Αποκαλύπτουμε το δολοφόνο της 32άχρονης Δώρας , που έχασε τη ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών .

Μας ανησυχεί κάπως η ¨καθυστέρηση ¨ της ΕΛ.ΑΣ να διαλευκάνει τη δολοφονία .

Ας βοηθήσουμε λοιπόν λίγο να ξεμπερδευτεί το κουβάρι .Πως ; Καλούμε την προανακριτική αρχή , να μην συμφωνήσει με τα παρακάτω .

Ο πατέρας και η μητέρα του νεκρού που επισκεπτόταν η Δώρα , ανέφεραν πως δεν ήξεραν την κοπέλα και ότι τη γνώρισαν στο κοιμητήριο, καθώς επισκεπτόταν κάθε μέρα το μνήμα του παιδιού τους.

Ο δράστης έδρασε μέσα σε νεκροταφείο , ημέρα , σε κοινή θέα , και χωρίς να λάβει ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης . Τούτο σημαίνει προχειρότητα και δράση εν θερμό παρά του ότι το θύμα πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα μετά τη δουλειά της, τα απογεύματα στον τάφο του “αρραβωνιαστικού της” .

Ο τρόπος του εγκλήματος δείχνει ότι ο δράστης είναι άτομο με ψυχικές διαταραχές Ο δράστης φαίνεται να είχε πάθος και συνάμα μίσος για το θύμα του.

Είναι όμως έτσι ;

Η γυναίκα (ευρισκόμενη δίπλα στον τάφο του “αρραβωνιαστικού της” που είχε σκοτωθεί σε εργατικό ατύχημα πριν 5 μήνες ) κατά τις πρώτες μαχαιριές που δέχθηκε, πάλεψε με τον δράστη καθώς το μπουφάν της ήταν πεταμένο και τα λουλούδια σκόρπια .Στην προσπάθειά της να ξεφύγει εκείνος-η την πρόλαβε και τη μαχαίρωσε πάλι. Αυτή συνέχισε να τρέχει φώναξε ¨βοήθεια ¨ την άκουσε και την είδε κάποιος που κινήθηκε προς το μέρος της αλλά , όταν την πλησίασε, και πήγε να την πιάσει , εκείνη έπεσε κάτω. Εκεί που έπεσε, εκεί ξεψύχησε. Το μόνο που είπε ακόμα ήταν ,”βοήθεια” (υπήρχαν σταγόνες αίματος ανά δύο μέτρα )

Προφανώς ο δράστης δεν μπόρεσε να συγκροτήσει – ακινητοποιήσει την 32άχρονη και έλαβε χώρα μεγάλη πάλη .

Ερώτηση . Ο δράστης ήταν άνδρας ή γυναίκα ;

Στο νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα, όλα μακριά από το σημείο του εγκλήματος. Τα κοιμητήρια συνήθως κατακλύζονται από γυναίκες. Η ώρα ήταν 17.30 απόγευμα , και η είσοδος από την κεντρική πύλη κάποιου στο Β κοιμητήριο Δήμου Αθηναίων γινόταν εύκολα αντίληψη .

Αυτό σημαίνει ότι ο δράστης , βρισκόταν ήδη μέσα στο νεκροταφείο όταν έφτασε η 32αχρονη . Εάν ήθελε να την σκοτώσει θα το έκανε πριν , χωρίς να γίνει αντιληπτός ή βραδινές ώρες .

Μήπως όμως ο δράστης , ήθελε να ξέρει το θύμα , το γιατί την σκότωσε;

Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να είχε πάει πριν στο νεκροταφείο , χωρίς να ξέρει πριν ότι θα πάει και το θύμα ; Γιατί είχε μεριμνήσει ο δράστης να έχει μαχαίρι πάνω του;

Μόνο δύο πρόσωπα . Κάποιος που επίσης πονούσε για τον χαμό του νεκρού ή κάποιος που ¨έβαλε στο μάτι ¨ το θύμα .

Τι έγινε λοιπόν : Ο δράστης είδε το θύμα καθώς εκείνη πήγαινε στο Νεκροταφείο , γνώριζε ότι πάει στον τάφο του αρραβωνιαστικού της και αποφάσισε ¨εν θερμό ¨ να της επιτεθεί βρίσκοντας «στα γρήγορα »το φονικό όπλο – μαχαίρι .

Είχαν περάσει όμως 5 μήνες από το θάνατο του αρραβωνιαστικού της , χρόνος αρκετός για να αναδειχθούν τυχόν διενέξεις εξαιτίας του θανάτου του . Διενέξεις δηλαδή μεταξύ του θύματος και κάποιου-ας που σχετιζόταν με τον αρραβωνιαστικό του θύματος .( να ξεκαθαριστεί εάν ήταν έγκυος )

Αυτό σημαίνει ( εάν είναι έτσι ) ότι το κίνητρο του δράστη δεν μπορεί να σχετίζεται με τον ¨αρραβωνιαστικό της¨ .Π.χ γυναίκα αντίζηλη που πίστευε ότι εξαιτίας της Δώρας , σκοτώθηκε – ¨έχασε¨ τον Γιάννη .

Τα τραύματα ωστόσο στο θύμα είναι τόσο βαθιά που χρειάζεται πολύ δυνατό χέρι για να γίνουν. Τούτο συνήθως παραπέμπει σε άνδρα αλλά , και σε εύσωμη γυναίκα το βάρος του χεριού της οποίας κατά το κτύπημα , προσθέτει ¨μεγάλη πίεση ¨ και κάνει φονικότερη την λάμα του μαχαιριού .

Ο μπροστινός τοίχος της περίφραξης του νεκροταφείου είναι ψηλός, προς τα πίσω όμως χαμηλώνει και από τα σύρματα μπορεί κάποιος πιο εύκολα να μπει και να βγει. Σύμφωνα με την περιγραφή εργαζόμενου στο Β’ Νεκροταφείο, κανείς δεν ακολούθησε την ελέγκτρια της εφορίας από το σημείο που μαχαιρώθηκε μέχρι το σημείο όπου τελικά έπεσε νεκρή.

Αυτό σημαίνει ότι και ο δράστης είχε επισκεφτεί το νεκροταφείο και είχε μάλιστα τον χρόνο να παρατηρήσει το χώρο . Είναι επίσης προφανές ότι ο δράστης μπήκε και βγήκε από το σημείο που το συρματόπλεγμα ήταν χαμηλό .

Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής.

Εν κατακλείδι.

Αποκλείεται το συμβόλαιο θανάτου , εξαιτίας της ιδιότητας της θύματος . Αποκλείεται να δολοφονήθηκε από άτομο που πρόσφατα απέρριψε για σχέση . Δεν ¨είχε στο μυαλό της ¨ όπως φαίνεται να ¨δοθεί ¨ σε νέα σχέση αφενός , αφετέρου ο δράστης δεν θα σκότωνε με αυτό τον τρόπο μέσα σε νεκροταφείο .

Το γεγονός ότι ο πατέρας του θύματος επιμένει σε αυτό το προφανές , επιβεβαιώνει ότι το κίνητρο δεν σχετίζεται με τον ¨αρραβωνιαστικό του θύματος ¨.Το ότι ο πατέρας και η μητέρα του νεκρού που επισκεπτόταν η Δώρα , ανέφεραν πως δεν ήξεραν την κοπέλα και ότι τη γνώρισαν στο κοιμητήριο επιβεβαιώνει επίσης ότι

.Αποκλείετε , να έχουμε να κάνουμε με έναν «μανιακό δολοφόνο», που μόλις ξεκίνησε το «έργο» του .

Δεν αποκλείουμε μόνο το ενδεχόμενο κάποια άλλη καπέλα , να ενοχλούσε το ότι, η 32αχρονη συνέχιζε να έχει ¨ψυχική επαφή ¨ με τον νεκρό φίλο της . Την ενοχλούσαν δηλαδή οι επαφές στον τάφο , κάτι που τελικά την ¨αρρώστησε ¨ ( γυναικεία αντιζηλία )

Όμως , μετά από 5 μήνες , το ενδεχόμενο αυτό σχεδόν αποκλείεται , ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ

ΑΠΛΑ !!

Έχουμε ληστεία με φόνο. Συγκεκριμένα , αρπαγή τσαντας , αντίσταση του θύματος , κτυπήματα διαφυγής του δράστη, φόβος αναγνώρισης και θανατηφόρα κτυπήματα .

Ο δράστης της δολοφονίας της άτυχης Δώρας , είναι ¨οπτικά ¨γνωστός στους εργαζόμενους του νεκροταφείου , όπερ σημαίνει ότι μπορούν να τον αναγνωρίσουν

Είναι νεαρός 25-30 , γύρω στα 1,85-1,90 , πολύ αδύνατος , σεσημασμένος για κλοπές , χρήστης ναρκωτικών και έχει σχεδόν συνέχεια τσιγάρο στο στόμα του .

Ο δράστης είχε δει τουλάχιστον δυο φορές την 32αχρονη να επισκέπτεται το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο σημαίνει ότι διέρχεται συχνά από τον δρόμο μπροστά από την είσοδο του νεκροταφείου , το οποίο με την σειρά του σημαίνει ότι διαμένει εκεί κοντά αφού ήταν απόγευμα .

Όποιος τον δει ή τον είδε , ας ενημερώσει την Αστυνομία .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

52 thoughts on “Αποκαλύπτουμε το δολοφόνο της 32άχρονης Δώρας , που έχασε τη ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών .

 1. Ανώνυμος says:

  πολύ λυπηρό πολύ τραγικό… πάει το κορίτσι έτσι απλά για μια παλιοληστεία; πόσο κρίμα, τόσο όμορφη νέα κοπέλα, πληγωμένη ψυχούλα απ τον θάνατο του αγαπημένου της τόσο τραγικό βρε παιδιά, μακάρι να βρει μόνο γαλήνη ειρήνη και ανάπαυση στην αγκαλιά του Θεού, τι τραγωδία, τί ανοησίες όλα αυτά που διαβάζουμε για άσχημες σχέσεις της οικογένειας και δάνεια και διορισμούς, φεύγουν τα νιάτα μας , τα σκοτώνουν…στάζει αίμα η καρδιά μου…
  0  0
 2. Ανώνυμος says:

  όντως αργεί πολύ η αστυνομία να τον πιάσει, μακάρι να μάθουμε γρήγορα ποιός είναι ο δολοφόνος για να λυτρωθεί έστω λίγο η οικογένεια και να μαζέψει τα κομμάτια της κι ίσως κάτω από τον κοινό πόνο ενωθεί κι αγαπηθεί ξανά…
  0  0
 3. Ανώνυμος says:

  η ώρα είναι αργά για να κατακλύζεται το νεκροταφείο από γυναίκες, συνήθως πηγαίνουν πρωί, απόγευμα πηγαίνουν οι εργαζόμενοι, συνήθως το απόγευμα για κάνα δίωρο υπάρχει ιερέας για να τελέσει τρισάγιο γιατί πηγαίνουν άνθρωποι μετά τις δουλειές τους, τουλάχιστον σ εμάς ετσι γίνεται, σε επαρχία, απόγευμα είναι ερημιά και μεσημεριανές ώρες νέκρα, φεύγουν οι ιερείς κι οι εργαζόμενοι
  0  0
 4. Φώς Φανάρι says:

  Οιταξιτζήδες έχουν συχνά ένα μαχαίρι, σε περίπτωση που πέσουν θύματα ληστείας. Ο πατέρας ούτε ένα δάκρυ, ενώ από την αρχή προσπαθούσε να στρέψει την προσοχή αλλού, λέγοντας ότι το έκαναν πληρωμένοι δολοφόνοι λόγο των υποθέσεων της κόρης του. Όταν τον ρώτησαν αν μπορεί να το έκανε ένας πρώην φίλος της κοπέλας, ήταν 100% σίγουρος πώς όχι, ενώ άλλος πονεμένος στη θέση του θα εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα. Μετά από τρείς μέρες θυμάται ότι εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο με το ταξί.
  0  0
 5. Ανώνυμος says:

  ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ, ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΙΣΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ;ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΗΡΑΚΛΗΔΕΣ ΠΟΥΑΡΟ
  0  0
  • Zaolin says:

   Είχε πει η μάνα της πως ηταν σίγουρη αν η κόρη της βρισκόταν σε μια τέτοια κατάσταση τσαντάκια θα έδινε αμέσως την τσάντα χωρίς να αντισταθεί και να το ρισκάρει.
   0   0
 6. Φώς Φανάρι says:

  «Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία έξω απ’ το νεκροταφείο», αποκαλύπτει ο πατέρας της Δώρας. Και το αποκαλύπτει 3 ημέρες μετά, αφού κατάλαβε ότι κάμερες της περιοχής κατέγραψαν το ταξί του! Φυσικά οι περισσότεροι ταξιτζήδες κουβαλάνε μαζί τους ένα μαχαίρι, για άμυνα σε περίπτωση που πέσουν θύματα ληστείας, οπότε υπήρχε και το εργαλείο. Ο Πατέρας εκμεταλλευόταν οικονομικά την κόρη του, την έβαζε να του βγάλει δάνεια και γενικά την χρέωνε συχνά. Είναι αυτοκαταστροφική προσωπικότητα ο πατέρας.
  0  0
  • Φώς Φανάρι says:

   Βίος και πολιτεία ο πατέρας… για αυτό περίμενε λιγάκι η αστυνομία και δεν τον έβαλε αμέσως να δώσει κατάθεση. Για να δούμε τι θα πει σήμερα και πώς θα τον στριμώξουν! 😉 Θα βρεθούν στοιχεία DNA και μέσα στο ταξί του σύντομα…
   0   0
 7. Stratis says:

  Πολύ φοβάμαι πως είναι ο Πατέρας της. Μόνο κάποιος που την πονάει πραγματικά φροντίζει να σκοτώσει το θύμα και όχι να το αφήσει να ψυχομαχεί και να ταλαιπωρείται. Σαν οδηγός ταξί έχει πάντα ένα αμυντικό όπλο κάπου κάτω από το κάθισμα για να μη πέσει θύμα ληστείας, οπότε είχε μαχαίρι. Δεν κατέθετε επί μέρες επειδή δεν ήταν στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση αλλά έδινε αδιάκοπα συνεντεύξεις!
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   εντάξει αυτό με τις συνεντεύξεις μπορεί να το κάνει και το μετατραυματικό σοκ, το είδαμε και στο παλικάρι τον Υπάτιο, δεν είναι ποινικό αδίκημα φυσικά και η αστυνομία στην κατάθεση αιφνιδίου θανάτου πάντα δίνει χρόνο πόσο μάλλον σε τέτοια περίπτωση φρικτή δεν πιστεύω ότι είναι ο πατέρας είναι ληστεία από ψυχάκια ή εν βρασμώ, δείχνει προχειρότητα η δολοφονία
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   και πώς γνωρίζουμε αν δεν έχει ήδη πάει ο πατέρας στην αστυνομία κι αν όλο αυτό δεν γίνεται για δημοσιογράφους και για άλλους λόγους;; το σίγουρο είναι ότι σήμερα αύριο θα φανεί
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   Οι μαχαιριές πρόσωπο κοιλιά και θώρακα δείχνουν ψύχωση και μένος, μπορεί να είναι κανένας δήμιος καημένο ΄΄προσφυγάκι΄΄ από αυτούς που έρχονται σωρηδόν και του λειψε το μακελειό να κόβει κεφάλια, με κίνητρο πάντα την ληστεία στο πιό κατάλληλο μέρος, δεν σ αφήνουν να φύγεις απ την χώρα θες λεφτά ξεσπάς και το μίσος σου με απανωτές μαχαιριές, αποκλείεται; προχθές έπιασαν έναν μακελάρη καημένο ΄΄πρόσφυγα΄΄ ψυχασθενή και φρίκαραν οι αστυνομικοί από τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς στο κινητό του
   0   0
 8. Stratis says:

  Ολα αυτά σε συσχετισμό με το γεγονός πως το θύμα είχε ασφάλεια ζωής που θα εισπράξουν οι γονείς δείχνει και το κίνητρο. Ο Πατέρας της σε μια από τις πολλές δηλώσεις του είπε πως δεν ήθελε η κόρη του να πηγαίνει στο νεκροταφείο και πως τυχαία την ίδια ώρα περνούσε με το ταξί απ’ έξω και πήρε πελάτη. Το ανέφερε αυτό σε περίπτωση όπως είπε να τον έχουν καταγράψει οι κάμερες.
  0  0
 9. Stratis says:

  Αρα, ενδεχομένως την πήγε εκεί, της είπε να μην ξαναπάει, είχαν διαπληκτισμό, την σκότωσε, πήρε την τσάντα για να φανεί ληστεία, και άρχισε να φωνάζει πως θέλει τον δολοφόνο να τον κάνει κομματάκια για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες προσθετοντας επίσης πως η κόρη του είχε πολύ σημαντικές φορολογικές υποθέσεις και άρα μάλλον την σκότωσαν τα συμφέροντα. Μετά την κατάθεσή του θα μάθουμε τον δολοφόνο. Δηλαδή, ουσιαστικά η ανακοίνωση λείπει μόλις λήξει το σόου του Πατέρα.
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   δεν θέλω να το πιστέψω Στρατή… είναι φοβερό όπως και σχόλια που διάβασα αλλού που έλεγαν ότι μπορεί να πίεζε το παιδί να κάνει εξυπηρετήσεις εφοριακές σε φίλους κι αυτή δεν ήθελε μάλλον θα είναι μια ανείπωτη τραγωδία..
   0   0
   • Stratis says:

    Εκτίμηση εκφράζω. Αν είναι ο Πατέρας το παρατράβηξε. Αν δεν είναι, όταν βρεθεί ο δολοφόνος θα ήθελα να του τον παραδώσουν. Πάντως όλοι η οικογένεια αναφέρει πως είναι επικίνδυνος άρα υπάρχει η φωτιά. Από ό,τι έμαθα κατέθεσε και έφυγε, άρα τώρα θα αρχίσουν να τον παρακολουθούν. Σύντομα θα γνωρίζουμε.
    0    0
    • Ανώνυμος says:

     Ολοι εκτίμηση και υποθέσεις κάνουμε φυσικά, δεν πιστεύω να είναι ο πατέρας, αν αποδειχθεί ότι είναι τότε η μέση ελληνική οικογένεια δεν νοσεί απλώς, έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί…Ελάχιστες πλέον θα είναι οι ευλογημένες οικογένειες μέσα στην χώρα μας που θα δώσουν πραγματική μάχη για να παραμείνουν έτσι, με όλα αυτά που ζούμε. Πάντως η Αστυνομία οφείλει σε όλους μας ,να συλληφθεί άμεσα ο δολοφόνος που καθιστά επικίνδυνη για την ζωή του μέσου πολίτη ακόμα και μια επίσκεψη σε κοιμητήριο, αφορά την
     0     0
    • Ανώνυμος says:

     (συνέχεια σχολιου)αφορά την ελληνική κοινωνία, αν δεν βρεθεί , τότε πράγματι το γόητρο της έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα, δεδομένου των επικίνδυνων καταστάσεων που βιώνουμε, μπαχαλάκηδες κλπ οι οποίοι ζουν ανάμεσα μας λες και δεν έγινε τίποτα
     0     0
  • Ανώνυμος says:

   στο τελευταίο έχεις δίκιο, μόλις τελειώσει η κατάθεση θα έχουμε πιστεύω ανακοίνωση, είναι ζήτημα χρόνου πια
   0   0
 10. maria says:

  ADELFIA EGO DEN NOMIZO NA EINAI O PATERAS! TA ADELFIA TIS TA AGORIA DEN BGIKAN NA POUN TIPOTE ENO H ADELFI TIS NAI? OI FILOI TOUS? DEN LEO TIPOTE, ETSI MOU PERASE APO TO MIALO KAI TO MIRAZOMAI MAZI SAS, XERETISMOUS APO STOUTGARDI KAI PALLI KAI PANTA
  0  0
 11. Georgios says:

  Τα κινητρα οικονομικα και αισθηματικα..
  Δεν ειναι ο πατερας, αλλα καποια η οποια γνωριζε που υπηρχαν καμερες, και προσπαθησε να μην την καταγραψουν μπαινοντας και βγαινοντας..
  Μπορει να να ειναι δυο οι δραστες, και εαν ειναι ετσι τοτε αυτος η αυτη που την σκοτωσε, αν ηταν ανδρας ειχε γυναικεια αυμπεριφορα, για αυτο λεω οτι ισως ηταν γυναικα η ντυμενος γυναικα..
  Οι τραπεζικοι λογαριασμοι να ελεχθουν σε δυο οικογενειες και της ιδιας..
  0  0
 12. Ανώνυμος says:

  Πάντως η παρουσία δικηγόρων δείχνει την έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών στην Ελληνική Αστυνομία και αυτό είναι ένα μήνυμα, γιατί διαβάσαμε ότι και οι άλλοι συγγενείς πήγαν με δικηγόρο
  0  0
 13. Ανώνυμος says:

  Το ότι την δολοφόνησαν στο νεκροταφείο πάει να πει ότι έπρεπε να την ξεφορτωθούν γρήγορα η είχε εκεί ραντεβού να γίνει κάποια ανταλλαγή και δυστυχώς τον αναγνώρισε, η έπρεπε να φανεί σαν έγκλημα πάθους, αλλά το μικρό μαχαίρι δεν συμπίπτει με την πρόθεση για δολοφονία από ένα άπειρο άτομο και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από διάφορους σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με κάποια υπηρεσία, γιατί μία μας λένε ήταν ψηλός 185, 195 μια 175 κτλ.
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   Να προσθέσω πως 14 μαχαιριές στην πλάτη και όχι στην κοιλιακή χώρα με βάζει σε σκέψη πως το άτομο έχει περάσει από ειδική εκπαίδευση η έχει οδηγίες πώς, πως δεν ήθελε να γεμίσει με αίματα. Νομίζω πως έχει να κάνει με παρακράτος. Βέβαια θα μπορούσαν απλά να της σπάσουν το λαιμό και να την αφήσουν κάτω από κάνα δενδράκι αλλά θα ξέραμε 100% πως είναι επαγγελματίας, από τι φαίνεται η οικογένεια ξέρει τα πάντα για αυτό έχουμε ψύχραιμη αντίδραση του πατέρα έχει και άλλες ζωές να προστατέψει.
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   Σε ακτίνα 3-4 στενών υπήρχε όχημα διαφυγής, όταν έφευγε φόραγε οιοσδήποτε κουκούλα, κάτι περίεργο συνέβη και ήταν πολύ μελετημένο το έγκλημα και απλοί βλακόμπατσοι δεν θα το εξιχνιάσουν ποτέ. Έχουν να κάνουν με άτομο με ιδιαίτερα υψηλό IQ. Ψάχνουν στο φάτσα μπουκ λέει τις επαφές της, έλεος, μιλάμε για καθυστερημένα άτομα. Για να τον βρείτε πρέπει να σκεπτείτε όπως αυτός, τι θα κάνατε στην θέση του.
   0   0
   • Ντετέκτιβ says:

    βλέπουν λέει τις αναρτήσεις της στο φέισμπουκ λες και οι αναρτήσεις που μπαίνουν εκφράζουν τα μύχια του ανθρώπου, βλέπεις κάτι σ αρέσει το δημοσιεύεις γιατί δείχνει τραβηχτικό σε λάικ αυτό δεν σημαίνει ότι σε εκφράζει, στα μηνύματα ίσως βρεθεί κάτι, μάλλον ήταν πληρωμένος δολοφόνος που το είχε οργανώσει πολύ πολύ καλά για να παιδεύεται η αστυνομία τόσο, μάλλον θα μείνει ανεξιχνίαστο…
    0    0
 14. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Πρεπει να ειναι πολυ αχρηστος ,οποιος το εκανε ,14 μαχαιριες για να ισοπεδωσης μια κοπελλα ,την μισουσε τοσο πολυ ;η ειχε τετοια τρομερη αναγκη για μερικα χρηματα ;και την ειχε βαλει “στο ματι “;΄κατι γινεται…πολυ παλαβρα εχει σκασει μυτη .
  0  0
 15. Niki says:

  Πως σας φαίνεται η σταση της μητερας του νεκρού φίλου της Δώρας; τελικως ήταν παιδικοί φίλοι, πως δε την ηξεραν;ηταν ζευγάρι;
  0  0
 16. Ανώνυμος says:

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΦΟ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ
  0  0
  • Τάπερ Κλαιομούνης says:

   Εγώ γνωρίζω ότι οι χριστιανοί κάνετε ανθρωποθυσίες και ζωοθυσίες. Όσοι έχετε άγνοια, διαβάστε την Αγία Γραφή σας που μιλάει για τα ιερά Θυσιαστήρια. Ο Σατανισμός καταδικάζει και απαγορεύει τις θυσίες. Σατανισμός και Θυσιαστήριο είναι πράγματα πλήρως αντισυμβατικά μεταξύ τους. Ποτέ δεν γινότανε θυσίες στο Σατανισμό. Πάντως ένας χριστιανός μπορεί να έκανε τη θυσία που λες, δεν το αποκλείω ως ενδεχόμενο. Κοίτα να δεις, που αυτός ο χριστιανός θα είναι και ταξιτζής στο τέλος. Ο χριστιανισμός φταίει !
   0   0
 17. OMG&LOL LOL LOL... says:

  Δεν ξέρω τι λέτε όλοι εσείς που φιλοσοφείτε και κάνετε κόντρα στο ποιος θα πέσει πιο κοντά στον σφαγέα…
  Αλλά εγώ ένα έχω να πω…
  Οποίος μπόρεσε αυτό το πανέμορφο πλάσμα να του δώσει 14 κτηνώδες μαχαιριές και να το κατακρεουργήσει ήταν ΤΕΡΑΣ!
  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑΣ δεν θα τολμούσα να πω, καθώς αυτοί είναι τελείως αδύναμοι απέναντι μας μετά την θυσία του Χριστού μας!!! Τέρας φίλε…τέρας…
  Καλό Παράδεισο κούκλα μου και Αδερφή Ψυχούλα!
  0  0
 18. Σωτηρης says:

  2 σημαντικές παρατηρήσεις για το προφίλ του δολοφόνου,1] είναι ψυχακιας αυτο φαίνεται απο τις 14 μαχαιριές,2] δεν ειναι επαγγελματιας,,,ομως ειναι βάλτος ,η απο καποιον πρωην η απο το βρόμικο περιβάλλον του πατερα της με ολο αυτο που εχει κανει στο παρελθόν[μάλλον με θαλασσοδάνεια και μπροστινούς[αυτο το καταλαβα απο την καταγκελια της θειας της οτι εβαζε την κορη του να παιρνει δανεια για λογαργιασμο του ] σε άλλο σχόλιο ποιο κάτω θα σας πω τι νομιζω οτι εγινε και καλο θα ειναι να το δει η αστ
  0  0
 19. Σωτηρης says:

  ο πατέρας της κοπέλας είναι υπεύθυνος για την δολοφονία της αλλά δεν είναι ο δολοφόνος.. Μάλλον είναι ανακατεμένος σε κύκλωμα θαλλασοδανειων που εκει χρησιμοποιουνται ναρκομανείς για μπροστινοί για θαλασσοδάνεια και άλλες δουλείες..κάποιος απο αυτο το περιβάλλον ειναι και ο δολοφόνος και εύκολα η αστυνομία θα τον ανακαλύψει πριν απο τον πατερα [γιατι αυτος θα τους οδεύσει εκεί]..
  0  0
 20. Σωτηρης says:

  η εργασία της κοπέλας [σδοε]επισης εξυπηρετούσε τα υποπτα παιχνίδια του πάτερα της με τον υπόκοσμο ίσως και να εκβίαζε κάποιους με την θέση της κόρης του στο σδοε,και αυτοί να έβαλαν κάποιο ναρκομανή απο το τιμ για προειδοποίηση και αυτός να τα σκάτωσε…για αυτό και η προσπαθια του πατερα να αποπροσανατολισει λέγοντας οτι να πει το ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΙς ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ.Ειναι φανερο οτι και ο ιδιος αισθάνεται υπεύθυνος για το χαμο της κορης του.. επιμένω οτι ο δολοφόνος ειναι ναρκομανής ..
  0  0
 21. kves says:

  αν ειναι ο πατερας της να τον πιασουν τον καριολη να τον βαλουνε με τα αλανια μεσα και να του κανουνε τον πατο χωνι για παγωτα
  0  0
 22. Ντετέκτιβ says:

  ο πρώην φίλος της αστυνομικός λένε έχει ακλόνητο άλλοθι, και τί σημαίνει αυτό; τίποτα σε εγκλήματα πάθους, ειδικά αν βάλεις κάποιον άλλον να κάνει την βρωμοδουλειά…και εκτελεστικά όργανα δολοφόνους έχει πολλούς η πατρίδα μας δυστυχώς..μάλλον διαβάζω πολύ Ρόμπερτ Βαν Γκούλικ…ήταν μελετημένη καλά η διαφυγή του απ τους μαντρότοιχους, και δεν μπήκε από κει που είχε κάμερες φυσικά, δεν λέει τίποτα το ακλόνητο άλλοθι σε τέτοια εγκλήματα προμελετημένα, ο ληστής αρπάζει και φεύγει δεν ρισκάρει
  0  0
 23. Ανώνυμος says:

  δείτε τα παρακάτω βίντεο, η αστυνομία οφείλει να ξεσκονίσει πολύ προσεκτικά τον φίλο της και τον φίλο της μάνας της, κι ας έχουν τα εκατό άλλοθι έκαστος,άλλος ο εγκέφαλος κι άλλος ο εκτελεστής αν τα ακούσει κανείς προσεκτικά σε συνδυασμό με τα ποστς στο φεισμπουκ και με το ότι γνώριζαν πολύ καλά τις κινήσεις της…
  γιου τιουμπ
  1.Φίλος Δώρας Ζέμπερη/2.Entertv: Τι λέει ο φίλος της μητέρας της 32χρονης Δώρας
  0  0
 24. Ανώνυμος says:

  Μπορεί να την γούσταρε ο πατριός και να την πίεζε και το κορίτσι να μην είχε να μιλήσει πουθενά κι έβρισκε γαλήνη στα νεκροταφεία, είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές να σε γουστάρει ο φίλος της μάνας, ή να είχε πληγωθεί από την σχέση της κι αυτός να τη ζήλευε να μην καταλάβαινε γιατί πήγαινε στα νεκροταφεία, δεν λένε τίποτα τα άλλοθι όταν το μυαλό είναι πειραγμένο και βάζει άλλον κι έχεις δαιμονιστεί από πάθος ή εκδίκηση
  0  0
 25. Ανώνυμος says:

  κατά τα άλλα ο πατέρας είναι ύποπτος επειδή είπε στη γυναίκα του να μην ανεβάζει τον γκόμενο σπίτι, δίκιο είχε ο άνθρωπος, όταν έχεις δυό πανέμορφες κοπέλες δεν ρισκάρεις να έχουν επαφή με τον φίλο σου, κρίνουμε αναπόφευκτα αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους λόγω της προσπάθειας που κάνουμε όλοι να δούμε ποιός μπορεί να το έκανε διότι όλοι συγκλονιστήκαμε, ας μας συγχωρέσουν…
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.