απλά τον τελειώνεις…
ΠΗΓΗ

Σας Ενδιαφερουν:

Η Ελλάδα έχει αριθμό ρεκόρ αντρών με προβλήματα ισχύος! Καινοτόμες μέθοδοι θεραπείας για ανικανότητα...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αναρτηθηκε το νεο Μενου της Peinases.gr που θα παραλαβετε στις 9/12
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι 5 καλύτεροι "σπιτικοί " τρόποι για την θεραπεία της πλάτης και των αρθρώσεων, οι οποιοι είχουν ελ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η σπονδυλική στήλη είναι η δεύτερη καρδιά του σώματος. Πώς μπορείς να αποκαταστήσεις μόνος σου την υ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι επιστημονες ανακαλυψαν εναν απλο και αποτελεσματικο τροπο για την αντιμετωπιση της στυτικης δυσλε...
ΕΛΛΑΔΑ
Τα παράσιτα - είναι η μάστιγα του 21ου αιώνα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μέθοδος για τη θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση και λαϊκές θεραπείες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΟΧΑΛΙΖΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μια ασθένεια που εμφανίζεται πάντα, όταν δεν την περιμένεις - είναι η κυστίτιδα. Πώς και με τι να τη...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*