Αμβρόσιος : Η ομοφυλοφιλία είναι κοινωνικό κακούργημα – Φτύστε τους πολιτικούς που τους στηρίζουν

amvrosios

Αμβρόσιος : Η ομοφυλοφιλία είναι κοινωνικό κακούργημα – Φτύστε τους πολιτικούς που τους στηρίζουν

Σχόλιο: Καλά τα λέει ο Μητροπολίτης. Πιο λαϊκά, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει με τον ποπό του, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το δείχνει στα φανερά και στους άλλους…

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε  ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εναντίον των ομοφυλόφιλων, αλλά και των πολιτικών προσώπων που τίθενται υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στο προσωπικό του ιστολόγιο, με αφορμή τον θάνατο του ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα, ο κ. Αμβρόσιος κατακεραυνώνει την «αθλιότητα της ομοφυλοφιλίας».

 


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου:

Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους ανθρώπους! Κριτής όλων μας είναι ο Θεός. Καρδιογνώστης και Κριτής! Κριτής και Kαρδιογνώστης! Το μόνο που μας επιτρέπεται για τους άλλους, είναι να προσευχώμεθα γι’ αυτούς! Να παρακαλούμε τον Πανάγαθο Θεό για «την επιστροφή των πεπλανημμένων»!

Παρά ταύτα αυτό, που μας επιτρέπεται, είναι να κρίνουμε τις πράξεις των, να καταγγέλλουμε δε τις άνομες πράξεις των! Υπάρχει μάλιστα μια αρχή, σύμφωνα με την οποίαν «τα δημοσίως πραττόμενα, δημοσίως και ελέγχονται!»

Αλλά και ο Νόμος του Θεού αυτό μας το επιβάλλει! Ο Απόστολος Παύλος, γράφει πρός τούς κατοίκους της Εφέσου:

«Και μη συγκοινωνείτε τοις έργοις τοις ακάρποις του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε. Τα γάρ κρυφή γινόμενα υπ’ αυτών αισχρόν εστιν και λέγειν» (Εφεσ. 5, 11-12).

Με βάση, λοιπόν, αυτό τό αξίωμα της ζωής, κυρίως δε σε εφαρμογή των λόγων του Αγίου Αποστόλου Παύλου, μπορούμε να κρίνουμε τις πράξεις, όχι τα πρόσωπα! Υπάρχει εδώ μια μικρή λεπτομέρεια. Τις πράξεις τις ενεργούν πρόσωπα! Όταν λοιπόν κρίνεις μια πράξη, τότε κατ’ ανάγκην δεν αναφέρεσαι και στα πρόσωπα;

Φαινομενικά ο συλλογισμός αυτός φαίνεται να είναι σωστός. Δεν είναι όμως! Έστω ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε, ότι ο Νίκος Κολοκυθόπουλος μπήκε σε ενα σουπερμάρκετ και έκλεψε ένα πακέττο μακαρόνια. Μπορώ, λοιπόν, να κρίνω και να καταδικάσω τήν πράξη του, δηλ. την κλοπή, αλλά δεν ημπορώ να χαρακτηρίσω τόν Νίκο ως κλέφτη! Μπορώ δηλ. να εκφρασθώ ως εξής: Όταν πάμε σε ένα κατάστημα και εκεί κλέψουμε κάτι, αυτό δεν επιρτρέπεται! Διότι η κλοπή είναι αμαρτία! Μπορώ επίσης να είπω, ότι -καθώς εδιάβασα στην εφημερίδα- ο Νικος Κολοκυθόπουλος συνελήφθη, διότι στο σουπερμάρκετ ΑΒ έκλεψε ένα πακέτο μακαρόνια! Αλλά δεν μου επιτρέπεται νά προχωρήσω λέγοντας, «βρε τον παληάνθρωπο, τον κλέφτη» κλπ.

Νομιμοποιούμεθα, λοιπόν, και από το θείο καί από το ανθρώπινο Δίκαιο να κρίνουμε πράξεις των άλλων, μάλιστα δε τις αμαρτωλές πράξεις!

Αυτή όμως η γενική Αρχή, κατά την γνώμη μας, δεν μπορεί να ισχύει για τα πολιτικά Πρόσωπα! Εδώ, αντιθέτως, νομιμοποιούμεθα και μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις τους και τα πολιτικά πρόσωπα! Διότι τα Πολιτικά Πρόσωπα εκλέγονται, δηλ. επιλέγονται, από τόν Λαό και επομένως λογοδοτούν ενώπιον του Ελληνικού Λαού! Τι άλλο άραγε δηλώνουν οι απεργίες; Την έκφραση μιάς απαρέσκειας εκ μέρους μιάς μερίδος ψηφοφόρων εναντίον ενός νομοθετήματος! Με άλλα λόγια εκφράζουν, και μάλιστα δυναμικά, την απόρριψη και την καταδίκη είτε πράξεων των Πολιτικών Προσώπων, είτε την αποδοκιμασία αυτών των ιδίων των Πολιτικών Προσώπων! Ώστε προκειμένου περί των Πολιτικών μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις και τά πρόσωπα, μόνον και μόνον διότι με την ψήφο μας τους παρεχωρήσαμε το δικαίωμα να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της Χώρας και να μας κυβερνήσουν!

Επικαλούμενοι, λοιπόν, το δικαίωμα αυτό κι εμείς σήμερα από τη θέση αυτή θα κρίνουμε και θα επικρίνουμε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, το οποίο μπροστά στο φέρετρο ενός ηθοποιού, στον οποίο θα αναφερθούμε παρακάτω, εταύτισε τον εαυτό του με την αθλιότητα της ομοφυλοφιλίας!

Από τα ΜΜΕ σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2015 πληρο-φορηθήκαμε, ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Μηνάς Χ….βας. Διαβάζουμε λοιπόν σε κάποιο ιστότοπο: «Πολλοί δεν γνώριζαν καν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Με αφορμή όμως την κηδεία του, βγήκε και τον ξεφώνησε, ότι είναι τέτοιος, ο εραστής του (από πάνω ή από κάτω;) ο νεαρός Κώστας Φαλ…..κης, …….μαινόμενος που ο Νόμος δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τον ηθοποιό με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 25 χρόνια!» (βλ. «xairete.blogspot.gr» 04.12.2015).

Στη συνέχεια στο προσκήνιο προέβαλε μια άλλη ηθοποιός και Βουλευτής, θαυμάστρια και φίλη του αποθανόντος, η κα Άννα Β…, η οποία, απευθυνομένη πρός τον νεκρό, είπε και τα εξής: «Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων»!!!!!

Καταγγέλλουμε, λοιπόν, απερίφραστα το θράσος αυτού του πολιτικού προσώπου! Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια και την καταδικάζουμε χωρίς δισταγμό! Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!

Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!

Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας: «άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!»

Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι’ αυτούς ως εξής:

«Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς» (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι!

Σας υπενθυμίζω τα λόγια αυτών των αμαρτωλών και ανόμων:

«Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, φίλε Μηνάκο, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων. Σε φιλώ! Άννα»!!!!!

Αίγιον, 4 Δεκεμβρίου 2015
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Loading...

16 thoughts on “Αμβρόσιος : Η ομοφυλοφιλία είναι κοινωνικό κακούργημα – Φτύστε τους πολιτικούς που τους στηρίζουν

 1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΟΝΙΑ says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..
  ΠΟΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΕ.. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ DNA MOY ΙΣΩΣ ΟΧΙ.- ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΨΥΧΗΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ.. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΒΙΑ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΤΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑΣ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.. ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ.. ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.. ΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ .. ΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑ ΟΡΓΗ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ .. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ , ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΗΣ ΜΑΣ , ΝΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΟΣΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΧΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ!!!
  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΄Η ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΡΠΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΡΙΑΛ ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ , ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΤΑΧΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.. ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑΡΑΖΕΣΤΕ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΝΕΚΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΩΒ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΣΑΝ ΤΑΧΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΠΟΙΪΑΣ! ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ, Ο ΑΝΔΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΓΕΝΑ ΘΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΕΦΗΜΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΗΘΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΘΕΙ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΙΣΙΑ!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΤΕΡΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ! ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜ. ΦΟΝΙΑ

 2. Blackbird777 says:

  Η ομοφυλοφιλια ειναι αμαρτημα αλλα δεν χρειαζεται να λεμε τους ομοφυλοφιλους αποβρασματα η να τους κυνηγησουμε.

  ΟΛΟΙ οι αμαρτωλοι θα παρουν αυτο που πρεπει απο τη ΘΕΙΑ δικη.

  Δεν χρειαζετε ανθρωπους υπερασπιστες ο ΘΕΟΣ.

  Η απαγορευση γαμου κ υιοθεσιας ειναι αρκετα.

  Οποιος ειναι Χριστιανος αγαπει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ κ δεν απαιτει ΑΙΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.

  Το να αγαπας καποιον η τουλαχιστον να ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ δεν σημαινει οτι υποστηριζεις τις πραξεις του.

 3. Ανώνυμος says:

  τι ανταποδωσωμεν τω κυριω περι παντων ων δεδωκε υμιν;αν ο χριστος ζουσε σε αυτη την ζοφερη εποχη πως θα αντιδρουσε αραγε;και εμεις αραγε δεν θα τον σταυρωναμε παλι;πηγε αραγε η σταυρικη του θυσια χαμενη;θελουμε μια κοινωνια με νομους στα μετρα μας θελουμε τις ηθικες αξιες αλλα τις προσαρμοζουμε στις επιθυμιες μας δημιουργουμε κοινωνιες ζουγγλες και σε ολα αυτα ο ανθρωπος υπερτονιζει το εγω του.δεν ενδιαφερεται για το αν ειναι αρεστος στον θεο αν εχει την ευλογια του.ποσο πιο χαμηλα θα πεσουμε ακομα;

 4. Η Φωνή της Αλήθειας says:

  Γιατί ο όρος Κίναιδος ήταν καθιερωμένος στην αρχαία ελλάδα; Διότι φυσικά κινεί την αιδώ. 🙂

  Είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των Κίναιδων, αρκεί να παραδέχονται ότι είναι ανώμαλοι. Διότι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.

  Ίδια δικαιώματα με όλους έχουν, ας κάνουν και σύμφωνα συμβίωσης. Ποτέ τον ποτών όμως δεν πρέπει να τους δωθεί η δυνατότητα να υιοθετήσουν παιδιά. Αν ήθελαν παιδιά ας μην ήταν Κίναιδοι. Τι φταίει ένα παιδί να του γίνει πλύση εγκεφάλου στο υποσυνείδητο ότι η ομοφυλοφυλία είναι το σωστό;

  Και τώρα να πούμε και μια μεγάλη αλήθεια που αφορά την υγεία… το σέξ με τον τρόπο που το κάνουν όχι μόνο αφύσικο είναι, αλλά δημιουργεί και προβλήματα υγείας προφανώς. Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης. Με τις πρακτικές τους πάνε γυρεύοντας για προβλήματα. Κανονικά ούτε άνδρας με γυναίκα δεν πρέπει να το κάνει με αυτόν τον τρόπο!

  • Η Φωνή της Αλήθειας says:

   Φυσικά να προσθέσω ότι ο Αμβρόσιος ήταν απαράδεκτος σε όσα είπε. Η Ανωμαλία είναι δικαίωμά τους και δεν έχει δικαίωμα να τους βρίζει. Η σωματική και λεκτική βία είναι παράνομη. Η λέξη ανωμαλία που χρησιμοποιώ εγώ δεν είναι βρισιά. Ανωμαλία του ανθρώπου μπορεί να είναι πολλά πράγματα, πχ αν τρώς βλαβερές τροφές, συνεχώς κρέατα κτλ, είναι μια ανώμαλη διατροφή που οδηγεί σε προβλήματα. Το κάπνισμα και αυτό είναι από μόνο του μια ανωμαλία κτλ. Θέλω τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους.

   • Mini me says:

    Για τι βρε συ είναι βρισιά το ανώμαλος; Τώρα εσύ δεν τον έβρισες που είπες οτι αφού είναι ανώμαλος, θα πρέπει να αισθάνεται «άσχημα» οταν τον λενε ανώμαλο; Άμα κάποιος δηλαδή εχει καμπουριάσει και γυρίσω και τον πω καμπούρη τον έβρισα; Γιατί πρέπει να φτάσω στο σημείο να πω το αυτονόητο ειναι το θέμα… Γιατί πρέπει να κάτσω και να πω στον κόσμο οτι 1 και 1 μας κανει 2, οτι το κρεμμύδι ειναι βολβός κ.τ.λ.

    Έχουμε μπει στο τρυπακι αυτο λοιπόν, σε ολα τα θέματα, οχι μονο σε αυτό, να προσπαθούμε να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες…. και αυτό δεν σου κάνει εντύπωση, αλλά σοκάρεσαι που τον έβρισε; Και τι θα παθει; Θα του σκιστεί κανένα καλτσόν;

 5. αννα says:

  Παλια ντρεποταν κανεις να πει οτι την κουναει την αχλαδια.
  Τωρα ξαφνικα γιναμε ολοι τοσο ευρω….πεη που ειμαστε ανετη να τους βλεπουμε να το δηλωνουν δημοσια σαν κατι απολυτα φυσιολογικο.
  Ε, λοιπον δεν ειναι φυσιολογικο ,ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ μεγαλη ειναι.
  Και εγω αρνουμαι να δεχτω αυτο που με τοση λυσσα καποιοι, προσπαθουν να μου περασουν το ανωμαλο για ομαλο.
  Ναι συμφωνω με τον Αμβροσιο, αλλα ας κοιταξουν λιγο και οι παπαδες τις δικες τους αμαρτιες.

 6. κατερινα says:

  Ο πατήρ Αμβρόσιος είναι αρχιεπίσκοπος άρα δεν είναι παντρεμένος καλά θα ήταν να μαζέψει όλα αυτά που λέει και να μην κρήνη γιατί θα κρηθη μεθαύριο σαν αρχηγός που έχει ποίμνιο αν ήταν πατέρας και είχε γιο τέτοιο άτομο τι θα έκανε θα σκότωνε το παιδί του γιατί δεν είναι ούτε ορμονικό ούτε ψυχολογικό άρα να μας πη τι θα έκανε και όσο για τους υπόλοιπους άντρες που το παίζουν εδώ μέσα δήθεν θεοσεβούμενη ο αναμάρτητος πρώτος το λοιθο βαλέτω κατερινα Κελλη

  • Mini me says:

   Μας στράβωσες! πρώτον
   Δεύτερον, τι έχει συμβεί στον κόσμο;;;; Δεν μπορεί να πει την άποψη του ο άνθρωπος; Τι φασισμός είναι αυτός πάλι! Άσε που την πράξη καταδίκασε, όχι τον άνθρωπο. Εσύ όμως κάνεις ακριβώς αυτό που κράζεις…. καταδικάζεις και κρίνεις. Τι σχέση έχει που δεν εχει κάνει παιδιά! Εύας σωστός πνευματικός εχει τα πνευματικά του παιδιά και πονάει για αυτά. Αλλά, εδώ που τα λέμε, εσύ τελειώνεις τα ρήματα με «η» σιγά μην κατάλαβες τι έγραψε ο παππούλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *