ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;; 

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Που πάει ο κύριος υπουργός; Λέτε να ήταν «περαστικός» από το σημείο ή να είδε φως και σου λέει δεν μπαίνω μωρέ; Σιγά τα λάχανα…

Πως βρέθηκε στην Εβραική Συναγωγή των Αθηνών ο κ.Γαβρόγλου, υπουργός Παιδείας; Την ακούσατε πουθενά την είδηση; Όχι! Την διαβάσατε; ΟΧΙ! Όπως αντιλαμβάνεστε  αυτά δεν γράφονται πουθενά!!!

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ψυλλιαστείτε… Αν ρίξετε μια ματιά στις ανακοινώσεις του «Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος»

Ρίξαμε ένα βλέφαρο και τι είδαμε λέτε;

Στις 28/12/2016, ο φρεσκοδιορισμένος υπουργός Παιδείας(;) ο κ.Κων/νος Γαβρόγλου, που δηλώνει ειρήσθω εν παρόδω και ΑΘΕΟΣ, παρέστη λέει, στο άναμμα των 5 κεριών της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, που έγινε στην ιερή Συναγωγή του Κεραμεικού, στο Θησείο…

Και αυτό έγινε, όπως γράφει η ανακοίνωση «κατόπιν προσκλήσεως της ισραηλιτικής κοινότητος Αθηνών», όπου και αντήλλαξε ευχές με τους εν πρωτευούση Εβραίους…

Το κείμενο του Κ.Ι.Σ.Ε. συνεχίζει, ότι «το άναμμα των 5 κεριών της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, συμβολίζει την ελπίδα(;) να υπάρχει παντού το φώς της αγάπης για όλους».

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
ΟΧΙ.

Μας αποκρύπτουν επιμελώς, αφού η άγνοια στο Τσιπριστάν και στους …ιθαγενείς του, ήταν και είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, πώς η εορτή τους αυτή, που διεξάγεται παγκοσμίως, στις 25 του εβραϊκού μηνός Κισλέβ, με διάρκεια 8 ημερών, όπως αναγράφουν και οι εγκυρότερες εγκυκλοπαίδειες, συμβολίζει την νίκη του «φωτός», ήτοι του εβραϊσμού, επί του …»σκότους», ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ εμάς τους Έλληνες!!!
Γιατί;

Μα, η «νίκη» αφορά το ιστορικό γεγονός, βάσει των βιβλίων των Μακκαβαίων, της νίκης των Εβραίων, επί των στρατευμάτων του επιγόνου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντιόχου του Επιφανούς, αλλά και της ΣΦΑΓΗΣ των Ελλήνων που κατοικούσαν τότε στα εδάφη της Παλαιστίνης!

«Λησμονούν» ακόμα να μας πούν, στις άκρως «αγαπησιάρικες» ανακοινώσεις τους, πώς την εορτή τους αυτή, της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, την ονομάζουν σαν την ‘αγάπη για την Σιών’!

Εν συντομία, εορτάζουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ επί 8ήμερον κάθε χρόνο, όπου και αν βρίσκονται, το (τότε) δικό μας …Ξ Ε Π Α Σ Τ Ρ Ε Μ Α !!!

ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΝΙΑΗΜΕΡΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΣΑΝ…. «ΦΩΤΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ» — ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ 8ΗΜΕΡΗ ΣΦΑΓΗ, ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 8 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ…. ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!!!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ Ο κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο κ.ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ…

Ε Κ Τ Α Κ Τ Α !

Τι ζούμε,  με τους άχρηστους και ανθέλληνες που μας έχουν κατσικωθεί για καλά στο σβέρκο μας, και που αυτός ο ίδιος μας ο λαός τους το επέτρεψε και συνεχίζει να τους το επιτρέπει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΝΟΥΚΑ 

Η ανθελληνική γιορτή των εβραίων που δε γνωρίζαμε

Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; Για να θυμόσαστε τι “εορτάζουν” και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους… Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις “αμερικάνικες” σειρές/ταινίες η πιο πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η “Χάνουκα”…

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη) Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου.

Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.

f8

Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».

Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.

Ο υπουργός Παιδείας  Κώστας Γαβρόγλου, κατόπιν πρόσκλησης της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, παρέστη στις 28 Δεκεμβρίου, στο άναμμα των πέντε κεριών της Χανουκά.

Είναι δυνατόν, υπουργός Παιδείας της Χώρας μας  να πηγαίνει να γιορτάζει και να προσκυνά εβραίικη γιορτή και μάλιστα για την ήττα των Ελλήνων; Φαντάζεστε τον Ερντογάν να έρχεται στην Ελλάδα στον εορτασμό μας της 25ης Μαρτίου 1821, να γιορτάσει την ήττα των Τούρκων;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;

 
makeleio
 

Loading...

30 thoughts on “ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;; 

 1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  ΓΑΒΡΟ-ΓΛΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΕΡΙΤΟΜΕΣ.

 2. Αθηνά says:

  ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΗΤΟΙ Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΕΞΩΡΗΣΕ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΗΜΙΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΕΤΣΕΝΕΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΓΙΟΥΓΟΡΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ «ΒΑΠΤΙΣΘΟΥΝ » ΔΙΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ? ΕΧΕΤΕ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΔΙΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΗΜΙΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΑΣ@@@ΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΙΕΧΟΣΟΥΑ ?! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΠΕΣΑΧ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΚΑ «ΤΑ ΦΩΤΑ»(ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΚΟΤΩΣ) ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ?! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΤΕ?!

 3. Ανώνυμος says:

  ΚΑΠΩΣ ΑΣΧΕΤΟ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 73 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ’44 Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ» ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ, ΟΤΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑΞΑΝ.
  https://www.youtube.com/watch?v=5X5EfaGDMOU

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΚΑΠΩΣ ΑΣΧΕΤΟ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 73 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ’44 Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ» ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ, ΟΤΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑΞΑΝ.
  https://www.youtube.com/watch?v=5X5EfaGDMOU

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 6.03 ΕΩΣ ΤΟ 6.20 ΛΕΠΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΟΙ «ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ» ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΧΘΡΟΙ» ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ;;; ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.

  • croif101 says:

   ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΚΑΙ Ο STRANGER ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΑΣ ΚΟΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ!!!!
   ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΑΝΑ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.
   ΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ.

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΑΜΕ [ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ] ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ; ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

 5. εγω... says:

  όλοι οι υψηλοβαθμοι ανηκουν σε μασονικες στοες όπου το μονο που απαιτειται ειναι να πιστευεις σε Θεο χωρις να εχει σημασια αν ακολουθεις εβραικο αρχαιοελληνικο, χριστιανικο ή μουσουλμανικο τελετουργικο και ανηκει παραλληλα σε καποια θρησκεια — γι αυτο μην απορειτε, ολοι μαζι ειναι κατω απο τη στεγη στοας και οι μεν καλουν τους δε σα φιλαρακια χαχχααχχααχ (οι παγκοσμιοι γυπες εχουν τον τροπο να ελεγχουν τους παντες 🙂 )

 6. Nisafis says:

  Ανοιξτε καμια παλαια διαθηκη να ξεστραβωθηται… Μακαβαιοι λεει ο παισιος χρειάζεται η Ελλάδα να βγάλει νεους Μακαβαιους.. Τι ενουσε?!?Μηπως ηταν και ο Παισιος Εβραίος?Σεβασμος στον εβραικο λαο και στο κρατος του Ισραήλ… Αν ειναστε ουρδες αναλατες εμεις ποιος φταιει… Να υπαρχει το ΚΙΣ σε ειδικο καθεστώς.. Εδω υπάρχουν ισλαμοαποικοι.. Που τους κοβουν 400ευρω μισθο… Δωρεαν περιθαλψη… Με φορους στον λαο… Βαλτε δαρβινομαινουδες Ποσα εκατομμύρια εποικους ταιζεται… Κι αν νομιζετε οτι πληρώνονται απο ευρωπη γελιεστε… Οτι δινουν απο εξω τα βαζουν στα κλεμενα και σε αυτα που συνεχιζουν να τρωνε με αγορασμενο χρήμα και να ταιζεται εκατομμύρια προσφυγες… Με το ετσι θελω τους εμπασαν στο σπιτι σας… Περιμενετε τι… Μηπως πρέπει σε μιρικα σωστα που πρατει το Ισραήλ να το μιμηθουμε?ο Αντιοχος Επιφανης ηταν προτυπο αντιχριστου…. Τι να εξηγησεις… Εάν ειναι ακατοικιτο σταδιο…. το μυαλο και παιζει μεσα μπάσκετ… Ταμπελα κρινουμε και τελειώσαμε.. Για ταποινωτητα τιποτα για πραοτητα τιποτα για υπομονη τιποτα… Για μη υπηρεφανεια στην φυσικη ελια τιποτα… Σε εβραιο Θεο πιστευουμε με γενεολογικο δεντρο γενεων δεκατεσερων.. Κι αν δεν επεφταν τωτε αυτοι για νω σωθουμε εμεις.. …καθιστ ντας μας ο ιδιος ο κυριος μεσον για τηνδ οξα του εις τους αιωνες εμας τους Έλληνες… αυτος ο ιδιος… Αυτοπρωσοπως… Μετανοια κυριοι αιδως αργιοι… Ο Μεγας Αλέξανδρος τιμησε τους ιερεις του Θεουμας ο αντιοχος.. Βεβυλωσε τον Θεομας.. Κι αν θελεται το ιδιο θα κΝει κι οποιος ξαναχτισει το ναο.. Θα ειναι Ειδωλολατρικος.. Και θα αρνειτε αυτον πουειρθε στο ονομα αυτου.. του θεουμας.. Θα τους νουθετησει ο πατερας.. Δειξτε διακριση.. Το παιδι ο φυσικος πατερας το σφαλιαριζει.. Το υοθετημενο.. Που το φθονει η φυσικη ελια.. Να δεηξει διακριτικοτητα… Στωμεν καλως… Αλλο να τακτοποιεις τον οικο σου… Κι αλλο να….μισεις τον αδερφο σου… Μαλλον να προσευχομαστε για φωτηση… Τωρα ειμαστε εμεις κάτω.. Να σωθεί μερος του Ισραήλ.. Να ξεχρεωσουμε τη χαρη και κρηρονομια.. Γιναμε συγκληρωνομοι… Κι ισως οι μονοι κληρονωμοι… Αυτα ομως τα αποφασιζει ο Πατέρας σε ποιον θα δοθει τι… Σεβασμος στη φυσικη ελια. Η δέχεσαι ολη την αγια γραφή η τιποτα… Εκτος κι αν νομιζεται οτι εμεις θα βαλουμε νεους κανονες… Τοτε τι διαφορα εχουμε απο τους οικουμενιστες πανθρησκευτες γκλομποφασιστες η το ισλαμ που με το σπαθί θελουν να φερουν την αρετή το καλο, αφου οι ανθρωποι, σδεν ακουσαν τον Ιησού.. Με το καλο την αγαπη? Μη γενοιτο δωστε τοπο στην οργη του θεου… Αυτος που θα πιστεψει σε αυτον δε θα κατεσχυνθει… Και καρδια ταπεινωμενη και συντετριμενη με μετανοια ουκ εξωδενωσει… Φτάνει ποια…. τοσα μνημονια τοσα.. κι αλλα τοσα και μοιαλο δε βαζουμε ματια να βλεπουμε κι αυτια να ακουμε αποιθουμε και συνεχιζουμε.. οτι φανει στο λολοστεφανη…. Αυτοι που επραξαν και ειχαειχαν εξουσια ειχαν και ευθύνες.. Εχουν ονοματεπωνυμο… Ανεξαρτητως ιδιοτητας εθνικοτητας και θρησκειας… Οτι ειναι κατα της δημοκρατιας αξιοκρατιας και ισοτητας οπως οΜασωνισμος το Κις.. Φορολογια κληρονομια… Να καταργηθουν οπως και το μπεστε σκυλοι αλεστε φατε παρανομα και λογαριασμό τον πληρωνουν τα πηθικια οι ιθαγένειας.. Μπαστα.. Υπαρχουν νόμοι… Παραβιασανε τα παντα συνταγματα συνορα και τους φόρους Ελληνων εκλεψαν με τον ποιο επισημο τροπο Παπουλια Μπενακη και στον ποιο ψηλο επθσημο αξιωμα Πακη που του ευχαστει κι απο πανω.. Παρανομιες διχως τελος αυτα απαιτουν να αλαξει η κατασταση για να δηγηθουν στο καθαρτηριοο αν εισαι και μασωνοπαπας με τη αραδα σου θα πας… Και θα γινει γιατι ειναι μη διαχειρισημη η κατασταση… Κανουν πως δε καταλαβαινουν και συνεχιζουν τη μασα… Ολοι οι ελληνες στον αγωνα στις θυσιες αυτοι οι αριστεροδεξιοι αλλα χωρια στο φαι… Κανουν και δημοψηφισμα.. κατα λαθος.. Και το λαμβανουν οπως τους γουσταρει δημοκρατικα… παπουλια μπενακη…. Αυριο ανν ο Σαχλαμαρας αναστασιαδης παραδωσει την Κύπρο και πουμε οχι… Στα σκορδομπουλια του…. Αι σιχτηρ στα τουρκικα.. ποια ελλαδα ρε.. ποιοι Ελληνσς… Χωρις ψυχη και Χριστος πρωτα για την πιστη που ελεγε κι ο γερος του Μωρεως… NO SPIRIT NO GLORY… No Byzantium… No Φιουτσερ..προσευχομαστε … Προσευχη…. Προσευχη… Οσο μπορεί οποιος μπορεί… Προσευχη και μονο προσευχή… Μπας και στο τελος κατι σωθει….οπου Θεος βουλεται οι νομοι της φυσης αλαζουν…ενα θαυμα θα μας σωσει… Χλωμον μεν… οχι αδυνατον δεν… Ηδομεν… Ο χρονος γαρ εγγυς… Για ξαστερια….. Ψηλα το κεφαλι…. Βυζάντιο…. Και παλι.

 7. Jordan says:

  Ρε μάγκες σταθήτε , ο σελευκίδας τους βεβήλωσε το ναό .Τους ξέσκισε το πιστεύω τους ,όποιοσδήποτε λαός θα γιόρταζε την επανακατάληψη του βασικού ναού του .Μη λέμε μπαρούφες.
  Σέβομαι την πιστη μαι την τιμή του άλλου γιατί πάνω από όλα βάζω την πίστη μου και την τιμή μου – κι αυτό με κάνει Ελληνα

  • Heron says:

   Ακριβώς έτσι ! Ο Αντίοχος προσπάθησε δια της βίας να αλαξοπιστήση τους Εβραίους που ήταν ίδη τόσο Εξελληνισμένοι που το μόνο που τους έκανε να διαφέρουν φυλετικά ήταν η θρησκεία τους . Η Εβραϊκή νεολαία είχε αγαπήσει με τέτοιο πάθος τον Ελληνικό πολιτισμό που οι θρησκευτικοί αρχηγοί τους είχαν απελπιστεί.Ότι δεν μπόρεσαν όμως να κάνουν όμως οι Εβραίοι πρεσβύτεροι το έκανε ο Αντίοχος ο οποίος με τον υπερφίαλο εγωϊσμό του προσπάθησε να τους αλλοτριώσσει δια της βίας , χαρίζωντας ήρωες και μάρτυρες στον Εβραϊκο λαό . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν ,και να πολεμήσουν μισώντας πιά κάθε τι το Ελληνικό . Ο ίδιος ο Αντίοχος αργότερα βλέποντας την κατασροφή που προκάλεσε η εγωϊστική του στάση το μετάνιωσε κάνοντας μάλιστα και επίσιμη δήλωση γιαυτό , αλλά η καταστροφή είχε γίνει . Έκανε στους Εβραίους ότι έκαναν οι Τούρκοι σε εμάς πολύ αργότερα . Αν θέλουμε να έχουμε αυτοσεβασμό αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάμε . Η αλήθεια πονάει, αλλά ωφελεί κιόλας . Και όσο για τον υπουργό που πήγε στην γιορτή τους , δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Πολιτικός είναι ,και μάλιστα άθεος και αριστερός χωρίς εθνική συνείδηση . Με αυτές τις προϋποθέσεις όχι στην γιορτή τους αλλά και στο διάστημα θα πήγαινε αν του το ζητούσαν οι Εβραίοι.

 8. Είναι καιρός says:

  ΌΣΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΆΝ ΌΣΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΑΓΓΛΙΚΆ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΆΓΓΛΟΙ. Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΣΟΥ ΕΒΡΑΪΚΉ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ ΣΟΥ ΕΒΡΑΊΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΟΥ ΕΒΡΑΊΟΙ Η ΠΑΙΔΕΊΑ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ..ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ???ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΟΠΟ??ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΣΑΣ ΓΛΏΣΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ…ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΕΊΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙΑ

 9. croif101 says:

  ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!
  ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

 10. Evraios says:

  Η θρησκεία μου Ελληνική… Ο Χριστιανισμος ειναι Ελληνισμος… Κατα τα λογια του ιδιου του Θεού.. Ο πλανητης πλανητης των Ελλήνων… Ο δυτικος πολιτισμος ειναι ελληνικος.. Παιδεια θελεις αλφαβητο επιστημες θρησκεία … Εμας ακολουθουνε… πρωτα το δωδεκαθεο μετα το Χριστο.. ειμαστε το φως του κοσμου.. Ο… Ρωσκος πολιτισμος.. Τα σχολια περριτα… Τα παντα ολα τα οφείλει τοουν σε εμας… Οταν επεσε η πολη και πηγαν δυτικα οι Έλληνες.. Σταματησε ο Μεσαιωνας και ηρθε η αναγέννηση… Οταν θα μας δωσουνε την πολη τοτε θα ερθει η αναλαμπη.. Της εξαθλιωμενης ανθρωποτητας.. Της θλιβερης εξαθλιωμενης πιυ σέρνεται.. Σα φιδοσκωληκας .. Της δουλικης φτανοντας σε ηλεκτρονικες ψυχοσοματικες αλυσιδες σφραγισμενη σα μοσ χαρι στο Τέξας καταδικασμενη σε απώλεια.. Σοδομιτικη … Σατανιστικη… Κτηνοβατες και παιδοφιλοι δηλαδη δε φτανουν που τα σκοτωνου πριν γενηθουν τωρα και αφου γεννηθουν πηδωντας μυαλο και ψυχη… Ερχονταυ άλλοι ηδιασμενοι που κανουν χειροτερα ανεπισημα και με το σπαθι προσπαθουν για το ρυζι και παρθενεςτο μυαλο στην υλη και στο σεξ δαρβι νομαιμουδες.. Οι ηγετες μασωνοι.. Παγκοσμιοποιητες γκλομποφασιστες νεοταξιτες.. Ελεω καλπονοθευσης.. Σφετεριστες διορισμενοι απο τους τραπεζίτες… Οικονομικους δολοφονους… Η Ελλάδα πρεπει να αναμορφωθει σε Βυζάντιο… Με Ελληνοορθοδοξη παιδεια γιατι ανυψωνει ανθρωπισμο και ψυχη… ΤΗν ουσια της ανθρώπινης φυσης… Με προοπτική να αναμορφωθει ο πλανητης να κανει πισω το μυστήριο της ανομιας.. Πανθρησκεια και σφδαγισμα που σημαινει Αθεια και σκλαβια… Ο ανθρωπος δε θα ζησει μονο με ψωμι αλλα με καθε λογο του Θεού… ΤΟ Βυζάντιο.. Θα ειναι ο φαρος του κοσμου.. Να μη χαθεί.. Για οσο χρονικο περιθωριο… Απο κει και περα του εχει δοθει… Εδω ξεκινησαν ολα Το Α… Εδω Θα γραφτει και το Ω…. Το οτι ο παλαιος Ισραήλ.. Δε μενει σταθερα στην παλαια διαθηκη εκανε ταλμουδ καμπαλα και καινουριους κανονες.. Δε πρεπει να υπερεφανεφτει ο νεος Ισραηλ… Και να ακολουθησει.. Οποιος αλαζει τις γραφες στα μετρα του τοτε χανει το μετρο και το μετρημα στις επερχομενες συμφοράς…. Οι Μακαβαιοι.. Ηταν φλογεροι πιστοι στον αληθινο Θεό… Σε μια εποχη που το Ισραήλ ηταν περιπου οπως η Ελλάδα του σημερα…. Να γυρισουμε στον σωστο δρομο και τις αξιες των προγονων….προσπαθουσαν να αφηπνησουν τους νεους…. Υπάρχει ο τροπος ζωης η πιστη τα ιδανικα της φυλης… Ο Χριστιανισμος ειναι Ελληνισμος.. Και τον κραταμε ανοθευτο .. Ορθοδοξια… Αυτη ειναι η αποστολη μας να δωσουμε το μυνημα στον πλανητη.. Το φως την ελπιδα το πνευμα… No spirit… No Glory… ΒΥΖΆΝΤΙΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ..ΟΣΟ ΕΧΕΙ… ΜΕΤΑ την αναλαμπη αναμορφωση επανιδρυση… Και διαδοση του μυνηματος του Ελληνισμου… Στον κοσμο… Που θα καθορισει και το χωροχρονικο υπαρξιακο του συνεχες…μολις ξεχαστει το μυνημα και στασιασει ο ανθρωπος οπως ο Δαθαν και ο κορε θα καταστραφει….Ω.

 11. croif101 says:

  ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ!!!
  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΟΥΝ,ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ!!!
  ΔΛΔ ΔΥΟ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ,ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΝΑΣ ΘΑ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ!!!
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ!!!
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *