ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕ !
Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ !!!

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΜΟΓΗ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΜΕ…

ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΩΣ ΠΟΤΕ;;.Ε… ΕΩΣ ΠΟΤΕ;;; ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ;;;
……ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!

Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

afypnisiellinwn

Loading...

59 thoughts on “ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

  • Χρηστος(Χ) says:

   Άλλες πνευματικές περιπτώσεις άγχους
   Όταν σε συκοφαντούν ή σε αδικούν και εσύ αδημονείς να απολογηθείς, να αποκατασταθείς, να απαντήσεις, να εκδικηθείς καμιά φορά, τότε είσαι γεμάτος άγχος και ταραχή. Πρόκειται φυσικά για παθολογική κατάσταση στην οποία ασφαλώς έχει μερίδιο και ο πονηρός που σπρώχνει προς τα εκεί που φυσάει ο ούριος άνεμος, για να καταποντίσει το πλοίο! Όλα αυτά όμως δεν αρμόζουν σε χριστιανό όπως τονίζει ο Μέγας Μακάριος. Όταν όμως σκεφτείς όπως σου ζητάει ο Χριστός, με μακροθυμία, με συγχωρητικότητα, με αγάπη, τότε δεν έχεις τίποτε από όλα αυτά, αντίθετα παίρνεις ουράνιο μισθό και στο τέλος παίρνεις και μια άρρητη χαρά και ικανοποίηση από την ευλογία του Θεού, από τα δώρα του Αγίου Πνεύματος.
   Δεν πρέπει έπειτα να παραβαίνουμε οποιαδήποτε εντολή του Θεού, διότι αυτό μας δημιουργεί εύλογα μια εσωτερική πνευματική σύγκρουση με τη συνείδησή μας και αυξάνει το άγχος.
   Επίλογος
   Δυστυχώς η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την ανισόρροπη ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, σε βάρος της πνευματικής καλλιέργειας του ατόμου. Διότι «πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής πανουργία και ου σοφία φαίνεται» κατά τον Πλάτωνα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ένας διανοούμενος καθηγητής του περασμένου αιώνα, οι περασμένες γενιές χαρακτηρίστηκαν από την εμφάνιση ιδεολόγων άθεων, με ζωή όμως και αρχές που θα ζήλευε και ένας καλός χριστιανός! Σήμερα κινδυνεύει τόσο η κοινωνία όσο και η εκκλησία μας, από «χριστιανούς» στην ταυτότητα αλλά υλιστές στο φρόνημα, αφού πιστεύουν στα λόγια (χριστιανοί κατ’ όνομα!), αλλά η ζωή και οι πράξεις των διαποτίζονται από το μοντέρνο πνεύμα του καταναλωτισμού, του ατομισμού και της επίδειξης που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν άκρατο υλισμό.
   Για τον αληθινό πνευματικό άνθρωπο, η ελπίδα και πίστη στην αιώνια ζωή του δίνουν περιθώρια να αξιολογεί ως δευτερεύοντα τις ψευτοανέσεις και τον υπερκαταναλωτισμό της εποχής μας, άρα να έχει λιγότερη ανησυχία για τα καθημερινά. Του δίνουν την άνεση να αντικαθιστά τη μοντέρνα ανασφάλεια με την αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης στη χάρη και τη βοήθεια του Θεού, άρα να έχει περισσότερη ηρεμία.
   Για τους άλλους; Τι σχέση μπορεί να έχει το καθημερινό άγχος με τις γενικότερες υπαρξιακές αναζητήσεις του ανθρώπου; Από τη μια έχουμε την ψυχολογία και από την άλλη έχουμε την πνευματική ζωή… Μήπως συχνά ο άνθρωπος επιλέγει να είναι πάντοτε απασχολημένος και αγχωμένος από εξωτερικές αιτίες, για να αποφύγει τις εσωτερικές συγκρούσεις και προβληματισμούς; Είναι πιθανό. Μήπως τότε και η ευτυχία του αλλά και η ηρεμία του μοιάζουν με την καραμέλα που δίνει κάποιος σε ένα ορφανό παιδί, σαν ψεύτικη παρηγοριά, αντί να το υποστηρίξει συναισθηματικά με δυο καλές κουβέντες;
   Αυτό είναι η πίστη;

   Ναι. Τον περισσότερο καιρό βλέπουμε τους άλλους μέσα από τις πληγές μας τις αδυναμίες μας, τους φόβους μας. Η ανάστασή μας είναι μια πιο αργή μεταμόρφωση όπου το Άγιο Πνεύμα σταδιακά μεταμορφώνει την διανοητική μας κατάσταση και την καρδιά μας έτσι ώστε να γίνουμε παιδιά του Θεού.

   «Ώστε τα μάτια μου να γίνουν μάτια Σου και το βλέμμα μου να γίνει βλέμμα Σου» λέει ο καρδινάλιος Newman σε μια πολύ ωραία προσευχή. Πρέπει να πλησιάσουμε στην ομολογία της πίστης του αγίου Παύλου «Δεν είμαι εγώ που ζω πια, είναι ο Χριστός που ζει μέσα μου».

   Πρέπει να αφεθούμε να γεμίσουμε από τη χάρη του Αγίου Πνεύματος με τέτοιο τρόπο ώστε να μη λειτουργούμε πια με βάση τους φόβος, τις προκαταλήψεις και τις φιλοδοξίες μας αλλά σύμφωνα με την αύρα του αγίου Πνεύματος. Με αυτή την έννοια για να αναστηθούμε πρέπει πρώτα να ακολουθήσουμε τον Χριστό στο θάνατο. Είναι η πνευματική εργασία μιας ολόκληρης ζωής.

  • No name says:

   Κάθε (αμαρτωλή)γενιά θα περάσει κάτι.
   Η προηγούμενη γενιά πέρασε κατοχή κλπ
   Αυτή η γενιά την κρίση και τον επερχόμενο πόλεμο.
   Η επόμενη την Συντέλεια.
   Καλή Μετάνοια σε όλους μας…

  • Ανώνυμος says:

   κατι τετιοι σα κι σενα μας καταντισαν ετσι αντε απ εδω ρε τυφλαγκα σαχλαμαρα !!! η μπεεεεεεεεε εισαι η μασονολαγνης !!! γιατι τους μιαζεις !!! δε θες να ακους αληθειες ???ουστ απο το αρθρο τι το ακους το βιντεο ???να λες μπουρδες ετσι αφθερετα ???αντε νανακια πουλακι μου ζζζζζζζζζ

 1. croif101 says:

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!!!
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
  ΙΧΝ

  • lykaonas says:

   ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΘΕΟ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΥΟ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΟΥΔΕΝΑ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΗΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

   • croif101 says:

    ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ.
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ,ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΗΣΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ?
    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Θ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?

    • Ανώνυμος says:

     Και ποιος σε διαβεβαιωσε εσενα οτι ο Θεος εχει σκοπο να εξαφανισει το αδικο ?Μηπως συνάντησες τον Θεο και σου φανερωσε τους σκοπους του?Μηπως παιρνεις ναρκωτικα?

    • lykaonas says:

     ΑΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΤΙΣΗΜΑΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΙΔΕΧΕΙΣ ΦΟΝΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΡΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΩΝ Κ.Λ.Π.ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

   • croif101 says:

    ΑΥΤΟΣ ΑΛΗΘΩΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ.
    ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΟΛΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ?

  • Ανώνυμος says:

   Καλα θα κανεις να μετανοησεις ΚΡΟΙΦ και να διωξεις το μαυρο σκοταδι που εχεις μεσα σου, γιατι προκαλεις θλιψη στον δημιουργο σου,εκτος και αν γελαει με τα χαλια σου,οποτε και θα την γλιτωσεις ως ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ, αλλα ως πιστος ΞΕΧΑΣΕ το.

   • croif101 says:

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΩΡΑ,ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΠΟΝΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΡΘΕ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ,ΟΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΜΝΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΠΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΠΟΡΕΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΑΤΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ!!!
    ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΕΙΣ.
    ΛΥΠΑΜΙ.

   • Εμμανουήλ Μάριος Νεφελίτης says:

    κατω τα χερια απο τον CROIF101. ειναι απο τους ελαχιστους αληθινα αφυπνισμενους εδω μεσα. οι γνωσεις και οι πληροφοριες σας ιντριγκαρουν, οι ποδιτσες και οι δηθεν εναντιοι του συστηματος σας ταιζουν αχυρο και εαν ενας τολμησει να πει την αληθεια κλωτσατε σαν γελαδια.

 2. Ανώνυμος says:

  Ουτε χριστος υπαρχει ουτε αντιχριστος.Αυτο που πρεπει να κανουν οι νεες γενιες ειναι να πεταξουν τα παραμυθια στα σκουπιδια.Και οταν λεω οτι δεν υπαρχει Χριστος δεν εννοω οτι δεν υπαρχει Θεος.

  • No name says:

   2016 μΧ φίλε. Σαν ιστορικό πρόσωπο υπήρξε ή όχι?
   Ιστορικά υπήρξε λοιπόν. Εαν τον δέχεσαι ή όχι σαν Θεό ειναι άλλο θέμα. Τον τάφο Του τον ξέρουμε που είναι. Τα Οστά Του που είναι???? Μπορείς να μας τα δείξεις???? Εαν δεν υπάρχουν οστά ψάξε στο λεξικό την λέξη «Ανάσταση». Απο εκεί ξεκινούν ολα και εκεί καταλήγουν. Να είσαι πάντα καλά.

   • Ανώνυμος says:

    Σε αυτον τον πλανητη οι χριστιανοι ειναι μονο 2.2 δισ για αυτο τον λογο το πχ και μχ εχει αντικατασταθει απο τον ορο «κοινή χρονολογία»..[αυτός ο όρος χρησιμοποιείται πλέον ως θρησκευτικά ουδέτερος εναλλακτικός όρος ο οποίος έχει τα αντίστοιχά του και σε άλλες γλώσσες. Για παράδειγμα, στην κινεζική γλώσσα χρησιμοποιείται μια μετάφραση αυτού του όρου, γκονγκ γιουάν (公元), για την χρονολογική καταγραφή. Ο όρος γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτός ως πολιτικά ορθός (politically correct) και θρησκευτικά ουδέτερος, για την αποδέσμευση της περιοδολόγησης και των χρονολογικών συστημάτων από τις θρησκειολογικές τους προεκτάσεις, προκειμένου να καθιερωθεί ένα παγκόσμιο σύστημα χρονολόγησης αποδεκτό από τις διαφορετικές θρησκείες του κόσμου.]ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ χρειαζεσαι επειγοντως φορματ στο κρανιο και μαλιστα μια ελαφρια εκδοση λινουξ γιατι δεν εισαι για πολλα πολλα.

   • Ανώνυμος says:

    [1] Ο χριστος ειναι αληθινος Θεος μονο για 2.2 δις των χιλιαδων αιρεσεων του χριστιανισμου.Για τους υπολοιπους απλα δεν υπαρχει. [2] Η μονη πηγη της υπαρξης του ειναι ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΟΠΑΔΩΝ ΜΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ.Μολονοτι περιεχουν καποια ιστορικα στοιχεια βεβαιωμενα απο την βιβλικη αρχαιολογια «biblical Archaeology» δεν αποτελουν ιστορικο τεκμηριο με αποτελεσμα να αμφισβητειται η ιστορικοτητα του. [3] τεσσερις εξωβιβλικες πηγες οι τρεις δεν κανουν αναφορα στο προσωπο του Χριστου αλλα στους χριστιανους και η τεταρτη αμφισβητειται.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Δεν διαφερεις και πολυ απο τους αλλους που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ κατι διαφορετικο απο εσενα.

   • Ανώνυμος says:

    Ποιος Ιησους Χριστος βρε μεγαλε της Αγιας Γραφης της μπιζνας των θρησκειων που μας εχουν φλομωσει στα παραμυθια? Χιλιαδες χριστιανικες θρησκειες με ενα βιβλιο πιστης και εναν Χριστο αηδια καταντησατε, θα σας κανουν εμετο οι νεες γενιες και θα ξεμπερδευουμε με τον σκοταδισμο σας.

   • Ανώνυμος says:

    Οι ιστορικές βάσεις του χριστιανισμού είναι ανύπαρκτες. Μόνο αναφορές σε χριστιανούς και τις πεποιθήσεις τους υπάρχουν ενώ η σιωπή των αξιόπιστων εβραϊκών πηγών είναι εκκωφαντική, όταν βγάλει κάποιος τις χριστιανικές παραποιήσεις στα χειρόγραφα.
    Η αγία γραφή ιστορικά είναι ένα εντελώς άχρηστο κείμενο, μιας και είναι εντελώς άγνωστα τα δεδομένα του κάθε κειμένου και της ιστορίας του. Ποιος το έγραψε, πότε, που, γιατί, ποια πορεία ακολούθησε το κάθε κείμενο, τι επεμβάσεις έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της ζωής του μέχρι να γίνει κομμάτι του συνόλου «αγία γραφή». Ακόμα και οι υποτιθέμενοι συγγραφείς είναι άγνωστοι πέρα από ελάχιστες και αμφισβητούμενες χριστιανικές πηγές. Η αξιοπιστία μιας πηγής δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο κοντά στο γεγονός έγινε η καταγραφή αλλά κυρίως από το ποιος την κατέγραψε, αν ήταν ο μόνος που την κατέγραψε, τι στοιχεία δίνει κλπ. Από τη στιγμή που έχουμε εντελώς ατεκμηρίωτη θαυματολογία, γεγονότα που μόνο οπαδοί της ίδιας θρησκείας καταγράφουν και επιπλέον καμιά υποστηρικτική μαρτυρία από την υπόλοιπη εβραϊκή κοινωνία που σίγουρα δε θα αγνοούσε αναστάσεις νεκρών κλπ. το μοναδικό συμπέρασμα είναι ότι είναι παραμύθια της χαλιμάς.Τα ανέκδοτα με τον Ιώσηπο και τον Τάκιτο είναι απλά ανέκδοτα. Οι ανάφορες στον Ιώσηπο είναι πλαστές, και η αναφορά στον Τάκιτο που έχει ένα σωρό προβλήματα ακόμα και αν είναι αληθινή απλά μιλάει για το τι πίστευαν οι χριστιανοί της εποχής και όχι για γεγονότα που είχε επαληθεύσει ο ίδιος ο Τάκιτος. Δεν επιβεβαιώνει άλλωστε το ζουμί της υπόθεσης που είναι η θαυματολογία και οι αναστάσεις.

 3. SOCRATESNIOS says:

  ΕΠΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΩΜΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ;…ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ! ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΕΟΥ !

  • Maria Selini says:

   Ο Τρισυπόστατος Θεός Δημιουργός, επειδή είναι η Απόλυτη Αγνή Αγάπη, μόνο συγχωρεί, δημιουργεί, αγαπάει.
   (και κάπου εδώ θα πέσει βροχή αρνητικών ψήφων απο τους άπιστους και άθεους, το ξέρω).
   Γι’ αυτό λοιπόν, επειδή ο Θεός δεν ανακατεύεται με ‘βρωμοδουλειές’, έχει φτιάξει τον ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, οπου αποτελείται απο Ανώτερες Οντότητες και επεμβαίνουν προς αποκατάσταση ισορροπιών, ΠΑΝΤΑ κατόπιν Θεϊκού Σχεδίου, κι όχι απερίσκεπτα (μην γίνει και της Ατλαντίδας γι’ αλλη μια φορά).
   Όσοι κοροϊδεύετε, θυμηθείτε την φράση που λέει «ότι κοροϊδεύουμε συνήθως το λουζόμαστε».
   Επειδή υπάρχει τεράστια άγνοια και λήθη είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος τί γίνεται πραγματικά κι έχουν παρερμηνευτεί και διαστρευλωθεί τα πάντα.
   Θα το πω κι αυτό (τώρα είναι που γίνει της μουρλής με αρνητικές ψήφους απο τους άθεους και πλανεμένους):
   ——————————
   Να προσεύχεστε στον Χριστό-Παναγία-Αρχ.Μιχαήλ για ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΤΙΣΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
   ——————————
   Ότι κι αν γίνει απο εδώ και στο εξής (το απόλυτο τρελοκομείο) να μην χάσετε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ την Πίστη σας στον Θεό.
   Όσοι χάσουν την Πίστη τους θα μείνουν τελείως απροστάτευτοι σε αυτά που έρχονται.
   Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν…

  • Ανώνυμος says:

   Ουτε εκδικειται ουτε οργιζεται…ο Θεος….αυτα ειναι ανθρωπινα συναισθηματα.
   Απλα ,οπως ολα στο συμπαν ετσι και οι ανθρωποι..οιπραξεις τους…και οι σκεψεις τους πρεπει να εναρμονιζονται με τους συμπαντικους νομους, οταν αυτο δεν συμβαινει τοτε εφαρμοζονται βιαια, ακομη κι οταν υπαρχει πραγματικη αγνοια!
   Σκεψου ενα παιδακι στην ακρη ενος γκρεμου, που δεν γνωριζει τιποτα για τη βαρυτητα ,ομως αν πεσει ,αυτη θα λειτουργησει ………Βεβαια το παιδακι δεν ειναι συνηθως απροστατευτο εχει καποιο φυλακα η προστατη η καθοδηγητη….αλλα το ιδιο νομιζω συμβαινει και σε μας ασχετως αν το γνωριζουμε η οχι……..

   Αθηνα

   • Maria Selini says:

    Μα τι δεν καταλαβαίνετε βρε παιδιά?
    Ο Θεός Ο ΩΝ, σαφώς δεν οργίζεται αφού είναι ΑΓΑΠΗ, και προς αποκατάσταση ΙΣΟΡΡΟΠΙΏΝ υπάρχει ο Ουράνιος Στρατός της Δικαιοσύνης από Ανώτερες Οντότητες (πχ Ελοχίμ, Ολύμπιοι, Αρχάγγελοι κλπ).
    Παρεμβαίνουν πάντα κατόπιν Σχεδίου. Υπάρχει Ιεραρχία όπως εδώ στον Στρατό κι έχουν κι εκείνοι κυρώσεις όταν δεν πειθαρχούν και κάνουν του κεφαλιού τους.
    Είμαστε μια μικρή κουκκίδα στο Άπειρο εδώ στην Γη, και σαφώς ‘ο Θεός τα πάντα εν Σοφίαν Εποίησεν’.
    Η Παρέμβαση γίνεται όταν καταπατώνται οι Συμπαντικοί Νόμοι και κοντεύει ο Καιρός προς αποκατάσταση Ιερής Δικαιοσύνης.
    Για όσους δεν το ‘χουν πάρει χαμπάρι ακόμη, διανύουμε τον Επίλογο της Αποκάλυψης.
    Καθαρίστε την Ψυχή σας, συγχωρήστε και παραμείνετε Πιστοί στον Θεό και να ζητάτε την Βασιλεία και την Δικαιοσύνη του Χριστού επι Γης (τώρα είναι που θα πέσει βροχή αρνητικών ψήφων απο τους άθεους)..
    Μετά την Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση…
    Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

    • Ανώνυμος says:

     Μαρια το βιβλιο της πιστης των χριστιανων μας γνωστοποιει οτι ο Θεος ενιοτε οργιζεται.Αφιερωσε τον χρονο σου στην αποκτηση γνωσης.

    • Ανώνυμος says:

     Αυτο το οποιο βλεπω γυρω μου ειναι ανοητους ανθρωπους του ειδους σου.Για πες μου αφρονα ποιος Θεος δημιουργησε και εξοπλισε με νυχια δοντια δηλητηρια ενσωματωμενες συμπεριφορες το ειδος της ζωης που σκοτωνει ? Ποιος Θεος επλασε σαρκοφαγα φυτα? Οριστε λοιπον ποια ειναι η αποψη της θρησκειας που εχει αποψη για ολους και για ολα.
     [Τα λεγόμενα επιθετικά τους όργανα (νύχια, σιαγόνες, δόντια) αυτά καθ’ εαυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως.] Ηλιθια επιχειρηματα για ηλιθιους ανθρωπους.Ποιος θεος εφτιαξε αυτο το ΣΚΑΤΟΠΡΑΓΜΑ ? https://www.youtube.com/watch?v=bBnOYL3h9Rg Πλασατε μια ψευτικη εικονα για τον Θεο,και οπλιστηκατε με ψευτικες ελπιδες ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΗΤΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

     • croif101 says:

      ΑΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ?
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.
      ΓΝΩΣΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.
      Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ.
      ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΥΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.
      ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥ ΟΥ!!!
      ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΙΣΩΣ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      Η ΕΙΣΑΙ ΘΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ,Η ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ!!!
      ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ,ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.
      ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ,ΜΑΡΤΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?
      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΤΕΛΗΣ,ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΗΘΗ,ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!
      ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!
      ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ,ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
      ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ,Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΛΥΤΡΩΘΗΑΚΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.
      ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΝ ΣΚΟΤΟΣ,ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    • Μαρια-Νεφελη says:

     αυτο το τελευταιο που ειπες ειναι μεγαλο κλειδι : Να ζητατε την Βασιλεια του Ιησου Χριστου επι της γης οπως και στον Ουρανο.
     αλλα να λετε και μια φραση που συχνα παραλειπεται απο την Κυριακη προσευχη.την τελευταια

     Πάτερ Ημων ὁ ἐν τοις ουρανεις
     ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά Σου·
     ἐλθέτω ἡ Βασιλεία Σου·
     γενηθήτω τὸ θέλημά Σου,
     ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς·
     τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον·
     καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφελήματα ἡμῶν,
     ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν·
     καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν,
     ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ.
     [Ὅτι σοῦ ἐστιν ἡ βασιλεία καὶ ἡ δύναμις καὶ ἡ δόξα εἰς τοὺς αἰῶνας·
     ἀμήν.]

 4. DELL says:

  τα γνωστά;..οργή θεού φωνή λαού;..οργίζεται ο θεός;..οργίζεται έτσι γενικά ή ειδικά κατά περίπτωση;..πως θυμώνει δηλαδή διαολίζεται;..λογική υπάρχει;..ή τη χάσαμε κι αυτή;..μόνον o θεός ξέρει..άγνωσται αι βουλαί του κυρίου

  • Ανώνυμος says:

   δε σου περνα ρε απ τον νου οτι αυτα ειναι σικοφαντιες ???θα γουσταρες να σου το κανουν σεν αυτο ρε ???να σε διασιρουν ???ντροπη σου !!!

    • Ανώνυμος says:

     ειδαμε κι τους ανθρωπους που το παιζπουν ξερολες πιο κατω απο το γρασιδι να εχουν πεσει !! τα βουρλα δε βλαπτουν κανεναν τουλαχιστον ο ανρθωπος ειν καταστροφη μονος του ………. κι εσυ μην ασχολισε με βουρλα ρε φιλε τι σε νιαζει ???τι σκας ???αστα ησυχα ρε αδερφε ……….τι τα φοβασε τοσο κι τα κατιγορεις???

    • Ανώνυμος says:

     ειδαμε κι τους ανθρωπους που το παιζουν ξερολες πιο κατω απο το γρασιδι να εχουν πεσει !! τα βουρλα δε βλαπτουν κανεναν τουλαχιστον ο ανρθωπος ειν καταστροφη μονος του ο πλανιτης εχει καταστραφει απ τα χερια του ανθρωπου που το παιζει μεγας ………. κι εσυ μην ασχολισε με βουρλα ρε φιλε τι σε νιαζει ???τι σκας ???αστα ησυχα ρε αδερφε ……….τι τα φοβασε τοσο κι τα κατιγορεις???

  • SOCRATESNIOS says:

   ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΠΟΣΛΟΓΩΝ. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ. ΑΝΤΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ; ΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ.

 5. Ανώνυμος says:

  εξερετηκο δηνατο !!! μπραβο !!! εγω το παιρνω τωρα κι το σταιλνω και σε αλα σιτε το θεορω χρεος μου κι αυτο λεει η συνιδιση μου ΑΦΗΠΝΙΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Ανώνυμος says:

  πολυ σαβουρα εδωμεσα ρε φιλε κουκουρουκου τι τα λεει κι ο γεροντας σε ντουβαρια ??? τζαμπα ο κοποσ να χαλα την φωνη και την υγεια του για τυφλα ποντικια που γουσταρουν οτι οι μασονοι τους σερβιρουν !!! μπεεεεεεεεε κριμα που ο ανθρωπος προσπαθει να αφιπνισει προβατα κριμα !!! χαρας την υπομονη του !!! αξιος !!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Το μονο προβατο εδω μεσα εισαι εσυ ,και για τροφη αναμασας παραμυθια 2000 χρονων,τα ιδια παραμυθια που εφαγαν και οι προβατοπρογονοι σου που ηταν και αυτοι αγραμματοι σαν και σενα αφου δεν μπορουσαν να διαχωρισουν τα παραμυθια απο την αληθεια.

 7. Ανώνυμος says:

  ας τον ακουσουμε κι ας με την σιρα μας αφιπνιζουμε τους συνανθρωπους μας !! τα λογια του εχουν μεγαλη σιμασια και προιδοπιουν οτι παμε στον γκρεμο με τις βλακειες μας δε μας φτεει κανεις εμεις τα καναμε σκατα !!! ας αρχισουμε να αφιπνιζομαστε αξιζει !!! για την ελλαδα μας

  • Ανώνυμος says:

   Οντως τα κανατε σκατα αφου το μυαλο σας αρεσκεται στο να πιστευει οτι παραμυθα του σερβιρουν τα ιερατια.Τα μαυρα χαλια σας εχετε.

 8. Ανώνυμος says:

  φιλε γεμισαμε αθεους και πνευματικα καμενους ………… αυτο ειναι το χειροτερο δηκε μου ……………. οι ανθρωποι που εχουν στην ψηχη πεταξει μαυρο και ζουν στο σκοταδι ,,,,,,,,,, ο αγιος παισιος ειχε πει οτι οι χοντροψυχοι δε θα χορεσουν να μπουν στον παραδεισο ………….. αντε μια διετα καντε ρε χοντροψυχες κεφαλες !!! καλα τα λεει ο γεροντας !!! μα πουυυυυυυυυυυ μιλα σε τουβλα ………… τσ τσ τσ τσ

  • Ανώνυμος says:

   Οι πνευματικα καμμενοι ειναι εδω και 2000 χρονια καμμενοι,αλλα απο τις σταχτες των μονιμα πνευματικα καμμενων ξεπηδησαν οι γενιες που θα στειλουν το μαυρο σκοταδι πισω στον διαολο και τις σταχτες σας θα τις σκορπισουν στους τεσσερις ανεμους της ψευτοαποκαλυψης του ψευτοιωαννη.

 9. croif101 says:

  ΑΓΙΟΣ ΑΡΕΘΑΣ:
  …τό χάραγμα ἀρχικά θά δοθεῖ μέ τήν μορφή πλακιδίου (κάρτας) καθημερινῆς χρήσης.

  ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΣΥΡΟΣ:
  …οἱ ἄνθρωποι θά βαστάζουσιν τό σημάδι του πρό τῆς ἐλεύσεως τοῦ ἀνόμου…

  Ὁ Ἅγιος Ἀρέθας ἐπίσκοπος Καισαρείας καί διάδοχος τοῦ Μ. Βασιλείου στόν ἐπισκοπικό θρόνο στό ἔργο του «Ἐξήγησις τῆς Ἱερᾶς Ἀποκαλύψεως PG 106» ἀναφέρει:
  «τό χάραγμα θά δοθεῖ σάν ψῆφος (πλακίδιο, δηλαδή κάρτα) ἐντριβή καί ἐγνωσμένη ἀνθρώποις»!

  Ἀπό τήν ἄλλη ἔχουμε τόν Ἅγιο Ἐφραίμ τόν Σύρο πού στόν λόγο του «περί ἐμφάνισης τοῦ ἀντιχρίστου» (Ἀσκητικά) μᾶς πληροφορεῖ:
  «διότι τοιοῦτον τρόπο χρησιμοποιεῖ ὁ τύραννος ὥστε ὅλοι νά βαστάζουσιν τό σημάδι του πρίν ἔρθει νά ἀπατήσει τά σύμπαντα».

  Ἄς δοῦμε λοιπόν σέ συνδυασμό τίς πληροφορίες πού οἱ δύο Ἅγιοι μᾶς δίνουν:

  α) «ψῆφον ἐντριβή». Στά χρόνια τοῦ Ἁγίου Ἀρέθα οἱ ἄνθρωποι ψήφιζαν γράφοντας τό ὄνομα τοῦ ὑποψηφίου πού προτιμοῦσαν σέ κάποιο πλακίδιο σέ μέγεθος τραπουλόχαρτου=»ψῆφον» (ἐξ οὖ καί ἡ λέξη ψηφιδωτόν=μικρό πλακίδιο) καί μετά τό ἔριχναν στήν κάλπη…ἡ λέξη ἐντριβής-τοῦ ἐντριβοῦς, σημαίνει κάτι πού εἶναι καθημερινῆς χρήσης.

  Βλέπουμε λοιπόν ὅτι τό χάραγμα ἀρχικά θά δοθεῖ μέ τήν μορφή πλακιδίου (κάρτας) καθημερινῆς χρήσης.

  β) Ἀπό τήν ἄλλη ὁ Ἅγιος Ἐφραίμ μᾶς τονίζει ὅτι οἱ ἄνθρωποι θά «βαστάζουσιν» τό σημάδι πρό τῆς ἐλεύσεως τοῦ ἀνόμου». Προσέξτε ὅτι ὁ ἅγιος δέν λέγει ὅτι θά φέρουσι ἐπί τοῦ σώματος, ἀλλά ὅτι θά βαστάζουν τό σημμάδι του στό χέρι τους καί ὅτι αὐτό θά γίνει προτοῦ νά ἐμφανισθεῖ δημόσια ὁ Ἀντίχριστος γιά νά ἀναλάβει τήν παγκόσμια ἐξουσία (ἀπατήσει τά σύμπαντα). Μετά τήν ἐμφάνισή του θά ἀπαιτήσει, ὄπως ἀναφέρει καί ἡ Ἀποκάλυψη, τό χάραγμα νά τό φέρουν οἱ ἄνθρωποι ἐπί τοῦ σώματός των, τῆς δεξιᾶς χειρός ἤ τοῦ μετώπου των.
  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΝ ΤΟ 2017 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΩΔΙΝΩΝ Η ΟΧΙ.
  ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ.
  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ?
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΨΗΦΙΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
  ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

  • Ανώνυμος says:

   Ναι στην καρτα του πολιτη,Ναι στην προοδο ,ΟΧΙ στον σκοταδισμο των ιερατιων οτι ταχα μου ειναι το χαραγμα.Ουτε χριστος υπαρχει ουτε αποκαλυψη ,ολα αυτα ειναι παραμυθια της μπιζνας και της ψευτικης ελπιδας.Διοτι θελετε τα παραμυθια σας για να ζησετε,δεν μπορειτε χωρις αυτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *