Η απάντηση του Αρτέμη Σώρρα στην καταδικαστική απόφαση

Δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα μετά από την καταδικαστική απόφαση που του επιβλήθηκε με 8 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή και έφεση από δικαστήριο της Πάτρας.

Loading...

8 thoughts on “Η απάντηση του Αρτέμη Σώρρα στην καταδικαστική απόφαση

 1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ IC XC NI KA says:

  Ο γιγαντας Ελλην Σωκρατης ειχε τ’αρχιδια και θυσιαστηκε για τα πιστευω του,καθησε και δια του λογου πολεμησε αντιμετωπος με ολο το τοτε συστημα των σοφιστων!!!Εσενα γιατι σε ψαχνουν?Απο ποτε ο ποιμενας κρυβεται πισω απ’τα προβατα του?Αλλος ενας τυφλος οδηγος που το μονο που ξερει να κανει ειναι να υποδεικνυει στους αλλους τι να κανουν,αλλα με το παραδειγμα του ΤΙΠΟΤΑ!!!Δεν ειναι ετσι οι Ελληνες Αρτεμη,θελουν ηγετη με κακαλα που να καθοδηγει με το παραδειγμα του αυτον τον περιφανο λαο!Να ξερεις οτι σαν και σενα υπαρχουν πολυ,δεν σπανιζει το ειδος σου,αλλα μην ξεχνας οτι οι λιγοι ειναι που κανουν την διαφορα!Εισαι μια ΠΛΑΝΗ που εκμεταλλευεται τον πονο,την αναγκη και την αγωνια ενος ταλεπορου λαου που εχουν πεσει ολοι να τον κατασπαραξουν!Η Ελλαδα δεν νικηθηκε ποτε απ’εξω…παντα χρειαζοταν ενας εφιαλτης γι’αυτον το σκοπο!Αρτεμη…οι Ελληνες δεν πολεμησαν ποτε για τα λεφτα..οι Ελληνες πολεμανε για την ελευθερια τους!Και η ελευθερια δεν κερδιζεται με λεφτα (ειδικα με δολαρια αμερικανακι) η ελευθερια κερδιζεται με Ψυχη!!!

 2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ IC XC NI KA says:

  Ρωτα και τον Αρχοντα του Φωτος…δεν νομιζω να γουσταρει και πολυ τους φυγοδικους…ε Αρτεμη??

 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Χαστούκια και κλωτσιές μπορώ να σου δώσω» ή «όποιος έχει βγάλει χαρτιά για μένα έχει πρόβλημα… φύλου» είναι μόνο μερικές από τις ατάκες του Αρτέμη Σώρρα…………Δοξα σοι ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…….

  Μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός, γνῶτε ἔθνη καὶ ἡττᾶσθε.

  Ὅτι μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός.

  Ἐπακούσατε ἕως ἐσχάτου τῆς γῆς,

  Ὅτι μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός.

  Ἰσχυκότες ἡττᾶσθε.

  Ὅτι μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός.

  Ἐὰν γὰρ πάλιν ἰσχύσητε, καὶ πάλιν ἡττηθήσεσθε.

  Ὅτι μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός.

  Καὶ ἣν ἂν βουλὴν βουλεύσησθε, διασκεδάσει Κύριος.

  Ὅτι μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός,

  Καὶ λόγον, ὃν ἐὰν λαλήσητε, οὐ μὴ ἐμμείνῃ ἐν ὑμῖν,

  Ὅτι μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός.

  Τὸν δὲ φόβον ὑμῶν οὐ μὴ φοβηθῶμεν, ουδ’ οὐ μὴ ταραχθῶμεν.

  Ὅτι μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός.

  https://www.youtube.com/watch?v=y7rN32Bskdw

  • ΟΥΡΑΝΙΑ says:

   Ατλάντιο –Κρόνιο Ιερατείο
   Πριν 30 χρόνια, Έλληνες μαθητές που πήγαιναν να σπουδάσουν στην Αμερική βρισκόταν πολύ πιο μπροστά από τους Αμερικανούς συμφοιτητές τους, αφού τα μαθηματικά που τους δίδασκαν έως και το δεύτερο έτος του πανεπιστημίου τα είχαν μάθει ήδη στο Ελληνικό Λύκειο.
   Το Ατλάντιο ιερατείο διδάσκει στους Έλληνες την υποταγή, την δουλοπρέπεια και εκθειάζει την ανοησία. Υπάρχει τόσο διαδεδομένη η εντύπωση ανάμεσα στους Έλληνες πως η ανοησία και η άγνοια είναι πηγές ευτυχίας, ώστε θα λέγαμε πως σήμερα θα έπρεπε να γραφτεί στο Ελληνικό Εθνόσημο η φράση: «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι».

   Πράγματι στον Ελληνικό κόσμο, πολύ πριν τους τρείς Κατακλυσμούς που είναι καταγεγραμμένοι, του Φορονέως, του Δευκαλίωνος και του Ωγύγου υπήρξε μια χρυσή εποχή που αποτελεί θρύλο για ολόκληρο τον κόσμο.
   Το Έπος “Φορωνίς”
   Ο Ησίοδος στο έργο του «Έργα και Ημέραι», αναφέρει το Χρυσό γένος. Ήταν η εποχή που βασίλευε ο Κρόνος. Οι άνθρωποι ζούσαν όπως οι θεοί, μακριά από βάσανα και δυστυχίες. Δεν γερνούσαν και περνούσαν τον καιρό τους πάντα νέοι σε συμπόσια και γιορτές.

   Όταν ερχόταν η ώρα να πεθάνουν αποκοιμούνταν γλυκά. Δεν γνώριζαν το νόμο της δουλειάς. Όλα τα αγαθά ήταν στη διάθεσή τους από μόνα τους. Το έδαφος έδινε από μόνο του αρκετή σοδειά κι εκείνοι ζούσαν στην εξοχή ειρηνικά. Από τότε που το γένος αυτό χάθηκε από τη γη με τη βασιλεία του Διός, οι άνθρωποι της εποχής εκείνης έγιναν Φύλακες των Θνητών και χορηγοί των αγαθών.

   Αυτός είναι με την πιο παλιά μορφή του ο μύθος της χρυσής εποχής που πολύ αργότερα ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΕ από τους Ιουδαίους στις διηγήσεις για τον Παράδεισο που τον ανέμιξαν με ότι είχαν μάθει στη Βαβυλώνα όπως το ιερό δένδρο της γνώσης, το οποίο υιοθέτησαν στο δένδρο της Καμπάλα.

   Ο μύθος αυτός πολύ σύντομα έγινε κοινός τόπος ηθικής που συνήθιζε να αναπαριστά την αρχή της ανθρωπότητας έως την εποχή της δικαιοσύνης και της καλοπιστίας. Στην Ρώμη, όπου ο Κρόνος κυριαρχούσε με τον Σατούρνο, τοποθετούσαν την χρυσή εποχή, την εποχή που ο θεός αυτός βασίλευε στην Ιταλία, η οποία ονομαζόταν Αυσονία.

   Οι θεοί ζούσαν σε στενή σχέση με τους θνητούς. Πόρτες δεν υπήρχαν αφού δεν υπήρχε κλεψιά, ούτε δολοφονίες. Για πρώτη φορά ο τεχνικό πολιτισμός εμφανίστηκε με την εισαγωγή του ΔΡΕΠΑΝΙΟΥ από τον Κρόνο, ένα σύμβολο που χρησιμοποίησε αργότερα ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ για δύο λόγους: πρώτα για να αναφερθεί στην χρυσή εποχή που υποσχόταν και δεύτερον για να τονίσει πως συντάσσεται στο Στρατόπεδο του ΚΡΟΝΟΥ, του αντιπάλου του ΔΙΟΣ.

   Ο Σατούρνος έμαθε στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν καλύτερα τα προϊόντα που έδινε η εύφορη γη από μόνη της. Στη Ρώμη διηγούντο πως ο Σατούρνος βασίλεψε στο Καπιτώλιο, εκεί που αργότερα χτίστηκε ο ναός του Αρίστου Υψίστου Διός.

   Στη χώρα αυτή τον υποδέχθηκε ο θεός Ιανός και από τότε βασίλευε εκεί μαζί του. Ο μύθος της Χρυσής Εποχής εμφανίζεται αργότερα στον μυστικισμό των Νεοπυθαγορείων, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλες οι ΕΧΘΡΙΚΕΣ, προς την Βασιλεία του Διός, δυνάμεις, υπόσχονταν τη Χρυσή Εποχή του Κρόνου, για να παραπλανήσουν και να στρατολογήσουν συμμάχους ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ προς τον Δία.

   Η γνώση που διαδόθηκε στην προκατακλυσμιαία εποχή από δυνάμεις (Οάννες, Τελχίνες κ.α.) είναι ξεκάθαρο πως εισήχθησαν από εξωγήινες πηγές και με αρκετά θετικές προθέσεις. Οι θεοί δεν είναι παρά κάποιοι εξωγήινοι που προσγειώθηκαν στη γη στην αρχή με τα διαστημόπλοια του Διός και πολύ αργότερα έφθασαν τα ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ που διέβρωσαν και κακομεταχειρίστηκαν την ΓΝΩΣΗ, όπως συμβαίνει και σήμερα με τη διάσπαση της πυρηνικής ενέργειας, τους χημικούς και βιολογικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ και τις τεχνολογίες ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

   Η γνώση είναι ουδέτερη, όσο και αν ισχυρίζεται το Κρόνειο ιερατείο πως η γνώση είναι η αιτία του κακού. (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ῙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ)…..

   Τα ιερατεία τότε δεν είχαν μόνον την γνώση των μαγνητικών Πεδίων αλλά γνώριζαν πώς να χειρίζονται γενικότερα τα ενεργειακά πεδία και το νού των ανθρώπων…..

   Οι Μαύροι Μάγοι της Ατλαντίδος είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις, υπονόμευαν όμως ολοκληρωτικά και διέφθειραν την ηθική των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

   Εισήλθαν σε θέσεις που πριν κατείχαν οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ και άρπαξαν τα ηνία της Πνευματικής κυβέρνησης.

   Η Αδελφότητα αυτή είναι η ίδια Αδελφότητα (ΤΕΚΤΟΝΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ) που ελέγχει τον κόσμο σήμερα, μέσω του τραπεζικού συστήματος που δημιούργησε, χειριζόμενη το νου των ανθρώπων, μέσω του (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ) συστήματος που δεν έχει στόχο τη μόρφωση των πολιτών αλλά την διδαχή των ΑΡΧΩΝ που επιβάλλει το ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ που έχει τον κόσμο υπό τον έλεγχό του…….

 4. Piter Kallas says:

  Αυτόν τον μαλάκα που τον βρήκανε ρε παιδιά…
  Κτηνώδης εμμονιώδης μπακάλης με ιδέες μεγαλείου..Ο…
  καθήμενος επί των..Χερουβίμ ..και πιάστηκε μαλάκας?…
  Η σοφία των μωρών αυτ’η η πάθηση της τελευταίας επταετίας η οποία είναι πολύ μεταδοτική …
  Προσοχή μάγκες

 5. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  ΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΚΟΝΤΕ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ;; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣΟ ΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΡΕΪ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *