Απίστευτες δηλώσεις Κουρουμπλή: «Η Ελλάδα αναγνώρισε «μακεδονική» γλώσσα το 1977»

Σάλος προκλήθηκε από τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή σε τηλεοπτική του συνέντευξη όπου τόνισε ότι η Ελλάδα το 1977 αναγνώρισε την ύπαρξη«μακεδονικής» γλώσσας.

«Το 1977 στο πλαίσιο συνεδρίου του ΟΗΕ η Ελλάδα αναγνώρισε την «μακεδονική» γλώσσα»σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση παλεύει για να αναγνωριστεί ως σλαβική γλώσσα.

Υποστήριξε ακόμα πως υπήρξε συμφωνία του Τίτο με τον Καραμανλή. «Μου έκανε εντύπωση μια δήλωση του κ. Κουμουτσάκου. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν ήθελαν να κλείσουν το Σκοπιανό. Η αντιπολίτευση είναι σε πολύ μεγάλη αμηχανία», συνέχισε ο υπουργός Ναυτιλίας και πρόσθεσε: «Όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα διασπαστούν. Η Νέα Δημοκρατία είναι τρία κόμματα σε ένα».

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης υπογράμμισε πως «διαχρονικά ακολουθήθηκε η γραμμή αυτή. Βάλαμε στο τραπέζι ζητήματα που κάποιοι τα απέφευγαν όπως το γλωσσικό».

Υποστήριξε ακόμα πως κατά το παρελθόν καμία κυβέρνηση «δεν είχε θέσει ποτέ ζήτημα Συντάγματος στις διαπραγματεύσεις».

Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε πως «όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος» και πρόσθεσε: «Κάντε λίγη υπομονή. Μόλις η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη θα φέρει το θέμα στη Βουλή. Θα συζητηθεί με ηρεμία. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει λόγο να κλείσει το θέμα χωρίς να το φέρει στη Βουλή».

Για το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν για το Σκοπιανό τόνισε: «Πολλές φορές εκτιμήσατε ότι η κυβέρνηση θα πέσει. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία είτε σας αρέσει είτε όχι».

Όπως είπε: «Ο τελικός κριτής για όλους μας θα είναι ο λαός. (Ο ΣΥΡΙΖΑ) πήρε μια χώρα υπό οικονομική κατοχή και την έβαλε στην ανάπτυξη. Εκτιμώ πως ο ελληνικός λαός θα επενδύσει στο καθαρό βλέμμα του Τσίπρα».

«Η κυβέρνηση προσπαθεί φρονίμως να κλείσει ζητήματα με Σκόπια και Αλβανία. Αν γίνει αυτό η Ελλάδα θα είναι η ισχυρότερη δύναμη στα Βαλκάνια, μια περιφερειακή δύναμη. Πρέπει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να πάμε σε μια σωστή λύση για το Σκοπιανό, στη γραμμή και των προηγούμενων κυβερνήσεων», είπε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Σε ένα χρόνο ο Τσίπρας θα γυρίσει την κατάσταση»

«Οι δημοσκοπήσεις στήνονται με τον τρόπο που θέλει ο καθένας το αποτέλεσμα. Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία στήνεις τις ερωτήσεις. Μέσα σε ένα χρόνο ο Τσίπρας θα γυρίσει από αυτή τη γκρίνια στο θετικό. Όλες οι εκτιμήσεις που κάνατε ότι θα πέσει η κυβέρνηση διαψεύστηκαν», σχολίασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Αυτή η κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο του 2015 αναγνώρισε μια πραγματικότητα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα, αλλά βλέπουν ότι η κυβέρνηση εξαντλεί όλα τα περιθώρια για να βελτιωθεί η κατάσταση. Ότι περιθώριο έχουμε τα εξαντλούμε για να χτίσουμε μια κοινωνία δίκαιη», συμπλήρωσε.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, εκτίμησε πως «η κυβέρνηση που θα κάνει εκπτώσεις στα εθνικά θέματα θα το πληρώσει πολύ ακριβά».

«Αν θέλουμε να διαλύσουμε τα Σκόπια τα διαλύουμε την επόμενη μέρα. Ποιος θα κερδίσει από αυτό»υποστήριξε ο κ. Κουρουμπλής και εκτίμησε πως η λύση για το χρέος δεν περνάει από τη λύση του Σκοπιανού.

«Η κρίση της Ιταλίας θα πιέσει τους Ευρωπαίους να πάνε πιο εύκολα στη λύση για το χρέος. Ο Τσίπρας διαμηνύει σε κάθε τόνο πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή και αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος αυτού που λέει», είπε ο κ. Κουρουμπλής.

iellada.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

16 thoughts on “Απίστευτες δηλώσεις Κουρουμπλή: «Η Ελλάδα αναγνώρισε «μακεδονική» γλώσσα το 1977»

 1. Ελληνας ναι, κομματοσκυλο ποτε says:

  anastoxasmoi.gr/%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%81%CF%87%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1/

 2. Πέτρος Μ. says:

  Δεν ξέρω και ούτε που με νοιάζει τι έκανε η Ελλάδα σε κάποιο συνέδριο το 1977, ή το 1997 ή το 2017. Όπως και εσύ ξέρεις Κουρουπλή, με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγεια. Αυτό που εγώ ξέρω είναι πως ανέκαθεν προδότες μας κυβερνάνε, σιχαμένοι προδότες. Ότι και να έγινε λοιπόν σε κάποιο …συνέδριο, το σίγουρο είναι πως η Ελλάδα έχει τα αποκλειστικά διακιώματα της λέξης «Μακεδονία». Έτσι, υπούργε μου, όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
  Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.
  Η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
  Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
  Αυτός είναι και ο λόγος που επιβάλλεται να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία όποιοι ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος.
  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κατηγορηθούν και ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ με την επόμενη πατριωτική ελληνική κυβέρνηση.
  Αφού είναι γνωστό ότι οι αποφάσεις της “Δικαιοσύνης”, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.
  Έλαβαν βέβαια και οι 300 ένα εξώδικο, μια ενημέρωση και όχι απειλή όπως είπε ο Βούτσης και πρόσφατα και ο πρωθυπούργος μας, αλλά εγώ θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δειμοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή των προδοτών, διενεργείται δημοψήφισμα. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μας.
  Εφόσον όμως υπογράψει, έχει διετελέσει και αυτός εσχάτη προδοσία.

  Η εσχάτη προδοσία ισχύει και για όλους αυτούς που καταχρέωσαν, αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα. Αναφέρομαι στο δήθεν χρέος μας που το 65 με 70% του προέκυψε από τις χρηματοδοτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ. Περισσότερα από 200 δις έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας. Το κόλπο το ξεκίνησε με τα 23 δις ως “κρατικές εγγυήσεις” ο Καραμανλής, το Δεκέμβριο 2008, αλλά μετά παραιτήθηκε και οι τράπεζες τα περισσότερα χρήματα από αυτές τις εγγυήσεις τα επέστρεψαν.

  Μήπως παραιτήθηκε ο Καραμανλής επειδή δεν ήθελε να συμμετέχει; Και ο Παπανδρέου μόνος του ξεκίνησε στη συνέχεια το …κόλπο; Σίγουρα όχι, απλά οι τράπεζες δεν το ήξεραν. Ο Καραμανλής παραιτήθηκε για κάποιον άλλο λόγο. Εάν ήταν το κόλπο να ξεκινήσει …εν αγνοία του, δε θα έδινε αυτός 23 δις στις τράπεζες ως κρατικές εγγυήσεις, λίγο πριν παραιτηθεί. Ο Καραμανλής παραιτήθηκε επειδή ενέδωσε στους Ρώσους και συμφώνησε στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια σημειώθηκαν πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, έγιναν διάφορα σκάνδαλα και απόπειρες δολοφονίας εναντίον του. Μήπως λοιπόν η παραίτησή του είχε κάποια σχέση με την Αμερική;
  Αναρωτιέμαι, δεν κατηγορώ…

  Εξάλλου όλοι μας ξέρουμε ότι οι «συμμάχοι» μας μας έδωσαν περισσότερα από 240 δις με τα μνημόνια, ενώ ο προϋπολογισμός μας …έβγαινε δεν έβγαινε. Που πήγαν λοιπόν αυτά τα χρήματα;
  Μέχρι και ο ο Βαρουφάκης λέει ότι τα χρήματα που μας έδωσαν δήθεν για τις δικές μας τράπεζες, επεστράφησαν προς Γαλλία και Γερμανία για να διασώσει η Ελλάδα τις εκεί τράπεζες.
  Ή μάλλον ούτε αυτό, τα χρήματα ούτε ήρθαν ούτε έφυγαν, τραπεζικές εγγραφές έγιναν.
  Μόνο που το λέει τώρα, δεν το έλεγε όταν ήταν υπουργός οικονομικών της χώρας.
  Και ούτε μας λέει πόσα χρήματα ακριβώς δώσαμε.
  Αυτό όμως για τα 200 δις προς γαλλικές και γερμανικές τράπεζες το είχε πει πριν κάτι χρόνια και ο Ιταλός Ντ Αλέμα. Τότε όμως κανένας δεν τον άκουσε…

  Εμείς, ας μην ξεχνάμε την Ισλανδία και το πόσο εύκολα ένα χρέος δεν αποπληρώνεται και στη συνέχεια διαγράφεται αυτό από τα διεθνή δικαστήρια.
  Ή ακόμα και τον …Μεταξά που τα διεθνή δικαστήρια διέγραψαν τα …προπολεμικά χρέη. Άσχετα εάν κάποιοι άλλοι προδότες (Γ.Παπανδρέου, Κ.Καραμανλής, Κ.Μητσοτάκης) τα αναγνώρισαν χωρίς λόγο και αιτία, το 1964.

  Να έχουμε τέλος υπόψη μας πως σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, όταν αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για αυτό το λόγο, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.-

  • ΧΑΧΑΧΑ says:

   ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΕΣΥ…
   ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 64
   ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟ 32. ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΕΛΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
   o-klooun.com/politiki/o-metaksas-kai-mia-ypotithemeni-diagrafi-xreous-1

   ΤΡΟΛΛΟΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ…
   https://katohika.gr/katohika/oi-meres-tou-chavanagkila-einai-metrimenes/#comment-449241

   • Πέτρος Μ. says:

    Χαχουχαχα ΕΤΣΙ, κάνε μας τη χάρη και πες στον Παναγιώτη αυτά που γράφει να μπορεί και να τα αποδείξει…
    Αλλά είναι γνωστό ότι και αυτός είναι ένας ακόμη κλόουν, όπως η σελίδα στην οποία αναγράφει τέτοιες αρλούμπες.
    Και δε με νοιάζει κανένας Μεταξάς και κανένας Πλεύρης, με νοιάζει πρωτίστως και μόνο η Ελλάδα. Έγραψα για την «αναγνώριση» αυτών των χρεών το 1964. Μήπως πιστεύεις ότι …έπρεπε;
    Τότε αναγνώρισαν επιπλέον το σύνολο των τόκων υπερημερίας που είχαν μεταφέρει φυσικά σε τιμές του 1964, συν 71% προσαύξηση των τόκων υπερημερίας για το πιστωτικό κίνδυνο και φυσικά την ψυχική οδύνη, το πρόβλημα της …ψυχικής γαλήνης, που είχαν υποστεί οι δανειστές.
    Και αυτό …έπρεπε;
    Καθορίστηκε να πληρωθούν αυτά τα χρέη σε 45 χρόνια. Που σημαίνει, 1964 και 45 = 2009. Ξεχρεώσαμε δηλαδή με τα …προπολεμικά χρέη το 2009.
    Αλλά ένα χρόνο μετά, το 2010, ξεκίνησαν τα …νέα χρέη.
    Γράφω παραπάνω τι λέει ο Βαρουφάκης και τι είχε πει ο ΝτΑλέμα…
    Για τα 200 δις προς γαλλικές και γερμανικές τράπεζες, που όμως προστέθηκαν στο δημόσιο χρέος μας. Το 2010…
    Καμμιά εξυπνάδα έχει να πεις πάνω σε αυτό;
    Περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια Ευρώ. Το 65 με 70% του δήθεν εθνικού μας χρέους.

    Για αυτό που θα γράψω τώρα, έχεις να πεις καμμιά εξυπνάδα;
    Εδώ και λίγα χρόνια ιδιωτικοποιούνται τα πάντα. Ότι αποφέρει πλούτο για τη χώρα ιδιωτικοποιείται. Και για να ιδιωτικοποιειθεί …πωλείται. Πωλείται όμως με τιμές της πλάκας και άρα ξεπουλιέται. Ξεπουλιέται χωρίς κανένα λόγο και χωρίς καμιά αιτία. Και τα χρήματα δεν τα παίρνουμε, αλλά πάνε προς αποπληρωμή τόκων δανείων. Ο ΟΠΑΠ πχ δόθηκε με χρήματα όσο κέρδος είχε σε ένα χρόνο (900 εκ.), για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήραμε 45 εκατομμυριάκια (και μάλιστα μιλάμε για εκατοντάδες συρμούς, εκατοντάδες χιλιόμετρα ράγες, δεκάδες σταθμούς κλπ κλπ, καινούριος προαστιακός σιδηρόδρομος, χιλιάδες επιβάτες καθημερινά). Λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, ΟΛΘ κλπ κλπ.
    Ξεκινήσαμε βέβαια με τις Σκουριές και τα 28 εκατομμυριάκια…

    Ξεπουλάμε ότι αποφέρει κέρδος για τη χώρα, από όπου η Ελλάδα είχε έσοδα.
    Έτσι ώστε στο τέλος η Ελλάδα να μη βγάζει άλλα χρήματα για να μπορεί να ξεχρεώνει αυτά που δήθεν χρωστάει.
    Δε θα βγάζουμε άλλο κέρδος από την εθνική μας περιουσία και θα αναγκαστούμε λοιπόν να δώσουμε και τον ορυκτό μας πλούτο. Για να μειώσουμε το χρέος μας.
    Τον ορυκτό πλούτο (πετρέλαια και φυσικό αέριο) που μέχρι πρότινος δήθεν ούτε που γνωρίζαμε ότι υπήρχε. Και την Ελληνική ΑΟΖ δεν έχουμε ακόμα και σήμερα ανακηρύξει, αφού τάχα φοβόμαστε τους Τούρκους.
    Και όμως η Κύπρος επί Τάσου Παπαδόπουλου ανακήρυξε τη δική της ΑΟΖ και μας παρακαλούσε να ανακηρύξουμε ταυτόχρονα και εμείς τη δική μας. Και σημειώστε ότι η Ελλάδα έχει ορυκτό πλούτο αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο το γνωρίζουν οι πάντες (αυτοί που πρέπει) εδώ και δεκαετίες.
    Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται η φτωχοποίηση της Ελλάδος.
    Ο ορυκτός μας πλούτος είναι λοιπόν …υπεύθυνος για αυτά που περνάμε…

    Δεν απάντησες όμως, την ελληνική ΑΟΖ γιατί δε την ανακήρυξαν ακόμα οι …σωτήρες μας;
    Το έγραψα και στο katohika.gr που μου παραθέτεις.
    Μήπως διαφωνείς σε αυτό;

    Και δεν απάντησες ούτε για την Ισλανδία. Ούτε αυτό το γνωρίζεις; Επειδή σταμάτησαν να το λένε τα ΜΜΕ μας;
    Μάθετε ότι και στην Ισλανδία ξεκίνησαν να κάνουν ακριβώς το ίδιο κόλπο, παρόλο που δεν είναι καν στην ΕΕ και φυσικά δεν έχει Ευρώ. Χρωστούσε η χώρα πολλά δισεκατομμύρια για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών της. Αναλογικά με τον πληθυσμό της χρωστούσε περισσότερα ακόμα και από ότι το δικό μας “χρέος” και οι ιδιωτικές της τράπεζες ήθελαν και άλλα. “Χρειάζονταν” να κάνουν και άλλη …ανακεφαλαιοποίηση.
    Παρόλο λοιπόν που το δέχτηκαν όλοι οι πολιτικοί της και το ψήφισαν όλα της τα κόμματα στη βουλή, αρνήθηκε ο πρόεδρος της Ισλανδίας να δώσουν και άλλα χρήματα, αρνήθηκε να δανειστεί η Ισλανδία και άλλα χρήματα για τις τράπεζές της.
    Ο πρόεδρος της Ισλανδίας (κύριος Γκρίμσον) έκανε το μόνο που μπορούσε να κάνει βάσει Ισλανδικού συντάγματος. Αρνήθηκε να υπογράψει για να πάρουν επιπλέον δάνεια και να ανακεφαλαιοποιήσουν ξανά τις τράπεζές τους και κάλεσε το λαό σε δημοψήφισμα.
    Το ίδιο που θα μπορούσε να κάνει και ο δικός μας πρόεδρος της δημοκρατίας.
    Στο δημοψήφισμα αυτό, το 93% του λαού της Ισλανδίας αρνήθηκε να ξεχρεώσει τις τράπεζες εις βάρος του, αρνήθηκαν να πληρώσουν οι ίδιοι οι πολίτες τα χρέη των τραπεζών. Το 93% των Ισλανδών. Αυτό σε ποιο ΜΜΕ μας το άκουσε κανείς; Οι τράπεζες χρεοκόπησαν και οι τραπεζίτες κλείστηκαν στη φυλακή για τα χρέη αυτά. Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια που έγιναν πρόσφατα και την πήγαν Αγγλία και Ολλανδία για τα χρέη της, δικαιώθηκε οριστικά η Ισλανδία και τώρα δε χρωστάει σε κανέναν.
    Που σημαίνει ότι ακόμα και αν εμείς ως Ελλάδα χρειαζόμασταν πράγματι τόσο χρήμα για τις τράπεζές μας (αποκλείεται αλλά …λέμε) και εάν ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε από μόνοι μας τις “χρηματοδοτήσεις” των ιδιωτικών μας τραπεζών (και όχι η ΕΚΤ όπως σίγουρα ισχύει αλλά λέμε …εάν) θα μπορούσαμε να διαγράψουμε το χρέος αυτό, με παράδειγμα την Ισλανδία.

    Ούτε έγραψες γιατί δεν έχουμε ακόμα εγγράψει στον προϋπολογισμό μας τα κατοχικά «δάνεια»…
    Ο …φασίστας Πλεύρης τα λέει αυτά;
    Ή ο …φασίστας Μεταξάς φταίει που πολέμησε το Χίτλερ, αναγκάζοντας τον να μας πάρει στη συνέχεια τα κατοχικά αυτά «δάνεια»;

    • Πέτρος Μ. says:

     Χαχουχαχουχα, εάν σε ενοχλεί που γράφω και ξαναγράφω τα ίδια, μη τα διαβάζεις. Και αυτά που μόλις έγραψα κάπου τα έχω γράψει ξανά. Αποθηκευμένα στο Word τα έχω και απλό copy-paste κάνω.

     Σε αυτό δεν απάντησες:
     «Να έχουμε τέλος υπόψη μας πως σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, όταν αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για αυτό το λόγο, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.»

     Θέλω να δω τη γνώμη σου και για τα κατοχικά «δάνεια», τα οποία ο κύριος Γκούσκος (…φασίστας κατά εσέ) τα υπολόγισε σε περισσότερα από 400 δις…

    • ΧΧΧ says:

     ΠΕΤΡΟ Μ…
     ΠΑΡΕ ΕΔΩ:
     https://www.scribd.com/document/271012620/Societe-Commerciale-de-Belgique-vs-Greece
     ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ; ΣΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΡΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ…
     ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ… ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
     ΕΣΥ ΠΩΣ «ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΙΣ» ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ…
     ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ;
     ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΟΥΠΕΡ;
     ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ JR.
     ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ.
     Ο ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ(ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΞ). ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ). ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ.
     ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΟΥΟΡΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΥ ΠΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΑΚΑΤΙΝΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΞΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Ο ΓΚΟΥΣΚΟΣ;

     • Πέτρος Μ. says:

      Χαχουχαχουχα, ξέχνα τον Μεταξά, θεωρείς ότι σωστά αναγνώρισαν το 1964 αυτά τα χρέη και τα πληρώναμε έως το 2009.
      Τα κατοχικά δάνεια γιατί δεν τα …αναγνωρίσαμε;
      Γιατί κανένας κυβερνών μας δε τα …αναγνώρισε και ούτε ανακήρυξε την ελληνική ΑΟΖ;
      Απάντηση δεν έχεις για αυτά; Όλο τα ίδια θα γράφεις; Είπες ότι έχω άδικο για τα προπολεμικά χρέη και συνεχίζεις να γράφεις τα ίδια…
      Για τα άλλα τι έχεις να πεις;
      Κατά εσέ ο Μεταξάς φταίει και για τη μη ανακήρυξη ΑΟΖ και για τη σύμβαση Κούπερ…
      Αυτή δεν έληξε τώρα;…

      Και τέλος, συνεχίζεις να μην απαντάς σε αυτά που έγραψα στο τέλος. Για την εσχάτη προδοσία έχεις να πεις κάτι;

     • ΧΑΧΑΧΑ says:

      ΤΙ «ΞΕΧΝΑ ΤΟ»; ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟ Η’ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΚΙΟ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΜΑΝΤΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΔΕΙΣ…
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:
      ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ(ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ).
      Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΕΡ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ. ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ 10. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 35.
      ΠΟΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ; ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΔΟΓΜΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ» ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑΒΤΕΞ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ(ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ) ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 68 ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΙΡΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
      ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ(ΝΑ ΤΟΣ ΠΑΛΙ) ΤΟ 20 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑΙΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΝ ΕΖΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΠΕΝ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΙΣΑΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΣ ΒΟΡΙΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ.
      ΟΥΤΕ Η ΛΑΕ ΟΥΤΕ Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ Η ΒΕΛΟΠΟΥΛΙΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΗ.
      ΑΥΤΑ

     • Πέτρος Μ. says:

      Όταν γράφω «ξέχνα τον», εννοώ να μην ασχοληθείς με τον Μεταξά γιατί αναγράφω ότι και στην Ισλανδία (πρόσφατα μάλιστα) διέγραψαν τα διεθνή δικαστήρια τα χρέη της. Για τον Μεταξά (τον αναφέρεις πολύ συχνά) δεν μπορεί να ξέρω, αυτό που διάβασα είναι ότι τότε διέγραψαν δικαστικώς τα προπολεμικά χρέη της Ελλάδας. Μπορεί να κάνω και λάθος, αυτό που σίγουρα ισχύει είναι η …αναγνώριση των χρεών αυτών από προδότες που …ξέχασαν να ζητήσουν τα κατοχικά δάνεια.
      Σχετικά με την ΑΟΖ που …ξεχάσαμε να ανακηρύξουμε, νομίζω καλά τα λες. Η Ελλάδα θα έπρεπε πρώτα να ασκήσει το Δικαίωμα Παρακτίου Αρχιπελάγους και μετά όλα τα υπόλοιπα attikanea.blogspot.com/2018/02/blog-post_236.html

      Σχετικά με τη σύμβαση Κούπερ …
      logiosermis.net/2013/02/blog-post_9009.html#.WxZDyEiFOM9

      Σχετικά με τα τελευταία που γράφεις, δεν έχεις και πολύ άδικο. Λύση όμως δε βλέπω. Αυτό που επίσης σίγουρα ξέρω, είναι ότι δε θα μας βγάλουν από τα σκατά αυτοί που μας έριξαν μέσα…
      Και σχετικά με την εσχάτη, ο Καζάκης έκανε μήνυση, αλλά είναι γνωστό ότι οι αποφάσεις της «Δικαιοσύνης» εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση…

     • ΧΧΧ says:

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ(Π.Χ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΕΛΓΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ). ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 36-41 ΚΛΠ.ΚΛΠ..
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΕΡ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘ’ΕΝΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ(ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ) «Η ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ(Π.Χ. ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΑΔΟΝΙΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ).
      ΤΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ) ΕΙΣΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ «ΠΑΡΑΠΕΣΕΙ». ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ/ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

 3. Αgela says:

  Μπραβο Κουρουμπλη αγωνιστη πατριωτη θα παρεις στην ιστορια την θεση που σου αξιζει.Ευτηχως που μας διευκρινηζεις το πως ακριβως εχουν τα πραγματα, ομως μην τα λες τοσο αποτομα δεν αντεχω τοσση αληθεια.Ελεος

 4. politeknos says:

  η κουβέντα του σε πείραξε ή η αναγνώριση.
  Να γεμίσουμε λακουβιτσες τον τόπο να χωνουμε τα κεφαλακια μας, για να μην ακούν τα αυτακια μας και να βλέπουν τα ματάκια μας.

 5. ΧΑΧΑΧΑ says:

  Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥ.

 6. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ says:

  μονο λόγια και ευχες..οτι και καλα τα συλλαλητήρια ειναι η λυση
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ το 62% ΟΧΙ που του εδωσε ο λαος το μετέτρεψε σε ΝΑΙ , και δεν ανοιξε μυτη . Ο Ιταλος προεδρος εγραψε ενα ολοκληρο λαο που ψηφισε στα παλια των υποδηματων του ,και απέκλεισε την κυβερνηση .Χωρις ο λαος να τον πιασει απο το αυτι και να τον πεταξει απο το παραθυρο.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΗΠΑ; ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΤΟΕΊ …ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ/ΚΑΤΕΔΆΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΟΝ-ΒΟΥΛΙΟΥ ..ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ..ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ

 7. ΧΑΧΑΧΑ says:

  ΡΕ ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΣΤΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ. ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ.
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ, ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ.

 8. Αgela says:

  Κυριε πολυτεκνε εννοουσα οτι δεν υφιστατε η Μακεδονικη γλωσσα μονο η Ελληνικη και οτι δεν υπογραψε ποτε ο Ελληνικος λαος αυτο.Τα κοπροσκυλα της βουλης ολων των εποχων ,πισω απο την πλατη του λαου υπογραφουν οτι φαντασιωσεις θελουν.Κατανοητο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *