20:00 - 05/01/2019

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΚΩ, ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Σας έχω ήδη ενημερώσει – σύμφωνα με αξιόπιστη και έγκυρη πηγή μου – ότι σχεδιάζεται να προηγηθεί ενός “θερμού επεισοδίου” στο Αιγαίο Πέλαγος, που σκοπό θα έχει τη δημιουργία καθεστώτος “νέων Ιμίων”, ούτως ώστε να αναγκαστούμε να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, για την συγκυριαρχία και την συνεκμετάλλευση του αμύθητης αξίας ορυκτού μας πλούτου, μια τρομοκρατική επίθεση!

Από τη στιγμή που ένα τρομοκρατικό χτύπημα και ακολούθως ένα θερμό επεισόδιο, θα βρουν την κυβέρνηση πολύ ευάλωτη και ενδεχομένως αδυνατισμένη, για να τη σύρουν ΗΠΑ και Τουρκία σε διαπραγματεύσεις! Βεβαίως, για μια ακόμη φορά υπό τη μορφή του “ηττημένου”!

Άλλωστε το ίδιο ακριβώς δεν έγινε πριν από 22 χρόνια στις βραχονησίδες των Ιμίων, όταν αμφισβητήθηκε η εκεί θαλάσσια ελληνική κυριαρχία και η μετατροπή της περιοχής σε “γκρίζα ζώνη”;

Σατανικό παιχνίδι των Προξενείων Τουρκίας και Αλβανίας…

Ωστόσο, οι υψηλές πληροφορίες μας δεν σταματούν στα παραπάνω! Είναι καταιγιστικές και εξυφαίνουν ένα σατανικό σχέδιο κατά της Πατρίδος μας!

Αυτές οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο, για “συγκέντρωση πυρών” στους νομούς Δωδεκανήσων, Ροδόπης και Ιωαννίνων! Που ως κοινό “τόπο καταγωγής” έχουν, το Τουρκικό Προξενείο Ρόδου, το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και το Γενικό Προξενείο της Αλβανίας στα Ιωάννινα!

Σε αυτές τις πόλεις – ενδεχομένως – στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2019 να υπάρξουν μαζικές εξεγέρσεις “αγανακτισμένων” αλλόθρησκων παράνομων μεταναστών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν – τάχατες – καλύτερες συνθήκες διαβίωσης! Εγείροντας ζητήματα καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους!

Για τον λόγο αυτό – σύμφωνα με τις πηγές μας – το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται έντονη και ανησυχητική κίνηση “συντονιστικών οργάνων” των Προξενείων της Τουρκίας σε Ρόδο και Κομοτηνή, σε συνεργασία με το Αλβανικό Προξενείο των Ιωαννίνων!

Αφού όπως γνωρίζετε, Τουρκία και Αλβανία, Ρ. Τ. Ερντογάν και Έντι Ράμα είναι αδέλφια εκ του ιδίου αίματος, σχεδιάζοντας από κοινού τη Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία και την Μεγάλη Αλβανία (δείτε εξελίξεις σε Κοσσυφοπέδιο)!

Εχθροπραξίες Τουρκαλβανών…

Αλλά πριν ξεσπάσει ένας πόλεμος μεταξύ δυο χωρών, καταγράφονται διάφορες εχθροπραξίες! Ως τέτοιες θα λογαριάσουμε τις συνεχείς αναίτιες απειλές κατά της Ελλάδος εκ μέρους της Τουρκίας, όσο και της Αλβανίας!

Με αποκορύφωμα τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος υποστήριξε ότι: “Η Άγκυρα δεν θα κάνει καμιά υποχώρηση στις διεκδικήσεις της”!

Με συνεχείς πτήσεις των τουρκικών πολεμικών αεροπλάνων, πάνω από τις Οινούσες, το Καστελόριζο, τους Φούρνους, τους Ανθρωποφάγους, την Πάτμο και την Ικαρία!

Όταν μάλιστα ισχυρίζεται, ότι τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος!

Ακούτε προδότες Κώστα Σημίτη, Θεόδωρε Πάγκαλε, Γιώργο Παπανδρέου και Γεράσιμε Αρσένη (παρ΄ ότι αυτός εγκατέλειψε αυτόν τον μάταιο κόσμο);

Η Γερμανία χοντραίνει το παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος…

Η Γερμανία ανέκαθεν ήταν φιλική χώρα προς την Τουρκία και εχθρική προς την Ελλάδα! Είναι υπαίτια (με συνενόχους, όλο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα) για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος των Μνημονίων και της παραχωρήσεως των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην ευρωπαϊκή κυριαρχία της Γερμανίας!

Εν τούτοις δεν αρκούν τα παραπάνω στη σημερινή Γερμανία των νέων Ναζί!

Κήρυξαν τον οικονομικό πόλεμο στα Δωδεκάνησα, με την αγαστή συνεργασία της Αγγλίας, η οποία βρίσκεται πίσω από όλα τα δεινά που έχουν χτυπήσει τον ελληνισμό!

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στη νήσο Ψέριμο από τον Ρ. Τ. Ερντογάν, είχαμε – σύμφωνα με στοιχεία της τοπικής επιχειρηματικότητας – στην Κω, μια απότομη μείωση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία από γερμανικούς και αγγλικούς τουριστικούς οργανισμούς (Tour Operators) , με αποτέλεσμα ο Δεκέμβριος του 2018 (παραδοσιακός μήνας υψηλών κρατήσεων σε ξενοδοχεία των Δωδεκανήσων) να παρουσιάσει μείωση κρατήσεων από Γερμανούς και Άγγλους, κατά 35% σε σχέση με τον αντίστοιχο Δεκέμβριο του 2017!

Αυτή η δραματική μείωση των τουριστικών κρατήσεων, ώθησε τους ξενοδόχους να κάνουν σημαντικές εκπτώσεις, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται σημαντικά το τουριστικό προϊόν των νησιών μας!

Αυτός ο νέος οικονομικός πόλεμος κατά των Δωδεκανήσων από τη Γερμανία, καθώς και λεκτικός επιθετικός “πόλεμος” αξιωματούχων της Άγκυρας, θυμίζει αυτό που έγραφε ο αείμνηστος Έλλην συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Φουράκης το 1993 στο βιβλίο του “Μείξις – Ανακύκλησις”:

«Η Γερμανία θα συνεχίσει να πιέζει την Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα στο Αιγαίο και ειδικότερα στην περιοχή των Δωδεκανήσων, ακόμα και αν (η Τουρκία) δεν αισθάνεται έτοιμη και σίγουρη για την έκβαση του στρατιωτικού αυτού τολμήματος»!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Τούρκων πλαστογράφων διακινητών στην Κω…

Με τον παραπάνω τίτλο δημοσίευσε το ρεπορτάζ της η εφημερίδα “Το Βήμα της Κω” στις 25 Δεκεμβρίου 2018:

«Ένα … παράρτημα Τούρκων πλαστογράφων διακινητών μεταναστών αποκαλύφθηκε σε τυχαίο έλεγχο στην Κω. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα τουρκικό ημερόπλοιο από την Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) αποβίβασε τουρίστες στην Κω. Όταν αποβιβάστηκε και το πλήρωμα, στελέχη του τελωνείου στο νησί, παρατήρησαν τη βαλίτσα που έφερε μαζί του ο ναύτης του πλοίου. Μετά από σχετικό έλεγχο αποκαλύφθηκε ότι η βαλίτσα περιείχε 26 πλαστές σφραγίδες εισόδου σε χώρες Σένγκεν, σφραγίδες από αεροδρόμια (ευρωπαϊκά και τουρκικά), από δημόσιες υπηρεσίες άλλων χωρών, αλλά (σ.σ. άκουσον – άκουσον) και μια σφραγίδα στρογγυλή της ΓΑΔΑ, καθώς και ένας μηχανισμός – πρέσα ανάγλυφης τοποθέτησης σφραγίδων σε διαβατήρια. Ο ναύτης και ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου συνελήφθησαν και το πλοίο ακινητοποιήθηκε. Οι τουρίστες επέστρεψαν με άλλο πλοίο στην Αλικαρνασσό»!

Πείτε μου ποιο από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια ανέφεραν αυτήν την πολύ σοβαρή πληροφορία – είδηση, που αποδεικνύει γιατί όλα τα νησιά μας έχουν πλημμυρίσει με δεκάδες – εκατοντάδες παράνομους μετανάστες;

Τι θα πράξει η ελληνική Πολιτεία με τους Τούρκους – κατασκόπους, πλοίαρχο και ναύτη του τουρκικού ημερόπλοιου;

Ότι έπραξε και με τους   δεκάδες – εκατοντάδες  Άγγλους, Γερμανούς και Ολλανδούς κατασκόπους, που κατά καιρούς έχουν συλληφθεί στα νησιά μας επί τω έργω, δηλαδή την βιντεοσκόπηση, χαρτογράφηση και φωτογράφιση στρατιωτικών μονάδων στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας;Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΜΑΥΡΟΣ ΦΥΓΑΣ 01/06/2019 @ 1:41 ΠΜ

    βρε μην ειστε αφελεις!πισω απ ολα αυτα τα παιγνια κρυβεται η κολοφαρα
    =χαζαροεβραιοι.ξυπνατε

  2. ΜΑΥΡΟΣ ΦΥΓΑΣ 01/06/2019 @ 1:43 ΠΜ

    φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*