in

Απόδειξη Γκιόλβα Ύπαρξης Ολύμπιων Τεκμηριωμένη από NASA… (video)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ« ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛEΕΙ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ, ΣΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ, ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2002, ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ VIDEO,

ΑΠΟ 1.00 ΜΕΧΡΙ 1.24, ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΛΑΝΗΤΗ, (ΟΥΡΑΝΤΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ), ΔΙΔΥΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΩΗ!!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΗΣ – ΗΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΤΙΑΣ – ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ, 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ 365 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΤΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ VIDEO, ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ VIDEO, ΑΠΟ 8.15 ΜΕΧΡΙ 9.12, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ “ΔΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, (ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΡΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ)!!!

ΑΡΑ, Ο ΓΙΟΛΒΑΣ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙ” ΑΥΤΟN ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΟ…

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2002!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7 – 7 -2013, (ΔΗΛΑΔΗ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!!) ΟΡΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASA:

ΔΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASA ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ:

«Πριν απο 2 μέρες, (δηλαδή στις 5/7/2013), πήραμε φωτογραφίες απο το διαστημόπλοιο Rts-445-8 που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πισω απο το Ηλιακό στεφάνι.

Μετά απο αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός ( ονομάστηκε Πλανήτης Χ ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς απο τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.

Η απόσταση του απο τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα , ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η αποσταση γής και ήλιου με αποτελεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την γή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον “δούμε” μέχρι σήμερα.

Προκειται για έναν “δίδυμο πλανήτη” της γης.

Στο βίντεο που λάβαμε απο το διαστημοπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οπόια συνδέει μεσω ακτίνων λειζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο . Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.«

Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσιστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας απο ότι πιστευαμε!

Μετα τιμής Dr Richard Andersons Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 3 N.A.S.A 7/7/2013

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΓΙΟΛΒΑΣ ΤΟ 2002 ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΤΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ), ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ VIDEO, ΟΤΑΝ H NASA ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ 5/7/2013;!!!!!!!!!!

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ;

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ «ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ«;

ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ Η ΌΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ , ΓΙ” ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΥ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ 5η ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ).

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΕ 2 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΟΥΝ ΩΣ ΚΥΚΛΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ:

ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ «ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ«, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ, (ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ). ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ!!!!

ΕΤΣΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, Ή ΧΑΖΑΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, Ή ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!

alfeiospotamos

Σχόλιο diadrastika: Η λεγόμενη ύπαρξη ενός πλανήτη σαν την Γη, αντιδιαμετρικά αυτής και πίσω από τον Ήλιο, είναι γνωστή, ως θεωρία, τουλάχιστον, από τον Φιλόλαο. Το όνομα αυτής της… αντι-Γης: Αντιχθών. Οπότε είναι προφανές πως οι Ολύμπιοι επιβεβαίωσαν τον Φιλόλαο, μέσω του Γ. Γκιόλβα και η ΝΑΣΑ, άθελά της, τους επιβεβαίωσε όλους ! ! !

Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr:

«»Διαστημικό σκάφος Rts-445-8, δεν υπάρχει. Dr Richard Andersons, Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 3, N.A.S.A, δεν υπάρχει. Και γενικά δεν υπάρχει οποιουδήποτε είδους αναφορά περί αντιδιαμετρικού πλανήτη…«»

Όποια κι αν είναι η αλήθεια (ή αν αυτή η αλήθεια συγκαλύπτεται), δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταγραφεί μία μεγάλη σφαίρα πίσω από τον ήλιο και πάντα υπάρχουν εκείνοι που χωρίς να έχουν σχετικές γνώσεις να βεβαιώνουν το αντίθετο, επικαλούνται πάντα την NASA η οποία δεν δίνει ποτέ απαντήσεις… και όταν το κάνει είναι αμφιλεγόμενες… ανάμεσα σε πολλές λογοκριμμένες εικόνες και κομμένα video…

Απόδειξη Γκιόλβα Ύπαρξης Ολύμπιων Τεκμηριωμένη από NASA… (video) - Εικόνα1

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Και μόνο ο τρόπος που τα γράφει είναι παντελώς ηλιθιότητα… Σου λέει η νέα πιστεύεις ή είσαι ηλιθιος!!! Σαλτα και κάνε κάνα μπάνιο κούκλα μου…Αυτό είναι το πρόβλημα σου αν υπάρχουν ή όχι αυτοί οι εξωγήινοι ??? Στα παπάκια μας αν υπάρχουν ή όχι.. Το πρόβλημα είναι ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε στον χρόνο που μας δίνετε στην γη…

 2. πριν λιγα χρονισ ειχα επισκεπτει νοητικα τον αντιχθον χωρις να ξερω πως υπαρχει. κατα τη διαρκεια διαλογισμου με ηχους μονρο βρεθηκα κοντα στο αστρο μας.
  περασα ξυστα πανω απο τον ηλιο οι γλωσσες του καυτες με διαπερασαν χωρις να με καψουν.. η αλλη μερια σκοτεινη στο βαθος ενα σημειο φωτος στην αρχη σε δευτερα εγινε πλανητης, ειναι μικροτερος απο την γη σκεφτηκα, ενας μικρος λαδοπρασινος πλανητης με λιγες διασπαρτες λιμνες ηταν μπροστα μου…βουτηξα απο περιεργεια να δω την επιφανεια. το πρασινο χρωμα ηταν απο τα δαση… ενας πλανητης ολος δασος! και ναι στο βαθος εβλεπα διασπαρτα λευκα σπιτια..

 3. Τα ελληνικα τελωνεια του διαστηματος περιπολουν γυρω απο τη γη και αναμενουν την καταλληλη ωρα να αποκαλυφθουν.Νικητας Χρουτσωφ.Σεπτεμβριος 196ο στα ηνωμενα εθνη.Καποιοι κοιμηθειτε ορθιοι και περιμενετε τη σωτηρια απο τον γιαχβε και τον παιδι του που ηρθε οχι για τα εθνη αλλα για το απολωλος προβατο του ισραηλ.

 4. Aνθρωπακο,δεν μπορεις να κανεις τιποτε μονος σου αν δεν τους παρουν αμπαριζα αυτοι που τους ξερουν καλα εδω και 11000 χρονια.Τους ειχαν κανει μανταρα και λογω μεγαλοψυχιας του Διος,εβγαλαν παλι γλωσσα.Εχουν γνωση ομως οι φυλακες.Αν δεν αναγνωριζεις το μεγαλειο του Σωτηρος Διος,βγαλε απο το λεξιλογιο σου το πρωτο συνθετικο ΔΙΑΣ και πηγαινε παιξε μπαλα.

 5. Πολύ μεγάλος επιστήμονας στον τομέα του. ΟΜΩΣ: Αφού επικοινωνούσε μέσω μέντιουμ σε άλλες διαστάσεις τότε δεν υπάρχει αμφιβολία οτι εδώ πρόκειται περί δαιμονικής πλάνης. Οι δαίμονες έχουν τον τρόπο να πλανούν τόσο τους αμόρφωτους όσο και τους μορφωμένους. Έχουν και για τις 2 περιπτώσεις την “κατάλληλη τροφή“αλλά και τον ύπουλο τρόπο να αποκρύπτουν την ταυτότητά τους. Ρωτήστε τους αγίους πατέρες των ασκητηρίων να σας ενημερώσουν αναλυτικά τους τρόπους, τις μορφές, και τις πονηριές που χρησιμοποιούν για να πλανήσουν τους ανθρώπους.

  • Είχα δεί την συγκεκριμένη εκπομπή με τον κ.Γκιόλβα και όχι μόνο αυτήν , και όντως τον θεωρούσα μεγάλο επιστήμονα και πατριώτη , ( όσον αφόρά τη δράση και τα επιτεύγματά του εφόσον είναι πράγματι αληθινά )αλλά ομολογώ κι εγώ πως αυτό για το μέντιουμ δεν μου”έκατσε”καθόλου καλά και με απογοήτευσε . Δέν συνάδει για σοβαρό άνθρωπο και επιστήμονα του κύρους του. Δεν μπορείς να είσαι σοβαρός , μορφωμένος και συγκροτημένος άνθρωπος εφόσον πιστεύεις σε μέντιουμ , γιατί καταντάει αυτοεξευτελισμός . Kαι όσο για τον πλανήτη που αναφέρεται στο άρθρο ακόμα και αν υπάρχει δεν βλέπω αυτό σε τι θα ωφελήσει όλους εμάς δεδομένου οτι έτσι κι αλλιώς ούτε τον είδαμε αλλά και δεν ξέρουμε κατά πόσον είναι αλήθεια όλα αυτά γιατί η ειδικά η ΝΑΣΑ δεν φημίζεται για τον ζήλο της σε ότι αφορά την επιστημονική αλήθεια και την προσφορά της στην ανθρωπότητα .

  • Ασυμβίβαστε καλά το πάς μέχρι τη στιγμή που υποκύπτεις σε …συμβιβασμούς!
   Σωστά γράφεις ότι το πάνω χέρι το έχουν οι δαίμονες,δηλαδή όντα άλλης και προφανώς ανώτερης διάστασης,με νοημοσύνη και λειτουργίες άγνωστες σε εμάς.
   Άρα μπορούν να παρουσιάζονται στον κάθε έναν που “επικοινωνεί” μαζί τους,με όποια μορφή ή ταυτότητα θέλουν και να του δίνουν πληροφοριες και δεδομένα,που είναι αδύνατον να διασταυρωθούν και να ελεγχθούν για την αξιοπιστία τους.
   Καλά κανεις λοιπόν και απορρίπτεις ή έστω αμφισβητείς τα λεγόμενα του Γκιολβα.
   Όμως με την ίδια λογικη,με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό,θα έπρεπε να αντιμετωπιζεις και τον Μωυσή ας πούμε,ή τον Ιωάννη της αποκάλυψης,όποιον τέλος πάντων δηλώνει ότι μιλάει με “θεούς” και του λενε “αλήθειες” που πρέπει να τις μεταφέρει στους “κοινούς θνητούς”…
   Απόρριψη ή έστω αμφισβήτηση λοιπόν,σε ΟΛΟΥΣ τους “ενδιάμεσους”,μέντιουμ,σε όσους δηλώνουν ότι έχουν το “χάρισμα” και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους πιστέψουμε…

   • Άσε τον Ιωάννη αγόρι μου και βρες εσύ τη χαμένη σου μπάλα που ψάχνεις τοοοοοοοοσο καιρο…. Η αποκάλυψη και ο Άγιος Ιωάννης δεν είναι για σένα αλλά για ανώτερα μυαλά…. όχι για τα σκουπίδια σαν εσένα. Αντε μην ακούσεις τίποτα γαλλικά χριστουγεννιατικα

    • Το γεγονός πως τραβάς ζόρι σε ο,τι γράφω είναι αδιαμφισβήτητο.
     Όπως και ότι βρίζεις απρόκλητα,ως καλος χριστιανός υποθέτω.
     Όσο και να με παρακαλάς,το μόνο που θα μπορούσα να σου σκισω,θα ήταν …το ανώτερο μυαλό σου,αλλά όπως φαίνεται με πρόλαβαν άλλοι…
     Καλό θα ήταν,να γράφεις μόνο αν έχεις να πεις κατι,χρησιμοποιώντας κοινή λογική κι επιχειρηματα.
     Οι ψευτομαγκιες του κώλου,περνάνε μονο σε ομοίους σου.

 6. Απ τη στιγμη που διαβαζει κανεις για ακτίνες λέιτζερ ….. άσ’τα βράσ’τα…..
  Μόνον η ΟΕΑΡΑ είναι ετη φωτος μπροστα ρε…
  ακου ακτινες λεϊζερ…..εδω εχουμε ακτινες νετρονιων ρε….

 7. Μπράβο για τις εφευρέσεις του αλλά μόνο και μόνο που έδωσε, τα τεχνικά χαρακτηριστικά. σχέδια, στους Αμερικανούς, από μένα τρώει άκυρο! Ας τα έπαιρνε στον τάφο του…
  Αλλά έτσι είναι με τους επιστήμονες, καίγονται για την αναγνώρισή τους περισσότερο, παρά για κάποιον σκοπό/ όραμα!

 8. Η Κρυφη η γνωση συνδεει το χριστιανισμο με τους ολυμπιους ο Χριστος Ας πουμε ηταν Ελληνας και πανω στο σταυρο φοραγε ελληνικη ενδυμασια.
  Αν θελεται να μαθεται για τους ολυμπιους ασχοληθειται με αυτη τη γνωση.
  Καποια στιγμη θα συμβουν απιστευτα πραγματα που ο ανθρωπινος νους δεν θα δυναται να κατανοησει.

  Οσοι ασχολουνται με τη κρυφη τη γνωση αλλα εχουν και τη δυνατοτητα να καταλαβουν αυτοι γνωριζουν.
  Οι υπολοιποι απλα θα μεινουν στο σκοταδι.

   • Καθολου απλα μιλαω για τη κρυφη τη γνωση ο αποκρυφισμος δεν ειναι η γνωση των μαγων ή των μυημενων οποσδηποτε ο αποκρυφισμος ειναι η λεγομενη κρυφη γνωση πανω σε ολα τα θεματα κυριως στην ιστορια του κοσμου.

    Ο Χριστιανισμος συνδεεται με τους ολυμπιους ο Θεος κι ο Χριστος συνδεεται με το δωδεκαθεο.

    Το αππολωνιο το φως απο τη μια το φως του αγιου πνευματος απο την αλλη υπαρχει συνδεση αρκει ο ανθρωπος να εχει την ορεξη να ψαξει τις λεπτομερειες.

    Το ματριξ η εικονικη πραγματικοτητα εχει μια μεγαλη συνδεση με ολ αυτα που γινονται.
    Απο τη πορια του ματριξ θα εξαρτηθουν πολλα πραγματα διλ το πως θα κυλησει το μελλον.

    Εαν το ματριξ κολλησει ο κυκλος δεν θα κλεισει ποτε κι ο ανθρωπος θα υποφερει.

    Το ματριξ ειναι το παιχνηδι των θεων που προσπαθουν να ελεγξουν οι ανθρωποι.

    Ειπα οι ανθρωποι εννουσα ομως η ελιτ οι λιγοι.
    Απο τη μια το παιχνηδι των θεων απο την αλλη οι απλήστοι ανθρωποι τι θα γινει αραγες ποιος θα επικρατησει?

    Θα φτασουμε ποτε ως εκει?
    Κι αν γινει πολεμος και καταστραφει ολοτελα η γη?

    Η ανθρωποτητα θα καταστραφει κι αν οχι που θα βρει μερος για να εξακολουθησει να ζει?

    Κι αν κλεισει ο κυκλος θα ξεκινησουμε απο το μηδεν και παλι ή θα μεταφερθουμε σε αλλη διασταση αλλη γη ισως?

    Πολλες ερωτησεις καθολου απαντησεις.
    Και το μονο που ολοι καταλαβαινετε ειναι οτι εγω προσπαθω να εκδικηθω τους ανθρωπους μαλιστα.
    Εαν γινει καποια ανωμαλια στο ματριξ και βγει κατι απο ττις προφητειες της αποκαλυψης ο ανθρωπος πως θα καταφερει να το εξηγησει κι αν αυτο το πραγμα ειναι θεικης προελευσης πως θα καταφερι να το πολεμησει εαν δεν γνωριζει τιποτα?

    Απλα θα περιμενει να ερθει ο θεος με τους αγγελους του κι αν δεν ερθει?
    Αν ερθει κατι διαφορετικο πως ο ανθρωπος θα γνωριζει ?
    Κι αν φτασουμε ως εκει μετα θα σκεφτεσται οι ανθρωποι για τον τρελο που ηταν εκδικητικος..

 9. Απλα ο γκιολβας ανακαλυψε τον τροχο.ανακαλυψε την υπαρξη του διαβολου.μεγαλη αποκαλυψη.μιλησε με δαιμονια ο πλανεμενος και το εκανε ειδηση.να τον πληροφορησουμε κι εμεις οπως και μερικους εδω μεσα,πως ο σατανας υπαρχει χιλιαδες χρονια,σιτε λεγεται ολυμπιοι,ή εξωγηινοι η ο,τι αλλη βλακεια.ειναι το ιδιο προσωπο.κατι καινουριο εχετε να πειτε;;;;;;;μπραβο λοιπον στον γκιολβα.τον δουλεψε ο διαβολος σαν αγραμματο μαθητουδι.παντως εκει με τα λειζερ ηταν το κατι αλλο!!!! πηρα ντεπον να σταματησω να ποναω απ’τα γελια.εφτασε το δακρυ απο τα γελια,στην φτερνα.μιλαμε το τερματησε.επιασε κοφτη.να ειστε καλα ρε παιδια.το ειχα αναγκη να ευθυμησω λιγακι μερες που ειναι.περιμενω με λαχταρα το επομενο ανεκδοτο.παω να βαλω και ξηρους καρπους να το απολαυσω.

 10. Λοιπον τερμα τα αστεια.ηρθε η ωρα να σας πω την αληθεια για αυτον τον πλανητη.πριν 25 χρονια περιπου ξεκινησε ο ταμτακος με το αγροτικο να κουβαλαει μπαζα απο την περα ρεματιά και να τα πηγαινει στο διαστημα να φταξει τον πλανητη.μολις πριν λιγους μηνες κοντευε να τελειωσει,και ξαφνικα του χτυπησε καπακι το Datsun και το πηγε συνεργειο.πηγε λοιπον στο σπιτι του σουπερμαν και του ζητησε να τον παει 5-6 δρομολογια που χρειαζεται για να τελειωσει.ετσι λοιπον τον αλλο μηνα θα γινουν τα εγκαινια.περιτο να σας πω πως για αρχιμαστορα ο ταμτακος πηρε τον ποπα’υ’.του εταξε σπανακι μπαρμπασταθης και τον επεισε.στις 37 γεναρη ειναι τα εγκαινια.παρακαλειστε ολοι να προσελθετε.θα βαλει λεωφορειο το κτελ.παρτε κανενα ζακετακι μαζι κανει λιγο ψυχρουλα εκει εξω.

 11. “Πληρης και τεκμηριωμενη αποδειξη”.και ολα αυτα ατην εκπομπη της πανια.καταλαβατε τωρα περι τινος προκειται ετσι;;;;σε λιγο θα κανει ανακοινωση στο nikelodeon ο μπαγκς μπανυ!!!!

 12. Η Αννιτούλα την πήρε χαμπάρι την δουλειά και οι σποντίτσες κατά διαστήματα έπεφταν σύννεφο… Βρε αν ήθελαν οι εξωγήινοι να επικοινωνήσουν με τον Γκιόλβα, θα έλεγαν σε μέντιουμ ότι θέλουν να μιλήσουν με αυτόν τον επιστήμονα; Τι μαλακίες είναι αυτές ρε πούστη μου; Τόσο προηγμένος εξωγήινος πολιτισμός να καταφύγει σε τέτοιες μεθόδους; Βρε αν όντως ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί του μπορούσαν είτε να τού έστελναν ένα τηλεπαθητικό μήνυμα να πάει σε μια ερημική περιοχή όπου θα τον συναντούσαν είτε μέσω μιας ειδικής ακτίνας να τον διακτίνιζαν στο σκάφος τους και να συνομιλούσαν εκεί. Και μίλησαν κιόλας και σε αρχαία ελληνικά…μάλιστα! Ανάθεμα και αν γνωρίζει τα στοιχειώδη από αρχαία ελληνικά ο Γιόλβας..τέσπα. Και για να δείτε το πόσο μαλακία ήταν αυτό που είπε περί μέντιουμ…ρε φίλε σε κάποια στιγμή (για τον Γιόλβα μιλάω) μάς είπες ότι κάποιος φίλος σου επιστήμονας που είχε πάει στην Πεντέλη με τον σκύλο του, είδε ένα διαστημόπλοιο και κατέβηκαν 2 εξωγήινοι από αυτό και συνομιλούσαν και ο επιστήμονας αυτός είχε κρυφτεί κάπου με τον σκύλο του και άκουγε τις συνομιλίες. Αν όντως είχε συμβεί αυτό, γιατί να μην συνέβαινε κάτι παρόμοιο και με σένα, να σε συναντούσαν και σένα με αυτόν τον τρόπο και να σού μιλούσαν; Προτίμησαν την μέθοδο να απευθυνθούν σε κάποιο μέντιουμ; Λες και οι εξωγήινοι έχουν κάποιον κατάλογο-λίστα με τα διαθέσιμα μέντιουμ στον πλανήτη… Άντε βρε σιχαμένοι με τις παπαρολογίες σας..χρόνια μετά βγήκε ο Φουράκης, λίγο πριν τον θάνατό του και αποκάλυψε ο ίδιος ότι όλοι μα όλοι σε αυτόν τον χώρο είναι ψεύτες ή πρακτοράκια των Μασόνων. Δείτε σε αυτό το βίντεο, από το 1:37 και μετά:

  https://www.youtube.com/watch?v=y3WenNRx-SM

 13. Δεν ξερω αν υπαρχει οντως ο πλανητης ή ειχε πιει κατι πριν εμφανιστει στην εκπομπη ξερω ομως οτι δεν θα παω στον ΠΛΑΝΗΤΗ Χ ή στη ΟΥΡΑΝΤΙΑ που λετε

 14. ΠΩΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ?
  ΤΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΛΕ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΣΦΑΤΟ?
  ΤΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΟΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΟ?
  ΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ!!!!
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ,ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ,ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ!!!
  ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ευχές από τον Stranger

Τα Χριστούγεννα στις 4 γωνιές του πλανήτη μέσα από 25 φωτογραφικά κλικ