19:01 - 08/07/2020

«Αν μιλήσεις, το βράδυ θα βάλουν φωτιά να σε κάψουν»

«Αν μιλήσεις, το βράδυ θα βάλουν φωτιά να σε κάψουν»

Πάντα αλλά κυρίως τέτοιες μέρες το μυαλό μας πάει στους αγιοταφίτες μοναχούς που δίνουν μεγάλο αγώνα για να επιβιώσουν οι ίδιοι, από τους αλλόθρησκους οι οποίοι διαρκώς τους εκβιάζουν και εγκληματούν εις βάρος τους προκειμένου να τους εξαφανίσουν από την Αγία Γη.

Ο αγώνας που δίνουν είναι πολύ μεγάλος για να σώσουν τα Άγια Προσκυνήματα και πολλές φορές παλεύουν μόνοι τους. Σε κάθε σχεδόν μοναστήρι της Αγίας γης διακονεί ένας μόνο μοναχός και η ζωή τους είναι πραγματικά συγκλονιστική. Στη μονή του αββά Θεοδοσίου, ο ηγούμενος, γέροντας Ιερόθεος μιλάει σε μια ομάδα προσκυνητών για τα βασανιστήρια αυτά που περνάει.

Ο λόγος που δείχνουμε αυτή τη μαρτυρία που καταγράψαμε στο παρελθόν, είναι γιατί θα θέλαμε να αντιληφθούμε όλοι μαζί, ότι μέσα από αυτούς τους ανθρώπους δοξάζεται ο Κύριος αφού και οι ίδιοι στην Αγία Γη σταυρώνονται καθημερινά ώσπου να έρθει η ώρα της δικής τους Ανάστασης.

Το βίντεο προβλήθηκε στο Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» στις 19 Απριλίου 2020

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΠάνοςΓέριμου 07/08/2020 @ 9:59 ΜΜ

    Άξιος!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh