in ,

Αποτύχατε , μας ξεφτιλίζεται, αναλαμβάνουμε την ελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τον δικό μας τρόπο.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Διαπιστώσατε ότι μετά την σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας η Τουρκία σταμάτησε να υποβάλλει αιτήματα για έκδοση των 8 Τούρκων πραξικοπηματιών κατ αυτήν, που κρατούνται διοικητικά στην Ελλάδα ;

Αναρωτηθήκατε γιατί – σε εποχή κλιμακούμενης προκλητικότητας της Τουρκίας – δεν απέτρεψε η ΕΥΠ την σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας θέτοντας σε λειτουργία ( είχε τον χρόνο ) το γεωγραφικό σύστημα δορυφορικού ελέγχου των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων , το οποίο παρέχει εικόνα σε πραγματικό χρόνο για το τι συμβαίνει στα σύνορα ;

Τον Απρίλιο πάντως συμπληρώνεται το 18μηνο της προφυλάκισης των 8 Τούρκων αξιωματικών και κανονικά θα έπρεπε να αφεθούν ελεύθεροι ( στα χέρια του Αστυνομικού Διευθυντή όλη η υπόθεση αφού κρατούνται διοικητικά ) , όμως ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής έφερε στη Βουλή ρύθμιση βάσει της οποίας κρατούμενοι ή καταζητούμενοι που εκκρεμεί αίτημα έκδοσής τους σε τρίτη χώρα (ανάμεσά τους και η Τουρκία) δεν θα αφήνονται ελεύθεροι μετά το 18μηνο. Το θέμα όμως αυτό , σίγησε απότομα και στη θέση του δημοσιεύματα ότι συνεχίζει τις απαγωγές Γκιουλενιστών στο εξωτερικό η τουρκική ΜΙΤ

Βλέπετε λοιπόν τι ¨ψήνεται¨

Η Σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών μετά το «όχι» του Άρειου Πάγου στην έκδοση των 8 στρατιωτικών, έδωσε το σύνθημα για την σύλληψη των ελλήνων στρατιωτικών καλοδεχούμενα αντίποινα . Οι Τούρκοι έκαναν λόγο για «παράνομη απόφαση» και τόνιζαν ότι «θα επανεξεταστούν πλέον οι διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα» παράλληλα , κλιμάκωσαν τις παραβιάσεις .

Δυστυχώς από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει , φαίνεται εμπλοκή και δύο υπαλλήλων της ΕΥΠ με την μορφή , μη οφειλόμενης ενέργειας … το εξετάζουμε.

Το εξετάζουμε σε σχέση με το ότι η Ελλάδα κατηγορείται ότι απώθησε παράνομα πίσω στην Τουρκία γύρω στους 4.000 παράτυπους πρόσφυγες το 2017 μια τακτική που – κατά την Τουρκία πάντα – παραβιάζει την προσφυγική συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία.

Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται σε βάθος

Καταλάβατε …

Που κατέληξε όλο αυτό τελικά για να καλυφθεί τέλεια;

Η Ελλάδα – μόνο λόγια και παρακάλια- νομίζει ότι ξεφωνίζει την Τουρκιά στην διεθνή κοινότητα ως κράτος που παραβιάζει τα ανθρωπινά δικαιώματα .

Η Τουρκία όσο την πιέζουν θεσμοί και παράγοντες , τόσο ¨αυτό-κολακέυεται¨

Το αποτέλεσμα ;

Μια Ελλάδα που με όλο της το εκτόπισμα , δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας , γεγονός που ρίχνει το ηθικό μας , αφού δείχνει ότι …δεν έχουμε αληθινούς φίλους .

Υπενθυμίζεται πως ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και o λοχίας επαγγελματίας οπλίτης Δημήτρης Κούκλατζης – τα εξιλαστήρια θύματα δηλαδή – κατηγορούνται για «είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή», αν και τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν στην κατηγορία “απόπειρα κατασκοπείας

Οι Σελίν Οζέλ και Χακάν Γιαλτσιντούγ είναι οι συνήγοροι των στρατιωτικών μας

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις εκβολές του ποταμού Άρδα, σε ένα άλσος όπου οι κορμοί των μισών δέντρων είναι βαμμένοι με μπλε χρώμα (Ελλάδα) και οι άλλοι μισοί με κόκκινο (Τουρκία).

Οι φυλακές τύπου F, όπου κρατούνται οι δύο έλληνες στρατιωτικοί, βρίσκονται στη βόρεια πλευρά της Αδριανούπολης , κρατικές Αρχές να κάνουν λόγο για «φυλακές πολυτελείας

Τα μέτρα ασφαλείας θεωρούνται πρωτόγνωρα. Η Στρατοχωροφυλακή έχει διασφαλίσει μία περίμετρο ακτίνας τεσσάρων χιλιομέτρων κυκλικά από το συγκρότημα των φυλακών, απαγορεύοντας είσοδο και έξοδο.

Η διέλευση ελέγχεται σε απόσταση τουλάχιστον εκατόν πενήντα μέτρων .

Τούτο μας δυσκόλεψε στην 1η μας αναγνωριστική απόπειρα

Εκ του αποτελέσματος συνεπώς .

Δίνουμε περιθώριο 15 ημέρες πριν κάνουμε άνω- κάτω την ενδοχώρα της Τουρκίας

Χαιρετισμούς από το παλιό κέντρο της Αδριανούπολης, και το παραδοσιακό ψητοπωλείο του Οσμάν.

Υ.γ Παρακαλούνται όσοι μπορούν από την Ελλάδα να διοχετεύσουν το παρόν στον Τουρκικό τύπο, ατόφιο .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ…
    ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣΑΦΛΟΚΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΟΕΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.

  2. ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΝΧΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΓΑΛΟΝΑΔΕς ΜΑΣΟΝΟΥΝ !!! ΚΙΧ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑΦΕΝΤΙΚΑ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο ρόλος της Σούδας σε ενδεχόμενο πόλεμο στη Συρία

Ρωσία: «Αιχμαλωτίστηκαν Βρετανοί κομάντο των SAS στην Συρία»! – Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις κατέλαβαν τη Ντούμα!