09:54 - 22/11/2017

Αρκετά !! Ενεργοποιούμε παράλληλη δομή αστυνόμευσης.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εμείς , τα μέλη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης λαμβάνοντας υπόψη μας :

Τα κενά αστυνόμευσης και κρατικού ελέγχου όπως τα τελευταία χρόνια σταθερά , ¨βλέπουν¨ το φως της δημοσιότητας .

Την ανάγκη αποτελεσματικότερης άμυνας εναντίων επιθέσεων που θέτουν συνεχώς σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και ασφάλεια ,και εν γένει τα ύψιστα αγαθά της πολιτείας και της κοινωνικής ολότητας .

Ανακοινώνουμε το κάτωθι οργανόγραμμα (οκτώ δομών) παράλληλης και νόμιμης αστυνόμευσης , δυνάμει των άρθρου 120 παρ 4 του Συντάγματος και κυρίως των άρθρων, 22 & 25 Ποινικού Κώδικα , άρθρων 275 παρ 1,33 ,34,36 , 37 , και 42 , Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας .

«Ο.Υ.Α / Τ.Α.Κ » Αντικαθιστά την ελληνοαμερικανική «αντιτρομοκρατική» ομάδα «Ειδική Απόρρητη Ομάδα Υψηλών Απαιτήσεων και Επικινδυνότητας» η οποία απέτυχε στον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα ως και σε πολλές υποθέσεις δράσης αναρχικών που δρουν στις παρυφές της τρομοκρατίας . Subject: Κυνήγι τρομοκρατών σ όλα τα στάδια και επίπεδα , ανεξαρτήτως χρόνου δράσης τους , έδρα (;) , e-mail ,τηλ(;), website (;)

Σώμα ’ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ’ , νέο Σώμα . Subject: Αναχαίτιση της Τουρκικής διείσδυσης στην Θράκη και στην ευρύτερη περιοχή . Έδρα Κομοτηνή , εδαφική αρμοδιότητα , Βόρεια , ΒΑ , ΒΔ σύνορα .e-mail, τηλ, website

«Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας » με την μορφή νόμιμου σωματείου . Σύνδεσμοι σε Αλβανία , Σκόπια , Βουλγαρία , Κωνσταντινούπολη , Πάφος. Subject: Γεωπολιτική και γεωστρατηγική στην εθνική ασφάλεια, έδρα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο , Ηράκλειο e-mail ,τηλ, website

Ομάδα ΑΝΤΙ / Χ.Α.Α ( φέρει περιβραχιόνιο Ο.Υ.Α ) ,δράση σε Αττική , Θεσσαλονίκη , Πάτρα Subject: Καταστολή και έλεγχο ομάδων , Χούλιγκαν ,Αναρχικών ( μπαχαλάκηδων ) , Αντιεξουσιαστών ,έδρα Εξάρχεια . «Ταπεινοί σαν μοναχοί, αθόρυβοι σαν φίδια, μαχητές σαν πάνθηρες » e-mal, τηλ , website

«Μάχιμης Αστυνόμευσης & άμυνας » : Αποστολή τους να γνωστοποιούν τα κακώς κείμενα στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις , στα ΜΜΕ και δεί , στο διαδίκτυο , τεκμηριωμένα και περιγραφικά , έδρα ΝΑ Αττική : e-mail ,τηλ , έκαστου ομαδάρχη .

M.A.A.K: Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης, επανασύσταση, έδρα Χανιά. Subject: Διαφθορά στην δημόσια διοίκηση γενικά , εδαφική αρμοδιότητα επικράτεια ,e-mail, τηλ , website

«ΔΙΚ.ΑΣΤΥ » Δικαστικής αστυνόμευσης . Subject: Υποβοήθηση της δικαιοσύνης και της αστυνομικής προανάκρισης , βλέπ περιπτώσεις . Αγίας Ζώνης 2 , Ζαφειρόπουλου , Λεμπιδάκη , Δώρας Ζέμπερη κ.α , e-mail, τηλ, website

«Πολιτικής Επιθεώρησης » Subject: Έλεγχος ομάδων πίεσης του Πολιτικού συστήματος , Συστημικής ( των οργανισμών ) , και υψηλής διαφθοράς ( λευκού κολάρου ) . Γνωστοποίηση των fake news ( ψεύτικων ειδήσεων ) έδρα Αθήνα , e-mail , τηλ , website

Την διοίκηση των άνω δομών και την επικοινωνιακή πολιτική , θα ασκεί πενταμελής επιτροπή μελών της Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης

Η πλήρης ενεργοποίηση των ανωτέρω παράλληλων δομών αστυνόμευσης θα λάβει χώρα εντός του Ιανουαρίου 2018 με νεότερη ανακοίνωση .

Άρθρο 120 παρ 4 Συντάγματος , μη επιδεχόμενο αναθεώρηση – « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»

Υ.Γ1 Οποιοσδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο , αποκαλύψει ή συνδράμει στην αποκάλυψη της ταυτότητα ατόμων που στελεχώνουν τις ανωτέρω δομές , θα «εκτίθεται σε σοβαρό κίνδυνο » από τριμελής ομάδα , που έχει συσταθεί για αυτόν και μόνο το σκοπό .

Υ.Γ2 Το παρόν συνιστά ¨ Ιδρυτική Πράξη ¨και παράλληλα , πρόταση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη , για μια σοβαρή αναδιάρθρωση .

Με εκτίμηση .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής)

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (30)

 1. Έστω και αργά θα συνέβαινε αυτό. Και θα φουντώσει, θα μεγαλώσει. Γιατί αυτή η χώρα δεν έχει μόνο ρουφιάνους όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι μασόνοι…ΕΧΕΙ ΚΥΡΊΩΣ ΉΡΩΕΣ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΑΝ,ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΠΆΝΤΑ ΙΣΤΟΡΊΑ. ΞΕΚΙΝΆ Η ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ

 2. ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 10:54 πμ

  Εντός Ιανουαρίου δηλ. Θα χρειαστώ αντίγραφα, των προαναφερομένων νομικών πράξεων, που σύμφωνα με την έγγυρη διαδικασία η οποία προβλέπεται από το σύνταγμα, όσο και τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, που διαμορφώνονται από το σύνταγμα, καταφεύγετε στον άρειο πάγο, καταθέτωντας την ιδρυτική σας διακύρηξη, όσο και αποδεικτικά των καταγγελιών σας, για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, κατάλυσης του συντάγματος και του πολιτεύματος που εφαρμόστηκε από την βουλή των ”Εβραιόδουλων”

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 10:58 πμ

   Για να είναι έγγυρα, πρέπει να γίνουν νομικώς δεκτά από τον άρειο πάγο. Αν δεν γίνουν, γιατί είναι γνωστό πως η μασονία ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα από τότε που δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, τότε μιλάμε για δικαστικό πραξικόπημα. Όπως και του Π.Δημοκρατίας, που δεν θα δεχτεί να τα επικυρώσει και να κυρήξει την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όπως προβλέπεται, οπότε σύμφωνα με το σύνταγμα, ισχύει το 120 ενεργά. Επομένως μετά, δεν θα χρειάζονται έγγραφα.

   • ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 11:01 πμ

    Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε και ενδιάμεσα, είναι να δει και η κοινή γνώμη, τι συναίβει, αν και είμαι σίγουρος πως η πλειοψηφία δεν δίνει δεκάρα για το σύνταγμα και όσα συμβαίνουν, οπότε δεν θα πρεπε να μας ανυσηχεί η κοινή γνώμη. Το ν’ασχοληθούμε με το τι θα πει κάποιος ηλίθιος εξάλλου δεν έχει νόημα.
    Από κει και έπειτα, εφόσον η διαδικασία που αναφέρετε είναι έγγυρη, σύμφωνη με το σύνταγμα, είμαι πρόθυμος να συμμετέχω ενεργά κι εγώ και να προσφέρω, τεχνογνωσία και υπηρεσία, με όποιο τίμημα.

    • ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 11:07 πμ

     Είμαι βέβαια άλλης φιλοσοφίας, τύπου black operations για αποτελεσματικές λύσεις αλλά τέλοσπάντων, αυτά θα τα δούμε… Εξ άλλου είναι καλά να δώσουμε ένα ερέθισμα στην κοινή γνώμη, την οποία ομολογώ, ”δεν συμπαθώ καθόλου” και δεν το κάνω γι αυτούς αλλά για το έθνος, ώστε να ναι ελεύθερο και τα παιδιά μου να χουν μέλλον σ αυτό. Ξέρετε, δεν μας φτάνει ο χρυσός πια ούτε για κοπή δραχμής. Ο Σόρος είπε το 18 δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Οπότε το 18 η θα υπάρχει επειδή θα κάνουμε το παν, η τελειώσσαμε!

     • κακώς το είπε γιατί δεν ξέρει τί τον περιμένει κι αυτόν και την παρέα του, σύμφωνα με τις προφητείες όταν σιγουρευτούν ότι είναι ζήτημα μηνών να σβήσουμε ως ορθόδοξο έθνος τότε θα τους έρθει κι η οργή του Θεού, αναμείνατε θα το δείτε!

     • ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ/ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ = ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΩΝ 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 3:16 μμ

      Ανώνυμε, μακάρι ο θεός να τους δώσει την φώτιση μέχρι να ξεστραβωθούν και ν’ασχοληθούν με σοβαρά πράγματα και να σταματήσουν να σκέφτονται ως μικρόμυαλοι.
      Αυτοί μου χουν σκοτούρα για το αν θα βάλουν καινούρια εξάτμηση στην μηχανή, αν θα πάνε σάββατο στα μπαράκια, πότε θα γ@^#$ε και πότε θα μεθύσουνε. Εδώ λέμε ότι αν δεν κινηθούμε συνταγματικά έχουμε τελειώσει ως έθνος-κράτος και αυτουνούς τους ξύνονται τ @@…

 3. σας εφαγε η ματαιοδοξια 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 11:09 πμ

  και το ανακοινώνετε στα κατοχικά. οκ. υψηλή αστυνόμευση στο counter strike

  • σας εφαγε η ματαιοδοξια 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 11:12 πμ

   επίσης παρατηρήστε όσοι έχετε απομείνει με λίγο εγκεφαλικό φλοιό ότι αναφέρονται μόνο στους: αναρχικούς, αντιεξουσιαστές στα εξάρχεια. για τους νεοναζί δολοφόνους κουβέντα γιατί προφανώς ούνα φάτσα ούνα ράτσα.

   • ΟΙ ΚΑΗΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ... 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 1:48 μμ

    Τι; Ρε παιδιά, τι λέει τούτος δω; Κάτι για νεοναζί που δολοφονούν… Μπα, που ρε, πότε, πως; Ρε μπας και βλέπετε εφιάλτες με βηματισμό των SS ν’ακούγονται στον ύπνο σας; Γιατί εδώ Ελλάδα, μόνο αναρχοαριστερούς βλέπουμε να καίνε έγγυες στις marfin και να το παίζουν αντιστασιακοί καταστρέφοντας μπακάλικα, μανάβικα, περίπτερα, μετά έρχονται οι ματατζίδες, κάθονται τους κοιτάνε ενώ αυτοί πετάνε πέτρες ε και τελικά επειδή δεν ευχαριστηθήκαν σύγκρουση, ξεσπάνε στους κάδους!

    • ΟΙ ΚΑΗΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ... 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 1:50 μμ

     Απ την άλλη, αναρωτιέμαι, ξέρουν άραγε τι θέλουν; Την μια ξεσπάνε στους κάδους επειδή δεν τους έκατσε ο πόλεμος με τα ματ, απ την άλλη όταν πάνε να έρθουν σε σώμα με σώμα σύγκρουση με τα ματ, τρέχουν! Ρε παιδιά, τελικά να παλέψετε θέλετε; Να πετάτε πέτρες θέλετε; Να πλακώνετε στο ξύλο (συγνώμη, πλαστικό ήθελα να πω) τους κάδους; Τα μπακάλικα; Τα ψιλικατζίδικα; Τι σ@@ θέλετε;;;

   • στο Αργος είδηση στο πενταπόσταγμα, ολόκληρη ομάδα λαθρομεταναστών παράνομων επιτέθηκαν να βιάσουν 30χρονη στον δρόμο βγήκαν τα δύο αδέρφια της να τη σώσουν και κάλεσαν οι ανώμαλοι ενισχύσεις πετάχτηκαν από γιαπί ολόκληρες ομάδες με καδρόνια και χτύπησαν τα αδέρφια, γι αυτά κουβέντα, η δημοκρατία έχει καταλυθεί ο Πρόεδρος είναι άμεσα υπεύθυνος να πράξει τα δέοντα

   • Και συ θα το φάς το κεφαλακι σου ηλίθιε!Έρχεται η ωρα σας αριστερο σκώληκες…

   • Μποορει να διαδιδεις σαν ΓΝΗΣΙΟ ΤΡΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. .,οτι ‘καποιους’ εφαγε η ματαιοδοξια…ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΕΙΑ …ΚΟΙΝΩΣ ΑΡΧΙ..ΠΡΟΔΟΣΙΑ !! Αντε και γ#@$%σου λοιπον !!!!!

  • ΑΚΡΙΒΩΣ…. ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ. ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, Η ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

   • άσε ρε νικολάκη τα σάπια τώρα. μου έπιασες τους καναπέδες μπούλη, τράβα κάνε γύρο που ‘χεις γίνει τρακόσια κιλά κοιλιόδουλε.
    βλαμμένα όλα εδώ μέσα ακούτε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και διαβάζετε αυτές τις μαλακίες και έχετε κάνει το ρεβύθι που έχετε για εγκέφαλο φάβα.
    αγοράστε κολαγόνα κορόιδα και πίπες και αλόες. αστοιχείωτοι που το παίζετε και σπουδαίοι, πουθενάδες.

 4. και αντε να πισει κανεισ αυτα τα πιονια πως δουλευουν μονο για την καταστροφη κρατων... λεσ και δεν το ξερουν 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 4:29 μμ

  αντε να δουμε ποτε ο κοσμος θα καταλαβει πως αυτες οι ομαδες ειναι που σκορπανε το χαος μεσα απο την στημενη τρομοκρατια. ντυθηκαν τωρα οι ξενοι μυσθοφοροι μπατσοι και μας μηλαν για ασφαλεια ενω οι καννες τους στοχευουν εμασ.

 5. Giati den onomazeste klasarxidides pou sas tairiazei pio poly ?

 6. ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ… ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ “ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ”. Η ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…

 7. μετα απο αυτο που διαβασα απο τους μυστικους μπατσους,ενα εχω να πω… ΟΕΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!! Παρθενες ειναι μπροστα σε αυτα τα μπατσονια!!!ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?….εχουμε τους επισημους μπατσους,θα εχουμε και τους κρυφους?χαχχαχαχχα βαρεθηκαμε τους αυτοκλητους σωτηρες

 8. 20 μνημονια ακομα αμεσα!!!! 11/22/2017 @ Νοέμβριος 22, 2017 9:39 μμ

  Αφηστε τους κλεφτες κ αστυνομους κ ελατε στην ΟΕΑ μην σας παρει κ σας σηκώσει! Αντε μην τα παρει ο Γιανναρος κ σας εφταυλωσει χαχολοι ε χαχολοι!! Απο Δευτερα βγαζω υπερεσιες κ θα σας παει αιμα!
  ΟΒΕΡ ΤΕΛΟΣ

 9. ΑΥΤΟ ΤΟ … ΔΟΜΕΣ … ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ … ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ … ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ… ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ… ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!! ΤΟΣΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟΣΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 10. Πήγαν καλά οι δουλειές σε Ουκρανία και Συρία! Επεκτείνεται η εταιρεία και στα μέρη μας βλέπω…
  Κεράστε τα παιδιά έναν καφέ, φαίνονται κουρασμένα

 11. “( Υποδιοικητής)” aaaaaxaxaxaxaxax apo pio psyxiatreio grafei, irthe periodos ?

 12. sigoura silepsan tin O.E.A POU PANE I BATSI SE PARASTRATIOTIKA SKELI………….. OEO

 13. ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ.ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*