ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Άνεργος και άρρωστος πατέρας πέντε παιδιών εκλιπαρεί για άμεση βοήθεια

· Κατοχικά Νέα

Πριν λίγο ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος” δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια έκκληση βοήθειας για ενίσχυση και στήριξη μιας πολύτεκνης οικογένειας όπου ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Το κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής:
Βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αυτές τις μέρες εκτός από τα δικά μας προβλήματα, αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα πολύτεκνου πατέρα με 5 ανήλικα παιδάκια, άνεργο εδώ και καιρό όπως και η σύζυγος του. Του παρουσιάστηκε πρόβλημα από την σκλήρυνση κατά πλάκας, έχασε το ένα του μάτι και προχωράει και για το δεύτερο. Χρειάζεται ειδική διατροφή και φάρμακα. Εμείς ότι μπορούμε κάνουμε, θα θέλαμε και την δική σας συνδρομή και βοήθεια με όποιον τρόπο νομίζετε ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτήν την οικογένεια που γνωρίζουμε εδώ και καιρό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Θεόφιλο στο τηλ. 210 88 19 397.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

4 απαντήσεις στο “Άνεργος και άρρωστος πατέρας πέντε παιδιών εκλιπαρεί για άμεση βοήθεια”

  1. αν ηταν καπου κοντα σεμενα σιγουρα φαι θα ειχα να του προσφερο οσο μπορουσα !!! μακαρι να βρει οτι ζητα ολοψυχα το λεω απ καρδιας !! δε ζητα τιποτε τρελες ο ανθρωποςταυτονοιτο ζητα !!

  2. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΜΕ… ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4ΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ

    • Αδελφέ Δημήτριε, ας μην γινόμαστε ίδιοι, για να μην πω χειρότεροι από αυτούς που αναφέρεις. Αν δεν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι, τουλάχιστον ας μην είμαστε πικρόχολοι. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά