ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!! ΑΚΑΠΕΛΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!!!!!!

1. Κλεισανε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα με εντολή απο το Υπουργείο Συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.

2. Σχεδόν 200 λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και όχι μόνο τους κρατήσανε στο Καλοχώρι( Καλοχώρι έως Λευκός Πύργος 10χλμ !) και απο εκεί τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδιά μέχρι στο συλλαλητήριο
(μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. )

3.Διαπιστώσαμε με λίπη όσοι παρευρεθήκαμε σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα ότι ρίξανε τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας. Δεν λειτουργούσε κανένα δίκτυο.

4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο !

Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το Ελληνικό κρατος???? Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές!

Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας
Mega: καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική!

Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης? Πόσο φίμωτρο πια από τα «ελληνικά» κανάλια!

Καθίκια ανώτατοι «δημοσιογράφοι»

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!

Βαλτε την monkeydonia στο πάτο σας !

Η φωνή μας είναι η δύναμη μας!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!»

«Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Σάββατο, την ημέρα εγκαινίων τής Διεθνούς Έκθεσης τής Θεσσαλονίκης πλημμυρίζουμε την Θεσσαλονίκη με εκατομμύρια Ελλήνων και απαγορεύουμε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Πάνο Καμμένο και όλη την ενδοτική κυβέρνησή τους που τεμαχίζει την Ελλάδα και την Μακεδονία, να προσβάλλουν με την παρουσία τους την Μακεδονία.»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 για το συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο έξω από το Βελλίδειο.

Ο ίδιος κατήγγειλε μεθοδεύσεις για να μην πάει ο κόσμος.

«Τα συλλαλητήρια που έχουν γίνει και στα οποία συμμετείχαν οι παμμακεδονικές ενώσεις και η ομοσπονδία μας δεν έχουν γίνει από επαγγελματίες, είμαστε απλός λαός που ξεχυθήκαμε στο δρόμο για να φωνάξουμε για αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα.

Δεν έχουμε λοιπόν ούτε τη δυνατότητα να περιφρουρήσουμε συλλαλητήρια εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων πόσω μάλλον να διασφαλίσουμε οτιδήποτε, αυτό είναι δουλειά της Αστυνομίας.

Βλέπουμε ότι σε αυτό το συλλαλητήριο επειδή είναι υποψιασμένη η κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, εκτός από τα ΜΜΕ που έχει γίνει ένας χαμός με την παραπληροφόρηση ότι θα γίνουν επεισόδια, θα συμμετέχουν ακροδεξιοί, ακροαριστεροί και το κακό συναπάντημα πλέον έρχεται η ανακοίνωση της Αστυνομίας που ανακοίνωσε τα μέτρα τα οποία ουσιαστικά δεν αφήνουν δίοδο στον απλό λαό να κατέβει να φωνάξει για τη Μακεδονία.»

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το συλλαλητήριο θα έχει τον όγκο του προηγούμενου. «Ούτε εξέδρα θα υπάρχει ούτε ομιλητές, θα υπάρχουν μόνο ηχητικά στα οποία θα έχουμε παλμό, θα υπάρχουνε συνθήματα μηνύματα μέχρι εκεί όμως, ομιλητές δεν θα υπάρχουν, δεν υπάρχει λόγος πλέον τα έχουμε πει όλα» εξήγησε.

Σχετικά με την οργάνωση-περιφρούρηση, ο κ. Τάτσιος είπε:
«Έχουμε δημιουργήσει κέντρο επιχειρήσεων με την ένωση αποστράτων της Θεσσαλονίκης όπου εκεί απόστρατοι στρατηγοί έχουν επικοινωνία με την Αστυνομία και για οτιδήποτε συμβεί, θα έχουμε και ακροβολισμένους ανθρώπους, θα δίνουν αναφορά για οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή μας. Μέχρι εκεί όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Και λέω εγώ τώρα ως Δημήτρης Μαντές και ως απλός πολίτης:

Αν δεν μπορείτε να κάνετε «κάτι παραπάνω», τζάμπα θα μας κουβαλήσετε πάλι, να δούμε μία από τα ίδια!

Όχι κύριε Τάτσιο! Σε γελάσανε!

Γι΄αυτό το κάτι το «παραπάνω» θα έρθουμε και θα το επιδιώξουμε με κάθε μέσο, ενώ τίποτα δεν μας σταματά!
Σαν δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, παραιτηθείτε από τα αξιωματιλίκα και τα προεδριλίκια και πάτε σπιτάκι σας.
Αφέντης και Πρόεδρος σε όλα τώρα

είναι μόνο ο κυρίαρχος Λαός!!!!

Αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

και όλες οι κουφάλες, σωματεία, διοργανωτές, αστυνομία, Σία και Τασία, Αμερικανάκια, Κυβέρνηση και Πρωθυπουργός, άπαντες

θα βαρέσετε και θα κάτσετε προσοχή να τον ακούσετε!!!

Συνεννοηθήκαμε κοπρίτες;

Για όποιους δεν με ξέρουν: Είμαι υπέρ των Συλλαλητηρίων που έχουν νόημα και φέρνουν αποτέλεσμα!!!

Πάντα θα είμαι απέναντι στα «θέατρα» που στήνουν οι διάφοροι Καραγιόζηδες και οι καραγκιοζοπαίχτες τους, που υπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

Ακόμη και στο αυριανό, αν είναι να πάμε να φωνάξουμε απλώς και να ακούσουμε τραγουδάκια, φωνάζω και από το μπαλκόνι μου και ακούω μουσική δικιά μου. Έχει κάποιο νόημα να πάμε να ξεπενταριαστούμε χιλιάδες κόσμος για να φτιάξουν κάποιοι κόμμα ή να ακούσουμε ένα προσώπατο που θα μας το στήσουν στην εξέδρα κάποιοι ασήμαντοι;

Ο Μόνος που θα πάει και θα μιλήσει θα είναι ο Λαός και αυτός ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ και πώς θα το πράξει.

Με όλα ανοιχτά.

Αυτό το νόημα έχει το Συλλαλητήριο και ΥΠΕΡ αυτού είμαι.

Ακαπέλωτο και απρόβλεπτο όπως το τσουνάμι.

Κι ότι βρέξει ας κατεβάσει!!!!

ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Η κοινοποίηση δεν είναι ποινικό αδικημα.
Κοινοποιήστε το όλοι παρακαλώ.
Εγώ υπογράφω το κείμενο:

Δημήτριος Μαντές
7/09/2018

Loading...

18 thoughts on “ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!! ΑΚΑΠΕΛΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!!!!!!

 1. John says:

  Ετοιμάζουν false flag με πυρηνικά έξω από το Βελλίδειο για να χρεώσουν το κτύπημα σε ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ.

  Εμετικό παραλήρημα μίσους από τον Matt Palmer: «Θέλουμε όλους τους φιλευρασιάτες διαδηλωτές νεκρούς!»

 2. Ro Laren says:

  …..και τι θα λενε οι αποστρατοι στρατιωτικοι στην αστυνομια – το εκτελεστικο οργανο της κυβερνησης……? ας δουμε το μαθημα των αφελων που δημιουργουν στρατηγικη ποιο θα ειναι….και να μαθουμε και τι πινουν βεβαια, εχει σημασια…

 3. Δεν εμεινε καιρος says:

  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…
  ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ …Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων,  Ελλειψη προστασιας των πολιτων και κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας και της καθε ειδους παρανομιας .Έλλειψη  εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι.Οι  πολιτικάντηδες  κυβερνώντες και συγκυβερνωντες και γενικα ολα αυτα τα γελοία υποκείμενα  εξυπηρετουν τα συμφεροντα…αυτων που τους βοηθουν να ανεβουν στην εξουσια.. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..
  ΑΠΛΏΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  …ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ .Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ   ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ……Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
  Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει.

 4. Γιωργος says:

  εζησατην περιοδο της χουντας, ημουν κι εγω ενας απο αυτους που εβριζαν τη χουντα, τους φασιστες, το δικτατορα παπαδοπουλο, πανηγυριζα την πτωση της και την επιστροφη καραμανλη και μεταπολιτευση κλπ.. Σημερα καταλαβαινω τι ανοητος αφελης νεος ημουν τοτε..
  Σημερα βλεπω οτι κι εγω εσπρωξα για να διωξουμε τους αληθινους αντρες με αγαπη στην πατριδα για να δοξαζουμε σημερα τους προδοτες και ομοφυλοφιλους. Το λεω με καθε ευθυνη και εμπειρια ζωης οτι ΔΕΝ υπηρξε επι χουντας τετοιος φασισμος και αθλιοτητα σαν τη σημερινη, το εναντιον. Δεν εζησα τοτε τετοια λογοκρισια και δημοσιογραφικη αθλιοτητα οπως σημερα.. Τι να πω; Μετανοιωνω και ζηταω συγγνωμη απ τα παιδια μου και την πατριδα που ημουν τοσο βλακας για να στηριξω ολα τα πολιτευτικα κτηνη. Ζηταω συγγνωμη κι απ αυτους τους ΑΝΤΡΕΣ με κεφαλαια που εκαναν μια επανασταση που τοτε δεν καταλαβα και πεθαναν στη φυλακη..

 5. Blackout says:

  Εγω θα ελεγα να προσεξετε λιγο τις λεξεις που χρησιμοποιειται, καθως συνηθως γινεται το ΑΝΤΙθετο απο αυτο που λετε, και η ενεργειακη σφαλιαρα που θα σας χτυπησει μπορει να γινει ενεργειακο τσουναμι. Κατανοω την αγανακτηση και το προβλημα, αλλα το προβλημα δεν ειναι αυτη η συμφωνια, που προβλεπει αλλωστε την Ελληνικοτητα του Μ. Αλεξανδρου και της αρχαιας Μακεδονιας.

  Το προβλημα ειναι τεραστιο και αυτη η συμφωνια δεν ειναι καν το 1% του πραγματικου προβληματος, καθως σε τελικη αναλυση οδηγει στο δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου και της αυτοδιαθεσης, που ειναι η βαση πανω στην οποια εγινε η επανασταση του «ρομαντικου εθνικισμου» με επικεντρο μαλιστα την Ελλαδα και τον Ελληνικο εθνικισμο.

  Δεν υπαρχει κανενα νομικο και ουτε καν λογικο επιχειρημα, που να μπορει να αφαιρεσει το δικαιωμα τους αυτοπροσδιορισμου, μιας μαλιστα αναγνωρισμενης απο 140 κρατη χωρας, μεσα σε ενα πλαισιο οπου μαλιστα ξεκαθαριζεται η μη συνεχεια με το αρχαιο παρελθον, που ειναι το ΛΑΘΟΣ του «ρομαντικου εθνικισμου» που καλλιεργησε σε καποες εμφανσεις του την ιδεα της ιστορικης και φυλετικης συνεχειας, εκει οπου βασικα ειναι και ξεκαθαρο στο λογικο, οτι δεν υπηρξε καμια πνευματικη-πολιτισμικη συνεχεια και οτι οι ΝΕΟ-Ελληνες ειναι μια μιξη φυλων και για αυτο μαλιστα μιλαμε για το ΝΕΟ Ελληνικο εθνος, καθως επισης ειναι κοινως αποδεκτο και απο την επιστημονικη κοινοτητα, οτι δεν προκυπτει ιστορικη και πολιτισμικη συνεχεια των εθνων με το αρχαιο παρελθον και οπως ειπε με τα δικα του λογια και ο Ελευθεριος Βενιζελος, το μοναδικο αλανθαστο κρητιριο για την εθνικοτητα του ατομου ειναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

  • nikos says:

   eisai megalo lamogio ths kybernhshs posa se dinoyn alhthia na ta grafeis ayta nomizeis exeis na kaneis me adaeis anthropoys poylhsane thn makedonia anapospastokomati toy ellhnismoy kai esy kathese kai les aerologies na xame na legame perissotero na se thlibei poy pernaei toso eykola h pseytia ston kosmo opos les 140 xores anagnorisane ena psemma mia maimoy dhmokratia me onoma jeno pros ta dika toys slayika onomata ntroph se aytoys ntroph stoys prodotes ntroph kai se esena poy dikaioneis to psemma opos les h syneidhsh tha se krinei

 6. kiki says:

  ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ……ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ…….

 7. Το Τσουνάμι says:

  Εδω μεσα δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να υπερασπιστει την Μνημη του Αλεξανδρου και της οικογενειας του απο τους «γιατρους» και τους ασχετους και ολους αυτους που προσπαθουν ειτε να υποταξουν την Μνημη του Αλεξανδρου στην απατη τους, ειτε να τον πεταξουν αυτον εξω απο τον Ελληνισμο τους, οπως εκαναν οι Αθηναιοι που τον θεωρουσαν Βαρβαρο, και πραγματικα ΑΠΟΡΩ τι ειναι αυτο που ψαχνετε με αυτα τα συλλαλητηρια που γινονται στο ονομα του εφοσων μαλιστα εχει ξεκαθαρισει το θεμα της καταγωγης του?

  Ο γιατρος και συνεπως και ο ασχετος που ειναι ενα και το αυτο και η αντιθετη οψη του ιδιου νομισματος μας λενε οτι δεν εχει σχεση με τον Ελληνισμο καποιος που εχει καποια πνευματικη σχεση με τους Βαβυλωνιους, οπως για παραδειγμα ο Αλεξανδρος που παντρευτηκε μια ιερεια της Ισταρ την Ρωξανη και που ο γιος του ηταν μισος Βαβυλωνιος και που για αυτον τον λογο δολοφνηθηκαν και αυτοι και ο Αλεξανδρος απο Ελληνες εθνικιστες.

  Πραγματικα ΑΠΟΡΩ τι ειναι αυτο που ψαχνετε και τι ειναι αυτο που περιμενετε να βγει απο αυτη την ενεργεια που μαζευετε με αυτα τα συλλαλητηρια. Μηπως προσπαθειτε να προκαλεσετε ενα ενεργειακο τσουναμι που θα σας επιστραφει και θα σας διαλυσει?

  Ποια ειναι η στοχευση και στο ονομα μαλιστα του Αλεξανδρου εφοσον δεν υπαρχει ουτε ο ελαχιστον σεβασμος προς την μνημη του?

  Η μηπως υπαρχει και θα βαλει καποιος ενα φρενο επιτελους στους γιατροασχετους?

 8. Μήπως προσκυνήσατε τον ΑΝΤΙχριστο? says:

  Επισης να σας ενημερωσω οτι το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου που νομιζετε οτι εχετε το δικαιωμα να αρνηθειτε στους Σκοπιανους, παραχωρηθηκε απο τον Κυρο τον Μεγα, που συμφωνα και με την Π.Δ και συμφωνα και με τον κυλινδρο του Κυρου οπως λεγεται, καθοδηγηθηκε απο τον ΘΕΟ (συμφωνα με την Π.Δ) = Μαρδουκ (συμφωνα με τον κυλινδρο) στο να εφαρμωσει για πρωτη φορα τα ανθρωπινα δικαιωματα, που προβλεπουν δηλαδη και το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου και αυτοδιαθεσης, και αυτο ειναι το ΠΑΡΑΔΟΞΟ ολης αυτης της ιστοριας, που γινεται και καλα στο ονομα του Μ. Αλεξανδρου, που ειχε σαν ινδαλμα του τον Κυρο τον Μεγα, που ειναι και προφανες οτι υιοθετησε το οικουμενικο του οραμα, και που μαλιστα επιχειρησε να αναγειρει τον ναου του θεου του και δηλαδη του Μαρδουκ (Δια Βηλου συμφωνα με τον Ηροδοτο).

  Μηπως η πραγματικοτητα σας προβλεπει παντα το ΑΝΤΙ-θετο απο την πραγματικοτητα?

  11

  Υπαρχει εστω ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ σεβασμος της μνημης του Αλεξανδρου για να βαλει καποιος ενα φρενο σε αυτα τα καμμενα αρρωστακια για να σταματησει αυτη η ασλεγεια προς την μνημη του και αυτος ο κινδυνος που προκυπτει απο αυτα τα παραδοξα συλλαλητηρια?

 9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ» ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΖΩΝ ΣΟΥΙΝΤΟΝ ΟΤΑΝ ΩΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΕΤΟΣ 1890 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
  Η ΠΟΡΝΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Η ΕΡΤ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ; ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ;

 10. Έλληνας Χριστός η Γιατροάσχετος Αντίχριστος? says:

  Να μην ξεχασω να αναφερω οτι συμφωνα με την Π.Δ ο Κυρος ειχε τον τιτλο του Μεσσια = ΧΡΙΣΤΟΣ και αυτος που καταλαβε καταλαβε ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ οταν μιλαμε για τον εσταυρωμενο ΧΡΙΣΤΟ και τον ΠΡΩΙΝΟ ΑΣΤΕΡΑ = ΕΩΣΦΟΡΟ μιλαμε για τον Βαβυλωνιο Βασιλεα η αλλιως τον Νιμροδ/Οσιρι που συμφωα με τους Αντιχριστους ειναι ο Αντιχριστος.

  Δεν μπορω να επαναλαμβανω τα ιδια πραγματα σε τυπους οπως ο γιατροασχετος (ενας ειναι πανε πακετο) που ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως και ταυτοχρονα παριστανουν τους παντογνωστες και μαλιστα τους «ταπεινους» στην περιπτωση του μισου του ενος που ολοκηρωνει το πνευμα του Αντιχριστου, που σας εχει καψει και που στο χερι σας ειναι να καψετε συμβολικα τον Ιουδα του Αλεξανδρου για να σωθειτε απο την οργη του πνευματος του, το οποιο αλλωστε καλειται μαζικα και για αυτο δεν σας φταιει κανενας εκει οπου μαλιστα πρωτοσττες αυτης της παρακρουσης ειναι οι θρησκευτικοι απατεωνες που προσπαθουν να καψουν το πνευμα του Ελληνα Χριστου μεσα στους αιωνες οπως ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ. Αλλιως συνεχιστε να κανετε πως δεν βλεπετε και πως δεν ακουτε να δουμε μεχρι που θα σας παει.

  Η ερωτηση μου ειναι βασικα πολυ απλη.

  Χωραει στον Ελληνισμο σας και στο εθνος σας ο θεοσοφος διεθνιστης Καζατζακης και ο θεοσοφος διεθνιστης Ιησους?

  Χωραει στον Ελληνισμο σας ο θεοσοφος και θεοσεβουμενος οικουμενιστης Αλεξανδρος?

  Θελετε τον Αλεξανδρο η τον γιατροασχετο στο εθνος και τον Ελληνισμο σας?

  Δηλαδη βασικα εγω δεν μπορω να χωρεσω σε ενα εθνος απατη, που απο την μια επικαλειται τον Αλεξανδρο και τον Ελληνα δηλαδη Χριστο, και απο την αλλη προσπαθει να τον σκοτωσει και να επαναλαβει την δολοφονια του απο τους αρχαιους «εθνικιστες».

  Αμα μπορει να χωρεσει ο Αλεξανδρος στο δικος σας εθνος απατη, τοτε να μιλησουμε και για το εθνος του Αλεξανδρου και τον Ελληνισμο του και να κοπει με μαχαιρι και μια και διαπαντως αυτη η προσβολη προς την μνημη του και τοτε θα μπορεσω να χωρεσω και εγω στο εθνος και στον Ελληνισμο σας και ο Καζατζακης μαλιστα και ο Ιησους ασφαλως.

  Στο ονομα του βασιλεα σας ρωτα και σας προκαλω μεχρι θανατου καθως αλλωστε η προθεση για την δολοφονια μου ειναι ξεκαθαρη.

  Για τον Χριστό Βασιλεα τον Ελληνων Αλεξανδρο!

  Hail to the King!

  https://www.youtube.com/watch?v=DelhLppPSxY

 11. Γιάννης Καλλιάφαςς says:

  Είδα τον Τσίπρα σήμερα .Ο άνθρωπος αυτός είναι να τον λυπάται κανείς.Είναι δυνατόν ένας άτομο με τοσο ηλιθια φάτσα να παίρνει αποφάσεις .Δεν το πιστεύω.Πίσω του βρίσκονται Παπάδες κοτζιάδες φλαμπουράρηδες σημίτιδες και όλα αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας .Τον Τσιπρα τον Συμπονώ ποτέ δεν ήξερε τι υπέγραφε.Δεν κατάλαβε πότέ τι υπέγραφε.

 12. tasos says:

  Ώρα 14:08! Περίεργα παιχνίδια με τα πούλμαν που πηγαίνουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
  TORA-MAKELEIO-1-1

  Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη τώρα!
  «Κλείσανε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα με εντολή από το υπουργείο συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο».

  Νωρίτερα η γνωστή δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα έγραψε στο facebook

  Προς τον διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στρατηγό ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ.

  Και τον διοικητή τροχαίας Θεσσαλονίκης.

  Κύριε διευθυντά με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι προσωπικά αναλαμβάνετε την ευθύνη τα λεωφορεία να αποβιβάσουν τον ελληνικό λαό (μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και παιδιά), στο αρτ κάτι . Δηλαδή πιο μακριά από τα ΚΤΕΛ και την αστυνομική διεύθυνση!

  Περί τα 7 χλμ.

  Δηλαδή οι γέροντες και οι οικογένειες που θα έρθουν να υπερασπιστούν την Μακεδονία μας, τα εδάφη της Μακεδονίας μας, θα πρέπει να περπατήσουν μια τεράστια απόσταση. Μπορούν δεν μπορούν.

  Αναρωτιόμαστε,

  1. Γιατί δεν μας βάζετε, για καλύτερα, στα Μάλγαρα να αποβιβαστούμε;

  – Ή στην Κατερίνη;

  – Γιατί όχι στα 40 ή στα 80 ή στα 300 χλμ;

  2. Γιατί δεν απαγορεύετε εντελώς το συλλαλητήριο αν είναι αυτές οι εντολές που υπηρετείτε, ώστε να πάρουμε το μήνυμα εντελώς ξεκάθαρα;

  3. Θελουμε να σας ρωτήσουμε και κάτι πιο προσωπικό. Την νύχτα που πάτε σπίτι σας και ξεκουράζεστε και μιλατε με την οικογένεια σας.

  – Αναλογίζεστε ποιό είναι το όνομα σας;

  – Αναλογίζεστε αν είναι ελληνικό;

  – Αναλογίζεστε ποιά ήταν η μάνα κι ο πατέρας σας; ήταν έλληνες;

  – Αναλογίζεστε από πού είστε;

  – Αναλογίζεστε πως λέγεται η πατρίδα μας;
  – Συνειδητοποιείτε ποιός είστε;

  4. Έχετε σκεφτεί μετά την αντίστροφη του δημοψηφίσματος του 15 αν αυτό που ζούμε είναι δημοκρατία ή όχι;

  5. Έχετε ποτέ σκεφτεί ποιούς προστατεύετε; Και από ποιούς τους προστατεύετε;

  6. Θυμάστε ποιοί ήταν οι πραιτωριανοι του Καλιγούλα και του Νέρωνα, τι έκαναν αυτοί, ποιούς προστάτευαν, έναντι ποίων τους προστάτευαν, ποιά η γνώμη των σύγχρονων τους για τους πραιτωριανούς, ποιά είναι και η δική μας σήμερα γι αυτούς, και τι τύχη είχαν τελικά αυτοί;

  7. Γνωρίζετε ότι αυτοί που προστατεύετε ως άλλους Φαραώ με χιλιάδες αστυνομικούς διαμελίζουν την πατρίδα μας με τον ελληνικό λαό σύσσωμο και παθιασμένα αντίθετο ;

  8. Γνωρίζετε ότι αυτοί που τους νομιμοποιείτε με την προστασία σας και τους δίνετε ασυλία με την παρουσία σας, υπέγραψαν ότι Μακεδόνες είναι οι σλάβοι;

  9. Γνωρίζετε ότι υπέγραψαν ότι εσείς, εσείς προσωπικά είστε από το ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

  Ασφαλώς το γνωρίζετε.

  Πολλοί αστυνομικοί αρνούνται να υπηρετήσουν ως προσωπική ασφάλεια σε αυτά τα πολιτικά πρόσωπα.

  Άλλοι πολλοί αστυνομικοί δήλωσαν ασθένεια, ζήτησαν μετάθεση και πάντως αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην «αστυνόμευση» του συλλαλητηρίου και την prοστασία των σφετεριστών ενάντια στον ελληνικό λαό. Γιατί και αυτοί αισθάνονται και ξέρουν ότι είναι μέρος του ελληνικού λαού.

  Εσείς γιατί δεν είστε ανάμεσα σε αυτούς που αρνήθηκαν; τι δεν έχετε ακόμα καταλάβει;

  Σας καλούμε να επιτρέψετε την άμεση πρόσβαση του κόσμου στο συλλαλητήριο, με αποβίβαση στην παραλιακή (πλησίον του λευκού πύργου) και να μην επιτρέψετε σε άλλη διαδήλωση να διασταυρωθεί μαζί μας, ώστε να προκληθούν οι προαναγγελθείσες από μέσα ενημέρωσης ταυτισμένα με την κυβέρνηση προβοκάτσιες και στημένα επεισόδια.

  Άλλως δεν θα διαφέρετε από τους πραιτωριανούς και τον ρόλο τους.

  ΠΡΑΞΤΕ το καθήκον σας. Προς την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό. Αυτό σας επιτάσσει το Σύνταγμα.

 13. νικος says:

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

  Τα τωρινά γεγονότα που ζούμε δεν είναι κάτι πρωτάκουστο για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Έχουν προβλεφθεί από τους Αγίους και τους Πατέρες της Ορθοδοξίας. Δεν είναι όμως ο στόχος του παρόντος άρθρου να δώσει έμφαση στην φράση «Έξελθε εξ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίαις αυτής και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε» (Αποκαλ.ιη’,4), αλλά να δώσει το στίγμα του γιατί φτάνουμε στο σήμερα, για ποιον λόγο δηλαδή ως άτομα ξεχωριστά, ως κοινωνία εν γένει φτάσαμε στο έσχατο αυτό σημείο.

  Τρόπος ζωής του κάθε Ορθοδόξου Χριστιανού είναι το να αγαπάμε τον διπλανό μας, και όλοι μαζί να ζούμε μέσα στην Αγάπη του Τριαδικού Θεού. Τι σημαίνει Αγάπη και πόσο απέχουμε από αυτήν σήμερα; Νιώθετε τον πόνο του συνανθρώπου σας, τον συμμερίζεστε με πράξεις; «Αγαπάτε» τον συνάνθρωπό σας με ζήλεια, φθόνο, κακία και πολλές φορές μίσος; Ζείτε μέσα στο μέτρο ή όχι; Ποθείτε κάτι που ανήκει στον συνάνθρωπο και θέλετε να του το πάρετε ή τον φθονείτε επειδή αυτός το έχει και εσείς όχι; Μήπως ενώ έχετε γυναίκα δική σας θέλετε να παίρνετε
  και την γυναίκα άλλου; Κατηγορείτε τον άλλον για τα σφάλματα τα δικά σας, φορτώνοντάς του τα; Είστε εγωιστές; Αυτές είναι λίγες απλές ερωτήσεις, στις οποίες ο καθένας ας δώσει την απάντηση για τον εαυτό του.
  Θα μπορούσα να διατυπώσω και άλλες πολλές· αναρωτηθείτε μόνοι σας. Στο σήμερα, ο τρόπος ζωής που κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με δίκαιο, ηθική, μέτρο, πίστη, αγάπη και ελευθερία. Οι βασικές δηλαδή αρχές των Ελλήνων αλλά και της Ορθοδοξίας καταπατούνται βάναυσα. Θέλουμε να ονομαζόμαστε Έλληνες, δηλαδή φωτεινοί νόες, μα μόνο σκοτεινοί είμαστε. Και τι αλήθεια μπορούμε να περιμένουμε με αυτήν την κατάσταση; Ξαφνικά ως «δια μαγείας» να έρθουν όλα καλά; Όχι, αυτό δεν θα γίνει, γιατί όταν παρανομείς δεν κερδίζεις· αντίθετα λαμβάνεις
  τιμωρία. Από ποιον; Μα, από τον ίδιο σου τον εαυτό. «Ό,τι σπείρεις θερίσεις» και αυτό γίνεται συνεχώς.…

  Πάμε πίσω τώρα τον χρόνο: όλη η κακή μας συμπεριφορά που πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος ζωής και έτσι είναι η κοινωνία συμβαίνει γιατί τέτοια παιδεία λάβαμε. Για να το πω αλλιώς: γεννιέται ένα μωρό, εσύ, που είσαι καρπός αγάπης και μεγαλώνεις και αντί να παραμείνεις αγνός και καλός όπως ένα παιδί, γίνεσαι κακός, μοχθηρός, ανταγωνιστικός, ζηλιάρης και τα λοιπά κακά. Γιατί; Ποιος φταίει; «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις» λέει ο σοφός λαός. Άρα, όταν δεν είμαστε στο περιβάλλον της Αγάπης, κάποιοι
  φρόντισαν να μην είμαστε. Κι αφού βλέπουμε ότι πάμε στον γκρεμό, γιατί δεν σταματάμε την πτώση; Ακόμα και όσοι από εσάς νομίζετε ότι τα κακά οικονομικά, ή τα πολιτικά ή άλλα τέτοιου είδους αδιέξοδα δεν έχουν σχέση με το θέμα, πλανάστε. Όλα έχουν σχέση, όλα είναι αλληλένδετα.

  Ο καθένας από εμάς είμαστε σαν ένας κρίκος μιας αλυσίδας, κι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Φανταστείτε το σαν εικόνα. Ο καθένας δίνει το ένα χέρι στον διπλανό και ούτω καθ’ εξής. Φτιάχνουμε έτσι μια τέλεια γραμμή. Σήμερα όμως, το ένα χέρι δεν δίνεται στον διπλανό, η γραμμή δεν υπάρχει, η αλυσίδα είναι κομμένη σε πάμπολλα σημεία. Γιατί; Είναι θέμα μόνο παιδείας. Δεν μας έμαθαν την ουσία της Αγάπης, δεν μας έμαθαν την έννοια της αδελφοσύνης. Φταίμε κι εμείς που δεν την ψάξαμε, ενώ είχαμε τα ερεθίσματα. Το αμελήσαμε, το ξεχάσαμε, το
  κακό διογκώθηκε, μας παρέσυρε η φθορά, μας αλλοίωσαν αξίες που δεν ωφελούν τον εαυτό μας.

  Ακόμα και την ύστατη τούτη στιγμή της εσχάτης κατρακύλας, που όλα γύρω μας γκρεμίζονται, ακόμα και τώρα μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δυνατόν, πιστέψτε το! Μόνο θέληση χρειάζεται και πίστη σε αυτό. Ας μάθουμε την Αγάπη, αυτήν που δεν μας έμαθαν. Όχι την ιδεολογία, όχι την θεωρία, μα την ουσία, την πράξη στον εαυτό μας και στον διπλανό μας. Και, πιστέψτε το, ο κόσμος θα αλλάξει, όσο κι να σας φαίνεται αυτό εξωπραγματικό. Σας φαίνεται γιατί δεν το δοκιμάσατε, γιατί σας έπεισαν ότι δεν μπορείτε…

  Αγάπη… γνώρισε τον εαυτό σου, ποιος είσαι, γιατί γεννήθηκες, ποιος ο σκοπός σου, τι ήρθες να μάθεις εδώ, για ποιο λόγο περνάς το σχολείο της ζωής. Προστάτευσε τον εαυτό σου από οτιδήποτε δεν είναι Αγάπη: μην κρίνεις τους άλλους, κρίνε πρώτα τον εαυτό σου, μην κατηγορείς αλλά δες πρώτα τι έκανες εσύ. Δώσε το χέρι βοηθείας σε όποιον το έχει ανάγκη, χωρίς να σκεφτείς το γιατί και πώς. Μελέτα τις διδασκαλίες των φωτεινών νοών, των Ελλήνων δηλαδή. Η Αγάπη των Ελλήνων είναι φως για τον κόσμο. Μελέτα κείμενα που σου μαθαίνουν ποιος είσαι,
  το πώς πραγματικά είναι η ζωή. Ήρθες στον κόσμο και είσαι γιος ή κόρη κάποιου κατά σάρκα. Κατά πνεύμα όμως είσαι γιος ή κόρη του Θεού· όπως ρωτάς τον σαρκικό πατέρα σου για να μάθεις τι να κάνεις, γιατί δεν ρωτάς και τον Θεό; Έμεινες στην σάρκα και ξέχασες Αυτόν που είναι ο αιώνιος Πατέρας σου; και περιμένεις να δεις προκοπή όταν ξέχασες τον αλάθητο Πατέρα Σου ή τον ζήτησες μόνο για να σου κάνει τα χατίρια; Πατέρας είναι θα στα κάνει… μα περιμένει να σε βοηθήσει, να σε μάθει. Τι να σε μάθει; Αγάπη ο Θεός, την Αγάπη θα σου μάθει…

  Αγάπη, Αγαπώ… από το Α ως το Ω, σε μια λέξη κρύβεται όλη η ουσία του σύμπαντος. Όχι αγάπη σαρκική, μα νοητή, αγάπη ψυχική, αγάπη θεϊκή. Οδός λύτρωσης και ελευθερίας, οδός αποτίναξης ζυγών, οδός που ακόμα κι εδώ, σε αυτήν την γη φέρνει παράδεισο.

  Εγώ που γράφω αυτά τα λόγια δεν είμαι άξιος να πω παραπάνω, δεν είμαι κάτι παραπάνω από εσάς. Μα γνώρισα την Αγάπη και κατάλαβα πώς μπορεί να γίνει ο παράδεισος εδώ, και στην Ελλάδα και οπουδήποτε στον πλανήτη. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: είναι αδύνατον να είμαστε και να ζούμε καλά, αν ξεχνάμε την Αγάπη, τον Θεό. Υπάρχουν ανάμεσά μας άξιοι αντιπρόσωποί Του, άξιοι που τηρούν το «γράμμα» Του, αυτοί οι λίγοι, που μπορούν να μας λύσουν όλες τις απορίες μας. Τρέξτε σε αυτούς, μην περιμένετε λεπτό. «Ζητείστε και θα σας δοθεί». Νοήστε τι
  έχετε κάνει έως τώρα, νοήστε τον τρόπο ζωής που ζείτε, ώστε να μετα-νοήσετε και θα αρχίσουν να αλλάζουν όλα. Γιατί; Γιατί απλά ανοίγετε τον δρόμο να ζούμε όλοι μαζί αγαπημένοι, και όλοι εμείς μέσα στην Αγάπη του Θεού. Δεν είναι θεωρία, είναι πράξη. Κάθε μέρα θα γίνονται χιλιάδες θαύματα, γιατί αυτή είναι η Αγάπη.

  Αγάπη δεν είναι μόνο να σταυρώνεσαι Έλληνα, αλλά και να αναστηθείς. Από όλους μας εξαρτάται. Όλοι να είμαστε Ένα.

  Ταπεινά, και με πολλή στενοχώρια για τα σημερινά εκούσια δεινά των Ελλήνων,

  Ο συνάνθρωπός σας.

 14. Φοίβος Αλέξανδρος Νιμρώδ says:

  Ο Νιμρωδ ειναι ενα ανυπαρκτο προσωπο της Π.Δ που η δημιουργια του στοχευε γενικα το πνευμα του Μαρδουκ, που ηταν και ο ΤΙΤΛΟΣ που επαιρναν οι Βαβυλωνιοι βασιλεις, και δηλαδη ΚΑΙ ο Αλεξανδρς, που συμφωνα με την λογικη της Π.Δ (σε αλλο ασφαλως σημειο απο εκει οπου το Εβραικο ιερατειο κανει πολεμο στο Βαβυλωνιακο) ειναι ισοδυναμος με το ΤΙΤΛΟ του Μεσσια = Χριστου. Αυτη η φορτιση ασφαλως στην χριστιανικη συνειδηση, δημιουργει και την αναλογη αναγκη, καθως αυτη η στοχευση ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι σημαδευει και εμενα που αλλωστε ειναι γνωστο οτι ειμαι ο γιος του Αμμων Ρα (η αλλιως του Διος) και δηλαδη του Οσιρι. Με ποια λογικη λοιπον με καλειται και τι περιμενετε? Να κατσω να με σταυρωσουν οι δολοφονοι του πνευματος?

 15. Φοίβος Αλέξανδρος Νιμρώδ says:

  Οι Σλαβομακεδονες αναφερονται ως Σλαβινοι Μακεδονες απο τον 7ο -8ο αιωνα μ.χ. απο τους τοτε Ελληοφωνους Ρωμαιους θρησκευτικοπολιτικους εξουσιαστες. Δεν σας φταιει ο πλανητης αν εχετε υποστει πλυση εγκεφαλου σχετικα με αυτο που νομιζετε οτι σας «ανηκει» καθως επισης δεν προκυπτουν πνευματικα δικαιωματα, που μαλιστα να σας «ανηκουν» οπως και οι φιλοσοφοι, ο Αλεξανδρος και οι θεοι και το συμπαν ολοκληρο κλπ και η αλαζονεια βασικα εχει και ενα αντιτιμο, οπως και η αρχαιοπκαπηλια.

  Απο την μια λοιπον και ορθα μαλιστα επικαλειστε την επιστημη το θεμα του Αλεξανδρου και της Ελληνικης Μαδεδονιας και αυτο το θεμα ξεκαθαριζει με αυτη την συμφωνια και αρα δεν υπαρχει πλεον θεμα εκτος και αν δεν περασει η συμφωνια (πραγμα δυσκολο). Απο την αλλη αρνειστε αφθαιρετα και αντιεπιστημονικα το δικαιομα του αυτοπροσδιορισμου προς μια εθνοτικη ομαδα, που γεννησε το θρησκευτικοπολιτικο κατεστημενο, που σημερα αναπαραγει την εθνικιστικη προπαγανδα του ΝΕΟΥ Ελληνικου κρατους-εθνους, εκει οπου μαλιστα ηταν καθετα αντιθετοι στην στην δημιουργια του. Θελετε δηλαδη να επιβαλετε σε μια εθνοτικη ομαδα οτι δεν εχει το δικαιvμα να χρησιμοποπει τον προσδιρισμο-ταμπελα που τους εδωσαν οι προγονοι σας. Μιλαμε δηλαδη για παρακρουση.

 16. Φοίβος Αλέξανδρος Νιμρώδ says:

  Να εισαστε ενωμενοι ασφαλως και με τον Αντιχριστο Γιατροασχετο και με τους παπαδες κλπ μιας και ηρθε η ωρα να πληρωσετε το χρεος σας στον Ελληνισμου μου, ομως θα πρεπει να το παρετε αποφαση, οτι αυτο δεν μπορειτε να το κανετε στο ονομα μου εφοσων μαλιστα ο δικος σας Ελληνισμος εμενα δεν με χωραει μεσα, εκει οπου μαλιστα χωραει τους δολοφονους μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *