Από την ΔΕΘ θα ακουστεί η επέκταση των μιλίων και τότε τι;;;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Βγήκαμε από τα μνημόνια βουρ να γίνουμε τώρα και ενεργειακός πάροχος των αγαθών της γης μας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Προσπαθούν να λύσουν την εξίσωση της φτώχειας και ευθυγραμμίζονται με τις προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας.
Πάμε λοιπόν στην φτωχομάνα αλλά Αγιομάνα Θεσσαλονίκη, έξω από το εκθεσιακό κέντρο όπου θα ομιλήσει ο πρώτος πρωθυπουργός της μεταμνημονιακής Ελλάδος!!

Όλοι οι δρόμοι και οι πλατείες της Θεσσαλονίκης εκείνη την ημέρα θα είναι μια ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ για όλα τα πεπραγμένα ολάκερης της άθλιας μεταπολίτευσης που μας οδήγησε σε αυτό το χάλι της πενίας.

Οι διαδηλωτές θα έχουν στις τσέπες τους τον φετινό ΕΝΦΙΑ, οικονομικό εφεύρημα ελληνικής επινόησης κατά τον ξένο τύπο.
Δυσβάστακτο και άδικο το βάρος να πληρώνουν οι αθώοι και να την γλυτώνουν τα λαμόγια.

Στις καρδιές και στα συνθήματα των διαδηλωτών θα βγαίνει σαν φωτιά από καλά πυρωμένο καμίνι η φράση « η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Μέσα στην αίθουσα οι επίσημοι θα ξεροκαταπίνουν και θα ρίχνουν μια τελευταία ματιά στις σημειώσεις που έφεραν από την Αθήνα.

Μέρες το παιδεύουν , γνωρίζουν καλά οι maker opinion ότι την φωτιά την σβήνεις με μεγαλύτερη φωτιά.
Η στιγμή ήρθε…

Η τουρκική οικονομία στο επίπεδο των σκουπιδιών.

Οι ΗΠΑ επιθυμούν να κλείσουν γεωπολιτικούς λογαριασμούς με τους ρώσους και ξεκινούν από εμάς.
Ήδη στο πρόσφατο παρελθόν επίσημα χείλη έκαναν νύξεις ότι η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευθεί τα ενεργειακά δικαιώματα της και αυτό είναι καλοδεχούμενο από όλους μας.

Τι το πιο φυσικό ο πρωθυπουργός να τάξει στην νύμφη…

«επεκτείνομε τα μίλια μας με πανδρεύεσαι ; »

Θέλουμε δεν το θέλουμε κ.πρωθυπουργέ όλοι μας εκεί πορευόμαστε , μέσα στην προφητεία.
Απλώς δεν κάναμε καλή διαχείριση της και κινδυνεύουμε να βιώσουμε την δύσκολη εκδοχή της λόγω αμετανοησίας και απανθρωπιάς.

Πολλοί ήδη τα γνωρίζουν , άλλοι προβληματίζονται άλλοι ανασηκώνουν τους ώμους ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.. όμως συμβαίνουν ήδη και το γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες αλλά δεν καλούν τους Έλληνες σε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ αλλά τον φορτώνουν με δυσβάστακτα φορτία και απαξιώνουν την ιστορική συνείδηση του.

« Τελικά όποιος γνωρίζει και μελετά τι έχουν πει οι προφήτες του Γένους μας είναι σαν να έχει διαβάσει τις εφημερίδες του αύριο.

Πρώτος για τα Εξαμίλια-έξι ναυτικά μίλια, είχε μιλήσει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ο Ισαπόστολος και είχε πεί:
«Οἱ Τοῦρκοι θὰ φύγουν, ἀλλὰ θὰ ξανάρθουν πάλι καὶ θὰ φθάσουν ὡς τὰ Ἑξαμίλια. Στὸ τέλος θὰ τοὺς διώξουν εἰς Κόκκινη Μηλιά.

Ἀπὸ τοὺς Τούρκους τὸ 1/3 θὰ σκοτωθῆ, τὸ ἄλλο τρίτο θὰ βαπτισθῆ καὶ μονάχα τὸ 1/3 θὰ πάη στὴν Κόκκινη Μηλιά». 1.
Πολλοί στα χρόνια που ακολούθησαν προσπάθησαν να ερμηνεύσουν την προφητεία αυτή του Πατροκοσμά όμως καλύτερα από όλους το έκανε ο Άγιος Παΐσιος εφόσον έζησε σε μια χρονική περίοδο που κατά πολλούς είναι ο προθάλαμος του σύντομου Ελληνοτουρκικού πολέμου που θα φέρει και την οριστική διάλυση της Τουρκίας.

Είχε αναφέρει ο Άγιος Παΐσιος 2.

– «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417

– «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

Ακολουθεί….

Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά.
Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα.

Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.

Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος.

Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434

– Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, “θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”» σελ. 434 και άλλη φορά έλεγε … «Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργήτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δε θα έχει» σελ. 436

– «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410
– «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412

– «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 1991, σελ. 413

– «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413

– «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς.
Αυτό είναι το θέλημα του Θεού.

Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη….

Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…» σελ. 417 – 418
– Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….» σελ. 418-419 σ.σ. πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά.

– «Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει…» σελ. 419

– «Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία» σελ. 422

– «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί.
Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας.

Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….

Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» σελ. 431

– «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» σελ. 432

– «Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν.

Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν.

Το 1/3 από αυτούς θα σκοτωθεί, το 1/3 θα εκχριστιανισθούν και το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά.

Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήση» 1991, σελ. 439

– «Μετά τη διάλυση της Τουρκίας, η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τον Περσικό Κόλπο και θα σταματήσουν τα στρατεύματά της έξω από την Ιερουσαλήμ.

Τότε οι δυτικές δυνάμεις θα δώσουν προθεσμία στους Ρώσους για να αποσύρουν από τα μέρη αυτά τα στρατεύματά τους, τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να γίνουν τα λάχανα, δηλαδή 6 μήνες.

Η Ρωσία, όμως, δε θα αποσύρει τις δυνάμεις της. Και τότε οι δυτικές δυνάμεις θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα, για να επιτεθούν στους Ρώσους.

Ο Πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι Παγκόσμιος και θα έχει ως συνέπεια να χάσουν οι Ρώσοι. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή. Οι μεγαλουπόλεις θα γίνουν παραγκουπόλεις. Εμείς, οι Έλληνες, δεν θα συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο πόλεμο.» σελ. 440 – 441

– «Η διοίκηση της Πόλης , από μας, θα είναι και στρατιωτική και πολιτική»!!! 1991, σελ. 435

– «Εσύ (είπε σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης), σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή» σελ. 435

Παραπομπές

1. ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου.
2. βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».:
https://aoratospolemos1.blogspot.com/2017/12/6.html

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

thesecretrealtruth

Loading...

57 thoughts on “Από την ΔΕΘ θα ακουστεί η επέκταση των μιλίων και τότε τι;;;

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9/?doing_wp_cron=1536175467.5529661178588867187500 +++

  Α Πε. 2,9 Σεις όμως είσθε “γένος εκλεκτόν, ιερατείον με βασιλικήν την καταγωγήν, έθνος άγιον, καθιερωμένον στον Θεόν, ξεχωριστός λαός μέσα εις την οικουμένην, ιδιαίτερον κτήμα και περιουσία του απείρου Θεού”, δια να διαλαλήτε με τα λόγια και το παράδειγμά σας τας αρετάς εκείνου, ο οποίος σας εκάλεσεν από το σκοτάδι της πλάνης και της αμαρτίας στο λαμπρόν και αξιοθαύμαστον πνευματικόν του φως.

  Δαν. 9,24 Εις εβδομήκοντα εβδομάδας ετών περιωρίσθησαν αι συμφοραί και αι θλίψστου λαού σου και της αγίας σου πόλεως της Ιερουσαλήμ, δια να τεθή τέρμα εις τας αμαρτίας σας, δια να τεθή σφραγίς τέρματος εις την αμαρτίαν, δια να εξαλειφθούν όλαι αι παρανομίαι των ανθρώπων, δια να εξιλεωθούν ενώπιον του Θεού αι αδικίαι και να αποκατασταθή αιωνία δικαιοσύνη, και δια να τεθή τέρμα και σφραγίς πλέον εις κάθε χριστολογικήν προφητείαν, εις κάθε χριστολογικόν προφήτην, διότι τότε θα χρισθή προφήτης ο αγιώτατος από όλους τους προφήτας.

  Δαν. 9,25 Μαθε και κατανόησε καλά, ότι από την ημέραν, που θα εκδοθή διάταγμα δια την ανοικοδόμησιν της Ιερουσαλήμ, μέχρι της ημέρας που θα εμφανισθή ο αρχών, ο οποίος θα έχη χρισθή από εμέ, θα περάσουν επτά εδοομάδες ετών και άλλαι εξήκοντα δύο εβδομάδες ετών. Μετά τας πρώτας επτά εβδομάδας θα επιστρέψουν οι Ιουδαίοι αιχμάλωτοι και θα ανοικοδομηθη η πλατεία και το τείχος της πόλεως και θα πραγματοποιηθούν έτσι οι πρώτοι καιροί.

 2. Inept says:

  Τελικά… αυτό σημαίνει να μην έχεις παιδεία, να τρως σανό από τους men in black με τα γκρίζα γένια.
  Ακούστε λοιπόν μικρά μου προβατάκια, δεν έχει να κάνει με προφητείες… έχει να κάνει με σχέδια 50ετίας ++. Σας παρουσιάζονται σαν προφητείες, διότι ποντάρουν στην απραξία σας (και καλά αφήνοντας στον Θεό να βγάλει το φίδι από την τρύπα). Αποδεδειγμένα όλες οι οργανωμένες θρησκείες είναι μακρύ χέρι της μασωνικής σκακιέρας κι εσείς επιμένετε να συζητάτε για πλύση εγκεφάλου των νέων γενιών(υποκριτές), έχοντας την άρνηση στο τσεπάκι ότι όλα όσα γαλουχηθήκατε είναι και θα είναι ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ.
  Λυπάμαι όπως λέει ο croif101fm (ότι πιο συνειδησιακά κατεστραμένο σε ον παρεπιπτόντως) αλλά είστε υπνωτισμένοι ως το κόκκαλο.
  Περαστικά, σας χρειάζεται ψυχίατρος.

  • δημητρης says:

   Προσωπικα εσενα δεν σου χρειαζεται ψυχιατρος . σου χρειαζεται ηλετροσοκ διοτι τετοιες μαλακιες λεει καποιος οταν το παιζει συγχρονος ψυχολογος της νεας εποχης που καυλωνει με την μαλακια που εγραψε σαν σχολιο οταν το ειδε αναρτημενο κ δεν εχει κατσει ποτε να ασχοληθει με τους πραγματικους men in black με τα γκριζα γενια. τους men in black που τους μπουκωσε το αγιο πνευμα που εσυ αγνοεις βαση της ¨λογικης σου¨απ την αυταπαρνηση τους .. δεν ησουν ποτε μπροστα σε εναν τετοιον man in black να ψαχνεις το σαγονι ξυπνιε ανθρωπε εσυ (ετσι νομιζεις) με αυτα που θα ακουγες για την παρτη σου οταν σου εξιστορουσε την ζωη σου γνωριζοντας την καλυτερα κ απο σενα. Εχεις μπλεξει μασωνια με θρησκεια κ παπαδες κλπ. εγω ειμαι με τον Χριστο κ τους φωτισμενους γεροντες. τελεια και παυλα.
   παπαδαριο κ κυριουλες που φορανε ρασα ,μακρια. καποιους σαν εσενα τους βολευει να μπαινουν ολα σε ενα καζανι για να χλευαστουν τα παντα ωστε να εξηγουνται ολα βαση της πανεξυπνης λογικης σου-σας .. σχεδιο υπαρχει να αφανιστει η Ελλαδα εδω κ 200 χρονια. ο μεγαλος πολεμος ειναι σχεδιασμενος ειναι να αρχισει τωρα 2018-2020. αν δεν το ξερεις μαθε το. αυτο τι σημαινει ομως ρε μεγαλε; οτι οι τοσες λεπτομερεις που εχουν δοθει ιδιαιτερα απο Παισιο κ λιγοτερο απο Κοσμα Αιτωλο ηταν απο το κεφαλι τους;;;; εχεις μπει να διαβασει τι λεει για ημιχρονα, που θα γινουν ποσο θα κρατησουν κ πως θα τελειωσουν; εχεις μπει σε διαδικασια να διαβασεις κ να ασχοληθεις πραγματικα για τους men in black μπας κ ξεστραβωθεις κ σου σηκωθει λιγο η τριχα απο την λογικ οτι ολα εξηγουνται βαση λογικης; προσπαθεις να μας ανοιξεις κ τα ματια κιολας…προσεχε γιατι το προβατο σε λιγο καιρο θα αποδειχτει ποιος ειναι κ δυστυχως για σενα δεν θα ειμαστε εμεις που εσεις αποκαλεις προβατα. κ τα προβατα ξερεις πολυ καλα που οδηγουνται ….

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δημήτρη ως χριστιανικό πρόβατο που είσαι δεν γνωρίζεις τίποτα απολύτως για την πίστη σου και το μόνο που ξέρεις να λες είναι ότι είσαι με τον Χριστό.
    Δεν γνωρίζεις ότι ο Χριστός είναι ο μεγαλύτερος αποτυχημένος προφήτης όλων των εποχών.

    Ο Χριστός υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι ΟΛΑ όσα προφήτεψε (και η δευτέρα έλευση) θα λάμβαναν χώρα στην Γενιά τους. Όχι σε μια μελλοντική χιλιάδες χρόνια μετά.

    «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» Ματθαίος 24:34.

    «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθαίος 16:28)

    Οι χριστιανοί του πρώτου αιώνα είδαν την δευτέρα έλευση επικείμενη. Πίστευαν και κήρυτταν ότι θα έρθει στις μέρες τους. Εφάρμοσαν τις εσχατολογικές προφητείες της Π Δ που έδειχναν το τέλος, στις μέρες τους. Και όλοι τους απέτυχαν. Το κήρυγμα τους αποδείχθηκε εσφαλμένο.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δεδομένου ότι οι προφητείες του Χριστού απέτυχαν και ο ίδιος φάνηκε ασυνεπής, προκύπτει η ακόλουθη ερώτηση: Έγραψαν την αλήθεια για τον ιστορικό Ιησού οι ανώνυμοι συγγραφείς των ευαγγελίων;

    ΟΧΙ. Αυτοί οι Αγύρτες δεν έγραψαν καμιά αλήθεια για τον Χριστό. Εκπλήρωσαν τεχνηέντως τις μεσσιανικές προφητείες της Π Δ στο πρόσωπο του, για να («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία. Παράδειγμα: (Ωσηέ, 11: 1-2 Κατά Ματθαίον, 2: 15). Έντυσαν την θεότητα του με μύθους του ειδωλολατρικού Πάνθεον (βλ Μαρντούκ). Χρησιμοποίησαν την τακτική της «εγγύτητας» ώστε να έχουν το ποίμνιο σε εγρήγορση, και όταν ο χρόνος παρήλθε και οι προφητείες του Χριστού για την δευτέρα έλευση του εντός της Γενιάς τους απέτυχαν, κατέφυγαν στην πλαστογραφία με στόχο να δώσουν πνοή στο σάπιο οικοδόμημα που δημιούργησαν και να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τα πρόβατα. «Το δε γεγονός, ότι ο Κύριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας..» (Πλαστή Β Πέτρου επιστολή 3,15 Μετάφ Κολιτσάρα.)

    «Ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενέστερες εφευρέσεις» Bart Denton Ehrman.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Η τακτική της κατασκευής των προφητειών είναι απλή: «Εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου» Γράφει λοιπόν η Βίβλος (μιλάει ο Θεός): «Από πολύ νωρίς απερρίφθη ο Ισραήλ, αλλά είναι νήπιος και εγώ τον αγάπησα κι από την Αίγυπτο μετεκάλεσα τα τέκνα αυτού . Όσο όμως εγώ τους καλούσα τόσο αυτοί με απέφευγαν και στους Βααλείμ εθυσίαζαν…» (Ωσηέ, 11: 1-2).

    Κι ο πιο ηλίθιος (πλην πιστού χριστιανού) καταλαβαίνει πολύ εύκολα τι γράφεται εδώ. Ο Ματθαίος* όμως, όταν επέστρεψε το ζεύγος με τον μικρό Ιησού από την Αίγυπτο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ «προφητεία». Έγραψε λοιπόν για την επιστροφή του ζεύγους: «…ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό του Κυρίου διά του προφήτου λέγοντος “εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου”…» (Κατά Ματθαίον, 2: 15). Ετσι, δεν κατέγραψε το υποτιθέμενο γεγονός, αλλά δημιούργησε το ίδιο το γεγονός ΓΙΑ ΝΑ («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία.

    * Τα ευαγγέλια είναι ανώνυμα συγγράμματα.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    «Το βασικό μήνυμα του Χριστού ήταν ότι το τέλος της ιστορίας ήταν κοντά, ότι ο Θεός σύντομα θα παρέμβει για να ανατρέψει το κακό και να εδραιώσει την εξουσία του στη γη, και ότι ο Ιησούς Και οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους.» (Bart Denton Ehrman)

    Όταν η προφητεία του Χριστού για την δευτέρα παρουσία δεν εκπληρώθηκε, τότε ένας πλαστογράφος απατεώνας έγραψε την Β Πέτρου επιστολή και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο Θεός ΑΝΕΒΑΛΕ την Παρουσία του λόγο της μακροθυμίας του.

    «Το δε γεγονός, ότι ο Κυριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας..» Β Πέτρου 3:15 Μετάφραση Κολιτσάρα. (Όταν δηλαδή ο Χριστός έδινε τις υποσχέσεις του δεν ήταν μακρόθυμος;)

    Για τους περισσότερους ειδικούς το ζήτημα της συγγραφικής ταυτότητας έχει ήδη επιλυθεί. Ο απόστολος Πέτρος δεν έγραψε αυτή την επιστολή. Η πλειοψηφία των μελετητών υιοθετεί αυτή την προοπτική χωρίς πολλή συζήτηση. «Είναι λοιπόν βέβαιο ότι η Β Πέτρου επιστολή δεν προέρχεται από τον Πέτρο και αυτό σήμερα αναγνωρίζεται ευρέως» Werner Kümmel

    «Η Β Πέτρου επιστολή προέκυψε από κάποιον άγνωστο ιουδαιοχριστιανό που την απέδωσε στον απόστολο Πέτρο για μεγαλύτερο κύρος.» Καραβιδόπουλος, Ιωάννης (2004). «Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη» σελ. 430–436.

    Το θέμα αυτό τα πρώτα χριστιανικά χρόνια δημιούργησε μεγάλο θεολογικό κενό. Τα λόγια του ίδιου του Ιησού είχαν αποδειχθεί ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε. Συνήλθε λοιπόν η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος το 325 μ.Χ. στη Νίκαια και στην προσπάθειά της να διορθώσει την κατάσταση συνέταξε το «Σύμβολον της Πίστεως», στο οποίο αναφέρεται, ότι ο Ιησούς θα επανέλθει κάποτε, σε απροσδιόριστο όμως χρόνο στο μέλλον («πάλιν ερχόμενος μετά δόξης»).

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Αυτοί που κατέγραψαν όλα αυτά τα οποία εσείς πιστεύετε, ήταν ανώνυμοι συγγραφείς, μεταξύ αυτών και πολλοί πλαστογράφοι. Αποδεδειγμένα!

    Από το πλαίσιο των καταγραφών επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι οι προφητείες του Χριστού ήταν αποτυχημένες. Επίσης γίνεται φανερή η προσπάθεια του πλαστογράφου της Β Πέτρου επιστολής να εξαπατήσει τα πρόβατα (σαν και σένα).

    Σχετικά με τις προφητείες, αυτοί οι ανώνυμοι συγγραφείς των ευαγγελίων (συγγράμματα που χρησιμοποιούνταν σε τακτική βάση από τις εκκλησίες για κατηχητική εκπαίδευση) εκπλήρωσαν τεχνηέντως τις μεσσιανικές προφητείες της Π Δ στο πρόσωπο του Χριστού, για να («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία.

    Στοιχεία των οποίων αμφισβητείται η ιστορική αυθεντικότητα περιλαμβάνουν τα δύο στοιχεία της γέννησης του Ιησού , τα θαύματα, και η ανάσταση.

    Σύμφωνα με τον ερευνητή της Καινής Διαθήκης EP Sanders , οι αφηγηματικές γνώσεις του Ματθαίου και του Λουκά είναι οι πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις θρύλων στα Συνοπτικά Ευαγγέλια. (Sanders, E. P. (1993), The Historical Figure of Jesus, pp. 85–88.)

    Ο Rudolf Bultmann στηρίχθηκε στην απομυθοποίηση, μια προσέγγιση που ερμηνεύει τα μυθολογικά στοιχεία στην Καινή Διαθήκη.
    (Bultmann 1991 «Jesus and the Eschatological Kingdom» pp. 91–102)

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δημήτρη δεν γνωρίζεις ότι στο αρχαιότερο ευαγγέλιο αυτό του Μάρκου τα εδάφια της Νεκρανάστασης είναι προϊόν Πλαστογραφίας. «Tα συμπεράσματα του Μάρκου είναι πράγματι πλαστά. Σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880)

    Κατά Μάρκον Ευαγγέλιο κεφ 16. Από τους αρχαιότερους κώδικες απουσιάζουν τα εδάφια 9 ως 20 που κάνουν αναφορά στην νεκρανάσταση του Χριστού. ΕΔΩ codexsinaiticus.org/en/manuscript.aspx?book=34&chapter=16&lid=en&side=r&verse=8&zoomSlider=0

    Παραθέτω από την βιβλική αρχαιολογία. «Tο τέλος 9-20 είναι φανερά ψευδές. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι σαφή. Αυτό το τέλος δεν βρίσκεται στα πρώτα μας και πιο αξιόπιστα ελληνικά χειρόγραφα του Μάρκου.» biblicalarchaeology.org/daily/biblical-topics/new-testament/the-strange-ending-of-the-gospel-of-mark-and-why-it-makes-all-the-difference/

    Οι Westcott and Hort στο κριτικό τους κείμενο «Η Καινή Διαθήκη στην αρχική ελληνική γλώσσα» τοποθέτησαν τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) μέσα σε αγκύλες. Επίσης και τον τίτλο «Κατα Μαρκον» στην σελίδα 113. archive.org/stream/newtestamentinor01west#page/112/mode/2up

    Tο 1990 o Bruce Metzger συμμετείχε στην Επιτροπή Μεταφραστών για τη νέα αναθεωρημένη τυποποιημένη έκδοση (NRS). Τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) στην NRS είναι μέσα σε αγκύλες.biblestudytools.com/nrs/mark/16.html

    Τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) στην English Standard Version (ESV) είναι μέσα σε αγκύλες. biblestudytools.com/esv/mark/16.html

    Τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) στην Common English Bible (CEB) είναι μέσα σε αγκύλες, και εκτος τούτου δηλώνει οτι είναι μεταγενέστερη προσθήκη. «Endings Added Later» biblestudytools.com/ceb/mark/16.html

    Στην New International Version (NIV) διαβάζουμε για τα εδάφια (Μαρκος 16.9-20). «Τα πρώτα χειρόγραφα και μερικοί άλλοι αρχαίοι μάρτυρες δεν έχουν τους στίχους 9-20.» biblestudytools.com/mark/16.html

    Ο Bart Denton Ehrman στο jesus interrupted περιγράφει την πρόοδο που έχουν καταφέρει οι μελετητές στην κατανόηση της Βίβλου τα τελευταία διακόσια χρόνια και τα αποτελέσματα της μελέτης τους, αποτελέσματα που είναι συχνά άγνωστα μεταξύ του πληθυσμού γενικότερα. Με τον τρόπο αυτό υπογραμμίζει την ποικιλομορφία των απόψεων που βρέθηκαν στην Καινή Διαθήκη, και την ύπαρξη πλαστών βιβλίων που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Η ιστορία είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης δραστηριότητας πραγματικών γεγονότων και όχι εγκεφαλική δραστηριότητα που παράγει μυθικά και σκόπιμα επινοήματα.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Και αφού ο Χριστός ήταν ένας αποτυχημένος προφήτης και τίποτα παραπάνω, ετούτοι εδώ οι μαυροφορεμένοι Άγιοι τι ρόλο παίζουν. Γιατί ισχυρίζονται ότι οι προφητείες τους είναι αποκάλυψη του Χριστού; Θα μπορούσε να είναι αποκάλυψη του Χριστού; Ενός αποτυχημένου ‘προφήτη’ ;

    Ο Χριστός δεν έχει Αγίους προφήτες. Η θεότητα του ήταν ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα. Τον σταύρωσαν και ξέχασε να αναστηθεί. Τα εδάφια της Νεκρανάστασης είναι προϊόν πλαστογραφίας, και οι υποσχέσεις του αέρας κοπανιστός.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δημήτρη δεν γνωρίζεις ότι ο «Ιησούς» που σημαίνει ο Γιαχβέ Σώζει επιβλήθηκε με την βία στους προγόνους σου.

    Ο αρχαιοελληνικός κόσμος υποχρεώθηκε να υποταχθεί στην τρομοκρατία που επέβαλε η νέα θρησκεία με τη συνδρομή του Κράτους. Καταστροφές αρχαίων ναών, βίαιοι θάνατοι φιλοσόφων, ομαδικοί διωγμοί πνευματικών ανθρώπων, ήταν φαινόμενα συνηθισμένα.

    ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΘΕΣΜΟΙ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ) «Η ελληνοχριστιανική διάζευξη δεν έγινε με ειρηνικό τρόπο, αλλά όπως τα γεγονότα μαρτυρούν, συχνά χρειάστηκε να περάσουν δια πυρός και σιδήρου οι προηγούμενοι πολιτισμοί και οι άνθρωποι που τους ενσάρκωναν.»

    Δεν γνωρίζεις ότι η εκκλησία του Χριστού ήταν ο διώκτης των προγόνων σου.

    «Η ελληνική ποίηση, η φιλοσοφία, η φιλολογία και η ιστορία καταπολεμήθηκαν από την εκκλησία.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 194.

    «Το όνομα των Ελλήνων απογυμνωμένο από την αρχαία ένδοξη σημασία του απέκτησε αυτή του ειδωλολάτρη. Κατά συνέπεια και αυτό και όλα τα παράγωγα του για πολλούς αιώνες αποκρούστηκαν και καθυβρίστηκαν από την νέα πίστη.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 193.

    «Είδαμε τους όχλους (χριστιανοί) και πριν απο την έκδοση των νόμων και μετά, παραβιάζοντας τους, να επιχειρούν συχνά και χωρίς οίκτο ληστρικές επιδρομές και καταστροφές των ιερών καθώς και αρπαγές των πλουσίων αφιερωμάτων και των περιουσιών τους.Το χειρότερο μάλιστα είναι οτι οι όχλοι αυτοί (χριστιανοί) μερικές φορές σκότωσαν ορισμένους απο τους πιο επιφανείς εκπροσώπους της αρχαίας ζωής.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 187.

    «Απο τα χρόνια βέβαια του θεοδόσιου του μεγάλου και του Αρκάδιου τους ειδωλολάτρες τους καταδίωκαν ποικιλότροπα μέσω των νόμων που είχαν εκδοθεί εναντίον τους. Ωστόσο και οι ΜΟΝΑΧΟΙ τους κατέτρεχαν είτε οι ίδιοι είτε δίνοντας την συγκατάθεση τους για βαρβαρικές επιδρομές.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 128.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δημήτρη δεν γνωρίζεις ότι οι εβραιόφρονες Άγιοι Πατέρες της εκκλησίας εκτέλεσαν το Ελληνικό Πνεύμα.

    Ιωάννης Χρυσόστομος
    «οι φιλόσοφοι (των ελλήνων) είναι καταγέλαστοι και δεν διαφέρουν από τα φλύαρα παιδιά. Είναι τόσο γελοία αυτά που έγραφαν ώστε τα βιβλία τους εξαφανίστηκαν κι αν διεσώθει κάποιο βιβλίο τους, βρίσκεται στα χέρια χριστιανών και με αυτόν τον τρόπο εξευτελίζουμε τις πλεκτάνες τους διότι δεν φοβόμαστε τα φίδια και τους σκορπιούς. Έχουμε λάβει εντολή από τον Θεό να καταπατούμε τα φίδια και τους σκορπιούς» (539,2 D–E)

    Φίδια και σκορπιοί λοιπόν για τους χριστιανούς Πατέρες ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Ηράκλειτος, ο Αριστοτέλης και όλοι οι άλλοι μεγάλοι Τιτάνες του πνεύματος στους οποίους όλος ο πολιτισμένος κόσμος υποκλίνεται.

    Ιωάννης Χρυσόστομος:
    «Όλα αυτά τα λόγια της ελληνικής μωρίας, είναι παραληρήματα που προκαλούν το γέλιο. Όταν οι Έλληνες μας αντιμιλούν, είναι καλό να γελάς εις βάρος τους και να κλαις για λογαριασμό τους.» (Εις τον μακάριον Βαβύλαν και κατά Ελλήνων, παρ. 21)

    «Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας, όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους. Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους». (Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν, Ομιλία Ξ’, 59.369-370)

    Πόλεμο είχαν ανοίξει οι Νεοφαρισαίοι Άγιοι του Χριστού με τους προγόνους μας.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Ιωάννης ο Χρυσόστομος:
    «Πού είναι τώρα οι σοφοί των Ελλήνων με τα πυκνά τους γένια, με τους έξωμους χιτώνες τους και με τα παραφουσκωμένα λόγια; Όλη την βάρβαρη Ελλάδα ο σκηνοποιός (ο Παύλος) επέστρεψε (εκχριστιάνισε). Ας είναι ανάμεσά τους κι αυτός ο περιβόητος Πλάτων, που τρεις φορές πήγε στη Σικελία, γεμάτος επίδειξη και κομπορρημοσύνη, μα κανείς δεν του έδωσε προσοχή.» (Ερμηνεία εις την “Προς Ρωμαίους επιστολήν”, 60.407)

    Βάρβαρη η Ελλάδα και οι φιλόσοφοι της!

    Ο Ιωάννης ο Νηστευτής θέσπισε 4 Κανόνες «περί μαλακίας» όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τους Έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας.

    «Ο Θεός μισώντας τόσο πολύ εκείνους τους υπερηφάνους φιλόσοφους των Ελλήνων, τους άφησε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν δια τιμωρία της ειδωλολατρίας των»

    Μαλάκες λοιπόν οι Έλληνες φιλόσοφοι.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Ευσέβιος της Καισαρείας. (Ο Πατέρας της εκκλησιαστικής Ιστορίας)

    «Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος Ευαγγ. Προπαρ. / Εις τους ψαλμούς / αλληλούια. ριβ΄ (23.1352.34)

    Οι εβραιόφρονες νεοφαρισαίοι Άγιοι πατέρες του χριστιανισμού έθεσαν τη μαύρη διαχωριστική γραμμή, απαρνούμενοι την (ενιαία) ελληνική καταγωγή τους με το να αυτοαποκαλούνται με υπερηφάνεια «ο καινός (=νέος) Ισραήλ»

    Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός:
    «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

    Δημήτρη Αλληλούια! (Αινείτε τον Γιαχβέ)

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Γιατί Δημήτρη οι Άγιοι πατέρες της εκκλησίας πολέμησαν το Ελληνικό πνεύμα;

    «Στην δογματικά ορισμένη Ορθόδοξη Πατερική Θεολογία, η χρήση της ελληνικής Φιλοσοφίας αφορούσε μόνο τη χρησιμοποίηση ορολογίας και σχημάτων και όχι αποδοχή της θεολογούσας αρχαιοελληνικής σκέψης.»

    Και αφού οι Πατέρες της εκκλησίας απέρριψαν το Ελληνικό πνεύμα και το πολέμησαν με όλες τις δυνάμεις τους, ποιο Πνεύμα αποδέχθηκαν; Μα θέλει και ρώτημα; Το εβραϊκό! Για αυτούς (και για σας) ίσχυε ότι ο πρώτος άνθρωπος πλάστηκε από τον Γιαχβέ και ότι το Ελληνικό έθνος κατάγεται από τους τρεις γιούς του πατριάρχη των Εβραίων Νώε.

    Δημήτρη είσαι Έλληνας ή Εβραιοέλληνας;
    Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός:
    «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

    Να χαίρεσαι τους ανθέλληνες Αγίους σου.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Στο κατά Μάρκον κεφ.Ζ στ.24-30 μένουμε άναυδοι από την αγάπη του Ιησού όταν μία γυναίκα γονατιστή του ζήτησε να βοηθήσει την κόρη της που είχε πνεύμα ακάθαρτο «η κόρη ήταν Ελληνίδα (κατά την μόρφωση και την θρησκεία) και Συροφοινίκισα στην καταγωγή και τον παρακάλεσε να βγάλει από μέσα της το δαιμόνιο.

    Ο δε Ιησούς της είπε: άφησε πρώτα να χορτάσουν τα τέκνα (δηλαδή ο λαός του Θεού, ο Ισραήλ) διότι δεν είναι σωστό να πάρει κανείς το ψωμί των παιδιών και να το ρίξει στα σκυλιά (δηλαδή τους έλληνες), κι εκείνη του αποκρίθηκε: ναι Κύριε δέχομαι ότι είμαι σκυλί και τα σκυλιά κάτω από το τραπέζι τρώγουν από τα ψίχουλα των παιδιών, μας φτάνουν τα ψιχουλά σου. Και ο Ιησούς της είπε πως για αυτόν τον λόγο που δείχνει ταπείνωση η κόρη έχει θεραπευτεί» Η ίδια περιγραφή, αυτή την φορά με μια Χαναναία γυναίκα, υπάρχει και στο κατά Ματθαίον Ιε΄ 21-28

    Τι ντροπή για το ανθρώπινο γένος να πιστεύει πως τέτοια μισαλλόδοξα και ρατσιστικά δόγματα είναι λόγια του Θεού. Τα έθνη θεωρούνται σκυλιά που πρέπει να τρώγουν από τα ψίχουλα των ιουδαίων. Ο Χριστός όχι μόνον αποκαλεί αυτές τις δύστυχες γυναίκες σκυλιά αλλά ο φιλεύσπλαχνος Κύριος θεραπεύει τις κόρες τους όταν αυτές δηλώνουν πλήρη υποταγή και ταπεινώνονται στο λαό του Ισραήλ. Ο Ιησούς αποκαλεί σκυλιά που οφείλουν να τρώνε από τα ψίχουλα των ιουδαίων και να δηλώνουν και την υποταγή τους σε αυτούς, όλα τα άλλα έθνη και ιδιαίτερα τους έχοντες ελληνική παιδεία.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δημήτρη ο Χριστός σου που ήταν Γιαχβέ πριν μας το παίξει Χριστός είπε μέσω του προφήτη Ζαχαρία.

    Ζαχαρίας 9,13 «Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού. 15 Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς.»

    Ο Γιαχβέ Ιησούς, οι Ιουδαίοι του, και οι Άγιοι Πατέρες της εκκλησίας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Προβατάκι μου Δημήτρη μπορεί να σου είπαν ότι ο Χριστός είναι η απόλυτη αγάπη, αλλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.

    Ιησούς says:
    Εχθροί μου είναι όλοι όσοι δεν με πιστεύουν και δεν αποδίδουν δόξα στο όνομα μου (Αποκ 16:9). Η επιθυμία μου είναι να τους κατασφάξω και όπως αποκάλυψα στον Ιωάννη θα βγάλω ένα σπαθί από το στόμα μου (Transformer christ) και θα τους κατακρεουργήσω όλους λερώνοντας τα ιμάτια μου με αίμα. (Αποκ 19:11-21) ‘Ο λεγόμενος αιματοβαμμένος Χριστός.’

    Το μίσος μου όμως είναι τόσο μεγάλο που δεν αρκούμαι στην σφαγή, για αυτό θα τους πιάσω όλους και θα τους ρίξω σαν σταφύλια στο μεγάλο πατητήρι του θυμού μου, και θα τους πατήσω ξεζουμίζοντας τους. Το αίμα τους θα πλημμυρίσει μια περιοχή σε έκταση χιλίων εξακοσίων σταδίων, και ύψος μέχρι τα χαλινάρια των αλόγων (Αποκ 14:19-20). Θα φτιάξω μια θάλασσα με το αίμα τους και όλα τα πετεινά του ουρανού θα χορτάσουν με τις σάρκες τους

    Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά είναι κείμενα μίσους που περιγράφουν έναν Θεό ο οποίος επιδιώκει την Δόξα, και με το πρόσχημα ότι είναι Πανάγαθος και άλλες τέτοιες βλακείες θέλει να αιματοκυλίσει όσους δεν τον Πιστεύουν και δεν αποδίδουν στο όνομα του την πρέπουσα Δόξα.

    Δημήτρη να τον χαίρεσαι τον αιματοβαμμένο Θεό σου. Μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις έναν όμοιο αιματοβαμμένο σφαγέα Transformer ‘θεό’ μέσα από το ειδωλολατρικό πάνθεον;

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Μου αρέσει που ο «προφήτης» Θεός σας (όσο ήταν προφήτης αυτός, άλλο τόσο είμαι και εγώ Ωνάσης και δεν ξέρω πόσα καράβια έχω) είπε και καλά ότι όλοι οι αμαρτωλοί που δεν τον πίστεψαν θα καταλήξουν στον Άδη μαζί με τον Διάολο και τους διαόλους του. Αυτός είναι ο βόθρος με τα σκατά που έχει ετοιμάσει για τους άπιστους. Για τα Ελληνόπουλα που δεν τον πιστεύουν. Για όλους αυτούς που έχουν αφυπνιστεί και δεν δέχονται άλλο να τους εμπαίζουν οι Αγύρτες του σκότους. Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα. Ήρθε η ώρα να σας πετάξουν με τις κλωτσιές στον βόθρο ή αλλιώς κόλαση με την οποία 2.000 χρόνια εσείς και ο Θεός σας απειλείτε τους ανθρώπους με αιώνια τιμωρία.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δημήτρη ο Θεός σου με τα διαστροφικά ένστικτα.

    Εξοδος 32:27-28. «Οὕτω λέγει Κύριος (Γιαχβέ Ιησούς) ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ (και των Ελλήνων) Ἄς βάλῃ ἕκαστος τὴν ῥομφαίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὑτοῦ· καὶ διέλθετε καὶ ἐξέλθετε ἀπὸ πύλης εἰς πύλην διὰ τοῦ στρατοπέδου, καὶ ἄς θανατώσῃ ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν φίλον αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὑτοῦ. Καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐκείνην τὴν ἡμέραν περίπου τρεῖς χιλιάδες ἄνδρες.»

    Ο ορισμός της διαστροφής.
    Ποιος Πατέρας τιμωρεί τα τέκνα του με τέτοιο τρόπο; Μόνο ένας παΤέρας πραγματικό Τέρας θα μπορούσε να συλλάβει με το μυαλό του μια τέτοια τιμωρία.

    • δημητρης says:

     ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΕΚΜΕΚ ΠΑΓΩΤΟ..Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ..ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ LADOSE ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ K ΥΣΤΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΡΗΣΗ…
     ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ…. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ Κ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ.. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΚΑΫΜΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΩΣΗ ΤΡΕΛΛΗ…ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Κ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΜΠΑΣ Κ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ…ΑΛΛΑ ΠΟΥ…ΠΙΟ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ¨ΓΙΑΤΡΟ¨ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ….ΤΡΑΒΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ…
     ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ… ΠΡΟΒΑΤΟ…ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΚΙΑΖΕΙΣ…Η ΛΕΞΗ ¨ΤΑΧΕΩΣ¨ΘΑ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ….ΟΛΑ ΤΑΧΕΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ -ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ….ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΓΙΑΧΒΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΘΕΟ..ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ…ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΓΙΑΤΡΕ..ΔΙΑΒΑΣΕ Κ ΑΛΛΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ….ΜΠΟΥΡΔΩΚΛΟΥΣΕ ΤΑ Κ ΑΛΛΟ…ΠΕΣ Κ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ….
     Υ.Γ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ-ΑΝΑΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ,ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΜΟΥ….

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Δημήτρη γράφεις ότι έχω μπερδέψει τον Γιαχβέ με τον Χριστό.

      Παραθέτω από την ορθοδοξία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

      Ορθοδοξία http://www.orthodoxos.com.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=167
      «Ο Ιησούς Γιαχβέ» (Νικόλαος Σωτηρόπουλος.) Ένα από τα γνησιότερα πνευματικά τέκνα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτου προς κατήχηση του πληρώματος της Εκκλησίας και καταπολέμηση των αιρέσεων.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Δημήτρη σχετικά με την λέξη «ταχέως» αφού το έκανες θέμα.

      Ο Χριστός έχει παράδοση στις αποτυχημένες αποκαλύψεις. Μια τέτοια αποτυχημένη αποκάλυψη είναι και αυτή που έδωσε (λέμε τώρα) στον Ιωάννη. Αυτή η ψευτοαποκάλυψη
      αρχίζει και τελειώνει με δηλώσεις που δείχνουν ότι τα γεγονότα που συζητήθηκαν θα γίνουν πολύ γρήγορα, και ότι ο χρόνος ήταν κοντά. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια.

      Αποκάλυψη 1: 1: « Αποκάλυψις Ιησού Χριστού, την οποίαν έδωκεν εις αυτόν ο Θεός, διά να δείξη εις τους δούλους αυτού όσα πρέπει να γείνωσι ταχέως.» (‘ταχέως’ με ταχύτητα, γρήγορα)

      Αποκάλυψη 22:20: «Λέγει ο μαρτυρών ταύτα· Ναι, έρχομαι ταχέως.»

      Η λέξη ‘ταχέως’ σημαίνει πάντα με ταχύτητα, ταχύτητα και βιασύνη. Ο βιβλικός λόγιος Kurt Aland στα σχόλιά του στην Αποκάλυψη 22:12, λέει: «Στο αρχικό κείμενο η ελληνική λέξη που χρησιμοποιείται είναι ‘ταχέως’ και δεν σημαίνει ‘σύντομα ‘, με την έννοια ‘κάποτε’ , αλλά ‘τώρα, αμέσως’ .

      Ο ίδιος ο Χριστός (σύμφωνα πάντα με το κείμενο) βεβαιώνει τον Ιωάννη ότι όλα αυτά θα συμβούν στις μέρες τους λέγοντας του: «Και λέγει προς εμέ· Μη σφραγίσης τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου· διότι ο καιρός είναι εγγύς.» (Αποκάλυψη 22:10)

      Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στον Ιωάννη λέγεται να μην σφραγίσει τα λόγια αυτής της προφητείας επειδή ο καιρός είναι κοντά. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον προφήτη Δανιήλ στον οποίο ο Θεός είχε πει να σφραγίσει τα λόγια των προφητειών που του δόθηκαν επειδή θεωρούνται ότι εκπληρώνονται στο μακρινό μέλλον.

      Δανιήλ 8:26: «Και η ρηθείσα όρασις περί των ημερονυκτίων είναι αληθής· συ λοιπόν σφράγισον την όρασιν, διότι είναι διά ημέρας πολλάς.»

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ο συγγραφέας της Αποκάλυψης ο Ιωάννης, ήταν της Γενιάς αυτής για την οποία είχε προφητεύσει ο Χριστός, ότι δεν θα έφευγε πριν εκπληρωθούν Όλα όσα προείπε στον προφητικό του λόγο και η δευτέρα παρουσία. (Ματθαίος 24:34)

      Ενώ ο Χριστός έλεγε ότι μέλλει να έρθει ο Υιός του Ανθρώπου, ο Ιωάννης 60 χρόνια μετά έγραψε ότι έρχεται ΤΑΧΕΩΣ (γρήγορα και βιαστικά). Αποκάλυψη 22:12

      Σύμφωνα με την υπόσχεση του Χριστού ότι όλα θα συμβούν στην διάρκεια της Γενιάς τους, οι Απόστολοι κήρυξαν ότι η δευτέρα παρουσία είναι κοντά τους. Θα συνέβαινε στις μέρες τους, στην Γενιά τους. Όταν λοιπόν έγραφε ο Ιωάννης, αυτή η Γενιά είχε σχεδόν εκπνεύσει, και ως εκπρόσωπος της, έγραψε ότι ο Χριστός έρχεται ‘ταχέως’ (γρήγορα και βιαστικά). Η προφητεία δεν είχε άλλο περιθώριο εκπλήρωσης. Αυτή είναι η αλήθεια που σας έκρυψαν επιμελώς.

      Η προφητεία της Αποκάλυψης έπρεπε να εκπληρωθεί γρήγορα και βιαστικά ‘ταχέως’ εντός της Γενιάς τους για την οποία είχε υποσχεθεί ο Χριστός ότι θα συμβούν όλα «πάντα ταύτα»

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ξεφτιλίστηκες και εσύ και το Δόγμα σου.

      Η προφητεία που έδωσε ο Θεός στον Δανιήλ ήταν να εκπληρωθεί στο μακρινό μέλλον. Για αυτό τον λόγο του είπε να την σφραγίσει. «Δανιήλ 8:26: «Και η ρηθείσα όρασις περί των ημερονυκτίων είναι αληθής· συ λοιπόν σφράγισον την όρασιν, διότι είναι διά ημέρας πολλάς.»

      Στον Ιωάννη όμως είπε να μην σφραγίσει τους λόγους της προφητείας διότι ο καιρός της εκπλήρωσης είναι κοντά. Όχι μακριά! Όχι σε κάποιες άλλες μελλοντικές γενιές. Όχι στο μακρινό μέλλον. «Αποκάλυψη 22:10: «Και λέγει προς εμέ· Μη σφραγίσης τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου· διότι ο καιρός είναι εγγύς.»

      Για ποιο λόγο ο Ιωάννης ή ο Χριστός αν θες χρησιμοποίησε την λέξη «σφράγισμα» για τις προφητείες της Αποκάλυψης;

      Η δήλωση «Μη σφραγίσης τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου» μας παραπέμπει στον Δανιήλ. Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας ήθελε να υποδείξει ότι οι προφητείες του βιβλίου της Αποκάλυψης θα εκπληρώνονταν ευθείς αμέσως, και όχι μετά από χιλιάδες χρόνια.

      Δεν έχεις κανένα αντεπιχείρημα!

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Δημήτρη ο εκβιαστής Θεός σου.

      Δευτερ.28.15-63. «Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του θεού σου, ο Κύριος θα φέρει πάνω σου θανατικό. θα σε χτυπήσει με πυρετό, ρίγος, ερεθισμό, μαρασμό, φλόγωση και με μαχαίρι. θα σε καταδιώκει εωσού αφανισθείς. Το πτώμα σου θα γίνει τροφή στα όρνια του ουρανού και στα θηρία της γης. Ο Κύριος θα κάνει τις πληγές σου μεγάλες και αθεράπευτες και τις ασθένειές σου κακές βαριές και αθεράπευτες. Θα φέρει πάνω σας όλες τις οδυνηρές πληγές της Αιγύπτου και θα τις κολλήσει σε σας, αλλά (θα φέρει ακόμα εναντίον σας) και κάθε ασθένεια και κάθε πληγή που δεν είναι γραμμένη στο βιβλίο αυτό, και θα σας χτυπήσουν μέχρι αφανισμού! Και θέλεις φάγει τον καρπόν της κοιλίας σου, τας σάρκας των υιών σου και των θυγατέρων σου, τους οποίους έδωκεν εις σε Κύριος ο Θεός σου, εν τη πολιορκία και εν τη καταθλίψει, με την οποίαν θέλει σε καταθλίψει ο εχθρός σου»

      Οι ανυπάκουοι ήταν στοχευμένα θύματα του καλοκάγαθου Θεού σου ο οποίος τους έπαιρνε στο κυνήγι εκτοξεύοντας προς αυτούς μαχαίρια, πυρετούς, αρρώστιες, και αλλεργίες μέχρι να δουν τα κυπαρίσσια ανάποδα.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Δημήτρη καμάρωσε τον δίκαιο Θεό σου.

      Για ένα σφάλμα που έκανε ο Δαβίδ ο Θεός Γιαχβέ – Ιησούς (ο δίκαιος ) σκότωσε 70.000 αθώους ανθρώπους. (Β Σαμουηλ 24.10-25)

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Δημήτρη ο βρεφοκτόνος Θεός σου.

      Α Σαμουηλ 15.3 «ὕπαγε τώρα καὶ πάταξον τὸν Ἀμαλήκ, καὶ ἐξολόθρευσον πᾶν ὅ, τι ἔχει καὶ μή φεισθῇς αὐτούς· ἀλλὰ θανάτωσον καὶ ἄνδρα καὶ γυναῖκα καὶ παιδίον καὶ θηλάζον καὶ βοῦν καὶ πρόβατον καὶ κάμηλον καὶ ὄνον.»

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Δημήτρη ο Χριστός προς τους μαθητές του:

      «Αληθώς σας λέγω» Αλήθεια σας λέγω ρε παιδιά!! Όλα αυτά που σας είπα θα γίνουν μέσα στην Γενιά σας!! Αλήθεια σας λέω!! Εγώ είμαι ο Άρχων του κόσμου!! Ο Ύψιστος Γιαχβέ της ΠΔ. Εγώ είμαι αυτός που χώρισε την θάλασσα στην μέση για να διαφύγουν τα τέκνα μου οι Ισραηλίτες. Εγώ είμαι αυτός που είμαι!! Θεός ζηλότυπος, και δεν γουστάρω να` ούμε να λατρεύετε άλλους Θεούς. Αλήθεια σας λέω!! Δεν σας λέω ψέματα!! Εγώ είμαι αυτός που κατέσφαξε του απίστους (σύμφωνα με τις αλκοολικές φαντασιώσεις της Π Δ) και εγώ είμαι αυτός που θα τους ξανασφάξει (σύμφωνα με τις αλκοολικές φαντασιώσεις της Κ Δ) Αποκάλυψη 19. 11-21. Αλήθεια σας λέω!! Εγώ Θα εξεγείρω τα τέκνα της Σιών εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα τους σφάξω. Θα βοηθήσω τους Ιουδαίους μου να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. (Ζαχαρίας 9:13-15) Αλήθεια σας λέω!! «Και ιδού, έρχομαι ταχέως…» (Ταχέως= γρήγορα και βιαστικά) Αποκάλυψη 22:12.

      Άσε μεγάλε παράτα τα. Αλλά τι λέω τώρα; Ακούει; Τον σταύρωσαν και ξέχασε να αναστηθεί. Τα εδάφια της Νεκρανάστασης είναι προϊόν πλαστογραφίας, και οι υποσχέσεις του αέρας κοπανιστός. «Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν θα περάσει η γενεά αυτή, έως ότου γίνουν όλα όσα σας προείπα.» (Ματθαίος 24:34) Αλήθεια σας λέω!!

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Δημήτρη με όλα αυτά που είπα ξέρεις τι έπαθε ο Θεός σου;

      «Καπνός ανεβαίνει εκ των μυκτήρων αυτού (του Θεού σου) και πυρ κατατρώγον εκ του στόματος αυτού· άνθρακες ανήφθησαν απ’ αυτού.» (Β Σαμουήλ 22.9)

      Λαμπάδιασε φιλαράκι, και αν πέσει απ`τον ουρανό θα βάλει φωτιά σε όλα τα δάση.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ Ή ΚΑΤΣΙΚΑ;

      «Αληθώς, αληθώς σας λέγω ότι εγώ είμαι η θύρα των προβάτων. Εγώ είμαι ο ποιμήν ο καλός. Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού βάλλει υπέρ των προβάτων. Και άλλα πρόβατα έχω, τα οποία δεν είναι εκ της αυλής ταύτης· και εκείνα πρέπει να συνάξω, και θέλουσιν ακούσει την φωνήν μου, και θέλει γείνει μία ποίμνη, εις ποιμήν. » (Ιωάννης 10:7,9,16)

      « Όταν δε έλθη ο Υιός του ανθρώπου εν τη δόξη αυτού … θα στήσει τα μεν πρόβατα εκ δεξιών αυτού, τα δε ερίφια εξ αριστερών. » (Ματθαίος 25:31,33)

      Είσαι πρόβατο η κατσίκα;
      Θα πας στον παράδεισο ή στην κόλαση;

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Αθανάσιε δεν είμαι ένας Γιατρός σαν τους άλλους. Δεν ακολουθώ το πρωτόκολλο, και πειραματίζομαι πάνω σας στα πλαίσια μιας βιονευρολογικής έρευνας που εξετάζει την κατανόηση της κοινωνικής συμπεριφοράς. Στα πειραματόζωα (σε σας δηλαδή) χρησιμοποιώ διάφορες τεχνικές, όπως το ηλεκτροσόκ της αλήθειας, ή την πλύση εγκεφάλου με επαναλαμβανόμενα μοτίβα της αλήθειας.

     Ο doctor ντε λα Βέγκα Ζορό έβγαλε την μάσκα του και ζοριλίκια σε αυτόν δεν περνάνε. Τα κύρια όπλα του είναι το σπαθί και το μαστίγιο της αλήθειας ως επέκταση του επιδέξιου χεριού του. Θα σε μαστιγώσει έως ότου αποδημήσει η ψυχή σου εις Κύριον Γιαχβέ – Ιησού.

   • δημητρης says:

    μιλας για ναζιστικα κατοχικα νεα αλλα το σχολιο σου εγκριθηκε βλεπω..δεν το ¨επνιξαν¨ το σχολιο σου οι ναζι της σελιδας των κατοχικων αρα δεν θα ειναι κ τοσο ναζι μαλλον…
    κοσμικο εμπορο μασωνικων ψευτορθοδοξων προφητειων αποκαλεσες τον παισιο κ εκθειαζεις τον Κοσμα τον Αιτωλο. θες τωρα να σου στειλω 10 αποψεις κ γνωμες για το πως αποδομουν κ τον Κοσμα τον Αιτωλο μερικοι μερικοι (δηθεν με επιχειρηματα οπως ο τρελλογιατρος) γραφωντας τις σκατοαποψεις τους κ τα σχολια τους σε αρθρα κλπ ; χαμος γινεται..
    αρα ποια ειναι η αληθεια; ψευτης ο Παισιος κ θεοσταλτος ο Κοσμας ο Αιτωλος; με ποια κριτηρια κρινεις εσυ κ ο αλλος; ποιοι ειστε για να κρινετε τον καθε Αγιο με η χωρις εισαγωγικα. κ ξαναλεω . ποιος απο σας που λετε για τον εναν κ τον αλλον, πηγε να επισκεφτει τον Παισιο λοιπον, αφου για αυτον λεμε,στο κελι του να παθει την πλακαρα της ζωης του μονο κ μονο απο το πρωτο χαιρετισμο του; μαθαμε κ λεμε με ευκολια για ψευτοπροφητειες κ μασωνιες κ κολοκυθια τουμπανα. κατευθειαν στο πονηρο . κ σε ρωτω τι παραπανω ειπε ο Παισιος απο τον Κοσμα τον Αιτωλο κ του προσπαπτεις τον ορο ¨εμπορος μασωνικων προφητειων¨; ισα ισα ειναι αυτος που επεξηγησε τι σημαινουν κ τα εξαμιλια . γινεται ενας αχταρμας στο μυαλο ολων. συνελθετε κ δειτε σε τις μερες ωρες κ ζουμε κ αφηστε τις ταμπελες κ τους ορους. συνελθετε γιατι δεν αργει το πρωινο που θα ξυπνησουμε με καινουργια πραγματικοτητα μπροστα μας.. αφηστε τις ταμπελες .

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Δημήτρη θα σου δείξω αμέσως πως αποδομώ τον Κοσμά τον Αιτωλό.

     «Εν τέλει και τα δύο χαρίσματα (προόραση, διόραση) είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός βλέπει τα παρόντα, τα παρελθόντα και τα μέλλοντα. Επομένως και ο άγιος του Θεού που έχει τη χάρη του Θεού βλέπει με τον τρόπο του Θεού, είναι θα λέγαμε η όρασις του Θεού.» Γεώργιος Ν. Μανώλης, Θεολόγος, υπ. ΜΔΕ Ερμηνευτικής Θεολογίας.

     Πατροκοσμάς. «Ο ήλιος και το φεγγάρι και τ’ άστρα είναι κολλημένα εις τον ουρανόν και ο ουρανός γυρίζει μαζί με τον ήλιον… Όπου πηγαίνει ο ήλιος εκεί γίνεται ημέρα» (Χειρόγραφο 12 Λευκοπηγής, σελ. 31).

     Στην κοσμολογία μπορεί να ήταν σκράπας, αλλά στην μελλοντολογία δεν παιζόταν ο δικός σου. Είχε χώσει την κεφάλα του στην σκουληκότρυπα του Γιαχβέ, και απο`κει ατένιζε το μέλλον.

     Και επειδή μιλάμε για την όραση του Χριστού τι θα λεχθεί για τις προφητείες που εξήλθαν από το στόμα του; Εκπληρώθηκαν; ΌΧΙ κύριοι! Η ιστορία έδειξε ότι ο Χριστός ήταν ένας αποτυχημένος προφήτης. Όλες αυτές οι προφητείες των «Αγίων» δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Χριστό.

     Όταν το κάλπικο και το εικονικό εμφανίζονται ως γνήσιο και πραγματικό, τότε το σκοτάδι γίνεται το θαμπό φως της αγίας άγνοιας, τη θεία φώτιση που τυφλώνει.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Όλες αυτές οι βλακείες που λέτε έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Τις ακούει ο άλλος ξεκαρδίζεται στο γέλιο και έτσι του φεύγει το άγχος. Άσε που βλέπει το χάλι σας και παίρνει τα πάνω του. Εμ μα σου λέει υπάρχουν και χειρότερα. Για φαντάσου να είχα και καμένο μυαλό τι χάλι θα ήμουν;

     Κάπως έτσι πάει. Και αν συνεχιστεί αυτό το βιολί οι ψυχίατροι θα μείνουν άνεργοι. Όχι γιατί ο Χριστός θεραπεύει, αλλά γιατί η βλακεία σας σπάει τζάμια.

     Η φωτιά της ορθοΛοξίας που έκαψε τον Ελληνισμό είναι έτοιμη να σβήσει. Τα Ελληνόπουλα αρκετά την ανέχτηκαν και εντός ολίγου θα την σβήσουν χρησιμοποιώντας το ανεπανάληπτο υγρό που θα σβήσει ακόμα και την κόλαση. Τον Φραπέ!!
     Το μόνο που χρειάζεται είναι συντονισμός. Θα πρέπει όλα μαζί τα Ελληνόπουλα ταυτόχρονα να σας μπουγελώσουν με τους φραπέδες τους και να σας στείλουν στον αγύριστο Αγύρτες.

     Ο καιρός γαρ εγγύς. Προς το παρόν εγώ με τον πυροσβεστήρα της αλήθειας σβήνω ότι μπορώ. Και τώρα που το σκέφτομαι δηλαδή εσείς δεν χαμπαριάζετε από αλήθεια. Θα γεμίσω τον πυροσβεστήρα μου με φραπέ και θα σας ψεκάσω.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Κοσμάς ο Αιτωλός (Διδαχή Ε’) Μπουρδολογία Ε’ δηλαδή!

     «Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας, έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν∙ και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερα το εσήκωσεν ο Θεός το βασίλειον από τους Χριστιανούς και ήφερε τον Τούρκο μέσα από την Ανατολήν και του το έδωκε δια εδικόν μας καλόν… Και τι; Άξιος ήτον ο Τούρκος να έχη βασίλειον; Αλλά ο Θεός του το έδωκε δια το καλόν μας. Και διατί δεν ήφερεν ο Θεός άλλον βασιλέα, οπού ήτον τόσα ρηγάτα (=βασίλεια) εδώ κοντά να τους το δώση, μόνον ήφερε τον Τούρκον μέσαθε από την Κοκκινην Μηλιά και του το εχάρισε; Διατί ήξευρεν ο Θεός πως τα άλλα ρηγάτα μας βλάπτουν εις την Πίστιν, και ο Τούρκος δεν μας βλάπτει, άσπρα (=χρήματα) δώσ’ του και καβαλλίκευσέ τον από το κεφάλι. Και δια να μην κολασθούμεν το έδωκε του Τούρκου και τον έχει ο Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλλον να μας φυλάη»

     Ο Θεός έφερε τον Τούρκο 400 χρόνια για το δικό μας καλό! Δώστου χρήμα του Τούρκου και καβάλησε τον! Το μόνο που δεν προέβλεψε ο Θεός ήταν το χρήμα εξ ουρανού (σαν το Μάνα εξ ουρανού)

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Πατερική μπουρδολογία!

     Ιωάννης ο Χρυσόστομος:
     «Κι αν ακόμη φονεύσει κάποιος κατά το θέλημα του θεού, ο φόνος αυτός είναι από κάθε φιλανθρωπία καλύτερος, ενώ αν κάποιος από λύπη δείξη ευσπλαχνία και φιλανθρωπία, παρά το θέλημα του θεού, θα μπορούσε η φειδώ αυτή να αποβή πιο μιαρή από οποιοδήποτε φόνο» (Λόγος κατά Ιουδαίων Δ 48.873)

     Αν την ημέρα του Αρμαγεδδώνα που θα αρχίσει η μεγάλη σφαγή, σας πει ο Θεός σας (που έχει παράδοση στους φόνους βρεφών) να σφάξετε τα βρέφη των 12θειστών συνελλήνων τι θα κάνετε; Σίγουρα ο φόνος αυτών των βρεφών είναι ανώτερος από κάθε φιλανθρωπία. Αφού το λέει ο Χρυσόστομος έτσι θα είναι.

     Από την άλλη μεριά θα βάλετε την ζωή σας σε κίνδυνο παρακούοντας τον επιβλητικό σφαγέα Ιησού Χριστό; Δεν είναι απλά τα πράγματα. Θυμηθείτε ότι αποκάλυψε στον Ιωάννη (Αποκ 19:21) ότι θα βγάλει ένα σπαθί και θα τους σφάξει όλους. Θα φτιάξει μια θάλασσα με το αίμα των ανυπάκουων απίστων.

     Θα δώσετε το αίμα σας για να διαφυλάξετε τα αθώα βρέφη, η θα υποταχτείτε στον σφαγέα (Transformer christ) με τα αιματοβαμμένα ρούχα;

     Μα είναι πολύ απλό. Αφορμή θέλετε για να αρχίσετε τις σφαγές. Είστε όμοιοι με τον σφαγέα Θεό σας.
     Η φράση του Ιησού Χριστού, «Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην· ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν» (Κατά Ματθαίον, 10, 24) χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολόγηση για πολέμους από τους χριστιανούς. Mark Juergensmeyer (2004). The Global Rise of Religious Violence. University of California Press.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Βιβλική μπαρουφολογία:

     Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

     Έλληνες, είστε απόγονοι των Εβραίων, και ο Θεός σας είναι ο Γιαχβέ Ιησούς!
     «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός)

     Αλληλούια, από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να «αινέσουν τον Γιαχβέ». Αλληλούια μέσα στις εκκλησίες! Δοξάστε τον Γιαχβέ εβραιοέλληνες!

     ΙΗΣΟΥΣ ένα Εβραϊκό όνομα. Σημαίνει Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΖΕΙ.
     Δεν σας σώζει τίποτα!
     Ζαχαρίας 9,13 «Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού. 15 Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς.»

     Ο Γιαχβέ και οι Ιουδαίοι του ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Όταν ο Θεός είπε γεννηθήτω το Φως, ο Τσακ Νόρις του είπε: Πες παρακαλώ. Η Ελλάδα που ονειρεύεται και εξάγει πολιτισμό στα πέρατα του κόσμου, Το Κάστανον ημών το επιούσιον. Εικόνα επιδίδεται σε πολεμικές τέχνες. (χα χα χα) Τσακ Νόρις vs Θαυματουργή εικόνα, θα την ξεσκίσω!! Η νέα γενιά είναι πιο έξυπνη από εσάς και είναι θέμα χρόνου να σας αφήσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

     Από έρευνες που έγιναν σε ό,τι αφορά τη σχέση των νέων με την εκκλησία: «Οι νεαροί έχουν την αίσθηση ότι η Εκκλησία στην Ελλάδα διανύει μια έντονη περίοδο αλλαγής.Οι Εκκλησίες θα ήταν αρκετά κενές αν οι συνταξιούχοι δεν συμμετείχαν ενεργά, λένε οι νεαροί. Οι Έλληνες δεν βλέπουν κανένα λόγο γιατί θα πρέπει να σηκωθούν την Κυριακή νωρίς το πρωί για να πάνε εκκλησία, τόνισαν οι νεαροί. Ο λαός είναι τόσο εκκοσμικευμένος ώστε δεν τους ενδιαφέρει ο Χριστός και η Εκκλησία Του σκέφτεται ο Νίκος. Οι νεαροί δεν ντρέπονται να ασκήσουν αυτοκριτική. Κατά την γνώμη τους η Εκκλησία μπορεί να πάει άσχημα όταν τα παρόντα ενεργά μέλη, οι συνταξιούχοι, πεθάνουν.»

     Η θρησκεία της μπουρδολογίας σβήνει, και κανείς δεν μπορεί να σώσει την φλόγα της. Η Νέα γενιά είναι οι πυροσβέστες της. Θα την ψεκάσουν με τον αφρό της αλήθειας και τα αποκαΐδια της θα θυμίζουν στους ανθρώπους του μέλλοντος ένα μελανό σημείο στην ιστορία.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Ο χρυσοπύρινος ήλιος ΑΩ σας έκαψε τα μυαλά και τα κατέστησε ανίκανα να λειτουργήσουν. Οι νέες γενιές αποφεύγουν συστηματικά την έκθεση τους σε αυτόν φορώντας αντιηλιακό και γυαλιά ηλίου μπλοκάροντας τις θανατηφόρες ακτίνες του. Ο μύθος χριστός και οι αλκοολικές φαντασιώσεις σας, βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Είστε καρκινοπαθείς στο τελευταίο στάδιο και εντός ολίγου θα βρεθείτε στην αγκαλιά των προγόνων σας Αβραάμ Ισαάκ Ιακώβ, και οι 144.000 Ισραηλίτες θα απαιτήσουν την υποταγή σας φωνάζοντας όλοι μαζί μπροστά στον θρόνο του Θεού Αλληλούια (Αινείτε τον Γιαχβέ). Αποκάλυψη 19.1-6

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Ως ψυχίατρος χρησιμοποιώ θεραπευτικά παραμύθια για να καταλάβει καλύτερα ένα παιδί τις έννοιες και τις αξίες που πρέπει να διδαχθεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Τις προάλλες χρησιμοποίησα το βιβλίο του Ιώβ σε μια περίπτωση ενός παιδιού με δυσκολία προσαρμογής και την επόμενη μέρα το παιδί εξαφανίστηκε. Ακόμα το ψάχνει η Νικολούλη. Σε μια άλλη περίπτωση ενός παιδιού που έπασχε από αιματοφοβία χρησιμοποίησα το βιβλίο Λευιτικόν και την άλλη μέρα βρήκαν τον σκύλο και την γάτα σφαγμένα πάνω σε έναν αυτοσχέδιο βωμό και με το αίμα τους γραμμένο σε όλους τους τοίχους το τετραγράμματο. Άλλη μια περίπτωση που κατέληξε σε τραγωδία ήταν αυτή ενός βίαιου παιδιού που έστειλε στο νοσοκομείο 12 συμμαθητές του σε μια μέρα. Έτσι άρχισα να του διαβάζω μέσα από την Αγία Γραφή και συγκεκριμένα τα λόγια του Χριστού αγαπάτε αλλήλους και αν κάποιος σε χαστουκίσει γύρνα και το άλλο μάγουλο. Την επομένη μέρα δέχτηκε αλλεπάλληλα χαστούκια από την συμμορία των 12 με αποτέλεσμα να περιέλθει σε βαρύ κώμα. Έχουν περάσει 12 χρόνια και ακόμα να ξυπνήσει.

     Συμπέρασμα: Η Αγία Γραφή είναι ακατάλληλο παραμύθι για ανήλικους.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Όλοι εσείς δεν έχετε καμιά ελπίδα στο πνευματικό ρινγκ του doctor the Great. Ο υποφαινόμενος εκπαιδεύτηκε από τους καλύτερους πνευματικούς που πέρασαν από αυτόν τον κόσμο. Οι αρχαιοελληνάρες πρόγονοι του τον μύησαν στα μυστήρια του πνεύματος και ενστάλαξαν στην ψυχή του όλες τις αρετές του πνευματικού μποξ. Δια της μεθόδου greekway θα καθυποτάξει την αρχετυπική μήτρα (χύτρα) του χριστιανισμού και της μυστηριακής σχολής του «Κώδιξ Περσεύς» και σύμφωνα με τον χρησμό της πυθίας Αθηνά του μαντείου οεα, θα ανακηρυχθεί ως ο «Μέγας Δόκτορας» κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το «Μέγας Αλέξανδρος». Ήδη ο υποφαινόμενος τούμπανος Δόκτορας έχει γράψει την δική του Αποκάλυψη, η οποία σύμφωνα με τις προγνώσεις κορυφαίων αναλυτών θα κυκλοφορήσει σε δισεκατομμύρια αντίτυπα και σε όλες τις γλώσσες συμπεριλαμβανομένου και αυτές των φυλών του αμαζονίου, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ που κατείχε έως τώρα η Αγία Γραφή του Γεχοσούα. Θα εισβάλει σε όλα τα σπίτια, αντίσκηνα, παράγκες, τσαντίρια, του κόσμου και η αλήθεια της θα υπερισχύσει αυτής του Ιωάννου οδηγώντας τον Ιωάννη και την ψευτοαποκάλυψη του σε εξορία. Σηκωθείτε από καρέκλες, πολυθρόνες ντιβάνια, μπαουλοντίβανα, φλοκάτες, χαλιά όπου κι αν είστε ξαπλωμένοι, και καλέστε στο 69966996 και θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν την Αποκάλυψη του Μέγα Δόκτορα μαζί με ένα σακίδιο επιβίωσης, ένα φακό led 10.000 lumens, μία βαλλίστρα Jaguar I Crossbow Reflex Βlack, ένα magnum 45άρι, ένα ραδιόφωνο scanner UBC125XLT Ευρείας Λήψης, μια επαναφορτιζόμενη μπάρα ενέργειας εφοδιασμένη με όλα τα συμπλέγματα των βιταμινών, και ένα μπουκαλάκι ιχώρ σε ενέσιμη μορφή για παν ενδεχόμενο. Με πολύ κόπο έλαβε ο Δόκτορας, δωρεάν θα δώσει. Όχι σαν τους ιερείς του χριστού που εμπορεύονται την πίστη.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Αθανάσιε ο μόνος που παίζει μπάλα εδώ είμαι εγώ. Εσείς απλά είστε τερματοΤύφλακες και το Τέρμα σας είναι το πεδίο του Γιαχβέ – Ιησού. Η πύρινη μπάλα της αλήθειας μου διακόρευσε το πεδίο του σκότους και ξέσκισε τα δίχτυα σας. Νααα μια τρύπα! Κοφίνι άνευ Πάτου!!

  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1 says:

   Inept

   ΣΩΠΑ ΒΡΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ.

   1] ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΟ.
   ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ….ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΙΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ….Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ
   2]ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ …
   ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΗΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ

   3] ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΛΕΣ ΑΣΑΦΗ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΑΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΓΑΡΑΦΟΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΣ.

   4]ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΝΟΥ…..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΕΤΡΕΨΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ… ΡΑΓΙΑ…

  • dim says:

   Αυτο ακριβως … ενας τυπος που τον ελεγαν Παισιο ως πρακτορας των μυστικων υπηρεσιων περασε ολο τον βιο του «παιζοντας» τον ρολο του Μοναχου/Ασκητου για να πεισει εμας τα προβατα … το ιδιο και τοσο αλλοι αγιοι και πατερες. Σιγουρα πολλες θρησκειες χρησιμοποιουνται ή εχουν «μολυνθει» για τους γνωστους σκοπους … σιγουρα χειραγωγουμαστε αλλα ενεργοποιησουμε την στοιχειωση αντιληψη και λογικη μας επιτρεπει οχι να αντιληφθουμε ορισμενα πραγματακια αλλα να κραταμε μικρο καλαθι ή και καθολου.

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    Είσαι τόσο καλός-ή που μας προτρέπεις να μην πιστεύουμε σε Αγίους?
    Μήπως πιο συνετό είναι να Πιστεύουμε,πολιτικούς,δημοσιογράφους,παπαγαλάκια αγνώστου ταυτότητας?
    Ισως είναι αλήθεια,ότι ακόμα και για τσιγάρα να πάς απαιτείς να πληρωθείς γιατί το απαιτεί η στοιχειώδη λογικής σου και αντίληψη.

   • δημητρης says:

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΑΞΙΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ… !!!!
    ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ Κ ΕΣΥ….ΕΙΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ…Κ ΟΙ 2 ΓΙΑ ΜΕΣΑ…ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ… ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΡΟΛΟ ΜΟΝΑΧΟΥ….ΜΑΛΙΣΤΑ….ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΑΜΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ LOGO..ΓΙΑ ΠΕΣ Κ ΑΛΛΑ….ΕΧΕΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΛΕΠΩ…ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ… ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΪΝΗΣ…. ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο Ε.Τ. Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ..

 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Δεν ξέρω τι θα πει ο Πρωθυπουργός στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Όμως αυτό που είδαμε στη Κωνσταντινούπολη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τις κατηγορίες εναντίον των Ρώσων ότι δήθεν ήθελαν να τον δηλητηριάσουν έχει δημιουργήσει μεγάλους κινδύνους. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ακολουθώντας την πολιτική των ΗΠΑ, έχει μπλέξει στο θέμα της Ουκρανίας, δηλαδή στην ανακήρυξη της Εκκλησίας της Ουκρανίας, ως αυτοκέφαλης. Αυτό είναι μεγάλο, πολύ μεγάλο λάθος και μπορεί να το πληρώσει όχι μόνο η Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και η Ελλάδα. Δεν έχει καμία δουλειά ο Οικουμενικός Πατριάρχης να ενθαρρύνει αποσχιστικές τάσεις μέσα στην Εκκλησία. Είναι λάθος, προκειμένου να υπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες να εμπλακεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο σε αυτή τη διαμάχη και να ενθαρρύνει στην απομάκρυνση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από τη Μόσχα και την ένταξή της στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Γιατί να δημιουργηθεί σχίσμα μέσα στην Ορθοδοξία. Είναι επικίνδυνη πολιτική αυτή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις από πλευράς του Θεού και να χτυπηθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης όχι από ανθρώπους, αλλά από το Θεό.

 4. okanenas says:

  Θα έγραφα τι θα μπορούσε να επεκτείνει ο τσιπράκος αλλά θα το διαγράψεις… Αν πάντως το πει τότε πιθανότατα να τρέξουν τα γεγονότα. Πιθανώς και να το πει αφού ο πάτρωνας του
  θα θέλει να δημιουργήσει ακόμη ένα πρόβλημα στον σουλτάνο.

 5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1 says:

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
  ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΛΙΩΝ ΑΠΟ 6 ΣΕ 12 , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ.
  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ.
  ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ…

 6. Ro Laren says:

  ….οκ, θα μεγαλωσει η Ελλαδα, με ποιον να τη διοικει δεν μας ειπαν, γιατι εαν ειναι να διοικουν οι γνωστοι δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα…….ή μηπως θα βαλουν οι αμερικανο εβραιοι εναν αγιο στη θεση κυβερνητη ας πουμε το μαρμαρωμενο βασιλια?? Τι να την κανω την Πολη εαν ακομη υπαρχουν οι «κακοι» στην εξουσια? Τι θα αλλαξει ακομη και εαν τρωω με χρυσα κουταλια? Τον εβραιοπιθηκο πανω απο το σβερκο μου μπορει να τον παρει καποιος? τον κομμουνιστη γκευ διεθνιστη μπορει να τον παρει καποιος? τον ανεκδιηγητο γοριλλα χρυσαυγιτη δηθεν εθνικιστη ? νδιτη , πασοκτζη, εφοπλιστη, εργοδοτη των 400 ευρω? εν τελει την λεγεωνα των ελαττωματων -την αιτια ολης της συμφορας προσωπικης και εθνικης? ή μηπως αρκει η Πολη συμβολικα? Η εσωτερικη Πολη υπαρχει καν στον χαρτη απελευθερωσης απο τη λεγεωνα των εσωτερικων δαιμονων? Εαν οχι ξεχαστε και την ευτυχια και για τις επομενες γενιες……και την Πολη σας τις χαριζω να παιζετε ταβλι στα Στενα με τους γειτονες σας τουρκοεβραιους, τους βαλκανογυφτους και τα ξανθα βοδια…

 7. Γιάννης says:

  Η αγγλια και η ηπα που πινουν το αιμα του ελληνισμου δεκαετιες τωρα και ειναι υπευθυνοι για τη διαμελιση της μακεδονιας ενω παραλληλα απο πισω τους δρα ο σιωνισμος θα μας δωσουν την κωνσταντινουπολη. Μάλιστα. Και οι ρωσοι οι οποιοι ειναι οι μονοι που αντιστεκονται θα χασουν . Μαλλον προς τον ιουδαισμο και την επικρατηση των εβραιων γερνουν οι προφητειες. Ξυπνηστε και αρχιστε να διαβαζετε ελληνικη μυθολογια και γενικοτερα αρχαια ελληνικη ιστορια, αυτη ειναι η κληρονομια μας οχι οι μεσσιες που θα μας τα δωσουν στο χερι ολα χωρις ν κανουμε τιποτα. Συν Αθηνα και χειρα κινει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *