ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Απίστευτη καταγγελία: ο ΕΟΔΥ ήξερε για τον 66χρονο αλλά δεν αξιολόγησε ως επικίνδυνο το περιστατικό!

· Κατοχικά Νέα

«Για εγκληματική ανευθυνότητα των αρμοδίων του ΕΟΔΥ» κάνουν λόγο το site www.apokalypseis.com και ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος που υποστηρίζουν ότι η πνευμονολόγος που εξέτασε τον 66χρονο είχε ενημερώσει από την Κυριακή το Υπουργείο Υγείας για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊου, αλλά το Υπουργείο την καθησύχασε επειδή ο 66χρονος δεν είχε έλθει από την Ιταλία.

Όπως αναφέρει το www.apokalypseis.com «η πνευμονολόγος που επιλήφθηκε αρχικά του περιστατικού με τον 66χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό από την Αμαλιάδα που βρέθηκε χθες ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό , από την περασμένη Κυριακή στις 7.15 μμ ενημέρωσε τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ καθώς ο 66χρονος εμφάνιζε όλα εκείνα τα συμπτώματα της νόσου από τον κορωνοϊό , αλλά ο ΕΟΔΥ εκτίμησε ότι δεν έπρεπε να ενεργοποιηθεί το ειδικό πρωτόκολλο ασφαλείας και ελέγχου καθώς – όπως είπε στην πνευμονολόγο – το συγκεκριμένο άτομο δεν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία αλλά στο Ισραήλ και την Αίγυπτο…».

Ο ΕΟΔΥ είχε ενημερωθεί από την περασμένη Κυριακή !

« Όταν ήρθε στο ιατρείο μου και είδα τα συμπτώματα που είχε ο 66χρονος , ενημέρωσα όπως όφειλα τον ΕΟΔΥ αλλά μου είπαν ότι δεν έπρεπε να μπούμε σε περαιτέρω ενέργειες γιατί ο ασθενής μου δεν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία αλλά στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Ετσι παρέμεινε αρχικά στο σπίτι του αλλά μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και μετά στο νοσοκομείο του Ρίου» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com η πνευμονολόγος .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιβεβαιώνουν γιατροί και ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας

Την έγκαιρη ενημέρωση του ΕΟΔΥ από την πνευμονολόγο της Αμαλιάδας και την κακή εκτίμηση των αρμοδίων της συγκεκριμένης υπηρεσίας, επιβεβαίωσαν στο www.apokalypseis.com ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης αλλά και ιατροί του νοσοκομείου της Αμαλιάδας !

Οι παραλείψεις του ΕΟΔΥ και ο κακός χειρισμός των αρμοδίων στο συγκεκριμένο θέμα , που περιέργως κρατήθηκαν ως «επτασφράγιστο μυστικό» από όλα τα ΜΜΕ , εκτός από το ότι εξέθεσαν σε κίνδυνο ανυποψίαστους πολίτες , γιατρούς και νοσηλευτές , θέτουν σοβαρά ερωτηματικά για την ικανότητά του να χειριστεί το σοβαρότατο ζήτημα της εξάπλωσης και της πρόληψης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

thebest.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

PISA 2025: Σχεδόν οι μισοί 15χρονοι στην Ελλάδα κάτω από τη βασική επάρκεια στα Μαθηματικά

Στρατιώτες σε ευρωπαϊκή στρατιωτική τελετή - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή η 39χρονη πυροτεχνουργός Μαρία Κολτσακλή – Μητέρα τριών παιδιών

ΕΛΛΑΔΑ

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Κανδήλι Μεγάρων – Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά