Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του “χαμηλότονου”, ψευτομειλίχιου, κρυφοδαγκανιάρη, πισωμαχαιράκια αμερικανοκατσαπλιά Ξανθού, Υπουργού Υγείας Ισλαμολαθροαλλοεθνών !

Η φωτογραφία που παραθέτω, είναι η επιστολή γονέα σε εκπαιδευτικό : «… ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!»

Συριζοδιώκτες μου, ξανθοπολακικά νενεκοσυριζόνια σας αγαπώ, όπως έλεγε και η Μαρία Αλιφέρη ! Σας αγαπώ γιατί αγαπάτε τα κακόμοιρα τα “μεταναστόπουλα” !

Σας αγαπώ γιατί θέλετε τα Ισλαμολαθρομεταναστόπουλα να είναι πρωταγωνιστόπουλα και τα Ελληνόπουλα κομπαρσόπουλα !
Και τώρα στο προκείμενο.

Τη διαβάσατε την είδηση χειμαζόμενοι Μπλογκοσφαιρίτες μου ;

“Σκανδαλώδης τροπολογία του Υπουργείου Υγείας – Προβλέπει την πρόσληψη αλλοδαπών σε καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη νοσοκομείων”.

“Πιο συγκεκριμένα θα έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνονται αλλοδαποί εργαζόμενοι σε τομείς καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης σε νοσοκομεία, οι οποίοι πάντως θα μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 ετών και ότι γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα”.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

This is Xanthos, Minister of American Bolsheviks Greek Ministry of Health, γι’ αυτό μη σας κάνουν εντύπωση όλα αυτά, σας είχα επανειλημμένως προειδοποιήσει σε προηγούμενες διαδικτυακές δημοσιεύσεις :

“Ο ξανθοπολακικός χαφιεδισμός και κομματισμός στο Υπουργείο Υγείας λήγει φέτος, το 2017”, “διάλογοι περί Ξανθού και Πολάκη στο Ιστολόγιο “Ξυπνήστε ρε”.

Σε αυτές είχα επισημάνει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα : “Ο τελευταίος (ο Ξανθός), ο κρυφοδαγκανιάρης πισωμαχαιράκιας αμερικανοκατσαπλιάς, μας απειλούσε εμμέσως πλην σαφώς ότι αν διαμαρτυρηθούμε για τους λαθρομετανάστες που εισάγει στην Ελλάδα εσκεμμένα η αριστεροφασιστική του Κυβέρνηση, θα στιγματιστούμε ως φασίστες, ρατσιστές και ισλαμόφοβοι.
Στον Πολάκη είχα πει μεγαλοφώνως έξω από το γραφείο του ότι η συριζαϊκή του σπείρα μετατρέπει σταδιακά το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων σε Υπουργείο Υγείας μουσουλμάνων λαθροαλλοεθνών”.

Σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο “ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!”, ο αρθρογράφος με το προσωνύμιο “Στρουθοκάμηλος” είχε τονίσει μεταξύ άλλων τα παρακάτω :

“Οι ισχυροί της γης έχουν από τη μία τις Αριστερές-μαριονέτες τους, τους «προοδευτικούς» και τους «ανθρωπιστές», και από την άλλη, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ που υπάρχουν για να προπαγανδίζουν κάθε μέρα υπέρ των ισχυρών και των σχεδίων τους”.

“Αν πλέον κοιτάξεις περίεργα ένα Μουσουλμάνο, το πιο πιθανόν να καταλήξεις φυλακή. Οτιδήποτε και να πεις θεωρείται ξενοφοβικό και ρατσιστικό! Είναι σαν κάποιος να σου έχει σφάξει όλη την οικογένεια, και πλέον να σε αναγκάζουν να βάλεις τον σφαγέα μέσα στο σπίτι σου για να σε προσέχει”.

“Αν βρεθώ σε μία συζήτηση και ρωτήσω τα παραπάνω ερωτήματα, το σίγουρο είναι ότι θα με αποκαλέσουν φασίστα, ξενοφοβικό και ρατσιστή, αφού όλο το σύστημα εργάζεται μαζί για να ολοκληρώσουν το έργο τους, που δεν είναι άλλο από την πλήρη υποδούλωση της ανθρωπότητας. Οικονομικοί σκλάβοι σε Ισλαμικές κοινωνίες! Θα τολμήσει κάποιος να κάνει απεργία; Θα τολμήσει κάποιος να αντιδράσει; Θα τολμήσει να διαφωνήσει με τους άρχοντες ;

Από την άλλη, με ενοχλεί πολύ η υποκρισία των Αριστερών, των «ανθρωπιστών» και των «προοδευτικών». Όλοι πλέον λένε ότι οι χειρότεροι φασίστες είναι οι αντιφασίστες, και οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι οι αντιρατσιστές. Πλέον είναι ξεκάθαρο οτι οι Αριστεροί (μαζί με τους «ανθρωπιστές» και «προοδευτικούς») είναι οι χειρότεροι φασίστες, οι χειρότεροι ρατσιστές και ελεεινοί υποκριτές”.

“Δυστυχώς, οι πουλημένοι και προδότες πολιτικοί της Ελλάδας, είναι μέρος του σχεδίου, άρα μην περιμένετε να μας σώσουν αυτοί.

Αν δεν κάνουμε κάτι εμείς, η Ελλάδα σύντομα θα χαθεί. Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Μουσουλμανική χώρα, και επειδή είμαστε άτυχοι ως λαός να υπάρχει ο καρκίνος που λέγεται Αριστερά στην Ελλάδα, το πιο πιθανόν είναι να μην μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή”.

“Είναι σαν να έχεις ένα κομμάτι ψωμί, τα δικά σου τα παιδιά να πεινάνε, και εσύ να δίνεις το ψωμί στο παιδί του γείτονα. Θα το έκανε αυτό ποτέ κάποιος γονέας;

Η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομικό μαρασμό, η ανεργία είναι στα ύψη, τα Ελληνόπουλα μεταναστεύουν από τη χώρα, οι Έλληνες αυτοκτονούν από τα χρέη, και ο Τσίπρας, μαζί με τους ανθέλληνες και εθνοπροδότες του κόμματός του, ασχολούνται όλη μέρα με τα ανοιχτά σύνορα και τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Αλήθεια, πόσες φορές έχει πάει ο Τσίπρας σε συναντήσεις ανά την Ευρώπη για τους Έλληνες και πόσες για τους λαθρομετανάστες; Πόσες φορές πήγε για να πάρει κονδύλια για τους Έλληνες; Πόσες φορές επεχείρησε να θέσει βέτο για τους Έλληνες ;”

“Το σχέδιο είναι απλό: ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και εμείς δώσαμε ψήφο στον Τσίπρα και τον Σύριζα, για να φέρει το Ισλάμ μέσα στα σπίτια μας! Θα το πω και πάλι : ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ”

Αυτά τα ολίγα είχα να σας πω για τις μισελληνικές ξανθοπολακικές μαριονέτες που ψάχνουν “σκληρά εργαζόμενα” στο Ε.Σ.Υ. ισλαμολαθροαλλοεθνή ψηφαλάκια για να διαιωνίσουν την αμερικανομπολσεβικική λαίλαπα στο σβέρκο μας.
Καταλάβατε τώρα, τι οραματίζονται για μας οι πολιτικάντηδες του ΝουΔουλοΣύριζα ;

Θα το πω αλλιώς : Ψήφος στο ΝουΔουλοΣύριζα του ΤσιπροΚούλη = Ψόφος !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός, σε πολιτική δίωξη από τους ΝουΔούλους Συριζοναζί.

Loading...

3 thoughts on “Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του “χαμηλότονου”, ψευτομειλίχιου, κρυφοδαγκανιάρη, πισωμαχαιράκια αμερικανοκατσαπλιά Ξανθού, Υπουργού Υγείας Ισλαμολαθροαλλοεθνών !

  1. Ανώνυμος says:

    Καλώς ή κακώς η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Μόνο οι Έλληνες και αυτό εξαιτίας των Εφιαλτών που πάντα, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στην αιώνια ιστορία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *