ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αναζητηση φιλοξενιας σε προσωρινο αστεγο που τον εδιωξαν απο την συζυγικη στεγη ..

· Κατοχικά Νέα

Ο Πετρος ειναι 48 ετων και ειναι απο τους ανθρωπους που δεν του χαμογελασε και πολυ η ζωη , λιγο η ατυχια λιγο η καταθλιψη του απο αυτα τα γεγονοτα τον οδηγησαν να μην ειναι ενας ικανος ανθρωπος να αντιμετωπισει αυτη την στιγμη την ζωη οπως του συμπεριφερεται !

Αυτη την στιγμη βρισκεται στο δρομο και δεν ειναι σιγουρο οτι αυτος ο ανθρωπος μπορει να αντιμετωπισει την σκληροτητα του δρομου , τουλαχιστον μεχρι να βρει της δυναμεις του και την καταλληλη ψυχολογια μεχρι να ξανασταθει στα ποδια του χρειαζεται βοηθεια απο καποιον που μπορει!

Ο Πετρος ειναι πολυ ευαισθητος και χρειαζεται αρκετη θαλπωρη για να αντεπεξελθει και να τα καταφερει ,ζηταει την βοηθεια μας σε θεμα φιλοξενιας για να συμαζεψει τα κομματια του και να μπορεσει να βρει μια εργασια .

Εγω προσθετω εδω το τηλεφωνο του και τον τραπεζικο λογαριασμο του , δεν ειναι κακο να ζηταμε βοηθεια απο τους συνανθρωπους μας , καλο ειναι την βοηθεια να την προσφερουν ανθρωποι που μπορουν και δεν θα τους ειναι βαρος απο τα δικα τους θεματα η απο το υστερημα τους , καποιος που μπορει να εχει ενα ακινητο που δεν το χρησιμοποιει αλλα και την διαθεση να βοηθησει και ψυχολογικα τον Πετρο ειναι νομιζω ο καταλλαληλοτερος για να προσφερει βοηθεια γιατι ο Πετρος απο οτι εχω καταλαβει χρειαζεται και ενα χερι ψυχολογιας να του κρατησει το χερι για να αντεξει ! Ισως ενας ανθρωπος που θα ηθελε εναν νεο συγκατοικο ωστε να εχει και ο ιδιος εναν νεο φιλο !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτη την στιγμη ο Πετρος εχει μεγαλο προβλημα με τα δοντια του και ποναει παρα πολυ , αν υπαρχει ενας οδοντογιατρος να τον θεραπευσει θα ηταν και αυτο μια βοηθεια ..!

Πετρος τηλεφωνο 6949050011
Τραπεζα Πειραιως GR2801721040005104087617538 Πετρος Αργυροπουλος

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

3 απαντήσεις στο “Αναζητηση φιλοξενιας σε προσωρινο αστεγο που τον εδιωξαν απο την συζυγικη στεγη ..”

  1. Τα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης:2132019904 2132019905 2132019906
    της αρμόδιας Αντιδημάρχου : 2132019925
    Κανένα από αυτά δεν απαντάει!

    κάνετε γραπτή καταγγελία στο email του Δήμου :
    info@vvv.gov.gr

    Ενδεικτικό κείμενο:
    Όπως διάβασα σε σχετικό δημοσίευμα:
    η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σας ΑΡΝΗΘΗΚΕ να επιτρέψει σε Έλληνα άνεργο να διαμείνει στον ξενώνα του Δήμου, επειδή δεν είναι εμβoλιασμένος.Παρακαλώ να μου γνωστοποιηθεί ο Αρ.Πρωτοκόλλου τ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά