Αντιφασόλια γιά πορδές!

Ντάξ’, γενικώς κυκλοφορεί πολλή ηλιθιότητα στον χώρο της πολιτικής. Είτε φυσική ηλιθιότητα…

…Του λες του κάθε στόκου ότι κάνει λάθος, του το αποδεικνύεις, αλλά εκείειειει αυτός!… (Η συνήθης περίπτωση του ξερόλα ψηφοφόρου.)

…Είτε τεχνητή – όπου κάποιος κάνει τον ηλίθιο (προσπαθώντας να παρασύρει κι άλλους στην ηλιθιότητα, δήθεν ότι η αποψάρα του εκφράζει το σωστό), επειδή τα κονόμησε χοντρά καί μαύρα. (Η συνήθης περίπτωση των αρδ καί της σχολής πρακτόρων.)

Εδώ δεν ξέρω γιά ποιά περίπτωση απ’ τις δυό πρόκειται, πάντως πρόσφατα είδα την εξής αφίσα:Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Όλ’ αυτά τα θεώμενα μπορεί να τα καταπιεί κανείς… καί την αναφορά στους χίππηδες (με το κατσαριδάκι), καί την νηπιακού επιπέδου πολιτική σκέψη (λες καί θα φοβηθούνε οι φασίστες, επειδή θα πάνε οι «αντιφασίστες» στο αντιφασιστικό κάμπινγκ), καί τα πάντα. Αδιαφορείς, καί τα προσπερνάς. Το άν έχει κάποια σχέση (καί ποιά) η σημερινή νεολαία με το χίππικο κίνημα των παππούδων της, ή το πώς ξεκίνησε / που απέβλεπε / καί κυρίως πώς τελείωσε το χίππικο κίνημα, είναι πολύ ψιλά γράμματα γιά πολιτικώς καί ιστορικώς αγραμμάτους χαζούς.

Αλλά εκείνο που δεν καταπίνεται, ρέ παιδί μου, είναι η πινακίδα στο Φολκσβάγκεν!… το οποίο προβάλλεται ως σύμβολο αντιφασιστικού αγώνα!!!

Τόση ηλιθιότητα δεν αντέχεται!

[Π]όρσε ο «αντιφασισμός» σας, ζώα!

Στο εξής, αν θέλετε να είσαστε κάτι που αρχίζει από «αντιφα-«, θα είσαστε τα «αντιφασόλια»· το κίνημα κατά του ελευθέρως πέρδεσθαι, δηλαδή.

ergdhmerg

Detoxic

To Detoxic είναι μια αξιόπιστη μέθοδος κατά των παράσιτων!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 thoughts on “Αντιφασόλια γιά πορδές!

 1. Αθανασιος says:

  Το εκατο αντιφασιστικα?? ευρω δεν τα ειδες! Μονο την ναζιστκη φολκβαγκεν?..απο τα πληρωμενα των ιδιων αφεντικων με τους εθνικοφασιστες αντιφασιστικα τρολακια του σωρας..ολα πλεον ειναι ενα τρολαρισμα αντιφασης στην εικονικη πραγματικοτητα αυτου του κοσμου αναμεσα στην πληροφρια και την αισθηση-αντιληψη με στοχο το μυαλο και την ψυχη του ανθρωπου!!μονο η επεμβαση του θεου θα δυαλισει το ματριξ..να κρατησουμε την πιστη και την ανθρωπια μας..

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

   Ρε Αθανάσιε μιλάς και εσύ για τρολαρισμα τρολακια και αντιφάσεις που σε ένα άρθρο γράφεις με τρία διαφορετικά nicknames και τσακώνεσε με τον εαυτό σου

 2. Τάσος says:

  Γιατί ρε φίλε;Όλοι έχουμε δικαίωμα στο ’’πέρδειν ελευθέρως’’ ,κάτω τα χέρια από την φασολάδα και τους γίγαντες γιαχνί.

 3. A! says:

  Volks-Wagen= το αυτοκίνητο του λαού!
  Το σκέφθηκε ο Χίτλερ και το έκανε πράξη, μειώνοντας εξαιρετικά το κόστος παραγωγής, ώστε και ο πιό φτωχός Γερμανός εργάτης να μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο!
  Τώρα πως ταυτίσανε το volkswagen με τον αντιναζισμό και αντιφασισμό είναι απορίας άξιο και σίγουρα ανήκει στο κίνημα του ελευθέρως πέρδεσθαι!!!

 4. Sofoklis says:

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΣΩΡΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΓΗΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *