in

Αντγος Νίκος Ταμουρίδης: Έρχεται το «σφράγισμα» των πολιτών με σκοπό την υποδούλωση όλων στον «άρχοντα του κόσμου τούτου», δηλαδή στον αντίχριστο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κάτοχος »κάρτας πολίτη» = Απόλυτος δούλος!

Η (ανθ)ελληνική και αντίχριστη κυβέρνηση, με την ένοχη πίεση και της αντιπολίτευσης, ετοιμάζεται να εφοδιάσει τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα με νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, την λεγόμενη κάρτα του πολίτη, πολυδιαφημίζοντας παράλληλα τα δήθεν οφέλη της »αχρήματης κοινωνίας». Πρωτοπόροι και πάλι οι πολιτικοί μας ταγοί στην καταστροφή, αφού ελάχιστες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ή μάλλον της Ευρωπαϊκής Διάλυσης) έχουν εφαρμόσει μέχρι τώρα αυτή την διαδικασία.

Οι δικαιολογίες γνωστές: πιο οργανωμένο κράτος, έλεγχος φοροδιαφυγής, καλύτερη αστυνόμευση, ευκολίες πληρωμών, ευκολίες στις μετακινήσεις στο εξωτερικό, απλούστευση σε όλες τις συναλλαγές των πολιτών κλπ.

Δεν μπορώ να μην σταθώ στο θέμα του σταδιακού »σφραγίσματος» των πολιτών, από θεολογικής απόψεως, αφού είναι πασιφανές ότι η πηγή τέτοιων ενεργειών είναι η υποδούλωση όλων στον »άρχοντα του κόσμου τούτου», δηλαδή στον αντίχριστο. Πως αλλιώς άλλωστε εξηγείται η κατά γράμμα εκτέλεση των περί σφραγίσματος αναφερομένων στην Αποκάλυψη; Πως εξηγούνται τα προφητικά λόγια αγίων της εκκλησίας μας;

Το άλλα μεγάλα ερωτήματα που γεννώνται είναι: Εσύ Έλληνα απλέ πολίτη, που θα έχεις μόνο κάρτα (και όχι μετρητά) τι θα κάνεις αν ένα πρωινό μάθεις από την τηλεόραση ότι εφαρμόζονται ασφυκτικά capital controls για να διασωθεί δήθεν το τραπεζικό σύστημα; Εάν δε, ακόμη χειρότερα, »κλείσουν οι κάνουλες» , για οποιοδήποτε λόγο, και στερέψουν τα ΑΤΜς, τι θα κάνεις την επόμενη μέρα; Πώς θα πάρεις ψωμί; Πώς θα ταξιδέψεις; Αν χάσεις ή κάποιος σου κλέψει την ηλεκτρονική ταυτότητα, δεν θα έχει πλήρη πρόσβαση στη προσωπική σου ζωή; Είναι τυχαίο ότι, σε σχετική πρόσφατη έρευνα, το 65% των Γερμανών προτιμούν την προαιρετική χρήση των καρτών και φυσικά την συνέχεια χρήσης των μετρητών;

Εάν οι πολιτικοί μας ταγοί θέλουν να ελέγξουν απόλυτα την φοροδιαφυγή, μπορούν να το κάνουν, εφαρμόζοντας τους υπάρχοντες νόμους, αρκεί να το θελήσουν! Τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις!

Εάν θέλουν οι πολιτικοί να διασωθεί το τραπεζικό σύστημα, ας κάνουν μια πολύ απλή κίνηση: Ας φέρουν (αυτοί και οι δικοί τους) τα χρήματα που έχουν στο εξωτερικό στις ελληνικές τράπεζες! Ας δώσουν κίνητρα (και ας θεσπίσουν αυστηρά αντικίνητρα) για όλους τους πλούσιους έλληνες που τα έχουν σε ξένες τράπεζες. Τότε θα τους ακολουθήσει όλος ο ελληνικός λαός και η πατρίδα θα βγει αμέσως από το τέλμα, γιατί με εύρωστο τραπεζικό σύστημα θα ενισχυθούν όλοι οι παραγωγικοί κλάδοι της χώρας!

Αν το πρόβλημα είναι η εγκληματικότητα, γιατί δεν προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα αίτια της εγκληματικότητας, δηλ. τη φτώχεια, την ανέχεια και την αθρόα εισβολή παράνομων ισλαμιστών στη χώρα; Γιατί δεν εφαρμόζουν περισσότερη και πιο αποτελεσματική αστυνόμευση; Με την κάρτα του πολίτη θα βάλουν τάξη στους αναρχικούς και λοιπούς βανδάλους;

Είναι πολύ απλό:

Μας θέλουν μηχανές, όχι ανθρώπους με ελεύθερη βούληση.

Μας θέλουν πλήρως ελεγχόμενους, εκβιάσιμους (αφού θα ξέρουν όλες τις προσωπικές μας πληροφορίες) και απόλυτους δούλους!

Για αυτό απευθύνουμε προειδοποίηση αγάπης προς τους αρμόδιους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Εσωτερικών: Μην εφαρμόσετε τέτοιες μεθόδους στους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς! Η οργή του Θεού και του λαού θα είναι η τιμωρία σας!!!

Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 Comments

Leave a Reply
 1. Δεν είναι σφράγισμα η κάρτα του πολίτη. Μια καρτούλα είναι, την πετάς όποτε θέλεις, οτιδήποτε και αν περιέχει. Αν το σκεφτούμε με τη λογική της (τεχνητής)εξάρτησης, και τα χρήματα τα ίδια οποιασδήποτε μορφής πάλι σφράγισμα θα έπρεπε να θεωρούνται γιατί χωρίς αυτά ο άνθρωπος (τάχατες) δεν ζει. Το σφράγισμα είναι ανεξίτηλο, δεν μπορεί να αφαιρεθεί και γι’αυτό ονομάζεται σφράγισμα άλλωστε. Το θέμα οι άνθρωποι να είναι συνειδητοποιημένοι ως προς το ποιες είναι είναι οι πραγματικές τους ανάγκες και σε ποιον λογοδοτούν.

 2. νταξει μας επεισες ποντιε πιλατε που βρωμας εβραιλα
  απο χιλιομετρα μακρια γιατι τα δικα σου σφραγισματα
  μια χαρα τα εχεις δεχτει πουλημενο τομαρι μια χαρα
  τα φορας τα εβραικα αστερια στους ομους σου και μια
  χαρα τα εχεις παρει τα παρασημα σου απο τους ανωτερους
  μασωνους στρατηγους και κομματικους σκουπιδοψυχους
  που εχεις γυρω σου ρε αι στα γαμηδια μουνοπανο.

 3. Τα σεβη μας στον στρατηγο οΘεος να τον οδηγει κι να τον σκεπαζει!!Μακαρι να ταν ολοι τετιοι … Απιστευτα λογια για δημοσιο προσωπο .

 4. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ….. ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ….. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ…. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ… ΚΟΥΛΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ … ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ … ΜΑΡΙΑ

 5. ….τετοια συστηματα με εκανε εμενα ο πρωην σκαταρχηςτου Ε.Σ. ο ΑΥΔΗ Μ ΑΓΑΣ την δεκαετια του εβδομηντα και του ογδοντα και μαθαινε τι χαρτι υγειας χρησιμοποιουσα τον πουσταρα….ο κουμανοσκυθης λοιπον ο Αγρινιωτης εαν δεν υπεγραφες δαπανες που εκλεβε αμεσως ενοιωθες οτι ζουσες στην εποχη του Σταλιν στα Ουραλια….εκεινος λοιπον ο ενστολος πρωτοπορος τουρκος πασας των στεππων….για σημερα μιλαμε που αντιγραφουν τις περασμενες δεκαετιες ?

 6. Τρίχες από καραβαναδες τη τα 10 χρόνια τώρα τη κάνουν διαβάζουν προφητεία και μας τα ζαλλη “ζουν ( καλοπέραση) ΚΑΙ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΑΠΌ ΤΑ 40) ΟΥΣΣΣ.

 7. Tα σεβη μου στρατηγε μου..Λιγοι ομιλουν και ομολογουν Χριστο πλεον..Ποσο μαλλον δημοσια προσωπα..Ποσο αναγκη εχουμε απο ατομα του δικου σας κυρους και εμβελειας ,να ξεσκεπαζουν ,και να αποκαλυπτουν ολα αυτα τα βρωμερα ,και απαισια ,που ετοιμαζουν ,τα μισθαρνα οργανα ,υπηρετες του Αντιδικου,στην καταπροδομενη μας ,απο παντου ,και απο ολους ,πατριδα μας..Ο Θεος να σας δινει υγεια και δυναμη ,να μας ενημερωνετε..

 8. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
  ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
  ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ{ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΣΣΩΣΜΕΝΩΝ,12.000 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΗΤΟΙ 144.000 ΜΗ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ}.
  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΝ ΔΛΔ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ,Η ΜΕΓΑ ΡΟΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΙΧΩΡ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ,ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΜΙΑΡΗ ΕΝΩΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΝ ΛΑΟΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΦΥΛΑ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ.
  ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΔΛΔ,ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΨΥΓΜΑΤΑ ΙΧΩΡ,Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
  ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΥΙΟΙ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΗΔΕ ΑΠΟ ΘΕΛΗΜΑ ΑΝΔΡΟΣ,ΜΗΔΕ ΑΠΟ ΘΕΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ!!!
  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΥΠΔΟΥΛΩΣΗ.
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.
  ΛΕΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
  ΙΣΧΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

 9. Όλοι δηλώνουν πατριώτες.
  Αντιμασώνοι να δηλώσουν, αλλιώς δεν τους πιστεύει κανένας.

 10. Φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ.
  Είναι απίστευτο πόσο εύκολα ένα κομμάτι πληροφορίας σας γαμαει τον εγκέφαλο… Γι αυτό και σας αποκαλώ αγράμματα πρόβατα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυστραλία: Άγνωστος άνοιξε πυρ – Τουλάχιστον 4 νεκροί

Παραιτηθηκε Στρατηγος, γιατι θελουν να ξεπουλησουν το Αιγαιο στους Τουρκους, μεσα στην προεκλογικη περιοδο…