ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Απίστευτο. 53χρονος εργαζόμενος στο Ασκληπιείο έπαθε έμφραγμα και τον έστειλαν στο Τζάνειο όπου πέθανε

· Κατοχικά Νέα

Νεκρός από έμφραγμα είναι ένας 53χρονος σεκιούριτι της βραδινής βάρδιας στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Όπως αναφέρει η κ.Τοσονίδου, η οποία είναι ιατρός-Ακτινοδιαγνώστης ο 53χρονος εργολαβικός εργαζόμενος, έπαθε έμφραγμα κατά τη διάρκεια της νυχτερινής του βάρδιας και καθώς το αιμοδυναμικό του Ασκληπιείου δεν εφημερεύει καθημερινά, διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο (στον Πειραιά), όπου και κατέληξε.

Χωρίς επαρκές νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, χωρίς εξειδικευμένους τεχνολόγους, χωρίς επαρκές κονδύλι για την αποπληρωμή εφημεριών, υπερωριών, οι προσπάθειες των γιατρών, δεν είναι αρκετές.

Όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Τοσονίδου για την απώλεια του 53χρονου Μάριου: «Ήταν άτυχος ο Μάριος; Ήταν η κακιά η ώρα; Όχι φυσικά. Ήταν θύμα της πολιτικής της υποστελέχωσης και της συρρίκνωσης του ΕΣΥ, που δεν επιτρέπει να σώζονται όσες περισσότερες ζωές μπορούν να σωθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γιατρός περιγράφει γλαφυρά την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΕΣΥ και συγκεκριμένα στο Ασκληπιείο: «Με άλλα λόγια, πάνω από 1 εκατομμύριο κάτοικοι στα νότια προάστια δεν έχουν ΑΜΕΣΗ και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε αιμοδυναμικό εργαστήριο, εάν πάθουν έμφραγμα. Εκτός και αν έχουν χρήματα, ή ιδιωτική ασφάλιση».

medlabgr.blogspot.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νοσοκομειακός διάδρομος - συμβολική εικόνα για αιφνίδιο θάνατο και διαφάνεια δεδομένωνΕΛΛΑΔΑ

Αιφνίδιος θάνατος στο 424 και το ερώτημα που δεν κλείνει: Δώστε τα πρωτογενή δεδομένα για εμβολιασμό, ηλικίες και αιτίες θανάτου

Ευρωπαϊκό αστικό τοπίο - συμβολική εικόνα για το κόστος καυσίμωνΕΛΛΑΔΑ

Eurostat: +23,8% τα καύσιμα στην ΕΕ μέσα σε έναν χρόνο – Στην Ελλάδα η αύξηση φτάνει περίπου το 16%

Ιατρικό κέντρο και τεχνολογία - συμβολική εικόνα για το θέμα longevityΕΛΛΑΔΑ

Άδωνις Γεωργιάδης και longevity: από την προβολή κέντρου μακροζωίας στην αυστηρή γραμμή για την πλασμαφαίρεση – Τι πραγματικά προκύπτει

2 απαντήσεις στο “Απίστευτο. 53χρονος εργαζόμενος στο Ασκληπιείο έπαθε έμφραγμα και τον έστειλαν στο Τζάνειο όπου πέθανε”

  1. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ…ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΥΑΘΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *