13:32 - 25/07/2021

Αμβρόσιος: «Αρχιερείς τής…προδοσίας και φερέφωνα του Μητσοτάκη…»

Από τη θερινή του έδρα, τα Καλάβρυτα, ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, επετέθη χθες και πάλι στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, για την τελευταία εγκύκλιό της σχετική με τον εμβολιασμό, κρίνοντας πως μ’ αυτή «καθυπόταξε την εκκλησία στον Καίσαρα, με διπλωματικό – πονηρό τρόπο και με μισόλογα που αλλοιώνουν το περιεχόμενο της πίστης».

Ο γηραιός ιεράρχης, επιμένοντας στην άποψη ότι ο κορονοϊός είναι ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της κοινωνίας, σημειώνει ότι η εκκλησιαστική ηγεσία «παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις του αφορισμένου (από τον ίδιο) πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, διακρίνοντας στο τελικό κείμενο τη ΔΙΣ «δαιμονική έμπνευση» των μητροπολιτών, σε μία προσπάθειά τους να πείσουν τους χριστιανούς για τη χρησιμότητα ή και αναγκαιότητα του εμβολίου, πράγμα που όμως ανήκει στην αρμοδιότητα της Ιατρικής και όχι της Εκκλησίας»…

 

++++++++++++++++++++++++++

 

Ο κ.κ Αμβρόσιος εκφράζει λύπη για τη μη αναφορά τους σε θεϊκά φάρμακα, αλλά διαφημίζοντας τα εμβόλια, «εξυπηρετώντας την πολιτική της κυβέρνησης, καταπατώντας ακόμα και θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος». Πιο συγκεκριμένα λέγει:

«Η εκκλησία δεν ( πρέπει ) νά ασχολείται με εμβόλια, φάρμακα, κ.λπ., αλλά αγωνίζεται και εναποθέτει τον ασθενή στην αγκαλιά του Χριστού, ενδυναμώνει στην ψυχή την πίστη προς αυτόν, ως ιατρό ψυχής και σώματος.

Χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την εγκύκλιο, εντοπίζει και τον μη προγραμματισμό μιας αγρυπνίας, μίας λιτανείας ή παρακλήσεως πανελλαδικά για την προφύλαξη από τον κορονοϊό, «όταν το εμβόλιο είναι για τη μείωση του πληθυσμού πάνω στη γη»!
Και καταλήγει: «Ομιλείτε και γράφετε σαν να ήσασταν στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ιατρικού Συλλόγου και όχι της Εκκλησίας και αγνοείτε – παρασιωπάτε το παράγοντα θαύμα, δηλαδή με την δύναμη της Θείας Χάριτος ο άνθρωπος να θεραπεύεται χωρίς φάρμακα και τα τοιαύτα… που και νεκρούς ανασταίνει. Αγιοι συνοδικοί, γίνεστε συνεργοί σατανικών παραγόντων.

Σας κατηγορούν «κακά στόματα» ότι έχετε εξαγορασθεί από την κυβέρνηση και ότι η Εκκλησία της Ελλάδος έχει εισπράξει μερικά εκατομμύρια ευρώ. Παρακαλώ δεχθείτε τα συλλυπητήριά μου διά την συντελεσθείσα προδοσία του Χριστού. Από αρχιερείς μεταμορφωθήκατε πλέον σε φερέφωνα του Μητσοτάκη»…

 

https://pelop.gr/archiereis-prodosias-kai-ferefona-tou-mitsotaki/

*Σήμερα στις εκκλησίες ως γνωστόν διαβάστηκε η εγκύκλιος της Δ.Ι.Σ.Ενα περιστέρι μέσα σε ναό,που πέτυχε να παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία με χαρακτηριστική άνεση και ησυχία από τα ψηλά μέσα σε ναό ,όταν διαβάστηκε η εγκύκλιος σαν να το κτύπησε ρεύμα,εξέφρασε με τον τρόπο του έντονα την ανησυχία του,προκαλώντας την έκπληξη των παρατηρητών…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ1
    Αλλά οι ιερείς που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τώρα το δρακουμέλ και τη σατανοπαρέα του εκτός από το ότι εξαγοράζουν μελλοντικά οφίτσια από την πολιτική εξουσια εξυπηρετούν και έναν άλλο σκοπό: απομακρύνουν τους ανεμβολίαστους από την εκκλησία. Και ποκαλύπτεται ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.Και το έκαναν!Τον έβγαλαν! Εκείνος μπορείτε να φανταστείτε τι στάση θα κρατούσε τώρα; Αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, όταν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλούσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh