Ας δούμε το παραμύθι απ’την ανάποδη πλευρά..

Stranger11

Ας δούμε το παραμύθι απ’την ανάποδη πλευρά..

Χθες μιλούσα με κάποιούς φίλους, ένας από αυτούς είπε.. ότι αν δεν έχεις μνήμη καλύτερα να βαρέσεις το κεφάλι σου σε μια πέτρα …

Ας θυμηθούμε λοιπόν λίγο πως ξεκίνησε αυτό το παραμύθι …

20 με 30 χρόνια πριν ξεκίνησαν τα ιδιωτικά κανάλια …


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πληροφορία στην γενιά αυτή άρχισε να δίνεται ελεύθερα για εμάς έτσι πιστεύαμε… αλλά πολύ στημένα από αυτούς …

Θέλω να θυμηθείς τις εκπομπές από κάτι σταρ.. από κάτι σκουπίδια τηλεόρασης… τα trash TV showτα οποία μας βομβάρδιζαν συνεχώς με γελοιότητες …

Αυτή η γενιά εξελίχτηκε μέσα από τις γελοιότητες, εξελίχτηκε μέσα από ένα φθηνό χιούμορ απαξίωσης της ίδιας της φυλης μας, της εθνικότητας μας,της πατρίδας μας …

Από τότε θυμάμαι που λέγαμε ότι στο θέμα τέχνης, στο θέατρο, στον κινηματογράφο η Ελλάδα βρισκόταν σε μια παρακμή …

Ήρθες, ήρθες λοιπόν και σαν γενιά άρχισες να χάνεις ύψος, άρχισες να χάνεις τον λόγο – νόμο και έγινες το παλικαράκι που πήγε έξω να σπουδάσει και γυρίζοντας πίσω είχες γίνει ένας μικρός γενίτσαρος που έλεγες στους γύρω σου και στους φίλους σου.. εμείς οι Έλληνες δεν… έλα μωρέ η ελλαδιτσα… .. η έξω είναι πολύ μπροστά …

Και αυτό δεν ήτανε μεμονωμένο φαινόμενο, κατάντησε να γίνει ιος, όταν όλοι γύρω μας όλη η στημένη πληροφορία-εκπαίδευση απαξίωναν και αποδομουσαν ό,τι είχε σχέση με τον Έλληνα .

Αν έχεις λίγο μνήμη θα το θυμηθείς, αν έχεις και λίγο ευαισθησία θα το είχες δει να συμβαίνει στη ζωή σου …

Την ώρα λοιπόν που η γενιά αυτή βούτηξε στο βούρκο, την ώρα που έκανε την απόλυτη πτώση στη παρακμή της αποφασίστηκε η επίθεση στην Ελλάδα, η επίθεση σε μια πολύ μικρή χώρα από όλο το παγκόσμιο κατεστημένο …. τυχαίο; .

Καθόλου τυχαίο, χρειαζόντουσαν να είσαι σε χαμηλή δόνηση, χρειαζόταν ο λόγος σου πια να μην είχε τη δόνηση της δημιουργίας , χρειαζόντουσαν τη μαγιά.. τους ανθρώπους …τη γενιά που από μόνοι τους είχαν αποδομήσει την έννοια Έλληνας και την τεράστια αξία Ελλάδα …

Τώρα το παράξενο έρχεται σ’ αυτή την ακροβασία της σκέψης που θα σου αναλύσω και θέλω να μ’ ακολουθήσεις …

Αποδομησες μόνο σου σιγά σιγά τη χώρα σου.. γιατί κι εσύ ΑΝ δεν ήσουν αυτός που έλεγε ..πια η Ελλάδα; …αφού εμείς οι Έλληνες είμαστε κοκ κοκ…ακόμα και αν δεν τα έλεγες … ανεχόσουν δίπλα σου όλους τους γενίτσαρους να το λένε και δεν τους εδωσες ποτέ δυο χαστούκια !!

Λοιπόν, έπεσες στη λάσπη, στα σκατά, μηδένισες, έχασες τα πάντα ..και τι ήρθε σαν αποτέλεσμα ; .

Ήρθε να σε διοικήσει μία κυβέρνηση η οποία δεν έχει μέσα της καθόλου την έννοια κράτος, είναι απόλυτα νέο ταξική κυβέρνηση, είναι κυβέρνηση που δεν δέχεται σύνορα, είναι κυβέρνηση που δηλώνει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του …

Τυχαίο ; Καθόλου.. παρέλαβές …μάλλον το ντόμινο ήρθε έτσι ώστε να σε πληρώσει μετά αποτελέσματα της αρχής της δικής σου παρακμής !!!!

Πότε λένε οι προφητείες μας ότι θα τελειώσει το μεγάλο κακό που έχει συμβεί στον πλανήτη ; Όταν πλέον οι Έλληνες σηκωθούν …και πάρουμε και την πόλη!!

Τυχαίο ; Καθόλου, τελείως καθόλου ,όμως… γιατί στην ώρα που ο πλανήτης βυθίζεται σου ρίχνουν την εντολή την υποσυνείδητη, την απόλυτη πίστη, ότι εσύ πρέπει να σηκωθείς; άρα γνωρίζουν ότι ήδη έχεις πέσει για να έχει μαυρίσει ο πλανήτης !!!

Το κβαντικό άλμα συνειδητότητας αυτής της εποχής, σε αυτή τη μαυρίλα του πλανήτη, το κάνει ο Έλληνας και τα πάντα γύρω σου στο ψιθυρίζουν ότι εσύ είσαι αυτός και που έχει την ευθύνη στο εδώ που φτάσαμε αλλά και που έχει και την ευθύνη να το αλλάξει !!!!!!

Σε συζητήσεις που κάνω με διάφορους φίλους βλέπουμε ότι ξαφνικά η ελίτ βιάζεται, βιάζεται πολύ να φέρει τα δικά της αποτελέσματα .

Ταυτόχρονα αν παρατηρήσεις νέες τεράστιες ιδέες τις αφήνουν να βγαίνουν προς τα έξω όπως είναι η ελεύθερη ενέργεια όπως είναι η εφεύρεση του κυρίου ζωγράφου όπως είναι οι εφευρέσεις που έδωσε στον κόσμο ο οργανισμός του καθηγητή Κεσεε.

Αυτά είναι πολύ καλές ειδήσεις αλλά απο την άλλη και τρομακτικές γιατί μπορείς να σκεφτείς ότι βγήκε επιτέλους η ελεύθερη ενέργεια προς τα έξω …αρα δεν είμαστε καθόλου μακριά από τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

Υπάρχουν ερωτήματα γιατί η παγκόσμια ελίτ του πρωτόγονου πετρελαίου της ρύπανσης και των τρισεκατομμυρίων αφήνει τόσο εύκολα ελεύθερες εφευρέσεις οι οποίες είναι ικανές να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα; .

Κάτι ίσως μας έχουν στημένο στη γωνία ….

Από την άλλη όλη αυτή η τάση όσων από εμάς έχουμε δει τα δύσκολα να πιστεύουμε ότι είναι άμεσο το χτύπημα των επικυρίαρχων μπορεί να είναι και μια παγίδα .

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καλύτερος τρόπος να μπερδέψεις, όλα να τα μπερδέψεις, όλους τους ανθρώπους, για το τι είναι να συμβεί και ποιοι είναι πίσω απ’ το κακό αυτή τη στιγμή…τώρα που αρκετός κόσμος έχει αποδειχθεί ότι είναι κοντά τα γεγονότα….το μεγάλο κόλπο μπλόφα θα ήταν να γυρίσεις ξαφνικά το παιχνίδι και να έρθει η απόλυτη νηνεμία για τα επόμενα 2-3 χρόνια !!

Δηλαδή μην το θεωρήσεις και πολύ πολύ δύσκολο τώρα που πλέον πιστέψαμε, είδαμε, αποδείξαμε ότι όλα είναι στημένα και αναμένουμε αυτά που πρέπει να έρθουν , μην το θεωρείς καθόλου δύσκολο ξαφνικά να αλλάξουν όλα, να αλλάξει η οικονομία, να δεις τα χρηματιστήρια να παίρνουν τα πάνω τους σε τρελό ράλι κερδών, να δεις να εξαφανίζονται ξαφνικά οι τρομοκράτες..να έρχεται ξαφνικά μια απόφαση και συνθήκη ειρήνης γιατί ήρθε ξανά η λογική στον πλανήτη !

Ναι ναι δεν τρελάθηκα …απλά γράφω σενάρια στο πεδίο ..γιατί γνωρίζω ότι έχω να κάνω με απίστευτο εχθρό!

Αυτό που θέλω είναι να έχεις το κεφάλι σου πολύ ανοιχτό γιατί έχεις να κάνεις με ένα εχθρό ο οποίος εκμεταλλεύεται και αποφασίζει για σένα την κάθε σου κίνηση στο κάθε σου βήμα!

Ακυρώθηκε η εκλογή ενός κόμματος σήμερα και ίσως πολύ κοντά θα δούμε κανάν παλιό ηγέτη στρουμπουλό και χοντρούλη να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, να θέλει να δείξει πόσο ηλίθιοι είναι όλοι και να κάνει δηλώσεις για ρηξικέλευθες νέες προτάσεις και αποφάσεις ….

Θέλω να μάθεις να βλέπεις τις τρίπλες τις μπλόφες ,θέλω να αρχίσεις να ξεκινήσεις να κάνεις αγώνα με πάσες ομαδικό και να μην ξεχάσεις ποτέ το ένα και μοναδικό πράγμα, σύμμαχός σου είναι μόνο ο συνάνθρωπος σου, ούτε τα κόμματα, ούτε οι ταμπέλες, ούτε τα χρώματα, μόνο ο συνάνθρωπος… γιατί αδελφέ μας την έχουν τόσο καλά στημένη που όταν έρθει η ώρα της ξαφνικής μας θυσίας θα παγώσει το αίμα μας..

Πάμε τώρα να κάνουμε ένα ρεζουμέ όλου του άρθρου..

Όταν πέφτεις σε παρακμή ο πλανήτης μαυρίζει .

Όταν είσαι σε χαμηλή δόνηση οι εχθροί σου βρίσκουν ευκαιρία να σου επιτεθούν.

Ο πλανήτης αλλάζει και σώνεται από την αποκάλυψη όταν εσύ πλέον σηκωθείς .

Ο μόνος τρόπος να σε νικήσουν είναι να σου δημιουργήσουν ξανά μια ψευδη ασφάλεια και ψευδή αλλαγή ώστε να αφήσεις όλη την αφύπνιση σου που έχεις κατακτήσει μέχρι σήμερα .

Ο λόγος ,ο ελληνικός λόγος είναι νόμος, πρέπει να ξαναβρεί την ελληνική δόνηση της δημιουργίας .

Το σύμπαν μιλάει ελληνικά, οι επιστήμες είναι γραμμένες στα ελληνικά, ο εγκέφαλός τους για να αναπτυχθούν σαν επιστήμονες δονήθηκε αναγκαστικά ελληνικά .

Σενάριο ώστε να υπάρχει στο πεδίο για να μπορείς να θυμάσαι ότι αν ξαφνικά δεις την αλλαγή δεν θα είναι μια αλλαγή με αλήθεια αλλά η αλλαγή για να σε κάνουν την τελευταία στιγμή να πιστέψεις ότι όλα όσα κατάφερες να μάθεις μέσα σ’ αυτό τον πόλεμο …ήταν ψέματα!

Δεν σου λέω ότι αυτή θα είναι η πορεία μας..οτι αυτο θα κανουν και θα ηρεμησουμε κανα δυο χρονια …απλά γράφω για να χαράξω στο πεδίο μια πορεία ως σενάριο… !

Αααα ..όταν ξαφνικά πλακώνονται δυο ομάδες στο ξύλο και τα σπάνε όλα… δεν είναι ανάγκη να φταίει ο διαιτητης , να φταίνε οι φίλαθλοι…η να φταίει μια φωτοβολίδα ..φτάνει μόνο να έχουν την τάση οι φίλαθλοι να μην θέλουν να δεχθούν την Κάρτα του πολίτη χεχεχε..του φιλαθλου… ….ώστε το καπνογόνο να δημιουργήσει τραυματισμό μοιραίο!!!

Stranger…

Loading...

16 thoughts on “Ας δούμε το παραμύθι απ’την ανάποδη πλευρά..

 1. Ανώνυμος says:

  Strainger θα σου φανεί περιέργο ή και καθόλου, αν σου πω ότι αυτές τις μέρες κάνω την ίδια ακριβώς σηζήτηση με ανθρώπους που μέχρι χθές απαξίωναν οτιδήποτε ελληνικό γιατί φοβούνται ότι θα χαρακτηριστούν φασίστες.Την απαξία μας στην εθνότητα μας και ότι σαν γενιά δεν έχουμε κανένα πιστεύω, καμμία αξία, κλπ. Και πρίν απο λίγο την ιδιά συζήτηση είχα με παρέα……Ο κόσμος έτοιμος είναι να πιστέψει αλλά σε τί; Πως δεν θα πέσουμε στην ίδια λούπα, στον ίδιο κύκλο, αυτό δεν λές και εσύ; Πως θα ξεχωρίσουμε την αλήθεια απο τα ψέματα…..Καμμιά φορά η παραπληροφόρηση ή η πληροφόρηση μπορεί να ξεγελάσει και αυτό να απλωθεί όπως η ιώση……Πώς;

 2. Ανώνυμος says:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ (ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ).

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;…ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑ ΝΤΕ!….

  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 3. Ανώνυμος says:

  Μια ερώτηση stranger. Που είναι και ποιο είναι το καλό κατά εσένα?.. Δηλαδή θέλω να πω,ναι υπάρχει το κακό και οι οποίοι το υπηρετούν..Ο αντίποδας όμως που είναι? Όπως υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν σκλάβο αυτόν τον λαό και κόσμο,υπάρχουν και δυνάμεις που τον θέλουν ελεύθερο και υγιή.

 4. Maria says:

  Αυτή τη στιγμη ο μόνος που μπορει να ηγηθεί πραγματικα, ουσιαστικα και αληθινά με ελληνικο όραμα ειναι ο Παναγιώτης Τραιανου.

 5. ΙΩ says:

  ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΔΟΝΗΣΗ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ…

  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

  ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΩΤΕΡΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ, ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ, ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΙΩΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΙΣΘΕ.

  ΙΩ

 6. αννα says:

  Ωραια ολα αυτα και πολυ πιθανο να συμβουν…… ολα παιζουν.
  Μονο που…….ξεχασαμε κατι …..αυτο που ερχεται και δεν μπορουμε να το σταματησουμε.
  Σας φαινεται φυσιολογικος ο καιρος????
  Ειναι 22 Νοεμβριου……μας λεει κατι αυτο?
  Τα γεγονοτα θα ειναι τετοια, που οτι και να κανουν τα ρεμαλια δεν θα τους βγει.
  Αλλος αποφασιζει ……και προσωπικα τον προτιμω!!!!!!

 7. Eleni Kava-Kavgakou says:

  Το Ελληνικό Πνευμα, ο Ελλην Λόγος ΔΕΝ ειναι ταυτόσημος με τους Ελλαδίτες.
  Έχει δοθεί στη Γη, και ειναι πρόκληση για το καθε άτομο ή για την καθε τοπική ομάδα να τον συλλάβει και να τον εγκολπωθει και να κάνει ανάλογα τις επιλογές της.
  Οι Ισλανδοί π.χ. ειναι ΑΡΙΣΤΟΙ εκφραστές των Ελληνικών Ιδεών της Δημοκρατίας, της Ατομικής Ελευθερίας, της Φιλοσοφίας και της εξ ύψωσης του νου μέσω της τέχνης και των γραμμάτων! Τους θαυμάζω όσο κανέναν άλλον!
  Το πρόβλημα με τους Ελλαδίτες ήταν, ανέκαθεν, ότι βολεύονταν με το υπέροχο κλίμα της Ελλάδας, η εξωτερική λιακάδα τους χαλάρωνε και ξεχνούσαν την ανάγκη για την καλλιέργεια του εσωτερικού ήλιου….
  Όπως ο λαγός στο μύθο του Αισωπου, το έριξαν στον «ύπνο», σίγουροι για την απόλυτη υπεροχή τους…και η χελώνα τους προσπέρασε….

  • ΚΑΝΕΝΑΣ says:

   Απο που κι ως που εδειξε ο ελληνας αυτα οου αναφερεις στο παρελθον; Και για πες μας μιας και πετας συνεχως εξυπναδες τι διαφορα εχουν οι ισλανδοι απο τους ελληνες; Εκατσες καθολου να ψαξεις την καταγωγη τους; Νομιζεις πως μονο η γλωσσα η ελληνικη εχει αξια διχως την ελληνικη ψυχη και αιμα;

   • Eleni Kava-Kavgakou says:

    Στον Κανένα εχω να απαντήσω ότι το «πετάς συνεχώς εξυπνάδες» δεν ειναι λογικό επιχείρημα απο τη χρήση του Ελληνικού Λόγου.
    Η Ψυχή, είτε εμφορουμενη απο Ελληνικό Πνευμα είτε απο οποιοδήποτε άλλο, ζωογονεί και οδηγεί το υλικό σώμα, κι όχι το αντίθετο.
    Οι Έλληνες που διέπρεψαν με το Πνευμα τους ήταν ανέκαθεν ενα μικρό ποσοστό του συνόλου των Ελλαδιτών, αλλα ήταν τέτοια τα κατορθώματά τους που η Αίγλη τους κάλυψε τις σκιές του συνόλου!
    Οι Ισλανδοί ειναι 100% καθαρόαιμοι Νορβηγοί Βίκινγκς, αλλά Δεν έχει σημασία.
    Ξεπέρασαν τους Νορβηγούς και τους Δανούς προπάτορές τους, όποιοι κι αν ήταν, απομονωμένοι σε ενα μικρό και αφιλόξενο νησί του Β. Ατλαντικού, πάλεψαν με το Σκοτάδι, τον Πάγο και τη Φωτιά και κέρδισαν την Αυτοεκτίμηση και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους.
    Η πρόκληση αφορά στην Ψυχή όχι στο DNA.

    • ΚΑΝΕΝΑΣ says:

     Φυλετικα ειναι ομοιοι μας; Δεν απαντας! Και τι σε κανει να πιστευεις πως η ψυχη δεν εχει να κανει με το αιμα;

 8. ΓΙΑΓΚΟΣ says:

  ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
  ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΧΗΣ…
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.
  ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ STRANGER,ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ…ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ.ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ…

 9. Γιώργος Κ. says:

  Μαζί σου…Και φλερτάρω και την ιδέα/στόχο του «Όλα για καλό θα γίνουν και όταν είναι έτοιμος και ο τελευταίος» ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...