Απίστευτη δήλωση Καραθανασόπουλου στη Βουλή: Η πολιτική μαλ@@κία έχει και τα όρια της
· Θεοχάρης

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ
Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις
ΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWSΡόδος: Έσπασαν οι κάβοι του Scarlet Lady – Ήρθε σε επαφή με καταμαράν και δύο πλοιάρια
ΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWSΚακοκαιρία: Σε «Red Code» έως την Κυριακή η Κρήτη – Σε αυξημένη ετοιμότητα οι αρχές
ΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS
Είναι ο μόνος που τα τελευταία 40 χρόνια είπε μια σωστή κουβέντα. Μπορεί να έχει πει μόνο αυτή σωστή. Αλλά τουλάχιστο έχει το γνωθι σ αυτών
Άμα τα λένε αυτά οι “δημοκράτες” του κουκουεξ επιτρέπονται, δεν παρεμβαίνει ο φρουραρχος, δεν κινδυνεύει η δημοκρατορια τους. Φτυσε τα μπούτια σου ρε τζάμπα μάγκα.
…τοσα χρονια αυτα τα ορια δεν ξεπεραστηκαν…τωρα μονο εχουν ξεπεραστει???
ολοι οι μαλακοπολιτικοι μια γεννια ειστε και οι μαλακια εχει ξεφυγει προ πολλου τα ορια το θεμα ειναι οτι παντα η σιγκουλαρ λοτζικ [εταιρια καταμετρησης ψηφων ιδιωτικων εβραικων συμφεροντων] οι νοθεια η εκουσια παρατυπια και λιγο ο λαοςτα διευρυνουν και γιαυτο πραγματικα ειστε εξω απο τα ορια της μαλακιας αλλα παντα μεσα στη βουλη!!!