in

θυμοςθυμος ελεοςελεος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Σε κατηχητικό της Νέας Σμύρνης “γνωρίζουν” & “μαθαίνουν” το Ισλάμ τα παιδια

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, ναι της πόλης που έχει τεράστιο άγαλμα του εθνομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης που το 1922 τον δολοφόνησαν βάναυσα οι ΝέοΤουρκοι, αυτή λοιπόν η Μητρόπολη, θα “γνωρίσει το Ισλαμ” στο ποίμνιο της…

Είναι τελικά το Ισλάμ αντίπαλος της Δύσης ή όχι;…

Το Ισλάμ δεν είναι μόνο ο αντίπαλος της Δύσης αλλά αντίπαλος ολόκληρης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να αποσαφηνίσουμε το κατά πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι και ποια η περί ου ο λόγος σχέση με το Κοράνι και συνακόλουθα με την πολεμική ιστορική εξέλιξη του.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το Κοράνι κάθε άλλο παρά αμέτοχο είναι σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για του λόγου το αληθές, το Κοράνι αποτελεί τη Γενεσιουργό αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση τη συντηρεί αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.

Το κοινό σημείο όλων των Ισλαμιστών, πλούσιων ή φτωχών είναι το Κοράνι. Αυτό είναι τα «πάντα» για το Ισλάμ. Όλα τα άλλα κείμενα, διευκρινήσεις, εντολές ή διδασκαλίες (πχ Χάντιθ) έπονται του Κορανίου. Χρειάζονται ειδικές διαδικασίες για να «Καθοριστούν» επίσημα ως Τμήμα της Διδασκαλίας του Ισλάμ. Και ενδέχεται να είναι αποδεκτές από ένα τμήμα του Ισλάμ και όχι από ένα άλλο (πχ Σιΐτες – Σουνίτες). Το Κοράνι όμως είναι η Βάση, η Ρίζα, το κοινά αποδεκτό ιερατικό σημείο αναφοράς.

Αυτό το κείμενο καθορίζει τη ζωή του Ισλαμιστή από την ώρα που θα γεννηθεί ως την ώρα που θα πεθάνει. Κι από τον τρόπο που θα ζήσει ως τον τρόπο που θα πεθάνει καθώς το Κοράνι είναι το κατ’ εξοχήν κείμενο διδασκαλίας στα σχολεία των ισλαμικών χωρών.Είναι ένα κείμενο που φιλοδοξεί και αποσκοπεί στο να καθορίσει την φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας, δηλαδή, ολόκληρου του πλανήτη,εξοντώνοντας Οποιοδήποτε μη ισλαμικό στοιχείο που πρεσβεύει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που πρεσβεύει το Ισλάμ.

Αναντίρρητα όλα τα παραπάνω πρόδηλα αποδεικνύονται από το ίδιο το Κοράνι μιας και οι 150 (ίσως και παραπάνω) από τις 450 σελίδες του Κορανίου, με ορμή και μένος ορίζουν αυτά που περιγράφηκαν και ακόμη περισσότερα.

Το βασικό ερώτημα σε όλα αυτά, είναι όχι τι κάνει το Ισλάμ (αυτό είναι γνωστό εδώ και 1,400 χρόνια) αλλά τι κάνει η Δύση και γενικά ο πολιτισμένος κόσμος απέναντι σε αυτή τη νέα «αδυσώπητη εισβολή».

Πέραν από το να «επιτρέπει» Ισλαμικές βάσεις στην καρδιά της Ευρώπης στα πλαίσια ενός πλέον αποτυχημένου πολυπολιτισμικού μοντέλου…

 

με πληροφορίες από κείμενο του Γ.Ανεστόπουλου

voicenews.gr

Report

What do you think?

Written by Θεοχάρης

Comments

Leave a Reply
    • ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ”. ΑΝ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ. ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ.
      ΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ.
      ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σε πτήση από Κατάρ τα 12 από τα νέα κρούσματα κορωνοϊού – Σε καραντίνα και οι 91 επιβατες

Όταν δεν ξέρεις πως να πολεμήσεις για το δίκιο σου