in

Το απόλυτο όπλο στα χέρια των πολιτών – Απόφαση «βόμβα» κατά των τραπεζών, «σώζει» τους Έλληνες από τα χρέη!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, αναφέρει η τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση σταθμός, 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, που βγάζει τους δανειολήπτες από τον «βούρκο» του χρέους!

Όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, η «δανειακή σύμβαση» διαγράφεται οριστικά, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ.

Από την στιγμή που η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται αδικοπραξία, διαγράφεται οριστικά, ενώ σύμφωνα με την απόφαση, αν η τράπεζα συνεχίσει να απαιτεί την αποπληρωμή του «υποτιθέμενου» δάνειου, τότε διαπράττει και απάτη! Κάτι το οποίο ορίζεται σύμφωνα με το άρθρου 386 ΠΚ.

Ακόμα η τράπεζα σε αυτή την περίπτωση, πέφτει και σε δεύτερο παράπτωμα, αυτό της απόπειρας να νομιμοποιήσει έσοδα από εγκληματικές πράξεις!

Η δικαστική απόφαση 2343/2016 είναι τελεσίδικη και αμετάκλητη και πλέον αποτελεί νομολογία του Ελληνικού κράτους, οπότε σύμφωνα με την Ένωση Συνταξιούχων Ταμείου Ασφάλισης Μιχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΕΣΤΑΜΕΔΕ), οι τράπεζες μπρος στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, δεν τόλμησαν να ασκήσουν έφεση, ούτε και αναίρεση και αν το έκαναν ο δικηγόρος τους θα πήγαινε φυλακή, παραβιάζοντας το καθήκον της Αλήθειας, του άρθρου 116 ΚΠολΔ! «Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και στην δικιά μας που οδήγησε στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, ο δανειολήπτης έχει το δικαίωμα της αποζημίωσης βάσει του άρθρου 914 ΑΚ και βάσει του άρθρου 932 ΑΚ απαιτεί και την ζημία που υπέστη!», αναφέρει η Ένωση.

Το απόλυτο όπλο στα χέρια των πολιτών – Απόφαση «βόμβα» κατά των τραπεζών, «σώζει» τους Έλληνες από τα χρέη! - Εικόνα0

Τι ακριβώς μπορεί αυτό να σημαίνει για κάθε πολίτη;

Οι Πολίτες δικαιούνται με αγωγές να διαγράψουν οριστικά τα δάνειά τους από τις τράπεζες αυτές και να απαιτήσουν και μια σοβαρότατη αποζημίωση έκαστος, γιατί οι τράπεζες έχουν ευθύνη για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού!

Αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση 2343/2016, το δάνειο διαγράφηκε οριστικά με την αποδοχή της ανακοπής και το δικαστήριο επιπροσθέτως έκρινε ότι η τράπεζα οφείλει στον δανειολήπτη τουλάχιστον το ποσό των 140.000 ευρώ!

Από την Ένωση τονίζουν ότι έχουν πει και αποδείξει ότι όλες οι «συστημικές τράπεζες» (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank) «έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημόσιου χρήματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή της ιδιωτικής, αλλά και της Εθνικής οικονομίας. Συνεπώς, όλες οι «συστημικές τράπεζες» έχουν προκαλέσει την οικονομική αδυναμία των Ελλήνων και, βάσει του σκεπτικού της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμιά από αυτές δεν μπορεί να ζητά την εξόφληση δανείων από τους Πολίτες, όταν αυτές είναι υπεύθυνες για την οικονομική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, μια και με την παράνομη συμπεριφορά τους έχουν φτωχοποιήσει του πάντες!».

Κανείς πολίτης δεν οφείλει τίποτα σε καμία τράπεζα!

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, μάλιστα σε αυτή την περίπτωση, η «δανειακή σύμβαση» παραβιάζει τα χρηστά ήθη, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ και οριστικά διαγράφεται!

Από εκείνη την στιγμή η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται πλέον αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά, ενώ η τράπεζα, απαιτώντας την αποπληρωμή του υποτιθέμενου δάνειου, διαπράττει και απάτη, βάσει του άρθρου 386 ΠΚ, ενώ ταυτόχρονα αποπειράται να νομιμοποιήσει έσοδα από εγκληματικές πράξεις.

Τώρα, οι πολίτες, μπορούν από σήμερα κιόλας, να ζητούν νομική υποστήριξη από τους δικηγόρους τους, βάσει πλέον της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016.

Όποιος δικηγόρος αρνηθεί τη νομική υποστήριξη του πολίτη, βάσει της τραπεζικής απάτης και της απόφασης 2343/2016, θα πρέπει τουλάχιστον να καταγγέλλεται από τον πολίτη στον σύλλογο του και να αναζητούνται από αυτόν οι σχετικές ποινικές και οι αστικές ευθύνες, δηλαδή, σε ότι ζημιωθεί ο Πολίτης από την άρνηση του Δικηγόρου θα πρέπει να παρθεί από την προσωπική περιουσία του συγκεκριμένου Δικηγόρου ή και Δικαστή, αναλόγως ποιος προκάλεσε τη ζημία στον πολίτη!

pentapostagma

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
   • θα πρεπει να ζητησουν, οποια χρηματα μπορουν να αποδειξουν οτι πραγματικα εχουν πληρωσει και οχι τα αεριτζιδικα προσδοκομενα εσοδα, απο αυτους που πηραν τα χρηματα των ανακεφαλαιοποιησεων 233 δισ

  • Δυστυχώς εμείς οι νοικοκυραίοι που δεν ζούσαμε με ξένα λεφτά χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.
   Σε εμάς οι τράπεζες χρωστάνε ότι στους δανειολήπτες επί 2.

 1. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ.

 2. Έχουν χεστει πάνω τους οι τραπεζίτες!
  Από το φόβο και την απόγνωση τους,θα σταματήσουν να τυπώνουν πλέον χάρτινο χρήμα και θα διαθέτουν μόνο πλαστικό…

 3. Απο την στιγμή που έχουμε βάλει τις υπογραφές μας στις δανειακές συμβάσεις και έχουμε αποδεχτεί τα τοκογλυφικά επιτόκια που επέβαλαν (2000 – 2012) τότε καμία τράπεζα δεν έχει διαπράξει εγκληματική ενέργεια με την συναινέσει μας γίνεται νόμιμη η κλοπή των κεκτημένων μας! Άντε το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι μερική διαγραφή τόκων κάτι που γίνεται και σήμερα…

 4. Δεν θα προλαβουν να σας τα παρουν…..ελεγε πριν 200 χρονια ο Κοσμας Αιτωλος…η λογικη λεει με το δεδικασμενο χιλιαδες σπιτια θα σωθουν, και πολλες αυτοκτονιες θα αποφευχθουν…

 5. eixe.org/oli-i-ali8eia-gia-ton-n-katseli/ βρε καλα μου, βρε χρυσα μου, γιατι δεν κυτταει κανεις το τι κανει ο Τακης Χριστοδουλοπουλος και το eixe.org ???? ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΚΑΤΣΕΛΗ
  Η αλήθεια, οι σειρήνες, τα παπαγαλάκια και το θολό τοπίο ενός αμφιλεγόμενου νόμου…. Επειδή γίνεται αρκετή συζήτηση για τον νόμο αυτό περί «Ανακούφισης των Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών» και για το πόσο αυτός αποτελεί μια αξιόλογη δυνατότητα που θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά τα νοικοκυριά, ενημερώνουμε συνοπτικά τα εξής, επιφυλασσόμενοι να δώσουμε αναλυτικά πλήρεις θέσεις και οδηγίες (αυτά γράφαμε τον Ιανουάριο 2011) : Ο νόμος αυτός όχι μόνο είναι ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αλλά και ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

 6. eixe.org/home-eixe/trapezes-sto-mikroskopio/

  ΒΙΒΛΙΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ – ΠΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΙΣΑΓΩΓΗ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 eixeorg.files.wordpress.com/2016/02/ceb2ceb9ceb2cebbceb9cebf-cebfceb9-cf84cf81ceb1cf80ceb5ceb6ceb5cf83-cf83cf84cebf-cebcceb9cebacf81cebfcf83cebacebfcf80ceb9cebf-cf80cf81.pdf

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 – TO ΤΟΚΟΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΩΤΟΚΙΩΝ eixeorg.files.wordpress.com/2016/02/cebaceb5cf86ceb1cebbceb1ceb9cebf-5-to-cf84cebfcebacebfcf84ceb5cf87cebdceb1cf83cebcceb1-cf84cf89cebd-cf80ceb1cebdcf89cf84cebfcebaceb9.pdf

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15 – ΟΙ 150 ΤΟΞΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ eixeorg.files.wordpress.com/2016/02/cebaceb5cf86ceb1cebbceb1ceb9cebf-15-cebfceb9-150-cf84cebfcebeceb9cebaceb5cf83-cf80ceb1ceb3ceb9ceb4ceb5cf83-cf84cf89cebd-cf84cf81ceb1.pdf

 7. Σαχλαμάρες και ψέμματα για να μαζεύετε κόσμο και να βάζετε διαφημίσεις.
  Καμία απόφαση πρωτοδικείου δεν είναι τελεσίδικη.
  Κανείς δεν πάει φυλακή αν ζητήσει έφεση για την οποιαδήποτε απόφαση, είναι δικαίωμα του καθένα και το ορίζει το Σύνταγμα.
  Δεν μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση από δικηγόρο αν δεν αναλάβει την υπόθεση σου, μα καλά δηλαδή υπάρχει κόσμος που το πιστεύει αυτό.
  Αντί να δείχνετε την 2346/2016 δείχνετε ένα πιστοποιητικό που την αναφέρει, δείξτε την 2346 να την διαβάσουμε μόνοι μας. Βαρέθηκα να μου λένε οι άλλοι τι σημαίνει το κάθε τι.
  Γελάω με το ότι μια δανειακή σύμβαση παραβιάζει τα χρηστά ήθη, με τη λογική σας με το να είμαι γυμνός στο δρόμο κάνω οικονομικό έγκλημα.

 8. Και επειδή πήγα και διάβασα την 2346/2016 και δίνω το λινκ για να μην τρώμε και άλλο κουτόχορτο, αρκετά με τα ψέμματα.
  Αυτό που λέει η απόφαση είναι ότι η τράπεζα καταχρηστικά σε συγκεκριμένη εταιρεία αρνήθηκε να απαντήσει εγγράφως σε ερωτήματα της εταιρείας να ενταχθεί σε κάποια προγράμματα κρατική ενίσχυσης. Η ολιγωρία της τράπεζας κατέστησε την επιχείρηση μη βιώσιμη γιατί δεν μπορούσε να ενισχυθεί από τα προγράμματα. Από τη στιγμή που από λάθος της τράπεζας κατέστη η επιχείρηση μη βιώσιμη ακυρώθηκε η διαταγή πληρωμής που είχε βγάλει η τράπεζα.

  https://www.scribd.com/doc/314052879/%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%9D%CE%BF-2343-2016

  • Ακριβώς! Έγινε από το Πρωτοδικείο δεκτή η ανακοπή και ακυρώθηκε το ένταλμα. Δεν λέει η απόφαση για διαγραφή δανείου! Και είναι και απλά μια πρωτόδικη απόφαση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 9. Δημήτριος Αντωνίουπριν από 3 ώρες – Κοινόχρηστο δημόσια

  Panagiotis Hassiotis
  8 ώρες ·
  Επειδή κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μεγάλη παραπληροφόρηση και παραπλανητικά δημοσιεύματα σχετικά με την υπ΄ αριθ. 2343/2016 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, οφείλουμε πρωτίστως οι νομικοί να διαφωτίσουμε τους δανειολήπτες ότι η εν λόγω απόφαση δεν αναφέρει τίποτα για διαγραφές δανείων, και μάλιστα όλων ανεξαιρέτως (!) και των οφειλών προς τις Τράπεζες. Ούτε αναφέρεται σε άκυρα και καταχρηστικά δάνεια τα οποία όλοι (!) οι δανειολήπτες πρέπει να σταματήσουν να πληρώνουν. Η συγκεκριμένη απόφαση ακύρωσε μία διαταγή πληρωμής Τραπεζών κατά εταιρείας για συγκεκριμένο λόγο που αφορούσε μη έγκριση από την Τράπεζα να ενταχθεί η επιχείρηση σε συγκεκριμένο πρόγραμμα χαμηλότοκων δανείων. Ας είμαστε προσεκτικοί στις “δημοσιεύσεις” του Διαδικτύου και να μην πιστεύουμε ότι μας “σερβίρουν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Επόμενος θάνατος Carrie Fisher η πριγκίπισσα του Star Wars

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΜΕΙΣ