«Ανεπιθύμητος» ο Τσίπρας στη Βόρεια Ελλάδα

Αφίσες που απεικονίζουν, μεταξύ άλλων, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πλάι στη λέξη «ανεπιθύμητος» και τη φράση «Δεν ξεχνάμε»,

έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της Βόρειας Ελλάδας.

Πολίτες τάσσονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και καλούν σε συγκέντρωση το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα της 83ης ΔΕΘ, στο Βελλίδειο στις 19:00.

Δείτε τις φωτογραφίεςΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

Θέρμη Θεσσαλονίκης

Κέντρο Θεσσαλονίκης

Πτολεμαΐδα

Κατερίνη

Κάλεσμα στη συγκέντρωση του Σαββάτου απευθύνουν πολίτες και στην καθιερωμένη κυριακάτικη παράταξη των Ευζώνων στο Σύνταγμα.

seleo.gr

3 thoughts on “«Ανεπιθύμητος» ο Τσίπρας στη Βόρεια Ελλάδα

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

    Ναι ανεπιθύμητος, αλλά τώρα έχει μαζί του τον Καραμανλή αποδεδειγμένα. Για να δούμε τι θα κάνουν οι Μακεδόνες. Θα ψηφίσουν Μακεδονία ή Καραμανλή. Μάλιστα η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα σήμερα κυκλοφορεί με το τίτλο “Κώστας και Αλέξης”, οι μπεκρήδες της εξουσίας. Τώρα μπεκρήδες δεν ξέρω αν και πόσο είναι. Πάντως της εξουσίας, από ότι φαίνεται και δείχνει και η υπουργοποίηση της κ. Παπακώστα μάλλον είναι

  2. John says:

    ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ ο αρχιπροβοκάτορας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ ετοιμάζει στημένη ΥΠΕΡΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ προβοκάτσια με σκοπό να προκαλέσει μετωπική σύγκρουση με ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ!

    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ύπουλο σατανικό σχέδιο της CIA για τοποθέτηση και έκρηξη υπερθερμοπυρηνικής ωρολογιακής βόμβας τεράστιας ισχύος ανάμεσα στο πλήθος με σκοπό να προκληθεί μακελειό και να χρεωθεί ο αντίπαλος τη στημένη προβοκάτσια των ερπετοσιωΝΑΖΙ!

    BOMBSHELL – URGENT – DANGER – BREAKING TERRORIST RED ALERT – HUGE WW3 FALSE FLAG IN THE WORKS – REPTILIAN GLOBALISTS/ELITISTS/SATANISTS PLANNING TO DETONATE A TRILLION OMEGATON NUKE ON ARISTOTELOUS SQUARE AND WIPE OUT USSR/DPRC-BACKED PROTESTERS AGAINST “DIVIDE AND CONQUER” THE BALKANS – THEY PLAN TO START WW3 AGAINST RUSSIA AND CHINA IN ORDER TO UNLEASH HELL ON THE UNIVERSE!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *