23:57 - 01/10/2018

Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα: Η Παναγία μου ζήτησε να κηρύττω το θαύμα που έζησα..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα: Η Παναγία μου ζήτησε να κηρύττω το θαύμα που έζησα..

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

 1. πολύ επιλεκτική η Παναγιά μας……?!!

  • Νέρια πρώην ανώνυμη 10/02/2018 @ Οκτώβριος 2, 2018 12:55 μμ

   Η Παναγιά μας αναγνωρίζει τον αγώνα και την ευλάβεια κάποιων ανθρώπων γι’ αυτό τους “επιλέγει”. Η αρχιλοχίας Πλεξίδα ήταν πάντα ευλαβής προς εκείνη, οι άλλοι πιλότοι του ελικοπτέρου δεν ξέρουμε.

 2. ΕΡΏΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΉ ΑΠΆΝΤΗΣΗ …ΔΗΛΑΔΉ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΞΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΎΞΕΙ ΤΟ , ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ .ΑΛΛΆ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΚΉΡΥΚΕΣ ,,

  • Ενώ εσύ είσαι πιο σοβαρός;;; Ο Θεός, Η Παναγία μας και οι Άγιοι μας δεν παραβιάζουν το αυτεξούσιο μας, όποιος τους επικαλείται εκείνος και έχει τη βοήθεια Τους, αν θυμάσαι Ο Κύριος πρίν κάνει ένα θαύμα ρωτούσε για την πίστη του καθένα, θα ήταν δηλαδή προτιμότερο να είχε σκοτωθεί και η κοπέλα;;; Και έπειτα ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε το θέλημα Του Θεού; Ας συνέλθουμε λιγάκι γιατί παρά έχει γίνει το κακό με την αποστασία.

  • Νέρια πρώην ανώνυμη 10/02/2018 @ Οκτώβριος 2, 2018 3:21 μμ

   Δε γνωριζουμε καν αν ήταν πόσο καλοί χριστιανοί οι άλλοι δύο κι αν την έβριζαν συχνά την Παναγία όπως κάνει πλήθος κόσμου. Η Πλεξίδα όμως ήταν ευσεβής το έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

 3. Ευλογημενο κοριτσι και τυχερο.
  Οταν η Μητερα των Ουρανων σε κρατα στην αγκαλια Της, τιποτε δεν σε τρομαζει.

 4. Αυτό είναι το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία της Βασιλικής, το οποίο χρησιμοποίησα για να αναλύσω την γλώσσα του σώματος της. Καθ`όλη την διάρκεια της αφήγησης περί της εμφάνισης της Παναγίας συμπεριλαμβανομένου την περιγραφή του προσώπου αλλά και της φωνής της, η γλώσσα του σώματος της δήλωσε αφηγηματική εικονική φαντασίωση και όχι ανάμνηση.

  Στο 26ο λεπτό ισχυρίζεται ότι η Παναγία την οδήγησε να ακολουθήσει το σωστό το οποίο είναι το πάτριο ημερολόγιο (Παλαιοημερολογίτες) την στιγμή που η εκκλησία Ελλάδος καλεί τους πιστούς της να μην έχουν μυστηριακή κοινωνία με τις παλαιοημερολογίτικες παρατάξεις, διότι στερούνται εγκύρου ιεροσύνης.

  Ενώ η εκκλησία καλεί τους Ιεράρχες των Γ.Ο.Χ. σε διάλογο για την επανένταξη τους στους κόλπους της, η Παναγία μέσω της Βασιλικής υποδεικνύει το «πάτριο» σωστό, ανοίγοντας τον δρόμο για την ένταξη της εκκλησίας της Ελλάδος στους Γ.Ο.Χ.

  • ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΘΕΟΦΟΒΕ!

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 10/02/2018 @ Οκτώβριος 2, 2018 11:14 πμ

   ΓΙΑΤΡΟΣ …………ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»

   Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…»

   Τον δι’ ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος άγιου και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα. Ο Υιός του Θεού, για τη δική μας σωτηρία, κατέβηκε από την ουράνια δόξα Του στη γη και έλαβε σάρκα, όμοια με τη δική μας, από την Παρθένο Μαρία με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Έγινε δηλαδή άνθρωπος όμοιος σε όλα μ’ εμάς, εκτός από την αμαρτία και έζησε σε συγκεκριμένο χρόνο πάνω στη γη.

 5. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 10/02/2018 @ Οκτώβριος 2, 2018 6:41 πμ

  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ..ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ..

 6. GIATRE MPES KAI ESY SE ENA ELIKOPTERO KAI PESE..NA DO POIOS THA SE SOSEI…ALLA MALLON KAI ESY TIN PANAGIA MAS THA EPIKALESTEIS….

  • Καλησπέρα Πέτρο.
   Καταρχάς η μαρτυρία της Βασιλικής είναι ψευδής. Ο οποιοσδήποτε ειδικός αναλυτής στην γλώσσα του σώματος θα το διαπιστώσει παρακολουθώντας το βίντεο.

   Επιπλέον η μαρτυρία της είναι μια προπαγάνδα υπέρ των Γ.Ο.Χ. (Παλαιοημερολογίτες) δηλώνοντας σθεναρά ότι η Παναγία της έδειξε το σωστό το οποίο κατονομάζει πάτριο ημερολόγιο.

   Αν ήσουν Ινδουιστής και το ατύχημα συνέβαινε στην Ινδία που θα απέδιδες την σωτηρία της; Στην Παναγία; Μήπως η διασωθέν θα καλούσε σε βοήθεια την Παναγία;

   Κατά πόσο είσαι σίγουρος ότι οι αφηγήσεις των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων είναι ιστορία και όχι εγκεφαλική δραστηριότητα που παράγει μυθικά και σκόπιμα επινοήματα;

   • Νέρια πρώην ανώνυμη 10/02/2018 @ Οκτώβριος 2, 2018 6:07 μμ

    Η διασωθείσα ήθελες να πεις;
    Όλα τα άλλα που λες……..

    • Καλησπέρα Νέρια.
     «Είτε γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί είτε κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί.» Benjamin Franklin

     • Νέρια πρώην ανώνυμη 10/02/2018 @ Οκτώβριος 2, 2018 11:29 μμ

      Αυτά που διαβάζεις να τα εφαρμόζεις.

     • Νέρια, η σάρωση της διαδικτυακής σου ταυτότητας έδειξε ότι διαθέτεις απλοϊκό λόγο, που οφείλεται σε μη ανεπτυγμένη αντιληπτική ικανότητα. Ο Σωκράτης είχε πει σχετικά, ότι τα αδύναμα μυαλά συζητούν για τους άλλους ενώ τα σπουδαία συζητούν ιδέες. Ο φτωχός σου λόγος αλλά και η αδυναμία σου να αντιπαρατεθείς με λογικά επιχειρήματα επί της ουσίας, σε κατατάσσει στα αδύναμα μυαλά. Το ξέρω ότι θέλεις να μου βγάλεις τα μάτια αγριογατούλα μου, αλλά δυστυχώς ο δέκτης του μυαλού σου συλλαμβάνει μόνο χαμηλές συχνότητες ELF, πράγμα που σημαίνει ότι τα υψηλά νοήματα δεν τα πιάνεις.
      Έχεις ακόμα πολύ δρόμο μπροστά σου και πιστεύω ότι θα καταφέρεις να αναβαθμίσεις το παρωχημένο λογισμικό σου, ώστε να πιάνεις μικροκυματικές συχνότητες EHF (υπερυψηλά νοήματα). Ή αλλιώς να πιάνεις πουλιά στον αέρα.

   • Νέρια πρώην ανώνυμη 10/03/2018 @ Οκτώβριος 3, 2018 9:21 πμ

    Για το παρακάτω σχόλιο που έγραψες σου απαντάω ότι ο δικός σου λόγος μοιάζει σαν ενός μικρού παιδιού που έχει μασήσει σαπούνι και κάνει σαπουνόφουσκες.
    Δεν έχεις κανένα σοβαρό κριτήριο για να με κρίνεις. Αντιθέτως εσύ έχεις πολύ μπλα μπλα και όποιος λέει πολλά συνήθως γράφει μπούρδες.

    • Και βέβαια έχω σοβαρό κριτήριο για να σε κρίνω. Την διαδικτυακή σου υπόσταση.

     Επειδή όποιος είναι έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει, σε προκαλώ λοιπόν να έρθεις στον χορό και να αντιπαρατεθείς στα όσα έγραψα για την βασιλική.

     Δείξε μου πόσο καλή χορεύτρια είσαι. Έλα να σε χορέψω στο ταψί.

     • Νέρια πρώην ανώνυμη 10/04/2018 @ Οκτώβριος 4, 2018 10:33 πμ

      Είδα το βίντεο που έβαλες νωρίτερα. Η γλώσσα του σώματος εμένα μου δείχνει μία γυναίκα συγκινημένη, συνεσταλμένη και ντροπαλή με τις κάμερες και τη δημόσια ομιλία. Εσύ επειδή θέλεις να την ψέξεις είδες εικονική φαντασίωση κι όχι αφήγηση. Στην περίπτωση αυτή ο θυμόσοφος λαός μας λέει: ” εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια”.
      Για το παλαιό ημερολόγιο διαστρεβλώνεις λίγο την πραγματικότητα και χρειάζεται διάκριση για να δεις καθαρά. Γνωρίζουμε ότι το Άγιο Όρος και η Ρωσία και άλλες ορθόδοξες Εκκλησίες γιορτάζουν με το παλαιό ημερολόγιο όλες τις γιορτές γιατί βάσει αυτού είχαν συμβεί όλα τα γεγονότα με το Χριστό. Ο Άγιος Παΐσιος σε ερώτηση κάποιου προσκυνητή σχετικά με το ποιο είναι το σωστό είχε πει ότι: «Καλό ήταν να μην υπήρχε αυτή η εορτολογική διαφορά, αλλά δεν είναι θέμα πίστεως». Στις ενστάσεις ότι το νέο ημερολόγιο το έκανε Πάπας, απαντούσε: «Το νέο ημερολόγιο το έκανε Πάπας και το παλιό ειδωλολάτρης», εννοώντας τον Ιούλιο Καίσαρα. Γενικότερα προέτρεπε τους πιστούς να ακολουθούν αυτό που εξυπηρετούσε τον καθένα, ειδικά όταν υπήρχε διχογνωμία ανάμεσα σε ζευγάρια τα οποία δεν μπορούσαν να γιορτάσουν μαζί τις σημαντικές γιορτές και δημιουργούνταν τσακωμοί.
      Κάποιες παλαιοημερολογίτικες Εκκλησίες έχουν ξεφύγει από το Πατριαρχείο και ακολουθούν δικές τους γραμμές γι’ αυτό και θεωρούνται λίγο ύποπτες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όποιος ακολουθεί το παλαιό προσχωρεί σ” αυτές, έτερον εκάτερον. Η ίδια η Πλεξίδα πάντως αναφέρει ότι ο κόσμος είναι ανενημέρωτος αλλά αυτό δε μου λέει ότι κάνει και προπαγάνδα υπέρ του παλαιού. Είναι στο χέρι του καθενός αν θέλει να ψάξει και να αποφασίσει.
      Αν ήταν κάποιος ινδουιστής θα είχε την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων του ελικοπτέρου κι όχι της Πλεξίδα. Οι άλλες θρησκείες δε δέχονται, βέβαια, το Χριστό και την Παναγία. Οι Άγιοι λοιπόν, όπου δεν τους δέχονται φεύγουν δε σώζουν με το ζόρι. Μόνο η Πλεξίδα (απ’ ότι συνάγεται) επικαλέστηκε την Παναγία κι έκανε το σταυρό της. Οι άλλοι στρατιωτικοί δεν ξέρουμε κατά πόσο ήταν χριστιανοί ή άθεοι ή βλάσφημοι κι αν όσο ζούσαν την ήθελαν, τη σέβονταν και την προσκυνούσαν.

      Τώρα, όταν λες για μυθεύματα των ευαγγελίων και δήθεν άγνωστους ευαγγελιστές (μόνο εσύ δεν τους ξέρεις) εεεε τότε κάνεις σαπουνόφουσκες από μασημένο σαπούνι. Δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Στου κουφού την πόρτα…… Μόλις χτες γιόρταζε ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, άγιος και πολιούχος της Αθήνας. Έζησε τον πρώτο αιώνα και την ημέρα της Σταύρωσης του Χριστού με όσα φυσικά φαινόμενα συνέβησαν είχε πει τη χαρακτηριστική φράση: “ή θεός πάσχει ή το παν απόλλυται”. Αυτό στο γράφω γιατί δεν παραδέχεσαι τίποτα από τα γεγονότα του Χριστού κι όμως όλα αποδεικνύονται κι από ανθρώπους που δε βρίσκονταν στα Ιεροσόλυμα, όπως ο Άγιος Διονύσιος που εκείνη την ημέρα βρισκόταν στην Αίγυπτο.

     • Νέρια εδώ είναι Ελλάδα όχι Αφρική. Ήρθες με ενδυμασία Ζουλού και αντί να χορέψεις το παραδοσιακό «Θα φέρω το γιατρό ταχιά πρωί, να σου γιάνει κόρη μ’ την πληγή» κινείσαι σε αφρικάνικους τυμπανοκρουστικούς ρυθμούς σηκώνοντας σκόνη.

      Για πες μου, πότε είδες το βίντεο; Πριν από την αρχική σου δήλωση (ότι και καλά λέω μπούρδες) ή μετά την πρόκληση για χορό; Είναι γεγονός ότι εξέφρασες άποψη χωρίς να έχεις γνώση του αντικειμένου με μόνο οδηγό την τυφλή σου πίστη.

      Η γλώσσα του σώματος είναι πιο αποκαλυπτική και πιο αληθινή από τον λόγο. Γνωρίζεις τη «γραμματική» και το «συντακτικό» της; Όχι! Εδώ θα την μάθεις https://www.olon.edu.gr/sxoles-kai-tomeis-spoudwn/sxoli-ekpaideusis-kai-eidikis-agwgis/glwssa-tou-swmatos-kai-mi-lektiki-epikoinwnia

      Κοίτα να μάθεις και μετά να έχεις άποψη.
      Μετά λες ότι διαστρεβλώνω την πραγματικότητα. Σοβαρά; Παραθέτω από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και το γραφείο επί των αιρέσεων και των παραθρησκειών:
      «ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
      Η εκκλησία Ελλάδος καλεί τους πιστούς της να μην έχουν μυστηριακή κοινωνία με τις παλαιοημερολογίτικες παρατάξεις, διότι στερούνται εγκύρου ιεροσύνης. Καλούμε τους Ιεράρχες των Γ.Ο.Χ. σε διάλογο για την επανένταξη τους στους κόλπους της εκκλησίας.»

      Παραθέτω από την Συνοδική Επιτροπή επί των Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων: «Τά Μυστήρια τῶν Παλαιοημερολογιτῶν θεωροῦνται ὡς μή γενόμενα καί θά πρέπει νά ἐπαναλαμβάνονται ἐξ ὑπαρχῆς. Τοῦτο ἰσχύει καί προκειμένου περί μιᾶς ὁμάδας ἀδελφῶν (Γ.Ο.Χ.) πού ζήτησαν ἐπανένταξη στήν Ἐκκλησία.»

      Παραθέτω από το βιβλίο του Αρχιμ. Βασιλείου Μπακογιάννη (Ο Χριστός ήταν Ορθόδοξος): «Με άλλα λόγια, οι παλαιομερολογίτες κληρικοί και απεκόπησαν από την Μία Εκκλησία και καθαιρέθηκαν. Έγιναν δυο φορές λαϊκοί. Και σαν λαϊκοί, ούτε το βαπτίζειν, ούτε το χειροτονείν είχον εξουσίαν (Κανών Α’ Μεγάλου Βασιλείου), τα μυστήρια τους είναι τελείως άκυρα. Δηλαδή, όσοι έχουν βαπτισθεί ή παντρευθεϊ σε παλαιοημερολογίτικη Εκκλησία είναι σαν να μην έχουν βαπτισθεί ή παντρευθεί !»

      Εφόσον η παναγία αποκάλυψε στην Βασιλική ότι το «Πάτριο» είναι σωστό τότε η εκκλησία της Ελλάδος έχει λάθος και θα πρέπει αυτή να ενταχθεί στους Γ.Ο.Χ. Θα πρέπει όλοι σας να λάβετε το παλαιοημερολογίτικο Βάπτισμα για να διασφαλίσετε την αιώνια ζωή. Αφού το λέει η Παναγία κάτι θα ξέρει. Το θέμα είναι όμως ότι το «είπε» σε κάποια που κάνει μπαμ από μακριά ότι λέει ψέματα. Η Βασιλική δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προπαγανδίσει την πίστη της υπέρ των Γ.Ο.Χ.

      Σχετικά με το παράδειγμα που έφερα στον Πέτρο παραπάνω δεν κατάλαβες μια. Πιάσε λοιπόν αυτό.
      Η “αδιάσειστη” βάση που είναι ο στύλος κάθε θρησκευτικού οικοδομήματος διαφέρει από θρησκεία σε θρησκεία, αλλά για τους οπαδούς δεν παύει να είναι αδιάσειστη. Είτε η βάση είναι ο Χριστός, είτε ο Κρίσνα, ή ο Αλλάχ.

      Το ότι είσαι άσχετη με το θέμα είναι γεγονός. Δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά. «Οι τίτλοι, Κατά Ματθαίον κτλ δεν οφείλονται στους ίδιους τους συγγραφείς, αλλά εκφράζουν την πίστη της εκκλησίας από τον 2ο αιώνα μ.Χ. ότι τα ευαγγέλια γράφτηκαν από αυτούς»

      Ξεκίνα λοιπόν να μάθεις τις βασικές κινήσεις στον χορό και μην μου το παίζεις άριστη χορεύτρια. Μπήκες στην πίστα και κουνιέσαι σαν ξεχαρβαλωμένο τσόκαρο πέφτοντας από δω κι από κει. Σήκω από το πάτωμα γιατί θα σε τσαλαπατήσει ο δεινός χορευτής doctor.

 7. Οδηγος τρικυκλου και σκεπτομενος 10/02/2018 @ Οκτώβριος 2, 2018 9:06 πμ

  …ο θεος ”’καθαρισε” τρεις και ”’ εσωσε”’ εναν και αυτο θαυμα!!!!!! Δεν ξαναγινε!!Ετσι λοιπον καινουργια εορτη της πιστεως ””της Αγιας Αρχιλοχιας της ιπταμενης”’ ….χαμος!!

 8. Πρεπει να ειναι πολυ σημαντικο προσωπο για να γραψει η παναγια στα παπουτσια της απο κατω τους αμαρτωλους συναδελφους της που χαθηκαν και να επιλεξει αυτην ως προσωπικο της αγγελιοφορο…

 9. TO ARNAKI AMA DEN BELAKSI ! EIMASTE GEMATOI AMERTIES KAI THELOUME KAI THAYMATA GIA OLOUS MAS, PIGENE STI EKKLISIA KAI TOTE THA DIS THAYMATA! AYTA KAI POLLI PERISSOTERA AKOMH. TO HMEROLOGIO POU ALAKSE DEN ARESI SE KANENA XRISTIANO , ALITHINO XRISTIANO OMOS, OXI TOU KOLIMPARIOU! MAS XORISE AYTO EINAI TO PROBLIMA, MAS DIXASE, AYTO! TIPOTE ALLO! THA DOUME SINTOMA KAI ALLA THAYMATA POLLI MEGALITERA!!! TO KORITSI THN AGAPA THN EYLABITE KAI FONAKSE PANAGIA MOU, KAI PIGE GIA BOHTHIA THS, OLH I ELLADA EPREPE NA TO KANOUME GIATI OPOS PAME!!! PANAGIA MAS SKEPASE THN ELLADITSA , SOY, KAI DOSE MAS METANOIA NINEYITIKI.

 10. Κάθε ημέρα γίνονται θαύματα.Τα θαυμαστα είναι αυτά που δεν κάνουν
  κρότο αλλά γίνονται σιωπηλά,ταπεινά και ήσυχα.Το μεγαλύτερο μεταπτωτικό θαύμα, δεν είναι οι ιάσεις σωμάτων αλλά ψυχών,η συνεχής Ανάσταση εις τους αιώνας των αιώνων, πνευματικά νεκρών όντων σε ζωσες υπάρξεις.Το ότι πέθαναν οι υπόλοιποι στο ελικόπτερο δεν σημαίνει ότι αγνοήθηκαν,αλλά ίσως να ήταν πιο έτοιμοι πνευματικά για να πεθάνουν,για να ζήσουν.Ισως πάλι κάποιων,τέτοια συμβάντα να δυναμώνουν την ασθενή πίστη τους,
  στους διερχόμενους έσχατους χρόνους.Εν τέλει δεν δύναται να μετρήσουμε την ζωή που ζούμε,πως να μετρήσουμε το θαύμα που βλέπουμε?
  Σημείωση:Εάν έχουμε προβλήματα υγείας να μην ξεχνάμε μαζί με την ιατρική αγωγή να ζητάμε ,τις πρεσβείες Του Αγίου Νεκταρίου, ΤΟΝ ΕΝΘΕΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΡΑΠΩΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*