ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

2
6

Ποιο το στάδιο σου;
Ποια τα τελώνια της βασιλείας των ουρανών;
Ποια η εικόνα και η ομοίωση του Θεού;
Και ποιο το πνεύμα του ανθρώπου;
Ο Χριστός νίκησε τον σατανά, αλλά το αυτεξούσιο του ανθρώπου όχι;
Υπάρχει κάποιος σατανάς που κάνει ό,τι του λένε οι μάγοι αφέντες του;
Υπάρχουν τα μάγια και δεν υπάρχει το πνεύμα της Θέωσης;

Και όλα αυτά γιατί σας είπε o ιερέας για αόρατους διαβόλους… την ώρα που ο διδάσκαλος είναι ο ίδιος ο διαβάλλων διάβολος;
Με την δύναμη του Σταυρού λένε …και πείθουν τους αθώους πιστούς με φαντάσματα και φοβίες… τρόμο σπέρνουν ακόμα και στα μικρά παιδιά… «ο σατανάς φταίει παιδί μου», και κρατούν τον κόσμο μέσα στην λήθη να μην βλέπει την τραγική πραγματικότητα της αποξένωσης των πραγμάτων και της ελευθερίας από το δικαίωμα του ανθρώπου.

Εμείς το σώμα του Χριστού, εμείς η εκκλησία στα χέρια των μάγων ποιμένων του σατανά.
Εκατοντάδες σχίσματα και αιρέσεις, με δεκάδες αρχιεπισκόπους πάσης Ελλάδος· εχθροί αλληλο-αναθεματισμένοι μεταξύ τους, εχθροί και οι πιστοί του Χριστού και της Παναγίας αναμεταξύ τους… με ένα κοινό με τους νεοημερολογίτες… κηρύττουν αδελφωμένοι πως όποιος πιστεύει πως ο Χριστός νίκησε τον σατανά είναι αίρεση.

Μετανοείτε και γνώσθε την Αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς.

Ιω.

 

https://www.youtube.com/watch?v=711Ml6NQFRI

SOCRATESNIOS

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολεμος ..πολεμος …πολεμος…φανερος πια …το Αγιο Ορος χτυπιεται αλυπητα …οσο θυμαμαι τη δολοφονια του.Χριστοδουλου…το Βατοπεδι…και ολα τα σκανδαλα ….και ολα αυτα γιατι ;;; Γιατι αν πεσει η Ορθοδοξια νικησαν ….οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…..ξυπνατε Ελληνες χσνομαστε…..ενωθειτε κατω απο τη σκεπη του Πατερα μας….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ