Ένα εξαιρετικά λυπηρό περιστατικό φαίνεται να έλαβε χώρα τα τελευταία 24ωρα στην Ελληνική Ειδησιογραφία που πρέπει όλους να μας προβληματίσει βαθιά ,αφού , στους πονηρούς καιρούς που ζούμε , μια αμερόληπτη ενημερωτική δημοσιογραφία είναι το τελευταίο ανθρώπινο δικαίωμα που δικαιούται να απολαύσει ο κάθε απλός πολίτης .
Το περιστατικό αυτό αφορά την έγκριτη και πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδα ¨ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ¨ , τους δημοσιογράφους (..) του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο (..) της Τούρκικης εφημερίδας Hürriyet ( Ας το διαψεύσουν )
Ο , κατά τα λοιπά εξαιρετικός τηλεοπτικός σταθμός που πρωταγωνιστεί στην ελληνική ειδησιογραφία , παρασύρθηκε απ ότι φαίνεται από τις προσωπικές ιδεοληψίες συγκεκριμένων δημοσιογράφων που πέτυχαν ( προσωρινά ελπίζουμε ) να μην προβληθεί την 21η Ιουνίου σε γνωστή ειδησεογραφική πρωινή εκπομπή κατά το ¨διάβασμα των εφημερίδων ¨ το πρωτοσέλιδο της ανωτέρω εφημερίδας γιατί , θιγόταν η προσωπικότητα του Ερντογάν ενόψει των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη δύο μέρες μετά .
Το γεγονός ότι είναι γνωστές ,οι συχνές συζητήσεις και επαφές και το τελευταίο διάστημα γνωστού Τούρκου καναλάρχη και παραγόντων των Τουρκικών ΜΜΕ με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ , δεν λέει απολυτός τίποτα απεναντίας ,δείχνει το επιχειρηματικό δαιμόνιο του τελευταίου.
Σύμφωνα λοιπόν με ¨υποκλοπή από τα κινητά τους ¨ που είχαν πάνω τους οι δύο δημοσιογράφοι ¨, ενοχλήθηκαν άλλη μια φορά , και τούτη τη φορά , από την αρθογραφία μας που φιλοξένησε η εφημερίδα την 19/6ου με θέμα « Ιδού τα μέτρα για να αποτραπεί πόλεμος με την Τουρκία . Υλοποιήστε τα ή θα κατηγορηθείτε για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»
Ήταν η μόνη που αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα μέτρα για το σοβαρό αυτό θέμα και μάλιστα από την 1η της σελίδα .
Στις 21/6ου η εφημερίδα , και σε συνέχεια , φιλοξενεί ξανά αρθρογραφία μας που τιτλοφορείται και στο διαδίκτυο , «Ταγίπ Ερντογάν «οι ΦΥΛΑΚΕΣ» του Ελληνισμού έχουνε μεγάλη καρδιά . Θα προσκυνήσεις στην Πόλη «Τον Βασιλιά» , θα πέσεις και τότε , θα σου δώσουν το χέρι τους να σηκωθείς »
Το συγκεκριμένο άρθρο μας αποστείλαμε παράλληλα μεταφρασμένο και στις Τούρκικες εφημερίδες Hürriyet , Habertürk και Yeni Şafak εκ των οποίων δημοσιογράφος της 1ης, φαίνεται να ενοχλήθηκε σφόδρα και έτσι, ¨σηκώθηκαν τα τηλέφωνα ¨ και οδηγηθήκαμε σε μια άκρως αντι-συναδελφική ενέργεια σε βάρος δημοσιογράφων που το μόνο που κάνουν είναι , να μεταφέρουν απ την ψυχή τους , την δική τους οπτική για τη σημερινή πραγματικότητα
Γιατί
Με εκτίμηση !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Αφήστε τη κλάψα γιατί μας πρηξατε… ομάδα υψηλής αστυνόμευσης και κολοκυθάκια τούμπανο….παρακαλεστε….αυτοί είστε…. κάνω υπομονή μήνες με τις ανοησίες σας .Ως εδώ! Οι Έλληνες δε προσκυνούν , αλλά απ’ ότι φαίνεται το … σκύψιμο του συνταγματικού τόξου είναι …. κολλητικό . κάντε πράξεις και αφήστε τα λόγια…. χορτάσαμε!!!