in

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ??? Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΒΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΩΧΡΙΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ????

  2. Καλό μήνα, εύχομαι. Η ευγένεια εν μέρει είναι κάτι έμφυτο που περνάει στο dna της επόμενης γενιάς. Είναι όμως μια αξία σπάνια. Όλα είναι θέμα ανατροφής. Αν μια οικογένεια δεν νοιάζεται ο ένας για τον άλλο, είναι φυσικό τα παιδιά να παίζουν ελεύθερα στους δρόμους και οι παππούδες να τριγυρνάνε ψάχνοντας για συντροφιά. Ορισμένοι βρήκαμε την ανθρωπιά μας στον καιρό του Κορωνοιού. Άλλοι συνέχισαν στην ασυδοσία. Νέοι ή ηλικιωμένοι.

  3. “Στο ίδιο καζάνι”… Η αρρώστια και η υγεία απ`τα γεννοφάσκια μας, μπροστά μας, φόρα παρτίδα πάντοτε ήντανε. Ευχαριστώ τη ζήση που μας τα δείχνει όλα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, συγχωρείστε με,, χάχάχάάά

  4. εντάξει, όλοι τα ίδια λέμε…γιατί έπρεπε να μας τα πει σε βίντεο; παιδιά κυκλοφορούν διάφορες ΨΩΝΑΡΕΣ που έχουν πάρει καλό κινητό, αράζουν στα αμάξια ή βγαίνουν έξω και βιντεοσκοπούν την αφεντομουτσουνάρα τους (συνήθως θεωρούνται “ωραίοι”) να λέει διάφορα “τρομερά” και “φοβερά” που γράφονται παντού φυσικά και τα κουβεντιάζουμε όλοι. Άντε με το κάθε βλάκα, βρήκαν τρόπο να πουλάνε τη μούρη τους

  5. Σας το λέω και σας προειδοποιώ γιατί ήδη δυο τέτοιοι κυκλοφορούν στο fb, τώρα βλέπω εδώ έναν τρίτο, άρα βρήκανε τα ψώνια τρόπο (δε χωράνε όλοι στα ριάλιτι) να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα…. ΕΛΕΟΣ!!! Ας μας λυπηθεί κάποιος

  6. Η ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΖΑ, ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ, ΤΟ ΠΛΑΝΩΝΕΝΟ ΣΤΟ ΟΛΟΝ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ!… ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΘΕΟΝ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Έρημος δρόμος

Ο Q και τα @ρχιδια μου κουνιουνται ..!