20:01 - 12/06/2019

Αστεροειδής Έχει Βάλει Στόχο να Χτυπήσει τη Γη σε 3 Μήνες. Τι Πιθανότητες να Συμβεί Δίνουν οι Αστρονόμοι

Ένας αστεροειδής με την ονομασία «2006QV89» και διάμετρο σχεδόν 40 μέτρα έχει μπει στη λίστα Κινδύνων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος καθώς, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει πιθανότητες να έρθει και να πέσει στον πλανήτη μας.

Εάν ο αστεροειδής συνεχίσει την ίδια πορεία θα περάσει σε απόσταση σχεδόν 6,85 εκατ. χλμ από τη Γη, σύμφωνα με το sputniknews.gr.

Οι αστρονόμοι του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος αναφέρουν ότι ο αστεροειδής θα μπορούσε να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας στις 9 Σεπτεμβρίου, με τις πιθανότητες αυτό να συμβεί να ανέρχονται σε 1 προς 7.299.

Η NASA χαρακτηρίζει «πιθανούς επικίνδυνους αστεροειδείς» εκείνους που πλησιάζουν σε απόσταση έως 7,5 εκατ. χλμ από τη Γη και η διάμετρός τους φτάνει τα 460 πόδια.

Ο συγκεκριμένος αστεροειδής έχει περάσει αρκετές φορές δίπλα από τη Γη και αν, τελικά, δεν συγκρουστεί με τη Γη αυτήν τη φορά, θα επιστρέψει σε ένα επόμενο πέρασμά του το 2032.

diadrastika.com

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Στενές Επαφές Με Το Σμήνος Των Ταυρίδων

  Στενές Επαφές Με Το Σμήνος Των Ταυρίδων


  ένα θέμα με το οποίο φευγαλέα αναφέρουν, αλλά κανείς δεν ασχολείται.

  μία άλλη ενδιαφέρουσα είδηση που συμπίπτει με τις ημερομηνίες
  Ένα «σύννεφο από πασχαλίτσες» έκανε το διαδίκτυο να βουίξει.
  .theguardian.com/environment/2019/jun/06/ladybugs-california-national-weather-service
  Αλλά ήταν πραγματικό;
  «Σίγουρα δεν είναι πουλιά, και δεν είναι νυχτερίδες.
  Αλλά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν πρόκειται για πασχαλίτσες» ,
  αναφέρει ο μετεωρολόγος της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας του Σαν Ντιέγκο

 2. Στην Κίνα λένε ότι θα πέσει.

 3. Ένας S 500 μπορεί να το διαλύσει και να τον κάνει σκονη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*