in

ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ & ΝΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ε.Ε., ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ MALL ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κύριοι μας βουλιάξατε και τώρα επιχειρείτε μέσω των υπαλλήλων-οργάνων σας να αφανίσετε τον λαό και τη χώρα μας κλέβοντας μας τα όνειρα, την Ελευθερία και την Πατρίδα μας και όχι μόνο, γιατί βάλατε ως τελικό σας στόχο να πάρετε τις περιουσίες μας μαζί και τα σπίτια των παιδιών μας μεταλλάσσοντας τη χώρα σε Φέουδο και τα παιδια μας σε σκλάβους σας!!!

Κυριάκο, τι ασόβαρες εξαγγελίες είναι αυτές που ανακοινώνεις στον λαό; Τι θα αλλάξει μετά από 3 μήνες όταν η χώρα μετά από μια 10ετή καταστροφική οικονομική πανδημία, βρίσκεται για δεύτερη φορά στον κυκλώνα μιας πρωτόγνωρης, ακραίας και πιο σοβαρής πανδημίας περιμένοντας τις χειρότερες των οικονομικών εξελίξεων; Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι;

Αν δεν είσαι ένας εκ των ως άνω, ‘’ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα’’! Απέδειξε τώρα στον λαό ότι δεν είσαι όργανο των δανειστών και φερέφωνο των θεσμών, δράττοντας την μοναδικη ευκαιρία που έχεις τιμώντας τον εαυτό σου και τη πατρίδα σου! Αν δεν το κάνεις, η στάση σου θα αποτελέσει την αδιάψευστη ομολογία σου γι αυτά που σου αποδίδουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και εμείς!

Μπορεί να σου βγήκε έως σήμερα το θέμα της Πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν σε απαλλάσσει των άλλων ευθυνών σου απέναντι στον λαό, γιατί οποιοσδήποτε πολίτης στοιχειωδώς εχέφρων, το ίδιο θα έκανε δίχως να είναι καν πολιτικός ή πρωθυπουργός της χώρας. Αντί να καμαρώνεις λοιπόν ‘’σαν γύφτικο σκεπάρνι’’ κατά όπως λέει και ο λαός μας, τόλμησε να σταθείς πρώτα μπροστά σ’ αυτούς τους πολίτες που σας έφεραν στην εξουσία και δη στους ‘’κόκκινους’’ δανειολήπτες και στους εγγυητές τους, εξηγώντας στις οικογένειες τους γιατί τους καταστρέφετε τη ζωή, όταν μπορείτε να σώσετε τις μικροπεριουσίες τους φτιαγμένες με αίμα και κόπους μιας ολόκληρης ζωής! Ταυτόχρονα ρώτησε τους, πως πέρασαν τις Άγιες μέρες –γιατί όλοι εσείς καλά περάσατε- και πως περνούν οι νύχτες γι αυτούς περιμένοντας να ξημερώσει να δουν αν θα ‘ναι αυτή η αποφράδα μέρα που θα τους πάρουν τα πάντα!

Φυσικά γνωρίζουμε τις συκοφαντικές και χιλιοειπωμένες πλέον απόψεις και θέσεις σας, αυτή την κατάπτυστη ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που έχετε εξαπολύσει εναντίον των δανειοληπτών της χώρας κατηγορώντας τους ως δόλιους, ανέντιμους και ανειλικρινείς εχθρούς της πατρίδας τους στοχεύοντας τους ως απατεώνες, ψεύτες και κλέφτες που προσπαθούν να κλέψουν τα λεφτά των τραπεζών καταστρέφοντας τους ‘’Δύσμοιρους Τραπεζίτες και τους δυστυχείς νέους ιδιοκτήτες τους’’ (και μέντορες σας) αυτούς τους εθνικούς σωτήρες και επενδυτές κατ’ εσάς που έφεραν τις οικονομίες τους “για να σώσουν την Ελλάδα”, στιγμές που οι επαίσχυντοι δανειολήπτες και ‘’Στρατηγικοί Κακοπληρωτές υπολειπόμενοι κουλτούρας πληρωμών’’, αυτά τα ανθελληνικά μιάσματα και λαμόγια που ζουν εις βάρος των άλλων, θέλουν να τους στερήσουν τα κεφάλαια τους ‘’αυτά που θα στηρίξουν τη χώρα μας’’!

Κύριε Μητσοτάκη, τα αστεία τέλειωσαν, η στάση σας αποτελεί ντροπή και όνειδος προσωπικά για σας και κυρίως για τον Θεσμό που εκπροσωπείτε! Αυτό που κάνετε ξεπερνά κάθε λογική, είναι μια πράξει Εθνικής Μειοδοσίας!

Αν δεν προχωρήσετε άμεσα στη ψήφιση αυτού του Ν/Σ, δεν έχετε πλέον το δικαίωμα να είστε πρωθυπουργός των Ελλήνων!!!

ΕΙΣΤΕ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ! ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΣΤΑ FUNDS, ΣΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ, Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ & ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΚΟΜΑ & ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

Στιγμές τραγικές για τον λαό μας, όταν εσείς ως πολιτικοί είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλα, όταν οι πολίτες σήμερα δεν μπορούν καν να ανταπεξέλθουν στα προς το ζην, αυτές τις κρίσιμες στιγμές που θα ‘πρεπε να μιλάτε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ αν θέλατε να βοηθήσετε τον λαό, την οικονομία και τη χώρα, είστε έτοιμοι ως κυβέρνηση και εκτελεστικά όργανα των κορακιών και λεηλατών της, να ψηφίσετε τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα στα μέτρα των τραπεζών και των funds προσφέροντας τους τη κάλυψη σας, οδηγώντας τους δανειολήπτες και τους δύσμοιρους εγγυητές τους σε μια παρά φύση πράξη βιασμού ψυχής όταν τους ανακηρύσσετε και επισήμως πτωχεύσαντες, σύροντας τους σε αναγκαστικές εκποιήσεις όλων των περιουσιακών τους στοιχείων, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Κύριοι, προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον λαό για άλλη μια φορά ρίχνοντας τις ευθύνες στους Θεσμούς τάχα ανήμποροι να αντιδράσετε στις αποφάσεις τους, όταν για την ψήφιση αυτού του Ν/Σ οι Θεσμοι υπήρξαν θετικοί πάντα, Γιούργκερ, Μοσχοβισή και άλλοι, λέγοντας επανειλημμένως ότι είναι επιλογή της κυβέρνησης να το κάνει, κάτι που δεν το κάνατε καν ως αντιπολίτευση όταν είχατε την ευκαιρία, όπως δεν το κάνετε και σήμερα, όταν έχετε και τους ψήφους όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης!!!

Μη προσπαθείτε λοιπόν να κρύψετε την αληθεια απ’ τον λαό, είναι ντροπή, γιατί κάθε νοήμον άτομο καταλαβαίνει ότι η στάση σας είναι προϊόν μιας συνωμοτικής πράξης και συμφωνίας με τους δανειστές και τραπεζίτες κάτω από το τραπέζι!!!!!!
Είναι τόσο προφανές αυτό που κάνετε που θα ήταν ουτοπία να το αρνηθείτε!

Μετά τα ως άνω αυτό που μένει να κάνουμε είναι ένα, να αναφερθούμε απλά στα γεγονότα και κάθε ένας από σας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα κρίνοντας πάντα πέρα και πάνω από κόμματα, κάτι που δεν κάνουμε ποτέ ως Έλληνες γι αυτό και φτάσαμε στη σημερινή μας κατάντια με μόνους κερδισμένους τους πολιτικούς!

Ας είμαστε λοιπόν ανιδιοτελείς και σοβαροί αυτή τη φορά, γιατί μιλάμε για μια επαναλαμβανόμενη πράξη Εσχάτης Προδοσίας!!!

Κύριε Μητσοτάκη, όταν είσαστε Α. Αντιπολίτευση ο συνέταιρος του Τσίπρα Πάνος Καμμένος, μετά από δική μας επιστολή- έκλυση που του απευθύναμε -όπως είχαμε κάνει και με σας- αψηφώντας τον αρχηγό του προχώρησε σε μια πράξη ανδρείας κοντράροντας μαζί του -και μπράβο του, καθώς είναι κάτι που πρέπει να του το αναγνωρίσουμε- καταθέτοντας στη βουλή το επίμαχο Ν/Σ προς ψήφιση, αυτό που ζητούσαμε για λογαριασμό των κόκκινων δανειοληπτών επί σειρά ετών να κάνουν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και που κανείς δεν είχε κάνει!

Τη χρονική εκείνη περίοδο γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον, ότι ψηφίζοντας το ΑΝΝΕΛ το Ν/Σ με τους δικούς σας ψήφους – γιατί τα άλλα κόμματα ήταν δεδομένο ότι θα το ψηφίσουν- το ν/σ θα είχε περάσει πλέον ως νόμος του κράτους σώζοντας ζωές και περιουσίες Ελλήνων, μαζί και την βαλτωμένη οικονομία της πατρίδας μας, δίνοντας ταυτόχρονα ανάσα και ζωή στους επιχειρηματίες της χώρας!

ΩΣΤΟΣΟ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΟΤΕ!!! ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ & ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΟΥΝΤ & ‘’ΟΧΙ ΜΟΝΟ’’ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ, ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ & ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Τέλος ολοκληρώνοντας, για να αποδώσουμε ‘’Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι’’ προλαμβάνοντας τους όποιους αμφισβητίες βιαστούν να μας κρίνουν, στα κατορθώματα του Α. Τσίπρα θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο μας!

Επίσης θα αναφερθούμε και στη ανομολόγητη πράξη του πρωθυπουργού να ψηφίσει ως ένας ηγέτης ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος τύπου Β. Κορέας, την απαλλαγή του από πράξεις Εθνικής Μειοδοσίας και πράξεις Εσχάτης Προδοσίας!!!
Αυτό δεν μπορεί να συγχωρεθεί στη χώρα αυτή που γεννήθηκε η Δημοκρατία!!!

Β. Αναγνώστου Συγγραφέας – αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 Comments

Leave a Reply
  1. Ποιος θα παει κοντρα στους τραπεζιτες ο κουλης?χα χα χα χα χα …ρε ειστε καλα?
    Ο ανθρωπος (ο θεος να τον κανει βεβαια η ο γιαχβε μαλλον) ειναι εβραιος.
    Χεστηκε για την ελλαδα και τους ελληνες οπως χεστηκε και ο εβραιος τσιπρας.
    Ρε ξυπνηστε ειμαστε σε μια τεραστια παγιδα που μονο ο λαος μπορει να λυσει τον γριφο.
    Μονο ο λαος μπορει να επιβαλει την εξοδο απο την παγιδα την ολικη διαγραφη χρεων και δικο του νομισμα.

  2. Ο κούλης μεγάλος δημοκράτης κ Αναγνώστου να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του, καθώς και όλη την οικογένεια του δράκουλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η ντερ Λάιεν διοργανώνει παγκόσμιο έρανο για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και… ποντάρει στον Μπιλ Γκέιτς!

Συντομα κοντα σας..Τεχνητη νοημοσυνη σε σχολεια στην Κινα.Γονεις δειτε το ολοι! Καταλαβετε επιτελους τι πανε να κανουν!.